Petzschner 2.35
Ten typ staje sie taka małą masówką dlatego zaczynam sie trochę bać ???? Niemiec w swietnej formie wiec bedzie grozny praktycznie dla każdego! Tommy juz dawno nie należy do ściłej elity, około 20 miejsce o ile sie nie myle, porazki z zawodniaki z poza top50.... w poniedziałek łatwo ograł zawodnika gospodarzy no ale to bylo pewnie(chodz duzo ludzi szukało tam niespodzianki). Ten mecz na pewno będzie wyrównany wiec głupotą bylo by nie spr
Óbowac po takim kursie, zobaczymy czy Niemca stać ta poważniejsze wyniki- dla niego na pewno duży sprawdzian- powodzenia!
Isner 1.70
Jestem pod wrażeniem gry Amerykanina w ciagu roku zrobił ogromy postepm, rok temu i tej po
rze był gdzies na 600 miejscu! Teraz ma na rozkładzie naprawde świetnych zawodników, wygrane sety z Federere itp. U siebie meeega grozny wczoraj bez problemy wygrał z Levinem z który dwa razy gładko przegrał(kolejny dowod na duzy postep) Isnet to nie Dr. Ivo którzy tylko czeka na tiebraki.... Nie widziałem dawno jego meczu, mam nadzieje ze tutaj sie to zmieni, ale jest grozny przy serwisie rywala a jak wiemy cierpliwość i regularność to nie jest mocna strona Youzhnego na pewno bede mu sie zdarzać momenty słabszej gry i jak zostanie przelamany to bedzie praktycznie po zabawie. Po Isnerze wiemy czego mozemy sie spodziewac, trudno liczyc na jak
ąś zapaść serwisową... pytanie jak podawać bedzie Rosjanin, ograł Cilica ale On raczej bez formy, wiec prawdziwy sprawdzian czeka go dzisiaj!
Haas 2.02
Niemiec od dłuższego czasu w świetnej formie, wrecz porywającej czasu gdy przegrywał w 1r z jakimis og
Órkami mineły teraz kazdy sie z nim liczy! W zeszłym tygodniu porazka po swietnje walce z Del Potro który ostatecznie wygrał całą impreze w stolicy
USA.... Gonzo przegrał w finale z Argentyńczykiem i tutaj brakuje mu chyba troche swie
Żości wczoraj sie starsznie mieczył z zawodnikiem gospodarzy... po takim kursie trzeba spr
Óbowac.
EDIT/Prasa : Widzu, naucz się w końcu odrobinę ortografii bo się czytać nie da:|. Po drugie Isner rok temu był blisko pierwszej setki, a Ivo nie czeka tylko na TB, wystarczy spojrzeć na jego wyniki:|
EDIT/Gusto: Przychylam się do uwagi Prasy odnośnie Twojej ortografii, bo jest karygodna!!!!