>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym, 11-18.05.2014

Status
Zamknięty.
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Nie stawiajcie na Rafę przed meczem (chyba, że nie macie później czasu). Pisałem to już kiedyś i napiszę dziś. Większe kursy wyłapiecie na obu w trakcie meczu. Zapewne Novak rozpocznie mecz serwisem i na początek wystarczy pewne utrzymanie swojego podania i kurs na Rafę już urośnie do okolic 1.85. Jak dla mnie ten mecz to na razie no bet. Poczekam na live i pogram raczej na Rafę po wyższym kursie.

F 263

fidelio

Użytkownik
Podziwiam wszystkich, którzy grają tu zdecydowanie w jakąś stronę, a przecież jest ładny handicap na Djoko +4,5 [email protected]. Kurs skromny ale typ pewniejszy niż czysty win i można sobie to zagrać w kombinacji z jakimś innym typem.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Nadal, Rafael - Djokovic, Novak
Jedni stawiają na Hiszpana inni na Serba a jeszcze inni twierdzą że ten mecz jest no bet.
Ja natomiast postawię następujący typ:
Total Tie-breaks under 0.5 Marathonbet 1.78 6/10 ✅✅✅
Obaj panowie nie są w jakiejś super dyspozycji, po drodze do finału grali prawie same 3 setowe mecze. Podczas meczu Williams - Errani główny kort w czasie pierwszego seta był dość wyschnięty przez co piłki odbijały się z wolniejszą prędkością. Jeżeli kort o podobnych warunkach będzie podczas meczu Nadal - Djokovic serwis będzie miał małe znaczenie w meczu i prawdopodobnie nie dojdzie do tie breaka. Liczę na sporą ilość breakpointów oraz dużą ilość błędów z obu stron.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Djokovic wygrał po raz 4 z rzędu z Nadalem i żadnych opinii przed zbliżającym się Roland Garrosem?
Oglądaliście mecz? Bo ja tak i uważam, że wynik meczu powinien wyglądać mniej więcej 2:0 w setach dla Djokovica. Oczywiście Serb zaczął mecz beznadziejnie, bo od dwóch przełamań, ale kto oglądał mecz ten wie, że te przełamania były &quot;takie ...&quot;. W skrócie mocno naciągane. Po chwili Serb włączył 5 bieg i grał już swój tenis. Skończyło się to tak, że odłamał jedno przełamanie, a przy drugim miał już 0:40, ale niestety nie wykorzystał. &quot;Im dalej w las&quot;, tym mecz był bardziej przewidywalny na korzyść Djokovica. Osobiście uważam, że ten mecz równie dobrze mógł skończyć się na dwóch setach na korzyść Serba, ale wyszło jak każdy wie.
Teraz czekam na Wasze opinie kto wygra Roland Garrosa? Dla mnie głównym kandydatem jest Djokovic, ale prędzej zatrzyma go Wawrinka czy Federer niż Nadal. Z drugiej strony mocno wątpię, żeby &quot;Stasiek&quot; powtórzył sukces, a Federer w swoim wieku na mączce wygrał mecz z Serbem do 3 wygranych setów.
W skrócie... Djokovic w końcu idzie po szlema!
Tak swoją drogą wyobraźcie sobie szlemy na przestrzeni ostatnich lat gdyby w czołówce np. był tylko Nadal, albo Djokovic (+ Ferdzio &amp; Murray). Oni by co rok wygrywali po 3-4 szlemy bo nie miałby kto im zagrozić. Nie bez powodu eksperci od tenisa uważają, że żyjemy w czasach najlepszych tenisistów jacy się kiedykolwiek urodzili.
Za kilka lat jak Djokovic, Nadal, Murray, Federer odejdzie z rankingu to kto tam będzie wygrał szlemy? Janowicz? Raonic? Dimitrov? Paire ???? ? Delbonis? Pospisil? Tomic ???? ? Śmiech na sali w porównaniu do obecnych czasów...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom