canabis
Użytkownik
Rosol vs Gulbis (w typach dnia zagrałem dw:two:0 po @4 z hakiem)
 (w typach dnia zagrałem dw:two:0 po @4 z hakiem)
Rosol win @ 2,38 Sportingbet
Ernest bardzo dobrze zaprezentował się w Montrealu.
Odpadł dopiero w ćwierćfinale z Djokovicem.
Widać w jego grze duże zaangażowanie co udowodnił w owym turnieju.
Ale po takich bojach chyba sobie odpuści.
Ostatnio przegrana z Marchenko.
Jak dla mnie w takim małym turnieju nie będzie się spinał, i ta 250 zakończy się podobnie do pojedynku jak z Marchenko.
Tym bardziej że, jego rywal to nie ogórek.
Rosol w Montrealu wygrał z potężnie serwującym Andersonem, potem odpadł po 3 setówce z Gulbisem ( jak wspomniałem zaprezentował się bardzo dobrze w Montrealu).
W Cincinnati odpadł z Dimitrovem, również po 3 setach.
O jego grze mogę powiedzieć że, spisuję się całkiem dobrze szczególnie jeśli chodzi o samą grę nie koniecznie efekt końcowy.
Rosol ma dużo pkt. do obrony i dziś się będzie spinać!!
Niewątpliwie jest bardzo niebezpiecznym zawodnikiem a z dzisiejszą motywacja, powinien dzisiaj pyknąć Gulbisa.
Który nie powinien tutaj wojować.
Coric vs Giraldo
Coric win @1,57 Bet365
Tutaj zdecydowanie faworytem jest Coric.
Młody zawodnik ma ostatnio rewelacyjne wyniki.
Zwycięstwo nad Zverevem, urwanie seta Wawrince, czy zacięty pojedynek z Jo robią wrażenie.
Jego obecna forma nakazuję mu wręcz pokonać Giraldo.
27 letni zawodnik Giraldo ostatnio wygrał z grającym kupę Smyczkiem, i urwał seta Dołgo.
Jego gra jest poniżej przeciętnej, jak dla mnie będzie mieć problem z odbieraniem mocnego serwisu Corica, jest dość ubogą postacią jeśli chodzi o technikę w swojej grze.
Jak dla mnie nie będzie mógł zagrozić młodszemu zawodnikowi, bynajmniej nie widzę argumentów.
Ostatnie wyniki, serwis czy chęć pokazania się z najlepszej strony nad starszym rywalem oraz w dalszej części turnieju przemawia nad zagraniem zwycięstwa Corica.
Bez analizy zagram również:
Pierre-Hugues Herbert win po @2,10 Sportingbet
Tez wygląda ciekawie, Stachowski rozpoczął rok bardzo dobrze ale nie jest stabilny chociażby, ostatnio z Tomicem zaprezentował się fatalnie.
Pierre ostatnie 3 pojedynki w Winston pewnie wygrał do 0.

(w typach dnia zagrałem dw:two:0 po @4 z hakiem)
 (w typach dnia zagrałem dw:two:0 po @4 z hakiem)Rosol win @ 2,38 Sportingbet
Ernest bardzo dobrze zaprezentował się w Montrealu.
Odpadł dopiero w ćwierćfinale z Djokovicem.
Widać w jego grze duże zaangażowanie co udowodnił w owym turnieju.
Ale po takich bojach chyba sobie odpuści.
Ostatnio przegrana z Marchenko.
Jak dla mnie w takim małym turnieju nie będzie się spinał, i ta 250 zakończy się podobnie do pojedynku jak z Marchenko.
Tym bardziej że, jego rywal to nie ogórek.
Rosol w Montrealu wygrał z potężnie serwującym Andersonem, potem odpadł po 3 setówce z Gulbisem ( jak wspomniałem zaprezentował się bardzo dobrze w Montrealu).
W Cincinnati odpadł z Dimitrovem, również po 3 setach.
O jego grze mogę powiedzieć że, spisuję się całkiem dobrze szczególnie jeśli chodzi o samą grę nie koniecznie efekt końcowy.
Rosol ma dużo pkt. do obrony i dziś się będzie spinać!!
Niewątpliwie jest bardzo niebezpiecznym zawodnikiem a z dzisiejszą motywacja, powinien dzisiaj pyknąć Gulbisa.
Który nie powinien tutaj wojować.
Coric vs Giraldo

Coric win @1,57 Bet365
Tutaj zdecydowanie faworytem jest Coric.
Młody zawodnik ma ostatnio rewelacyjne wyniki.
Zwycięstwo nad Zverevem, urwanie seta Wawrince, czy zacięty pojedynek z Jo robią wrażenie.
Jego obecna forma nakazuję mu wręcz pokonać Giraldo.
27 letni zawodnik Giraldo ostatnio wygrał z grającym kupę Smyczkiem, i urwał seta Dołgo.
Jego gra jest poniżej przeciętnej, jak dla mnie będzie mieć problem z odbieraniem mocnego serwisu Corica, jest dość ubogą postacią jeśli chodzi o technikę w swojej grze.
Jak dla mnie nie będzie mógł zagrozić młodszemu zawodnikowi, bynajmniej nie widzę argumentów.
Ostatnie wyniki, serwis czy chęć pokazania się z najlepszej strony nad starszym rywalem oraz w dalszej części turnieju przemawia nad zagraniem zwycięstwa Corica.
Bez analizy zagram również:
Pierre-Hugues Herbert win po @2,10 Sportingbet

Tez wygląda ciekawie, Stachowski rozpoczął rok bardzo dobrze ale nie jest stabilny chociażby, ostatnio z Tomicem zaprezentował się fatalnie.
Pierre ostatnie 3 pojedynki w Winston pewnie wygrał do 0.