>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Umag, Kitzbuhel, Gstaad, Washington - 18.07-24.07.2016

Status
Zamknięty.
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Washington
Godzina: 22:00
Spotkanie: Ryan Harrison - Stephane Robert
Typ: 2:0
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365.com

Analiza:
Witam wszystkich na forum. Jest to mój pierwszy post więc zacznę od czegoś odważniejszego. Widzę tutaj zwycięstwo Harrisona z kilku powodów. Po pierwsze h2h na korzyść Amerykanina (zwycięstwo w Sydney 2014) na twardej nawierzchni. Po drugie 12 lat różnicy i obycie ze strefą czasową (Robert przyleciał prosto z Europy po dość intensywnym turnieju w Hamburgu) Po trzecie to będzie pierwszy mecz Stephane po turniejach europejskich na twardej nawierzchni natomiast Ryan wygrał już pojedynek kwalifikacyjny na tym turnieju z Weintraubem. Zawodnik może i nie z tej półki co Francuz ale Ryan pokazał że jest w świetnej formie. Mam nadzieję że w dzisiejszym meczu też pokaże swój najlepszy serwis jak w poprzednim spotkaniu i w dwóch setach wygra mecz. Osobiście gram to za 50PLN

✅✅✅ :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +14
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Od bardzo dawna się nad tym zastanawiam co jakiś czas i nie mam odpowiedzi, czy wie ktoś może z czystej ciekawości czemu np w jednym tygodniu rozgrywane są 2/3 a czasem 4 turnieje ATP, a WTA 1/2 ?? i to nie raz tak raz tak tylko zawsze tak jest że tych jest więcej, a tu zawodniczek i zawodników chyba podobnie, a więc czemu tak? zapytam może ktoś odpowie coś konstruktywnego.

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Od bardzo dawna się nad tym zastanawiam co jakiś czas i nie mam odpowiedzi, czy wie ktoś może z czystej ciekawości czemu np w jednym tygodniu rozgrywane są 2/3 a czasem 4 turnieje ATP, a WTA 1/2 ?? i to nie raz tak raz tak tylko zawsze tak jest że tych jest więcej, a tu zawodniczek i zawodników chyba podobnie, a więc czemu tak? zapytam może ktoś odpowie coś konstruktywnego.
Na to nie ma schematu itp
Tam gdzie umowy podpisane i wynegocjowane terminy to przyklepane na jakis czas. Kazdy chce jak najlepiej dla swego turnieju i sie wszystko kreci oraz zmienia.
Tylko wieksze turnieje sa &quot;stale&quot;.
Plus olimpiada rozwalila troche kalendzarz

dx2 285K

dx2

Użytkownik
Mannarino-S.Johnson 2 @1.55 expekt
Teoretycznie nic nieprzeiwdzianego sie w tym meczu nie powinno wydarzyc. Johnson dwie ostatnie edycje tego turnieju wysmienite, a rok temu byl jednym z zawodnikow walczacych o wygrana i przegrla minimalnie polfinal z Isnerem. Ogolnie Johnson jest na przyslowiowej fali znowu od jakiehgos czasu. Wystep w Newport to pomijam, poniewaz brakuje jednak renomy temu turniejowi, a tu pora wrocic do powaznego grania. Mannarino pczywoiscie jest bardzo dobrym tenisista. Francuz zagrac potrafi, nieobce mu sa od lat klimaty USA, zwlaszcza niezle gra w okresie Indian Wells-Miami i na US Open tez bywalo bardzo dobrze. Widze tutaj jedno zasadnicze &quot;ale&quot;. Mannarino ogolnie nie gral do tej pory w Waszyngtonie i chyba pojawia sie tutaj po raz pierwszy. Johnson zalicza chyba 4 edycje z rzedu, a ze dwie ostatnie edycje - z naciskiem na ubiegloroczna - byly swietne, takze sadze, ze znowu Johnson pokaze troche dobrego tenisa. Mecz bardoz pozno, ale tak typuje.

