Ivashka - Sinner
Typ: 2
Kurs: 1.27
Fortuna
Wiem że ten kurs w porównaniu z powyższymi jest śmieszny ale boję się trochę z handi przez straty pojedyńczych setów z gorszymi graczami, uważam że Jannicka stac na dojscie do finału ale tego nie ruszam, zajmijmy sie opisywanymi typami, jak już ktoś powyżej wspomniał Ivaszka tak naprawdę nikogo wielkiego tu nie pokonał, 3 set na styku w tiebreaku z Hurkaczem, kto wie co by bylo gdyby Hubert prowadzil 2-1, potem Musetti, ktory na hardzie nie moze sie polic co przelamac i jeszcze nie potrafi na dobrym poziomie grac, teraz już inna liga, nie widzę go jakoś w następnej rundzie, tym bardziej że nie ma nazwiska, niczego czego Jannick mógłby sie bać, na luzie będzie zagrywał te bomby z forhendu a przy serwisie Ivaszki napewno znajdzie sposob na przelamanie, ladny mimo wszystko kurs choc uwazam ze typ ponizej jest jeszcze lepszy, Polecam mimo to razem z poniższym.
Berrettini - Ruud
Typ: 2
Kurs: 1.9
Fortuna
Czekałem tylko i myślałem jaki wystawią kurs, myślałem że ok 1.65, max 1.70, choć jest niewiele większy jestem pozytywnie zaskoczony, co tak naprawde ma dobrego Włoch?chyba nie skłamie jesli napisze ze jedynymi uderzeniami sa forhend i serwis, beckhendu brak, slajsy i slajsy, do siatki tez za malo sprezysty itp, gipki, te 2 rzeczy powodują że bukmacherzy daja prawie 50 na 50, i tu należy szukać okazji a to dlatego że Włoch potrafi bezsensu tracić punkty, ma wygrywajaca a on wali grubo w aut, ogladalem mecz z Fokiną i gdyby w 2 secie zachowal troche zimnej krwi Wlocha by juz nie bylo wygrywal 1-0 mial w drugim przelamanie i tak jakby sie tego przestraszyl i odrazu stracil podanie po wlasnych bledach, widac bylo nerwy po samej minie, Wloch nie ZAGRAL NIC NADZWYCZAJNEGO I GDYBY NIE TE 2 ASPEKTY, to by takich kursow nie bylo, uwazam ze jest troche chimeryczny, cos jak Auger, jak Busta, jak chociazby Davidovich, nadrabia tym serwisem i się niektorzy podniecaja, co on osiagnal?ze doszedl do finału raz w zyciu w ktorym mielismy Huberta w polfinale?prosze, pare lat do tylu mielismy 2 Polakow w cwiercfinale, chodzi o pamietne mecze Kubota i Jerzego, na trawie moze wyjsc wyjatkowo serwis i mozna raz w zyciu fartem daleko zajsc, to byl piekny przyklad, taki Kubot na innych nawierzchniach nie istnial, amator, pomijam debla oczywiscie na ktorym mu wychodzilo, pisze natomiast o singlu, uwazam ze Ruud jest za rowny, jest duzo lepszy od Dawidovicha z ktorym Matteo sie meczyl 5 setow, juz nie bedzie niewymuszonych bledow itp, a znajdzie sposob by przelamac Wlocha bo ten tez seriami nie serwuje jak chociazby Big John za mlodu, uwazam ZE TO PIEKNY KURS, WART POGRANIA POLEEECAM!!!!!!!!!!!