Granollers-Pujol - Murray
@Murray -3,5 1.66 bet365

Rano jeszcze można było dorwać po kursie 1.83. Bardzo lubię takie zdania jak piszecie przy analizach, że Murray nie potrafi grać na mączce, równie dobrze, możecie napisać, że gośc w ogóle nie potrafi grać w tenisa, a to, że jest w rankingu wysoko od paru lat to przypadek ???? Może to nie jest ulubiona nawierzchnia Murraya, ale Hiszpana, który gra w tym roku słabo, po za turniejem w Casablance, powinien spokojnie ograć. Murray przegrał z Giraldo, ale Santiago złapał zwyżkę formy, dzisiejszy mecz wolę grać handicap na -3,5 Murraya niż 2-0, bo jak by się*zrobiło w setach 1:1 to zawsze w tym decydującym Murray wygra go gładko i na pewno handi zostanie pokryte, chociaż szczerze mówiąc typuję tutaj też 2-0. Uwielbiam też grać typy przeciwko Shakalowi, bo można na tym zarobić.
Anderson - Tsonga
@0-2 1.72 bet365

Tutaj typuję gładkie zwycięstwo Tsongi 2-0, bardzo dobrze zaprezentował*się w meczu z Dolgo. Natomiast Anderson ostatnio nie zachwyca, przegrana z Hanescu, 3 sety ze Stepankiem, wczoraj 2 zacięte sety z Vaskiem Pospisilem, który ten sezon ma do bani. Myślę, że Tsonga spokojnie to wygra, gładko i przyjemnie.
Rosol - Dodig
@2 2.20 bet365

Dodig ostatnio wygrał gładko z Delbonisem, z kolei Rosol grał z chimerycznym Fogninim, który sam w głowie przegrał mecz, po raz kolejny, znowu został wygzwizdany. Dodig łapię formę i ostatnio prezentuję się*coraz lepiej. Myślę, że nie da szans Rosolowi, kolejny typ zagrany przeciwko Shakalowi ????
Chardy - Federer @
+5,5 Chardy 1.61 bet365

Myślę, że Francuz może tutaj spokojnie powalczyć, Roger jak wiemy ostatnio był przy żonie, nie grał w turniejach żadnych 3 tyg, niewiadomo jak jest skoncentrowany. Chardy ostatnio złapał zwyżkę formy, naprawdę uważam, że Roger musiałby zagrać świetny mecz, aby pokonać gładko Chardiego, a tak wystarczy już 6/4 6/3 aby handi został pokryty.
Golubev - Youzhny
@2 1.57 bet365

krecz przy 1-4
Oglądałem mecz Youzhnego z Mahutem, wynik niby 6/4 6/4 a mogło się*to skończyć o połowę mniej. Dobrze się*Youzny zaprezentował. Golubev ostatnio dobrze gra, tylko Almagro grał z nim straszny piach, miał gorsze dni, następnego dnia przecież przegrał z Murrayem 1 seta 6-0. A Verdasco już od pewnego czasu mnie totalnie nie przekonuję, po za tym inni rywali jego w elimkach to Herbet i Mannarino, który gra dno. Jak dla mnie h2h dla Youzhnego 4:1. W końcu Rosjanin musi zacząć grać lepiej.
Sijsling - Haas
@-3,5 Haas 1.83 bet365

Oglądałem wczoraj Sisjlinga, koleś to drewno nie z tej ziemi, grał z tym cecchinato, który przebijał mu slajsika na środek kortu, a on połowę z tego trafiał, połowę wyrzucał. Włoch nie miał żadnego pomysłu na grę, przebijał na środek śliwki i czekał na błąd Sisjlinga, a wynik meczu śmieszny 7/6 7/5 dla Igora, gdzie w 1 secie było już 4/1 0-40 dla Włocha. Myślę, że Haas będzie się chciał zrewanżować za ostatnią porażkę i gładko go rozjedzie Igora.
Nadal - Simon
@under 18.5 1.72 bet365

idiota to juz Kubot lepiej z nim gra..
No i perełka dzisiejszego dnia, Simon, który potrafi przegrać nawet z Kubotem gra z Rafą, który takich zawodników to miażdży gładko w 2 setach, lepiej zagrać under niż handi na Rafę, bo w takim wypadku wynik nawet 6/3 6/3 zostaję pokryty, chociaż myślę, że będzie jeszcze gładziej..
@edit by qbali
wszystko ładnie i pięknie ale krecze w Bet365 to ZWROT! Nie zaciemniajmy rzeczywistości... :zoltakartka: