Zaczyna się
Masters więc trochę popiszę na I. r. jutro z typowanych graczy będą pojedynkowali się Kiefer i Niemeyer, reszta w kolejne dni, w niektórych przypadkach kursy oczywiście przybliżam, bo nie są jeszcze wystawione.
Kunicyn - Niemeyer 5/7 1/6
Niemeyer +3.5g @ 1.90
Tutaj jeśli handi gemowe na Kanadyjczyka będzie to pierwsze to dobrze, jeśli te drugie zmniejszę lekko stawkę ale jeśli opadnie niżej raczej tego nie zagram, co do Kanadyjczyka bo przecież nie każdego trzeba znać lecz on jest jedną z legend Kanadyjskiego tenisa nie tylko z kolei rzeczy że tam rządzą inne sporty, ale był wschodzącą gwiazdą która jednak nie wybiła się w singlu ponad satelitki, czelki i Północnoamerykańskie turnieje gdzie dostawał WC, lecz właśnie zrobił bardzo wiele dla Kanadyjskiego tenisa wraz z Nestorem grając w deblu dla reprezentacji w Davisie gdzie przegrali tylko raz, a bez Nestora w deblu dla swojej repry przegrał też tylko raz w grze podwójnej, jego grę widziałem może z dwa razy typowy jednak deblista i model gracza z Północnej Ameryki wzrost gdzieś około 195cm, dosyć dobry i mocny serwis w tym sezonie wygrał jednego czelka w rodzimym mieście, a dziką kartę dostał jednak nie tylko za to że jest z prowincji Montrealu ale myślę że jednak jego
tenis warto obejrzeć i przypomnieć sobie jednak tego tenisistę który jako deblista z Nestorem są wzorami w Kanadzie nie wiem czemu jednak gry z Davisa nie przenieśli do
ATP ale to już ich sprawa, singlistą był bardzo dobrym lecz jednak w pierwszym okresie swoich tourów jako młody i nowy gracz u seniorów bo tytułów łącznie z czelkami i satkami ma z 15. w samym singlu, co do Ruska to tak naprawdę na szybko nie wiem czy będzie chciało mu się grać w kolejnej rundzie z Fedexem może odda spotkanie, lub po gościnie odda chociaż seta Kanadyjczykowi lub chociaż mecz będzie na styku.
Wawrinka - Kiefer 6/4 6/1
Kiefer +3g @ 1.68
Kursy dosyć zbliżone może buki dadzą takie handi na Niemca, wezmę jednak handicap bo po pierwsze w necie handicapów na pierwszą rundę u buków gdzie gram ciężko znaleźć więc będę grał to u naziemnych, a na Kiefera kiedyś się nadziałem poprzez jego krecz gdzie przy meczu będzie porażka, a przy handicapie zwrot. Najważniejszym motywem jest jednak to że kibicuję Wawrince chłopak jakoś zmarnował najlepszy okres czasu dla siebie czyli mączkę jak i trawę, gdzie na hardach naprawdę gra lipę tutaj jeśli się nie skupi to naprawdę może się oddalić od pierwszej #20, a Kiefer to szczwany lis który jak na swój wzrost gra s&v lecz i gra pięknie na twardych kortach potrafi zagrać spotkanie i ukłuć, zamęczyć rywala młodszego od niego spokojnie o 10. lat, osobiście tutaj jeśli Kiefer będzie chciał grać jak rok temu na USO Series jestem pewien że powiezie Stasia, lecz jednak jest też trochę już starszy i zawszę jest bardziej podatny na kontuzję gdzie w ostatnich czasach to pokazywał.
Querrey - Petzschner 5/7 3/6
Querrey @ 1.25
Amerykanin podczas turniejów w Stanach już nawet podczas USO Series zaliczył 3. finały gdzie wygrał raz, chłopak naprawdę się stara by podczas USO być rozstawiony z jak najwyższym numerem, podczas Mastersa będzie to najlepszy turniej przed USO by ponabijać trochę punktów w rankingu, gdzie solidny Niemiec który serwisem nie jednak rozbijał jednak nie powinien przeszkodzić Amerykaninowi by przejść do kolejnej rundy.
Dasco - Lopez
Lopez +3.5g @ 1.80 lub over do 23.5g @ 1.80
Ci Hiszpanie lubią sobie pograć trzysetówki lub ponabijać dużo gemów gdzie myślę nad overkiem lub nawet nad handim dla Lopeza który wygrał czelka na betonie u siebie w kraju może być podbudowany i spróbować wygrać nad Dasco który totalnie jest bez formy i jednak na harde korty jednak według mnie się nie nadaję nawet po półfinale AO '09. H2H 3-2 dla Dasco gdzie ostatnie trzy mecze kończyły się trzysetówką