>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Paryż, 29.10-04.11.2012

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
W historii grali ze sobą 7 razy ,a nie 3. Prowadzi 6-1 Stepanek
3-0 w hali , łącznie na twardej 5-1 i jeden raz na cegle.

Moim zdaniem to typowy no bet ze względu na miejsce meczu. W hali Bercy Llodra potrafi grać swój najlepszy tenis. Pomimo słabego sezonu życzę mu tu czegoś więcej niż tylko pierwszej rundy.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jerzy Janowicz - Marin Cilic over 22.5 bet365 ⛔
Jerzyk dzisiaj zaprezentował się z bardzo dobrej strony i wyeliminował niemca Kohlschreibera. Nie oglądałem meczu, jednak patrząc po tym, że niemiec ani razu nie przełamał Jerzyka mogę wnioskować iż forma serwisowa bardzo dobra. Z tego co ktoś pisał, ta nawierzchnia jest idealna dla graczy grających mocno i płasko czyli to co Jerzyk lubi. Serwis ma kapitalny jednak nie widzę tutaj dużej przewagi bowiem Cilic także ma bardzo dobry serwis. Co mnie skłania do grania tego typu, ano właśnie bardzo dobre serwisy obu panów przez co nie spodziewam się wielu przełamań, tiebreak wielce prawdopodobny, możliwe nawet dwa, a wiadomo TB to loteria. Nie spodziewam się aby Jerzyk mógł przegrać tu łatwo choćby nawet patrząc na ostatni mecz Cilica z Dodigiem, także dobrze serwisującym graczem. Cilic zapewne takich batów z Janowiczem nie dostanie, Janowicz batów także od Cilica nie dostanie więc dla mnie będzie mecz na styk i overek gemowy.

//pierwszy set zgodnie z planem, potem niestety Cilic już chciał tylko iść do domu, co pan zrobisz jak nic pan nie zrobisz

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Melzer nie zawiódł mnie ostatnio z młodocianym Goffinem i dziś spodziewam się podobnego przebiegu zdarzeń z Dimitrovem. Grigor co prawda ostatnio w formie, wygrał kilka pojedynków w ładnym stylu, jednak w jego przypadku sprawy toczą się trochę inaczej gdy na przeciwko staje gracz o bardziej zaawansowanym doświadczeniu, którego można Jurgenowi niewątpliwie przypisać. Zaliczył dość dobry występ w Valencii, jedynie poza meczem z będącym na fali Dolgopolovem, ale jakkolwiek by na to nie patrzeć - dziś startuje dla obu nowy cykl, rodzą się nowe szanse i stawiam tym razem na bardziej ogranego grajka i jak już wspominałem wyżej - doświadczonego.

Jurgen Mezler @ [2,38] PinnacleSports ⛔

W mojej opini to bardzo dobry i wielce prawdopodobny dubel. Obaj francuzi są dziś bezapelacyjnymi faworytami; Mathieu, który zaliczył rewelacyjny trip w Bazyleii i widać, że wraca do swojej dobrej formy oraz jeden z głównych kandydatów do zgarnięcia tytułu tutaj w Paryżu - Tsonga. Wiele pisać nie trzeba. Po prostu strzelać .

Mathieu &amp; Tsonga @ [1,90] PinnacleSports ✅

Dziś jeszcze strzał na Querreya. Różnica pomiędzy dwoma zawodnikami jeśli chodzi o formę dość spora, Verdasco nie popisal się w Azji czy nawet ostatnio w Valencii i choć Sam zawiódł mnie w poprzednim meczu z Almagro, tak sądze że tutaj posiada większego skilla pod tą nawierzchnie i przy zachowaniu odpowiedniej regularności poradzi sobie z Dasco. Ponadto jako ciekawostkę dodam, że wygrał 14 spośród 15 ostatnich meczów przeciwko leworęcznym tenisistom co na pewno jest istotnym czynnikiem w tym meczu.