Na Nishioke wydaje mi sie bardzo ciekawy typ, ale ogranicze sie na razie do Amerykanina.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dimitrov Grigor - Evans Daniel
2 handicap + 1.5 seta, Pinnacle Sports 2.04

4:6, 4:6 ???? ✅
Na ten mecz zapatruje się od samego rana. Bukmacherzy w tym meczu faworyzują Bułgara. Dimitrov od kilku sezonów stoi w miejscu, a raczej się cofa. Obecnie jest na 40 miejscu ATP i totalnie nie przypomina gościa z pierwszej 10 gdzie kiedyś się znajdował. Na 8 pozycji był w 2014 roku i od tamtego czasu progresywnie leci w doł. Obecny sezon? Moim zdaniem na jego potencjał to katastrofa. Bilans meczów 21/15 gdzie zaliczył dwa finały słabiej obłożone. Grigor tak naprawdę spośród tych 21 wygranych wygrał tylko raz z kimś znacznie mocniejszym. Wygrał w Miami z Murrayem 6:7, 6:4, 6:3, bo w pozostałych meczach to on był faworytem. Z kim przegrywał w ostatnim czasie? Na Wimbledonie Johsonem, z Tipsarevicem który ciągle nie jest w formie po kontuzjach, Del Potro go rozgromił wracając po przerwie, przegrana z Troickim w pierwszej rundzie French Open, porażki w pierszych rundach z Zverevem i Carreno Bustą, przegrany finał w Stambule z przebijakiem Szchwarzmanem i można tak jeszcze wymieniać w tym sezonie. Oczywiście ciągle drzemie w nim ogromny talent. Ale facet przestał panować nad emocjami, rozwala rakiety często i dodatkowo bekhend jest w tragicznej formie.
Jego przeciwnikiem będzie Brytyjczyk Evans z 82 miejsca ATP, który odżył w tym roku. W obecnym sezonie ma bilans 29/14, lecz większość to były challangery. Ale wygrał dwa takie pod dachem i zaliczył dodatkowo jeden taki finał i jeden na hardzie. Daniel czuje się najlepiej na szybkich nawierzchni i ta w Waszyngtonie raczej do wolnych się nie zalicza. On w przeciwieństwie do rywala już tutaj raz grał, nie miał wolnej rundy. Oglądałem ten mecz gdzie pokonał w przepięknym stylu Beckera 6:2, 6:1. Wychodziło mu tam totalnie wszystko od serwisu, przez atak i kończąc na obronie. Evans zalicza się do jednych z najniższych, bo ma 175 cm wzrostu, ale potrafi serwować mocno. Trzeba przyznać, że Niemcowi wiele nie wyszło w tamtym meczu, ale to przez dominację Evansa. Dzisiaj będzie znacznie trudniej, bo rywal mimo wszystko z innej półki. Ale moim zdaniem Evans ma ogromną szansę na urwanie seta i tak też stawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +56
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Evans @4.0 b365Tak jak sie spodziewalem, dno i 100 metrow mulu, a kurs 4 jak w maslo ;)✅✅✅✅
Miałem pisać, że dziwi mnie, że nikt nie zwrócił uwagi na ten mecz, ale już mnie tie break wyprzedził ???? taki kurs to jest cyrk, Dimitrov to cienki bolek jakich malo, taka isia w zeszłym sezonie, przegrywa z kim popadnie, a tutaj 1,22? No zartuja sobie że mnie , typ bardziej przeciwko słabemu Bułgarówi niż na Brytyjczyka, bo nie jest on jakimś wirtuozem, ale wiele nie trzeba na tego mlodszego wiele Federera... szkoda, że Young seta przegrał, bo chciałem obejrzeć, a tak się trochę przedłuży i nie wiem, czy doczekam :) b365, powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +39
S 22

siudinho

Użytkownik
Witam
U jakiego buka można dawać +1,5 seta?
Kiedys na bet 365 można było ale teraz już dawno nie widziałem tej opcji.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Zaraz cwaniaczki wylecą z tekstem typu &quot;tak to jest jak się stawia na bukmacherach z głupim zwrotem&quot;. Bet365 to jeden z lepszych, o ile nie najlepszy buk internetowy i właśnie jego ogromnym minusem są te chore krecze i jakby to poprawili to bez wątpienia userów by przybyło. Sam postawiłem kupon w ziemniaku w Milenium u siebie za drobne, więc zwrot musi być. Szkoda tylko, że ewentualna wygrana będzie na waciki
Nie poprawią tego nigdy...Tak samo jak nie poprawią aby była opcja +1,5 seta ponieważ ten buk by zbankrutował wtedy... Ja ze swojej strony mogę polecić Betsson na +1,5 seta...

