Fleming&Murray 2.0 betsson
spodziewałem się kursów po równo, a tu proszę. Wydaje mi się iż Andy poważnie podejdzie do tego meczu, wczorajsza demolka jaką zrobili Lindstedtowi i Nestorowi robi ogromne wrażenie. Do tego Quershi i Rojera, Pesa i Stepanka czy zwycięzców turnieju w Waszyngtonie Bennetau i Zimonjica, to robi wrażenie, tym bardziej że stracili tylko jednego seta. Ich rywale mają udany sezon chociaż bardziej mi pasują na clay, tutaj w trzech meczach stracili dwa sety, pokonując naszych rodaków, Berdycha i Llodre i pare Dodig -Melo. Patrząc na staty można zauważyć że Andy Murray i Colin Fleming zdobywają w porównaniu do rywali sporo asów, do tego ważny może być return Murraya, który jest groźny, przy nie najlepszym serwisie rywali da to możliwość na łatwą zdobycz punktową. Podsumowując pokonanie tylu znakomitych par, tracąc przy tym seta, oraz return Murraya dają mi "nadzieję" że ten typ może wejść. Uważam że warto pograć.
P.S Fleming z Soaresem w parze zdobyli tytuł w Auckland.
Warto dodać że Fleming spotyka się trzeci raz w tym sezonie z parą Peya&Soares, dwa poprzednie mecze były przegrane ale partnerem Colina był Marray Jonathan, a więc do trzech razy sztuka? tym bardziej że partner z najwyższej półki.