Sam Querrey -2 @ [1,91] PinnacleSports ZWROT

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Radek Stepanek – Michael Llodra
Suma gemów
Typ: Powyżej 21.5 @ 1.625 Pinnacle ZWROT walkower Stepanka
(Tie-break w meczu)
Typ: Tak @ 1.72 bet365

Jak do tej pory obstawianie na gospodarzy w Paryżu dwukrotnie przyniosło mi zyski (Benneteau i Paire). Zobaczymy czy ustrzelę dzisiaj hattricka i po raz trzeci uda mi się trafnie przewidzieć rozwój wypadków na korcie. Tym razem zainteresowałem się meczem Mickaela Llodry z Radkiem Stepankiem. Nie oglądaliśmy Francuza ostatnio w głównym tourze. Po US Open skupił się na challengerach ze zmiennym szczęściem: szybkie wyloty w Orleanie i Rennes przedzielił finałem w Mons. Wystąpił również w kwalifikacjach w Bazylei, ale uległ swojemu dzisiejszemu rywalowi (6-7 3-6). Najwyraźniej to zwycięstwo musiało sporo kosztować Stepanka, bo w 1 rundzie turnieju głównego niespodziewanie uległ Bakerowi. Wcześniej bardzo dobrze zaprezentował się w Szanghaju, gdzie przegrał dopiero w ćwierćfinale z Murrayem. Historia bezpośrednich spotkań obu tenisistów zdecydowanie na korzyść Czecha (http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/michael-llodra-vs-radek-stepanek.html), ale mimo tej statystyki uważam, że trudno wskazać faworyta tego meczu. Przede wszystkim Francuz na własnej ziemi, mając za sobą doping swoich kibiców zawsze grał lepiej, niż wskazywałyby jego wyniki. Z kolei trudno ocenić motywację Stepanka w tym ostatnim turnieju sezonu. Pewniejszymi wydają mi się typy na liczbę gemów i tie-break w meczu, które ściśle się ze sobą łączą. Obaj gracze z uwagi na swoje deblowe umiejętności gry przy siatce potrafią świetnie wykorzystywać przewagę swojego serwisu. W 4 ostatnich meczach obu graczy oglądaliśmy 5 tie-breaków, co w każdym pozwalało osiągać granicę 22 rozegranych gemów. Nie wiem kto wygra ten mecz, ale jestem przekonany, że w którymś secie obejrzymy dogrywkę tie-breakową, a to powinno zapewnić osiągnięcie również overu gemowego.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jurek +4 1.65 pinn✅

Z rana kurs był 1.43 ale pozniej ładnie poszedł do góry, trzeba to wykorzystać. Szkoda, ze ni ma +4,5 ale w najgorszym razie będzie zwtor. Innego wyniku jak minimalna porażka Jurka jest tutaj niemożliwa(teoretycznie). Cilic naprawdę w słabej formie, przynajmniej w meczu z Dodigiem, proste, banalne błedy tracił łatwo podanie, Jurek może sie tutaj pokusić o niespodzianke. Polak pszedł kwale jak burza, zdominował Kolbe, nie bronił ani jednego BP...

Otrzymane punkty reputacji: +8
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP PARIS
Kohlschreiber P./Mayer F. - Hanley P./Marray J. 0:2 ✅
Typ: Hanley P./Marray J.
Kurs: 1,50 bet365 (Spadki z 1,70 nawet do 1,38 w bwin)
Kohlschreiber chyba już jest myślami na wakacjach. Ostatnio przegrywa wszystko jak leci i to w 1 rundach. Wczoraj znowu w 1 odpadł z Polakiem Janowiczem. Widać jak bardzo mu aktualnie nie zależy na grze. Mayer wczoraj również pożegnał się z turniejem w Paryżu po porażce z Alejandro Fallą. Skoro odpadli już z gry pojedynczej to nie widzę sensu by mieli grać tym bardziej w mniej prestiżowym deblu.
Na przeciwko siebie mają naprawdę dwóch solidnych deblistów. Hanley od jakiegoś czasu gra w halach i osiąga całkiem przyzwoite wyniki, a Marray jak chce to potrafi wygrać nawet i Wimbledon.
Dodajmy do tego, że Kohlschreiber potrafi odstawić taki numer jak na turnieju w Toronto gdzie w parze z Youzhnym nie ugrali nawet gema w dwóch setach przeciwko Gonzalezowi z Lipskim.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Odpadniecie w singlu to nie powod aby poddawac debla, niby czemu? Dla mnie to wrecz odwrotnie, nie ma juz zadnego cisnienia na luzie sobie gramy debla, ktory nie wymaga wysilku wiekszego, co bedzie to bedzie. Dlaczego to ma byc argument do wtopy? Jasne, ze taki Kohli to juz myslalami na wakacjach ale ten jeden mecz deblowy naprawde cos zmieni? Mimo wszystko to sa zawodowcy i raczej chca zajsc jak najdalej.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Widzisz bo ty jesteś kobietą i masz inny pogląd na świat, inną logikę ???? .
Równie dobrze tak wszystko można argumentować ZA i PRZECIW. Przykład, zespół X wygrywa 10 meczy z rzędu. Osoba A mówi, że znowu wygrają bo już tyle czasu wygrywają. Osoba B mówi, że przegrają bo w końcu to nastąpi.
I tak można zrobić ze wszystkim. Zawodnik wraca po kontuzji, jeden napisze że jest wypoczęty, zdrowy, przygotowany dobrze do gry (argument pozytywny), drugi napisze że nie jest w rytmie meczowym, nie wiadomo jak z formą itd. (argument negatywny). Jedna sytuacja, dwa oblicza czy coś będzie przemawiało za typem czy wręcz przeciwnie.
Zresztą z Tobą też się zgodzę, bo też trzeba poznać specyfikę zawodników. Taki Grannolers to i w singlu się postara i w deblu. Jak odpadłby z singla to skupiłby się pewnie na deblu. Ale nie wszyscy zawodnicy tacy są. Zawodowcy to też są ludzie, też im się czasami nie chce grać.
Na dziś jeszcze polecam Tsongę (2:1 ✅). Jest lepszy po prostu, broni tutaj punktów z finału. Ten krecz w Walencji jest złudny, wcześniej finał w Sztokholmie z Berdychem. Julian B. groźny rywal, ale spokojnie w zasięgu ręki Wilfreda.

Otrzymane punkty reputacji: +9
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tipsarevic 1,47✅ pinnacle

Krótko. Serb lepszy w każdym elemencie. Walczy z Ryśkiem o awans do turnieju mistrzów. W Valencii skreczował, ale podobno tylko olał tamten turniej aby się tutaj dobrze przygotować- i tej wersji się czymam. Sisling na hali na pewno grozny, pokonał dzisiaj lekko Dolgo który po wygranym turnieju... Jak wspomniałem Jarko lepszy, inna klasa, oby tylko był zdrowy i zagrał swój tenis. Pinn dał naprawdę super kurs.

P.S Typ przedyskutowałem z moim góru- Tedem....

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tipsarevic 1,47 pinnacle
Krótko. Serb lepszy w każdym elemencie..
Myślałem nad tym typem, aż dałem sobie z nim spokój. Niby Tipsa jest lepszy, ale co on ostatnio gra? Po US Open jakby przycichł i zaczął notować mocno przeciętne wyniki jak na niego. Może będzie z nim podobnie jak z Kohlschreiberem?
Kurs masz 1,47 na Tipsę. A moim zdaniem lepiej zagrać na Gasqueta (1:2 ⛔) który gra z Andersonem. Ma z nim bilans 3:0 i to jeden z przed roku na tym turnieju. Richard w formie, półfinał z Del Potro, do tego gra u siebie. A masz kurs 1,36.
Dorzucasz do tego Simona Gillesa (2:0 ✅) (u siebie gra + na rozkładzie Bagieta) który gra z ziemniakiem Hanescu. Dajesz jeszcze Djokovica (MECZ SPRZEDANY) i masz podobny bądź większy kurs z moim zdaniem o wiele mniejszym ryzykiem.
Jeszcze Ferrer (2:0 ✅) powinien nie zawieść z Grannolersem. Bilans 4:0, różnica klas olbrzymia. Rok temu Ferrer odpadł w 1/4, ale on jak startuje w turnieju to gra do końca. A kurs na niego masz 1,12.
Bo inwestując w Tipsę to tak naprawdę nie wiemy czego oczekiwać.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
???? Richard Gasquet (FRA) vs. Kevin Anderson (RSA) ▶ [3,23] ✅
-------------------------------------------------------------

Anderson w ostatnich dniach miażdzy swoim serwisem, a przekonał się o tym chociażby Pony w Bazyleii. Gasquet? niemal pozbawione szanse na awans do Londynu, ponieważ musiałby tutaj osiągnąć prawdopodobnie półfinał licząc na podknięcie Tipsarevica.

???? Juan Monaco (ARG) vs. Grigor Dimitrov (BUL) ▶ [2,13] ⛔
----------------------------------------------------------

Dimitrov? wystrzałowa forma, wszystko ładnie siedzi, motywacja jest i jak na mój gust... jeszcze potrwa. Monaco już wydaje się być zmęczony sezonem, w Valencii odpadł niespodziewanie po I rundzie z Hewittem i dziś schody zaczną się poraz kolejny z młodym Bułgarem. Kurs zacny.

???? Michael Llodra (FRA) vs. John Isner (USA) ▶ [2,70] ✅
------------------------------------------------------

Tutaj idę na szalę francuza. Isner ostatnio również podupadł, a jeśli serwis nie siedzi i punktuje go &quot;2x niższy Goffin&quot; , to jest coś nie tak. Jakkolwiek, sezon udany , jednak dziś czuję ,że robotę wykona niezwykle utalentowany technicznie Llodra, nie mówiąc już że to on powinien dyktować warunki z głębi kortu.

???? Juan Martin Del Potro (ARG) vs. Alejandro Falla (COL) ▶ [8,00]
------------------------------------------------------------------

Pony? Pony? rewelacyjny turniej w Bazyleii, tak więc dziś... teoretycznie można liczyć na delikatny &#39;upset a la Dolgopolov&quot; i odpoczynek przed zbliżającym się eventem w Londynie.

???? Poul-Henri Mathieu (FRA) vs. Andy Murray (GBR) ▶ [11,50]
---------------------------------------------------------------

Mathieu? dlaczego nie. Może akurat zagra swój mecz życia podkreślając wielki powrot i z dnia na dzień pnącą się na wyżyny formę. Wczoraj rozegrał z Bautistą jeden z najdłuższych gemów w historii (26 minut), tak więc wola walki drzemie. Warto spróbować z moim ulubieńcem :wink:.

???? Sam Querrey (USA) vs. Novak Djokovic (SRB) ▶ [8,00] ✅

I tutaj na dokładkę poślę pieniądze na wielkiego Sama ???? Djok jak to djok, mecz powinien wygrać na &quot;99%&quot;, ale...... Querrey być może zapisze się dziś do historii, kto wie.

Nie polecam grać tego za wysokie stawki, to jest po prostu szukanie niespodzianek na zakończenie miesiąca. Wszystko w Pinnacle i bet365. GL

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
W dużej mierze zgadzam się z przedmówcami i widze sporo value w dzisiejszych spotkaniach.
Djoko myslami może być już w Londynie, zaś o przełamanie Querrey na tak szybkiej nawierzchni może być bardzo trudno.
Podobnie dla Murray&#39;a występ przed własną publicznością jest na pewno ważniejszy, zaś Mathieu jeśli będzie w stanie przebłyski mega-formy z wczoraj zamienić na constans to pokonanie go będzie arcytrudne.
W meczu z Gasquetem pogoń Francuza za Tipsarevicem i kwalifikacją w Londynie jest aż nadto czytelna. Sęk w tym, że Anderson będzie bardzo trudnym rywalem. Spodziewam się wygranej Richiego, ale kursy są śmiesznie niskie i zdecydowane value jest po stronie reprezentanta RPA.
Z niższych kursów spodziewam się zwycięstw Tipsarevica (broni miejsca w Londynie), Simona (za szybka nawierzchnia jak dla Hanescu), Almagro (wciąż z nadziejami na Londyn) oraz Ferrera (praktycznie nigdy nie odpuszcza).