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Bet365 najlepszy buk internetowy ? Chyba live dla hazardzistow .... !
Oni maja najwiekszy dochod, a 90-95% tego dochodu to zysk z live bettingu. Najpopularniejszy wsrod Polakow ... lza sie tylko kreci ????
Kursy kiepskie, na &quot;faworytow&quot; jak i &quot;niespodzianki&quot; (duza marza) !
Jezeli ktos mowi ze to super buk i jeszcze na tenis to oznacza tylko jedno ...albo sami sobie odpowiedzcie co to oznacza !

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Basic / Kravchuk / Laaksonen wszystkie kursy over 3 w b365!
oczywiscie gram 3 single, bo taki combo nie ma racji bytu, ale czy az tak bardzo sa dogami w tych meczach, zeby dawac kurs na cienkiego Istomina na cegle 1.25? Basic serie ma raczej slaba, ale przelamac sie kiedys trzeba, prawda? Ymer tez nie jest jakims koksem tenisa, a Kravchuk w tym turnieju pokazal sie z niezlej strony, ogral duzo lepszych rywali od siebie &#39;na papierze&#39;, moze byc troche zmeczony, bo nie jest topowym tenisista, ale starczy sil to wygra, no i ostatni mecz... jakos nigdy nie bylem fanem grania przeciwko zawodnikom z kraju, w ktorym rozgrywany jest turniej, a tu jeszcze slaby &#39;Matie&#39; i znowu kurs 1.20~~, wystarczy jeden mecz, zeby wszedl i jestesmy na plusie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wg mnie to takie zgadywanki...Basic to raczej nie ma pojęcia o clay..Istomin potrafi grać na każdej nawierzchni takie gadanie i wróżenie z fusów!!! Typ na Kravchuka wydaje się być raczej niezłym pomysłem bo się nie gra na Ymera jak jest faworytem buków ale bilans Kravchuka na ziemii tragiczny i najczęściej po dobrym spotkaniu jest zjazd do bazy dla takich orłów jakim jest Rosjanin... ostatnie spotkanie Mathieu, jeśli Mathieu nie będzie odwalała szajba to wygra to bez problemu.. Jedynie szukałbym seta w stronę Kravchuka jeśli miałbym na siłę typować takie spotkania...Szczerze to wątpie czy choć jeden taki mecz wejdzie...Takie moje zdanie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
dx2 285K

dx2

Użytkownik
Fabbiano-Dzumhur 2 @1.35 expekt
Dzumhur fajny mecz wczoraj z Almagro, obydwaj chcieli wygrac w decydujacych momentach. Dzumhur na pewno moze zaczac znowu grac lepiej, w koncu jezlei pokonuje sie Nadala w tym sezonie, albo gra jak w Monte Carlo. Publicznosc na pewno bedzie wspierac bardziej Bosniaka, a tu sznasa na dobry wynik. Typ kombinacyjny jak sie latwo domyslic.

Typy na jutro, poniewaz moze byc ciezko z czasem.
Bellucci-D.Brown 1 @1.45 expekt
Mecz jutro, ale podejrzewam, ze bedzie spadac na Bellucciego. Ogolnie turniej Bellucicego, gdzie dwukrotnie Brazylijczyk wygrywal, ostatnio wygrany challenger w Brunszwiku, wiec faworyt moze byc jeden. Tez kombinacyjny.

L.Mayer-J.Sousa 2 @1.85 expekt
Leo nie wyglada zbyt dobrze w tym sezonie. Joao Sousa zagral tutaj w ubieglym sezonie chyba jeden z dwoch-trzech sowijch najlpeszych turniejow, gdy w drodze do finalu z Thiemem pokonal Fogniniego i Bautiste. Ogolnie dobry okres byl to dla Portugalczyka, wiec bardziej bedzie zalezec na pun ktowaniu sadze.

