dominik_92
Użytkownik
cytat z dnia 3 czerwca 2019 21:36 przez ranczo0123Panowie troche ogarniam tenis (z naciskiem na troche) ale patrze i oczom nie wierze jakie kursy i linie buki wystawily na mecz Nishikori vs Nadal. +10.5 gema na Japonczyka po 1.55 wyglada bardzo apetycznie. Jedyny minus jaki widze w tym becie to zmeczenie po 5 setach ale nawet przy najmniej optymistycznym wariancie wychodzi mi tu 6:4 6:2 6:2. Co myslicie? ????
5 setów to raz, dwa to fakt, że mecz z Paire miał rozłożony na dwa dni, zaś Hiszpan od 2 czerwca od godziny 18:00 sobie odpoczywa i czeka na rywala. Jeśli już jakoś to ugryźć to bardziej tu bym upatrywał rozluźnienia Nadala przy swoich przełamaniach, co można było zauważyć w poprzednim meczu z Londero. Mając dwa przełamania zapasu widać było, że skupia się już na utrzymaniu serwisu. Nishikori z kolei według mnie nie tyle wygrał ten mecz, co Paire go przegrał. Francuz wyrzucał śmieszne piłki w aut, nie wspominając już o serwisie, który w najważniejszych momentach zawodził, skutkując podwójnymi błędami (w całym meczu popełnił ich aż 15! ). Linia według mnie wystawiona odpowiednio i nie wiem czy jest sens grać 1,55 na zmęczonego Japońca. Pozdrawiam