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Richard Gasquet – Kevin Anderson
Moneyline
Typ: Richard Gasquet @ 1.442 Pinnacle ⛔ 6-7 6-4 1-6
Handicap setów
Typ: Richard Gasquet (-1.5 Sets) @ 2.20 Pinnacle ⛔
Gasquet zaliczył przed tygodniem bardzo udany turniej w Bazylei, gdzie uległ dopiero w półfinale z późniejszym triumfatorem. Gasquet (10. ATP) ciągle ma realną szansę na londyński finał ATP, co najmniej w roli rezerwowego. W zeszłym roku Francuz dotarł w Paryżu do 3. rundy, gdzie uległ późniejszemu zwycięzcy Federerowi. Kevin Anderson też nieźle zagrał w Bazylei przegrywając dopiero w QF z Delpo. Już w Paryżu rozniósł Bellucciego w 1. rundzie. Biorąc pod uwagę H2H obu graczy ( http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/kevin-anderson-vs-richard-gasquet-2.html ) trzeba stwierdzić, że Gasquet jest niekwestionowanym panem sytuacji: wygrał wszystkie 3 mecze, z Andersonem nigdy nie przegrał nawet seta. Choć trzeba przyznać, że były to wyrównane mecze, w każdym mieliśmy dogrywkę tie-breakową. Gasquet to tenisista bardzo uniwersalny, który potrafi grać dobrze na wszystkich nawierzchniach. Anderson to gracz z ofensywnym stylem, ale Gasquet potrafi nie tylko dobrze returnować jego mocny serwis, ale też odsunąć Andersona za linię końcową, co uniemożliwi mu kontrolę wymian. Jest to bardzo ważny mecz dla Francuza, który potrzebuje co najmniej półfinału, żeby zakwalifikować się do Londynu. Przystąpi do niego z dużą pewnością siebie wynikającą z wyraźniej przewagi umiejętności, a zwłaszcza na bilans bezpośrednich meczy. Nie bez znaczenia będzie też wsparcie rodzimej publiki, co zawsze Francuzom dodaje mocy. Anderson potrafi świetnie serwować, więc może doprowadzić do wyrównanego meczu. Dlatego zbyt ryzykowne mogą być typy na liczbę gemów, więc skupiam się na oldskulowych typach na wygraną Gasqueta. Monaco, J v Dimitrov, G
Zakłady z handicapem na sety
Typ: Dimitrov, G (+1.5) @ 1.425 Sportingbet ⛔ 7-6 6-2
Standardowy
Typ: Dimitrov, G @ 2.20 Sportingbet ⛔
Dimitrov rozegrał fantastyczny mecz przeciwko Melzerowi w 1. rundzie, kiedy to wyglądał co najmniej jak gracz TOP10. Był to chyba jego najlepszy występ w tym roku (80% punktów z pierwszego i 64% z drugiego serwisu, do tego 16 asów i zero podwójnych błędów). Monaco jest w tej chwili sklasyfikowany na 12. Miejscu w ranking ATP i ma już tylko iluzoryczne szanse na finał ATP w Londynie. Tym bardziej, że wszyscy gracze wyżej od niego (Gasquet, Tsonga, Tipsa i Almagro) również stawili się w Paryżu. Monaco wprawdzie prowadzi 2-0 w bezpośrednich pojedynkach (http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/grigor-dimitrov-vs-juan-monaco-2.html), ale dopiero dzisiaj pierwszy raz zagrają w hali, które to warunki bardziej służą stylowi gry Dimitrova. W przeciwieństwie do Argentyńczyka m łody Bułgar zapoznał się już z paryską nawierzchni ą . Rozegrał już na niej 3 mecze (2 w kwalifikacjach), wszystkie wygrał bez straty seta i widać wyraźnie, że świetnie się na niej czuje. Biorąc pod uwagę, że Monaco nie jest w najlepszym momencie swojej formy (w 2 ostatnich turniejach przegrywał w 1. Rundzie i to w kiepskim stylu), a także spodziewane kłopoty z adaptacją do specyficznego paryskiego hardu, to całkiem rozsądnym wydaje się postawienie na underdoga w tym meczu. Jeśli Dimitrov chociaż zbliży się do poziomu jaki zaprezentował wczoraj z Melzerem, to jestem przekonany, że to on zamelduje się w następnej rundzie.
edit: zupełna por ażka..

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
???? Juan Martin Del Potro (ARG) vs. Alejandro Falla (COL) ▶ [8,00]
------------------------------------------------------------------

Pony? Pony? rewelacyjny turniej w Bazyleii, tak więc dziś... teoretycznie można liczyć na delikatny &#39;upset a la Dolgopolov&quot; i odpoczynek przed zbliżającym się eventem w Londynie.

???? Poul-Henri Mathieu (FRA) vs. Andy Murray (GBR) ▶ [11,50]
---------------------------------------------------------------

Mathieu? dlaczego nie. Może akurat zagra swój mecz życia podkreślając wielki powrot i z dnia na dzień pnącą się na wyżyny formę. Wczoraj rozegrał z Bautistą jeden z najdłuższych gemów w historii (26 minut), tak więc wola walki drzemie. Warto spróbować z moim ulubieńcem :wink:.

???? Sam Querrey (USA) vs. Novak Djokovic (SRB) ▶ [8,00]

I tutaj na dokładkę poślę pieniądze na wielkiego Sama ???? Djok jak to djok, mecz powinien wygrać na &quot;99%&quot;, ale...... Querrey być może zapisze się dziś do historii, kto wie.

W dużej mierze zgadzam się z przedmówcami i widze sporo value w dzisiejszych spotkaniach.

Djoko myslami może być już w Londynie, zaś o przełamanie Querrey na tak szybkiej nawierzchni może być bardzo trudno.

Podobnie dla Murray&#39;a występ przed własną publicznością jest na pewno ważniejszy, zaś Mathieu jeśli będzie w stanie przebłyski mega-formy z wczoraj zamienić na constans to pokonanie go będzie arcytrudne.

Popieram tą argumentację.

Dlatego też proponuję takie coś:

Querrey +5,5 gemów; @1,75
Falla +5,5 gemów; @1,80
Mathieu +5,5 gemów; @1,80

AKO: @5,67 ⛔
Milenium

W poprzednich latach było tak, iż pomiędzy turniejem paryskim, a Finałami ATP był tydzień przerwy. Teraz tak nie będzie - od razu po Paryżu będzie Londyn. Dlatego też tenisiści z czołówki mogą być już trochę myślami w Londynie. W przypadku Del Potro jeszcze dochodzi fakt, iż powinien być on zmęczony po dwóch tygodniach ciągłego grania, zakończonych ciężkim finałem w Bazylei. Z tych trzech typów wychodzi niezłe AKO i myślę, że ma to szansę powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +7
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
A ja trochę dziwię się WASZEJ argumentacji że mecze będą odpuszczane ... To po co w ogóle by tutaj się fatygowali jakby chcieli oddać pierwsze mecze??? Dla zgarnięcia kasy za wpisowe ??? ???? Proszę WAS ... Mogli zrobić tak samo jak Fedex czyli całkiem odpuścić turniej jakby im zależało na odpoczynku, a nie leciec, przygotowywać się, gracz mecz, pakować się i wracać do Londynu ... Bez sensu dla mnie powyższa argumentacja...
Djoko myślę, że zmiecie w pył Sama bo po turnieju w Shanghai miał przecież przerwę i pewnie będzie chciał się znowu wbić w rytm przed Londynem dlatego nie uważam, że ten mecz zostanie odpuszczony, wręcz przeciwnie ...
Del Potro z Fallą powinien wygrać samymy błędami przeciwnika a myślę że ich Falla popełni znacznie więcej niż DelPo ... podobnie jak powyżej nie widzę przyczyny dlaczego miałby odpuszczać ten mecz??? Żeby odpocząć przed Londynem ??? heheh dobre, przecież to nie dziadek jeszcze (24 lata) więc spokojnie z siłami powinno być ok, przecież to pełną gębą profesjonalista i na pewno na o wiele większe zmęczenie organizmu jest przygotowany...
Murray z Mathieu może mieć problemy i ewentualnie tutaj bym się dopatrzył jakiegoś DOGA.. Andy jest chimeryczny i jak go Francuz za przeproszeniem wkurwi to jebnie raz, drugi rakietą i wróci do Londynu przegrywając mecz ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Querrey +5 1.85✅ pinnacle