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Kitzbuhel
Godzina: 11:05
Spotkanie: Basilashvili - Sijsling
Typ: 2
Kurs: 2,37
Bukmacher: Bet365.com

Analiza:

Będzie bardzo krótko ponieważ za chwilkę się rozpoczyna. Uważam że w tym meczu Sijsling się zrewanżuje Gruzinowi za porażkę sprzed dwóch tygodni. Nie wiem co się wtedy wydarzyło że po wygranym przez Holendra pierwszym secie 6-1 dwa następne poszły gładko dla Nikoloza. Uważam że tym razem Sijsling utrzyma koncentrację i na poziomie turnieju wyższej rangi niż challenger to w h2h będzie 1-0 dla Sijslinga :)
Stawka 15,16 PLN

⛔⛔⛔⛔ była walka ale... niestety ⛔⛔⛔

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Lopez Feliciano - Mertl Jan
2 handicap +5.5 gemów, Pinnacle Sports 1.68

7:6, 6:4 ✅ ????

Faworytem w tym spotkaniu jest Hiszpan z 21 miejsca ATP, rozstawiony w tym turnieju jako „jedynka&quot;. Lopez swoje lata ma, ponieważ to rocznik 1981, ale jakiś poziom ciągle tam trzyma. Przeplata dobre mecze z bardzo złymi. Jest to bardzo uniwersalny tenisista, ponieważ potrafi grać na każdej nawierzchni. W tym roku wygrał 19 meczów i 17 przegrał i jego forma jest właśnie w kratkę. Nie zaliczył żadnego finału, tylko dwa półfinały. Sezon na trawie również nie udany, ponieważ dwa razy poległ w pierwszych rundach i później na Wimbledonie w 3. Ostatnio również grał w rozgrywkach Davis Cupu gdzie wygrał z Copilem pod dachem 3:2. Tak naprawdę zmiany nawierzchni najpierw trawa później hala i dzisiaj mączka może być dla niego bardzo trudne. Oczywiście, że to on jest faworytem, ponieważ pod każdym względem bije rywala na głowę. Dobry serwis, lewa ręka, gra przy siatce, kompletny tenisista.

Jego rywalem będzie Czech, Jan Mertl z 306 miejsca ATP, czyli wieczny challangerowiec, a w tym roku musiał grać we futuresach, bo ma taką beznadzieją formę gdzie często tam przegrywał z jakimiś kelnerami. Mertl to też bardzo uniwersalny, ponieważ gra najwięcej na mączce i na halach no ale on zawsze grał na niższych poziomach. Tak naprawdę występ w tym turnieju jest jego najlepszym w całym sezonie. Musiał się przedzierać przez kwalifikacje gdzie nie stracił seta, a później w pierwszej rundzie pokonał Mertiego 6:4, 6:7, 6:2, czyli dobrze mu się tutaj gra. Czech to kłoda, bardzo słabo porusza się na korcie. Tak naprawdę, gdyby nie wzrost 191 cm a co za tym idzie jego mocny serwis to byłby pewnie w granicach 800 miejsca. To właśnie na serwisie i forhendzie bazuje i to jest jego największa broń. W wymianach będzie pewnie niszczony. Jeśli Mertl będzie serwował na swoim poziomie to handicap, który zaproponowałem jest wielce prawdopodobny, 6:4, 6:3 i jest ok. Mam nadzieję, że tylko się nie spali psychicznie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję dosyć proste typy które gram w akumulatorze:
Kevin Anderson 1,28⛔ Przegrać z takim drewnem....
Kevin musi być głodny gry tak myślę, jest zawodnikiem lepszym niż otyły Tunezyjczyk,h2h na jego korzyść i ja myślę że powinien dać sobie radę z Jazirim który spędził wczoraj prawie 2,5 godziny na korcie
John Isner 1,20✅
Isner dochodził tutaj zawsze daleko, widziałem jego mecz z Cilicem i w 1 secie był nie do złamania, schody zaczęły się gdy Marin zaczął lepiej returnować, Duckworth gra ostatnimi tygodniami całkiem niezle, niezły mecz z Mannarino w Newport czy pokonanie Smyczka to zalążki niezłej formy jednak myślę że na Isnera będzie to za mało..John wyglądał bardzo solidnie w wymianach i całkiem dobrze poruszał się po korcie w starciu z Cilicem, jeśli serwis będzie funkcjonował na przyzwoitym % to nawet w tie brekach powinien sobie poradzić z Duckworthem..
Berlocq/Cuevas 1,47✅
Urus i Argentynczyk rozegrali dobry mecz przeciwko zwycięzcom turnieju w Hamburgu,są lepszymi zawodnikami w debla na mączce niż Stakhovsky który odpadł już z singla i podstarzały Dlouhy z nadwagą który nie grał już spory czas i z takimi wyjadaczami na ziemii powinno być trudno mu coś ugrać w tym meczu, kurs fajny i wydaje mi się ze wygraja wyjadacze
1,20 x 1,28 x 1,47 = 2,26 Betsson⛔

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
W drugim meczu Melzera też widzę overka, niezwykle wczoraj dobrze trzymali swoje podanie mam na myśli mecz Montanes vs. Melzer Gerald.
???? Thiem D. - Melzer J.
Powyżej 19 gemów ::: 1,84 ::: 1/3 Pinek ✅
H2H 1:0 z 2014 roku podczas tego turnieju, padł wynik 7:5 6:3. Ja tak szczerze nie zdziwię się jak Melzer urwie tutaj seta. W mojej opinii Thiem to zawodnik który niezwykle często traci sety. Gra u siebie, jest murowanym wielkim faworytem, presja olbrzymia, do tego nic nie grał od czasu Wimbledonu. Wiadomo, że jest genialny, według tam jakiejś statystyki ma najwięcej zwycięstw w tym sezonie, więcej niż nawet Djokovic. Thiem przytula te triumfy ATP jakby było to dla nieco codziennością, ale...
Melzer po prawie roku bez gry wrócił niedawno na korty i coś tam gra, w 1 rundzie pokonał jako &quot;underdog&quot; Taro Daniela, a to już jest jakiś wynik i zapoznanie się z kortami. Kiedyś Jurgen to był naprawdę solidny zawodnik, ale wiek robi swoje. Do tego też jest reprezentantem gospodarzy i jakoś wątpię w to by Thiem tutaj piłował wysoką przewagę z powodu szacunku do rodaka. Jest to mecz dnia dla kibiców najlepiej jakby padły tutaj 3 sety, kto lubi ryzyko niech gra 2:1, lub opcję +1,5 seta.
Wynik: 3:6 5:7

Otrzymane punkty reputacji: +5
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Melzer G. vs Gimeno Traver D.
Gimeno Traver 1.71 Unibet

Panowie spotkaja sie po raz drugi, za pierwszym razem wygral Hiszpan po dwoch setach dwa lata temu. Obaj lubia najbardziej maczke, jednak zdecydowanie bardziej doswuadczonym zawodnikiem i ogranym jest Daniel, ktory jest starszy od swojego rywala o 5 lat. Hiszpan w ostatnim czasie jest w duzo lepszej formie. Tydzien temu doszedl do cwiercfinalu atp 500 w hamburgu czy do cwiercfinalu chelka, gerald czesto odpadal w pierwszych rundach tzn w Hamburgu, Chelku Braunschweig.

A 531

albuquerque

Użytkownik
W drugim meczu Melzera też widzę overka, niezwykle wczoraj dobrze trzymali swoje podanie mam na myśli mecz Montanes vs. Melzer Gerald.
Przede wszystkim trzeba pamiętać z jakiego powodu wczoraj bracia nie przystąpili do spotkania deblowego. Oficjalne stanowisko brzmi: Gerald Melzer injured right leg.

mateusc 39

mateusc

Użytkownik
Ma ktoś może wieści czy odbędzie się mecz deblowy ATP Gstaad:
Inglot D. / Istomin D. - Bellier A. / Laaksonen H. ?
Dzisiaj rano Istomin kreczował z powodu kontuzji, a nigdzie nie widziałem, żeby jego mecz debla był odwołany etc.
Kurs leci na parę Bellier/Laaksonen na całorocznym było 4.33, jest 3.00.
Nie wiem co sądzić o tym meczu. Szkoda by nie zaryzykować po takim kursie... no, ale poczekam może czy ktoś z Was ma jakieś wieści na ten temat ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom