Rao wygra? Hmm...CyklonB chłopie gadasz bzdury że szkoda gadać. Mecz meczowi nie równi. Nie masz pojęcia o tenisie pisząc takie bzdury typu, że widzisz jakby Raonic wygrał 2:0 z Murrayem. Idąc twoim tokiem myślenia, Janowicz wygrał z Murrayem w Paryżu, a Murray wygrał finał US Open rok temu z Djokovicem, to Janowicz wygra US Open w tym roku. Ide postawić na to do buka! Raonic wygra, ale 2:1, więc albo over gemów, albo win Raonic - pewniak
Zapodaj ostatnie wygrane.. posmieje sie ???? Wylapales jedyny fragment, ktory nie byl argumentem przemawiajacym za wygrana Gulbisa. Nie zauwazyles ze to zdanie mialo funkcje przesmiewcza, brawo ???? Bez dalszych klotni, zobaczymy po meczu kto byl madrzejszy.CyklonB chłopie gadasz bzdury że szkoda gadać. Mecz meczowi nie równi. Nie masz pojęcia o tenisie pisząc takie bzdury typu, że widzisz jakby Raonic wygrał 2:0 z Murrayem. Idąc twoim tokiem myślenia, Janowicz wygrał z Murrayem w Paryżu, a Murray wygrał finał US Open rok temu z Djokovicem, to Janowicz wygra US Open w tym roku. Ide postawić na to do buka! Raonic wygra, ale 2:1, więc albo over gemów, albo win Raonic - pewniak
Tu jest tylu znawcow tenisa, ze az zal
Właśnie udowodniłeś, że znasz się najlepiej. Niby gdzie Murray gra wspaniale? Na clay'u? Wiadomo, że trawa jego ulubiona nawierzchnia, ale, że na hardzie grać nie potrafi tego nie wiedziałem. Dzięki za informacje.Gulbis wygral z Murrayem i robil z nim co chcial. Wiadomo hard to nie specjalnosc Murraya i moze to nie byl do konca jego dzien, ale odprawienie takiego tenisisty w 2 setach jest czyms. Juz widze jak Raonic wczoraj wygrywa 2:0 z Andym Co do komentarzy 'Milos gra u siebie' Przestancie z tym dopingiem publicznosci.
Może i gorsze jest, ale i tak jak na swój wzrost porusza się lepiej po korcie niż taki Kubot, czy nawet Berdych.Murray nie mógł DOBRZE odebrać, to co dopiero Rao? Rao nie jest takim atletą jak Djoko czy Murray. Jego poruszanie się po korcie jest zdecydowanie gorsze.
No tak bo Ernests pokazał, że jest w TOP. Wygrał z Murray'em to jest wielki, to samo było z Jerzykiem i co? W AO odpadł szybko, Gulbis jest w formie, ale Rao też nabrał pewności siebie w tym turnieju.Zapodaj ostatnie wygrane.. posmieje sie
To szkoda, że nie patrzysz na sezony wstecz, bo można zauważyć że Raonic właśnie odpalił w drugiej części sezonu gdzie zaczyna się maraton na hardach od turnieju w Toronto. A właśnie na tej nawierzchni Raonic czuje się najlepiej. Tak było w 2012 roku i być może będzie w 2013, na razie zanosi się na to.3. to co było w tamtym roku mnie mało obchodzi , widziałem wiekszość jego meczów w ostatnim czasie w których się kompromitował : Anderson , Monfils , Dodig i to ważne a nie jego bilans w 2012 .
Dokładnie tak. Szkoda, że większość dopasowuje sobie opinię o zawodniku pod typ.To drewno w poprzednim sezonie miało bilans 46:21, a na hardzie 23:8. W tym roku pokonał Cilica, Haasa, Querreya, Del Potro. Dla Raonica to jest jeden z najważniejszych turniejów w sezonie. Już nie róbcie z niego Challengerowca, bo chłopak ma talent.
1. nie robię z niego challengerowcaTo drewno w poprzednim sezonie miało bilans 46:21, a na hardzie 23:8. W tym roku pokonał Cilica, Haasa, Querreya, Del Potro. Dla Raonica to jest jeden z najważniejszych turniejów w sezonie. Już nie róbcie z niego Challengerowca, bo chłopak ma talent.
Talent to akurat ma tylko korzystać z niego nie potrafi. Serwis i forehand, bo nie wiem dlaczego wszyscy zapominają o tym drugim aspekcie. Wczoraj z del Potro naprawdę nieźle funkcjonował.2. talentu to on za dużo nie ma tylko super serwis . poza tym niewiele mocnych stron 3. to co było w tamtym roku mnie mało obchodzi , widziałem wiekszość jego meczów w ostatnim czasie w których się kompromitował : Anderson , Monfils , Dodig i to ważne a nie jego bilans w 2012 .
Talent z którego nie umie korzystać to ma Dimitrov np a nie Raonic który ma warunki fizyczne + moc w łapie i to wszystko . Chociaż może inaczej interpretujemy pojęcie talentu . Swoją drogą ma 195 cm to dziwne było by żeby serwował jak Agustin Velotti Bardziej uwarunkowane możliwościami jakie daje mu jego budowa ciała niż talent .Talent to akurat ma tylko korzystać z niego nie potrafi. Serwis i forehand, bo nie wiem dlaczego wszyscy zapominają o tym drugim aspekcie. Wczoraj z del Potro naprawdę nieźle funkcjonował.
W tym roku Raonic nie gra świetnie, ale w tym turnieju odpalił i aktualnie dyspozycja jest dobra.
Jak się zachwycasz bilansem Raonica z 2012 to od razu wspomnij o 18-1 na hard Gulbisa z 2013 co jest ważniejsze chyba . I kto dopasowuję opinię pod typ ? ????Dokładnie tak. Szkoda, że większość dopasowuje sobie opinię o zawodniku pod typ.
.
O ile dobrze widziałem trener był tylko raz jak brali medicala. Jakieś nadwyrężenie barku, ale to nie zmienia faktu, że podczas gry było to niezauważalne. Nie ma to jak opierać słowa o agresję. On ma pewnie więcej lat niż ty człowieku.Nie oglądaliscie wczorajszego meczu chyba, Raonic juz po pierwszym gemie mial przerwe medyczną ! w sumie co 2gemy był u niego trener i pytał czy wszystko dobrze (przedluzaly sie przerwy). Chodził jakis skrzywiony ten dzieciak. Gulbis bez senntymentow go łyka 2-0. Potro nic anic nie biegal widac bylo po nim ze ledwo zywy chlop. Nic tylko brac po atrakcyjnym kursie. Tam gdzie krecz p o1 pilce tez warto.
Proste że Nikolay go dzisiaj łyka,kogo ten Vasek pokonał? Drewniaka Isnera po tie breakach,dziadka Stepanka czy Berdycha który lamii ostro w tym sezonie i potrafi przegrać z Bautista Agutem czy De Bakkerem, w sumie Rusek miał też łatwą drabinkę bo Gilles przebijacz,ziemniak Andujar i mecz z Bogo Juniorem który sprzątnął Ferrera jak chciał, wczorajszy mecz Nikolaya i Bogo Juniora stał na świetnym poziomie, kapitalny mecz Nikolaya świetne returny, dużo winnerów , nienaganne poruszanie się po korcie,serwis oczywiście nie najlepszy, był po prostu dużo lepszy od Bogomolova który również rozegrał dobry mecz, radze się nie sugerować porażkami Denki na ziemii w tym sezonie bo on na clayu nie umie grać i dostawał prawie z każdym to właśnie na hardzie czuje się najlepiej, wystarczy przytoczyć początek sezonu gdzie lał prawie wszystkich, Vasek również rozgrywa dobry turniej ale na Nikolaya to moim zdaniem za mało... Rzadko gram na Denke ale tym razem warto... Kurs złapałem z samego ranaCo tak kursy na Pospisila lecą w góre? jakiś uraz?