Krótko mecz nie długo. Djoko jest chory, nie trenował w ostatniach dniach- takie są fakty a jak będzie wyglądał dzisiaj dowiemy się dopiero jak wyjdzie na kort, jak poważne są jego problemy. Ale nawet gdyby był zdrów jak Ryba te handi ma dużą szase na pokrycie. Spotkali się w tym roku w Torronto i Djoko wygrał 6:4 6:4. Teraz w takich okolicznościach pogrom jest mało prawdopodobny. Jankes dobrze czuje się na szybkich kortach i Djoko będzie miał z nim problemy. Myśle, że w najgorszym razie 6:4 6:3 i będzie zwrot, po takim kursie trzeba zaryzykować.

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis ATP Paryż, 31.10 15:55
Almagro - Ramos Vinolas
typ: 2
4,5
Bwin
Analiza
Dzis w spotkaniu drugiej rundy turnieju ATP w Paryzu bedziemy swiadkami pojedynku dwoch Hiszpanow, Ramosa Vinolasa i Nicolasa Almagro. Zdecydowanym faworytem bukmacherow wydaje sie byc Nicolas, ja jednak bylbym innego zdania. Almagro nie jest ostatnimi czasy w zbyt dobrej formie, przydarzaja mu sie wpadki. Bo jak mozna nazwac inaczej porazki z Ito w Tokio czy z Haasem w Szanghaju, i to juz w pierwszych rundach? W Paryzu nawierzchnia jest wolna co dodatkowo promuje drugiego z Hiszpanow. Ramos Vinolas nie radzi sobie zbyt dobrze na hardzie, ale na wolniejszym jego szanse zdecydowanie rosna. W pierwszej rundzie ogral innego z Hiszpanow, Lopeza, ktory bardzo dobrze czuje sie na takich nawierzchni kortu i to w dwoch setach. Hiszpan pokazal sie w tym meczu z bardzo dobrej strony. Ramos nie jest bez szans w spotkaniu z Almagro, a w moim odczuciu jego szanse na zwyciestwo sa minimalnie wieksze.

D 319

defox

Użytkownik
Na dzisiaj widzę kilka underdogów wartych gry:grin:
Anderson - Berdych 1 @ 4.0 Bet365
Gdy Kevinowi siedzi serwis, potrafi być groźny dla wszystkich. Z Gasquetem miał 90% wygrywającego 1 serwisu. Robi wrażenie. Berdych z Seppim nie zachwycił, w pierwszym secie był nawet gorszy - uratował go tiebreak i siatka która nie była łaskawa dla Seppiego. Anderson jest w gazie, po takim kursie warto go zagrać.
Simon - Nishikori 2 @ 1.90 Bet365
Ulubieniec francuskiej publiczności będzie miał sporo problemów z regularnym Nishikorim. Wczoraj Simon zagrał bez fajerwerków z Hanescu. Myślałem, że z takim ziemniakiem pójdzie mu gładko. Przewiduje wyrównany mecz, ze wskazaniem na Japończyka.
Monaco - Tipsarevic 1 @ 2.50 Bet365
Wczoraj Monaco w imponującym stylu wygrał z Dimitrovem. Być może ten rywal mu pasuje (to już 2 wygrana z nim w tym miesiącu). Myślę jednak, że Monaco jest w dobrej formie. Tipsarevic z kolei dzisiaj męczył się z Sijslingiem. Nie potrafił utrzymać podania w kluczowych momentach. Z Monaco nie widzę dla niego szans.

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom