Nie lepiej pisac pierdoly co nie maja pokrycia....cytat z dnia 2 czerwca 2019 13:44 przez endejk91
no najlepiej nic nie pisac i niech forum upadnie to jest mysl co? Dimi zostal by ograny przez Serba wiec tu nie mam o czym gadac, a Garin i tak i tak nie gra tego co kiedys wiec uwazam ze jest bez formy, uwazasz inaczej napisz analize ukierunkowana w strone Wawrinki, proste i logiczne czasem trzeba troche pomyslec i wyjsc z drewnianej chatki
To się pośmieliśmy po meczu. Heheszkicytat z dnia 2 czerwca 2019 12:51 przez endejk91po meczu sie z was posmieje, bo szkoda mi czasu elo
Mecz pewnie wielkim widowiskiem nie będzie,z tego względu,że obaj dysponują bardzo dobrym serwisem i raczej bedą skracać wymiany,a pisanie,że Del Potro nie wytrzyma presji jest troche nie na miejscu bo Argentynczyk ma na swoim koncie wygrany turniej wielkoszlemowy a w całej karierze nigdy nie zdażyło mu się odpaść na tym etapie jakiegokolwiek turnieju wielkoszlemowego w przeciwieństwie to Khachanova,który nigdy jeszcze nie przeszeďł 4 rundy w turnieju tej rangi i jak to Rosjanin ma gorącą glowe i lubi sie podpalić a Argentyńczyk potrafi zachować chłodną głowe co w tenisie jest niezwykle ważne,dlatego jak ktoś tu nie wytrzyma presji to własnie Rosjanin...Ja zaķładam,że kolano Del Potro nie bedzie mu dokuczać i stawiam -1,5 seta na Argentynczyka..Jeszcze taka ciekawostka.każdy w turnieju ma gorszy dzien i taki przytrafil sie Juanowi w meczu z Nishioką,Karen narazie gładko,ale kazdy kto sledzi tenis wie ,ze to jak grałes w 1 tygodniu nie ma znaczenia,bo ten drugi tydzien jest o wiele bardziej wymagający i tylko nieliczni utrzymują dyspozycje z 1 tygodnia bo najczesciej Ci co grali dobrze zaczynają grac gorzej i na odwrót..cytat z dnia 2 czerwca 2019 22:34 przez rodzyn9125Khachanov @ 2.68 Fortuna
Dla mnie mecz pomiędzy Khachanovem a Del Potro zapowiada się na niesamowity spektakl. Wiadomo po statystykach iż bezpośredni bilans spotkań jest na korzyść Argentynczyka jednak grali oni na hardzie a nie na clayu. Po obecnej formie widać iż obaj zawodnicy dobrze sobie radzą ja stawiam tutaj na Rosjanina ponieważ motywacja tego zawodnika aby wygrać będzie niesamowita a już nie raz pokazywał świetny tenis. Myślę sobie iż Del Potro nie wytrzyma presji i odda ten mecz Khachanovi.
Dziwne rzeczy piszesz. Jak to nie ma znaczenia pierwszy tydzień ? Mniej sił straconych itp. Mecz wygląda na typowe 50-50, może trwać 5 setów, co na pewno nie będzie dobre dla Juana. Na pewno granie po 1.47 to slaby pomysl, lepiej zaczekać na live i zobaczyć, co się wydarzy.cytat z dnia 3 czerwca 2019 00:50 przez dangerzone1777
Mecz pewnie wielkim widowiskiem nie będzie,z tego względu,że obaj dysponują bardzo dobrym serwisem i raczej bedą skracać wymiany,a pisanie,że Del Potro nie wytrzyma presji jest troche nie na miejscu bo Argentynczyk ma na swoim koncie wygrany turniej wielkoszlemowy a w całej karierze nigdy nie zdażyło mu się odpaść na tym etapie jakiegokolwiek turnieju wielkoszlemowego w przeciwieństwie to Khachanova,który nigdy jeszcze nie przeszeďł 4 rundy w turnieju tej rangi i jak to Rosjanin ma gorącą glowe i lubi sie podpalić a Argentyńczyk potrafi zachować chłodną głowe co w tenisie jest niezwykle ważne,dlatego jak ktoś tu nie wytrzyma presji to własnie Rosjanin...Ja zaķładam,że kolano Del Potro nie bedzie mu dokuczać i stawiam -1,5 seta na Argentynczyka..Jeszcze taka ciekawostka.każdy w turnieju ma gorszy dzien i taki przytrafil sie Juanowi w meczu z Nishioką,Karen narazie gładko,ale kazdy kto sledzi tenis wie ,ze to jak grałes w 1 tygodniu nie ma znaczenia,bo ten drugi tydzien jest o wiele bardziej wymagający i tylko nieliczni utrzymują dyspozycje z 1 tygodnia bo najczesciej Ci co grali dobrze zaczynają grac gorzej i na odwrót..
Bez spiny panowie kazdy ma lepsze i gorsze typy.cytat z dnia 3 czerwca 2019 00:50 przez dangerzone1777
Mecz pewnie wielkim widowiskiem nie będzie,z tego względu,że obaj dysponują bardzo dobrym serwisem i raczej bedą skracać wymiany,a pisanie,że Del Potro nie wytrzyma presji jest troche nie na miejscu bo Argentynczyk ma na swoim koncie wygrany turniej wielkoszlemowy a w całej karierze nigdy nie zdażyło mu się odpaść na tym etapie jakiegokolwiek turnieju wielkoszlemowego w przeciwieństwie to Khachanova,który nigdy jeszcze nie przeszeďł 4 rundy w turnieju tej rangi i jak to Rosjanin ma gorącą glowe i lubi sie podpalić a Argentyńczyk potrafi zachować chłodną głowe co w tenisie jest niezwykle ważne,dlatego jak ktoś tu nie wytrzyma presji to własnie Rosjanin...Ja zaķładam,że kolano Del Potro nie bedzie mu dokuczać i stawiam -1,5 seta na Argentynczyka..Jeszcze taka ciekawostka.każdy w turnieju ma gorszy dzien i taki przytrafil sie Juanowi w meczu z Nishioką,Karen narazie gładko,ale kazdy kto sledzi tenis wie ,ze to jak grałes w 1 tygodniu nie ma znaczenia,bo ten drugi tydzien jest o wiele bardziej wymagający i tylko nieliczni utrzymują dyspozycje z 1 tygodnia bo najczesciej Ci co grali dobrze zaczynają grac gorzej i na odwrót..
cytat z dnia 3 czerwca 2019 09:23 przez for-lks36Co sadzicie o Paire? Powalczy jeszcze dzis czy juz padnie?
Ogladlaem mecz wczoraj, ciezko cokolwiek powiedziec ale gdyby Nishikori nie popelnil bardzo prostych bledow w dodadkowej rozgrywce 3-ciego seta to juz byloby 3:0. Wczoraj Francuz gral od niechcenia raz dobrze raz zle. Nishikori znowu tez jakis ,,nieswoj'' w tym meczu. Zalezy od dnia grali wczoraj na tym samym poziomie alle Francuz bardziej lekcewazyl Japonca, albo po prostu obral taka taktyke.
Moje zdanie to ze Nishi wezmie mecz.
Ode mnie na dzisiaj za to inny Francuz Monflis. Thiem gra tak sobie, chyba spadek formy, Gael wrecz przeciwnie. Stawiam na Francuza, waznym czynnikiem jest to ze gra ,,u siebie'' a wczoraj kibice poprowadzili Paire do zdobycia 2-go seta. Naprawde zrobili tam konkretna robote i dzisiaj poderwa tez Monflisa ktory jak sie nakreci to bedzie nie do powstrzymania.
szybkie 2 do jaja dla PELLA & SCHWARTMANAcytat z dnia 3 czerwca 2019 11:17 przez niesamowitytyper
Rojer & Tecau vs Pella & Schwartzman [1] | kurs 1.36 | bet365
Typowi debliści kontra singliści, myślę że będzie tutaj szybkie dwa zero, głównie mecz rozegra się na serwisie gdzie Schwartzman ze swoim wzrostem nie istnieje. Ograni w dwóch setach Brayanowie przez Holendersko-Rumuńską parę potwierdza, że przyjechali tutaj oni z myślą o wygraniu turnieju.
Cabal & Farah vs Kukuszkin & Vliegen [1] | kurs 1.20 | bet365
Ponownie jak wyżej typowi debliści kontra singliści z tym, że tutaj jeszcze większy pewniak ponieważ Kolumbijczycy kochają mączkę. Główny faworyt do wygrania RG.
Chaczanow vs Del Potro [1 - Wygra przynajmiej 1 seta] | kurs 1.30 | bet365
Juan to nie to co kiedyś, dwóch dobrych graczy na serwisie, myślę że będzie tutaj sporo tie breaków gdzie jak dla mnie to jest potem loteria, Del Potro miewa często przestoje co może Rosjanin szybko wykorzystać, dochodzi do tego bardzo dobry return.
1.36 + 1.20 + 1.30 = kurs 2.12
To ja się zapytam czy grałeś kiedyś w tenisa lub inny jakiś sport? Nigdy nie miałeś sytuacji grając z kumplami na hali czy orliku, że zaczynanie zajebiście, prowadzicie wysoko powiedzmy 10-4, a potem się odwraca. Zaczyna brakować nieco sił, przytkało, spadła koncentracja przy prowadzeniu. Nie starasz się już tak bardzo, a rywale to wykorzystują. Strzelają gol za golem, frustracja rośnie, bo nic nie wchodzi, a wynik już remisowy. Zaczynasz się wkurzać, myśleć o co chodzi i tak dalej. Ostatecznie przegrywasz.cytat z dnia 3 czerwca 2019 14:42 przez gracz83Witam ponownie, Panowie czy nie sądzicie ze w tenisie dzieja sie rzeczy wojajace o pomste?nie chce tu szerzyc jakichs spiskowych teorii ale jest mnostwo ,setki niezrozumiałych wyników, to nie jest wina samej chwilowej dyspozycji w wielu sytuacjach mamy podkladanie się, zobaczcie co sie stalo np.w meczu Cirstei z Bara(turniej w Stambule) w pierwszym secie Cirstea nie istniala(postawilem grubo na zwycięstwo drugiej) a tu w drugim i 3 secie robi sie z niczego 6-0,6-0, nie martwil by mnie fakt że dziwnym zbiegiem okolicznosci obie sa Rumunkami!!!!!!!!!Nastepny z wielu przykladow(nie mysle teraz o podlozeniusie)jest Chaczanow z Barrere- w miare kontrolował mecz z Francuzem żeby nagle w 4 secie przegrac 0-do 6, nie sadzicie zeżfacet z takim serwisem i grając ze130 rakieta swiata nie powinien nawet we śnie tak przegrać?ani jednego gema?!!!!!kolEjny niemożliwy we wszechswiecie typ to w super formie Garcia ktora publicznosc nosila na rekach(rodaczka),grala z grajaca padakeeeeeee Blinkova(140 miejsce wta) pierwszy set schrupanie przez Caroline Blinkovej 6-1, a w nastepnych dwochodwrot!!!!!!!1-2 w setach oficjalnie,nie wierzę w to nie ma bata przy swojej publiczności i rewelacyjnej formie, przecież rownoznacznie dzis Monfils może pogonic Thiema a kurs duuuuzo wyzszyw paranoja, pozdrawiam
Londero też był zmęczony po 5 setach i linię pokrył, w 3 secie nawet przełamał Rafe. A Nishikori przynajmniej o klasę lepszy. Nawet hc+9,5 jak najbardziej do gry.cytat z dnia 3 czerwca 2019 21:36 przez ranczo0123Panowie troche ogarniam tenis (z naciskiem na troche) ale patrze i oczom nie wierze jakie kursy i linie buki wystawily na mecz Nishikori vs Nadal. +10.5 gema na Japonczyka po 1.55 wyglada bardzo apetycznie. Jedyny minus jaki widze w tym becie to zmeczenie po 5 setach ale nawet przy najmniej optymistycznym wariancie wychodzi mi tu 6:4 6:2 6:2. Co myslicie? ????