Djokovic - Murray
DJOKOVIC 2:0 2.25 Betsson
Finał turnieju w Rzymie, hegemon Djoković kontra od jakiegoś czasu 2 rakieta świata(spadł na 3 miejsce po ostatnim turnieju lecz gra w tym sezonie lepiej od Rogera), w kolejnym tygodniu panowie spotykają się w finale turnieju, przed tygodniem w Madrycie wygrał Djoković 2:1, typowałem tam 3 sety i były, kurs 3.0 wyszedł dla was na +. Tutaj jednak przewiduję, że Murray nie dobierze się raczej do Djokovicia, mimo iż ten stracił tu seta z Bellucim oraz w 1/2 z Nishikorim. Można powiedzieć ze słabsze mecze przeplata genialnymi. O ile z Bellucim kompletnie zawalił pierwszy set i był to słabszy nie tyle co mecz a set ale jednak, że zdołał się ocknąć z tego stanu, potem zagrał genialne spotkanie z Nadalem, GENIALNE!! Co potem? Okazało się, że to nie wszystko bo z Keiem może nie było już na AŻ tak wielkim poziomie jak to z Nadalem a mimo to i tak bardzo wysokim. Djokoviciowi przytrafił się w tym turnieju dwukrotnie moment słabości, raz jak wspomniałem z Bellucim oraz z Keiem w pierwszej partii również przegrywając 2-6. I za tym idę, w każdym turnieju przytrafia mu się mały dołek, w Madrycie szedł jak burza i do finału wygrywał wszystko po 2-0, był na maksa zmobilizowany ale nie da się tak przez cały czas, to tylko głowa, typowałem, że w tamtym meczu przegra seta bo nie przegrał do tamtej pory i to się stało. TO JEST HEGEMON, ROBOT, KOSMOS, być może w przyszłości najlepszy gracz w Historii, w tym turnieju już te dołki miewał, on finały zawsze gra najlepiej przeważnie mimo, że poziom w nich jest najwyższy ze wszystkich meczów. Miewał powiedzmy chwilę rozprężenia, ale na tym koniec, Djković wygra z Murrayem 2-0 , po raz kolejny nie licząc ostatniego meczu(ale tam zgodnie z planem bo liczyłem, że przegra) i zgarnie kolejny skalp
ATP 1000. ROBOT !!!!!! Co tu więcej pisać, w tamtym siadło elegancko 3 sety po kursie 3.0, a tutaj bukmacherzy nie ogarniają trochę i dają tylko 1.55-1.60 na zwycięstwo min. 1 seta Murraya? Mało, mało. Ludzie korzystać póki kurs taki ok 2.20-2.30 na zwycięstwo HEGEMONA 2:0, bo znowu mam nadzieję po typie przyznacie mi rację, dając mi reputki za co wam Wielkie Dzięki!! Ale skorzystajcie też z typu!! Naprawdę wkładam dużo pracy i poświęcenia w analizy dla was! Grać, wygrywać!! Pozdrawiam!!
EDITH: SORKI PANOWIE, NIE WSZYSTKO SIĘ TRAFI, MAM NADZIEJĘ SIĘ ZRECHABILITOWAĆ NAJBLIŻSZYMI TYPAMI!