>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Miami, 21.03-01.04.2012

Status
Zamknięty.
buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Almagro jest co najwyżej przeciętnym returnerem. Mianem dobrego (poza top5) można nazwać choćby Fisha, Nalbandiana, Wawrinkę w formie, Stepanka, Monfilsa Ale Almugro? Przesada. Czy uważasz, że Hiszpan jest w stanie odbierać serwis na takim poziomie, co wymienieni wyżej gracze?

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Almagro jest co najwyżej przeciętnym returnerem. Mianem dobrego (poza top5) można nazwać choćby Fisha, Nalbandiana, Wawrinkę w formie, Stepanka, Monfilsa Ale Almugro? Przesada.
Przeciętnym?To skąd się biorą jego wyniki?

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Federer spanikował po zepsutych 4 bp w drugim gemie, następnie oddając podanie, słabo grał Federer i dobrze że odpadł, sam mecz się nie wygra, a on chyba na to liczył, i pomyśleć że takiego Roddicka mało brakowało a Kubot by pokonał.
Roger trochę się nie popisał bo jednak 40-0 na otwarcie w gemie Roddicka i pózniej jeszcze chyba 2 kolejne bp...W 3 gemie Federer za bardzo się chyba śpieszył i dał się minąć 3 razy pod siatką(raz w banalny sposób).Roddick w ważnych momentach trzymał serwis i ratował się jakimś atakiem spod siatki.
Kursy były przeszacowane no ale wiadomo jak gra Federer to nie może być inaczej.Roddick z Monaco może odpaść bo ten napewno nie będzie popełniał tylu błędów co Roger.Sam zagrałem Roddicka na live szkoda że za końcówke z konta + poszła kontra w 3 secie przy stanie 2-1 dla Roddicka.Co do meczu Fisha z Almagro to można śmiało próbować Hiszpana bo jednak serwis jest na podobnym poziomie i nie sądze żeby Fish pod siatką czy to z głębi kortu miał wielką przewage a przecież teoretycznie to Almagro jest pewniejszym graczem w wymianach i chyba warto spróbować po 2.1 ???? .
Mój kuponik z nocy:
http://img21.otofotki.pl/iq880_Arod.JPG.html

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Skąd się biorą jego wyniki? Tak się składa, że istnieje drobna różnica między cegłą, na której notuje najlepsze wyniki a twardą. No ale co tam... nic szczególnego.

S 5

sensei65

Użytkownik
Z tego co zauważyłem w ostatnim czasie to serwis rybki uległ zmianie na gorsze za to u Nicolasa na lepsze także można stwierdzić że dysponują podobnym serwisem na dzień dzisiejszy , w wymianach bez wątpienia górą będzie Nico , bardzo solidnie trzyma piłkę w korcie, BH funkcjonuje jak zegarek szwajcarski w tym widzę klucz do sukcesu , wszystko na to wskazuje że będzie to długi mecz.
Różnica między Andersonem a Almagro to 1-2 klasy w tym momencie , Fish nie będzie miał tak łatwo jak wczoraj , o ile można powiedzieć że miał łatwo.
Stawiam na Almagro.

F 24

faulik

Użytkownik
Almagro-Fish 1

Fish w tym gra bardzo slabo, Almagro wrecz odwrotnie zaskauje mnie swoja gra Uwazam ze Hiszpan skonczy sezon w top8. Gra teraz swoj najlepszy tenis nie tylko na ziemie. W dodatku hard w Miami jest dosc wolny Moze to nie pewka ale wg mnie dosc pewny typ

Almagro przypomina mi Verdasco z 2009 i 2010 roku(nie chodzi o styl gry) bardzo duzy postep w grze. Verdasco do 2009 tez uwazany byl za sredniego zawodnika , &quot;zieminiaka&quot; a nagle wyskoczyl. Mysle ze to samo bedzie z Alamgro top8 :p

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Ja wedle swojej zasady będę konsekwentnie za Fishem. Wczoraj co prawda nie napracował się wiele z Andersonem, któremu serwis nie siedział i ponadto w wymianach zdecyodwanie ustępował kroku Rybie. Amerykanin jednak potrafił wszystkie bonusy dobrze wykorzystać i odnoszę wrażenie, że on z meczu na mecz gra po prostu lepiej i dzisiaj powinien być odpowiednio zmotywowany do pojedynku z Almagro. Potencjał w nim drzemie i wbrew pozorom serwis nie wyglądał najgorzej, dodatkowo atuty przy siatce i mam nadzieję utrzymana regularność w wymianach pozwoli mu na potraktowanie w odpowiedni sposób Nikolasa.

Bez wątpienia, będzie to jego najgrudniejszy test w tym turnieju, ale żeby tak jednostronnie traktować tutaj Hiszpana? Ja przychylam się w strone Mardiego.

Nicolas Almagro - Mardy Fish -2 @ 1,96 // Pinnacle ✅ 3-6, 7-6 , 3-6

Otrzymane punkty reputacji: +2
dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Jestem za ;) Choć Fisha lubię to gra średnio ostatnio :-| Oglądałem mecz z Danceviciem i jego gra polegała głównie na przebijaniu, a Kanadyjczyk dużo wyrzucał poza kort. Obaj zawodnicy solidnie serwują, Anderson zdecydowanie lepiej niż poprzedni rywal Rybki Dancevic u którego % wygranych piłek przy drugim podaniu przy wzroście 1,85m wyniósł zaledwie 35%! :]
Także według mnie dzisiaj górą będzie Anderson, który Mardego będzie atakował spychając go do defensywy.
Jak widać twój Anderson nie był górą.Zawodnik mający 2 metry wzrostu wygrywa po 2 serwisie 41% piłek(coś mi to przypomina:]).A tu kilka innych przykładów:
Lopez 1.87m 36% po 2-gim podaniu z Ramosem
Muller 1.93m 25% vs Roddickiem
Mahut 1.9m 37% vsBerdychem
Haas 1.87m 37% vs Stepankiem
L.Mayer 1.88m 36% vs Baghdatis
J.Nieminen 1.85m 30% vs LU
Gulbis 1.9m 35% vs Bubka
J.Chardy 1.88m 39% vs Dancevic
Także jak zauważyłeś wszyscy ci zawodnicy przegrali swoje mecze i jaki jest z tego wniosem mądralo:].
Coś dziwnego Dancevic ma 1.85m i wygrał z Fishem po 1-serwisie 85 % piłek a 2 metrowy Anderson tylko 68%.Dalej jesteś taki mądry ???? .

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
Almagro N. v Fish M. 2 1.65. Gamebookers✅

Zapowiada nam się wspaniałe widowisko dwóch świetnych graczy, którzy w tym turnieju grają naprawdę solidnie, nie tracąc nawet seta. O ile Almagro jakiś tam poziom prezentował w poprzednich tygodniach to gra Rybki wyglądała katastrofalnie. Nie będę wymieniał z jakimi graczami przegrywał bo to nie ma najmniejszego sensu. Liczy się tu i teraz, a w tym turnieju jak na razie oglądając każdy mecz Fisha mogę stwierdzić że gra naprawdę solidnie, widać u niego że mu naprawde zależy na tym turnieju, nie ujmując ambicji Almagro. Wiele osób już przy meczu z Kanadyjczykiem skazywało go na porażke, z Andersonem też miał przegrać a jak się skończyło każdy widział. Na tle słabo grającego Kevina, Fish zaprezentował sie świetnie i z meczu na mecz widać że czuje się coraz pewniej, dla tego też polecam grać na Rybke;) Jest graczem bądz co bądz bardziej uzdolninym i doświadczonym. Jak na razie konsekwętnie gram na Fisha w Maiami i mnie jeszcze nie zawiódł, więc zaufam mu i tym razem.

Do podbicia warto też dodać(ale tutaj kto jak lubi):

Simon G. v Murray A. 2 1.13 Gamebookers✅
Nishikori K. v Nadal R. 2 1.05 Gamebookers✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Z taka gra to Cygan by w ITF-ie meczu nie wygral. Oddaje wszystko co moze a rywal wykorzystuje bledy. Forma dnia po stronie Fisha, szkoda, ze tasmy tez za kazdym razem. Bedzie szybkie 0-2 i trzeba czekac na nastepna runde na porazke slabego Ryby.

3-3 w 3 secie i teraz uwazam ze lepiej wyglada Fish, ciut lepiej bo ta nerwowa glowa Hiszpana pewnie spartoli mecz, mam tego i tego zagranego wiec pewnie wyjde na 0. Kibicuje Nico zgodnie z 1 typem.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Del Potro-Ferrer(+3,5g) 2 1,72 Bet365 ✅

Del Potro w tym sezonie gra bardzo dobrze,porażki jedynie z Federerem no i nawierzchnia też pod niego bo hard,ale wolniejszy i szanse Ferrera w tym wypadku są nieco większe na sukces niż na normalnym,szybkim hardzie.Argentyńczyk jak narazie ograł tutaj dwóch serwismenów-Karlovica i Cilica ale obaj bez formy w ostatnim czasie więc to żaden wyczyn.Hiszpan tutaj na rozkładzie ma Tomic i Benka.Del Potro wczoraj z Chorwatem jakoś mnie nie przekonał mimo,że wygrał a Ferrer napotkał na spory opór ze strony Bennetau ale jak to Hiszpan,powalczył i udało się skończyć w dwóch setach.Ferrer to walczak,Potro w ogóle mnie nie przekonuje i te 3,5 gema na starcie dla Hiszpana to zapas który powinien starczyć bo Hiszpan na pewno łatwo tego meczu.Conamniej 4-6 6-7 realne.

Roddick-Monaco(+3,5g) 2 1,83 ✅ Monaco 2,75 ✅Bet365

Nie wiem jakim cudem A-Rod ograł Ferdka,choć wspominałem,że czuje 3 sety ale żeby Amerykanin wygrał?!Rano wstając byłem w szoku.Każdy wie,że Andy po przejściach,forma już nie ta co kiedyś,serwis już też tak nie siedzi i nie jest taki groźny,jeśli nawet wczoraj rozegrał dobry mecz to nie wierze,że rozegra drugi dobry mecz dzisiaj.Monaco ograł tutaj Lu po kreczu i Monfilsa ale Francuz jest teraz słaby,niemniej jednak Argentyńczyk może dojść tutaj nawet do SF bo w 1/4 już czeka na zwycięzce tego meczu Ryba.Dzisiaj podejrzewam,że Monaco po prostu zamęczy Roddicka,kondycja Amerykanina to dla mnie mała zagadka,aler podejrzewam,że z nią nie jest najlepiej a mecz z Federerm na pewno go troche wymęczył.Dla mnie niezłe value ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Marrero/Verdasco-Paes/Stepanek 2 1,36 Bet365 ✅

Kurs troche mały,mam małe obawy,że Hiszpanie mocno tutaj powalczą ale licze,że choćby i w 3 setach ale Paes/Stepanek ogarną ten mecz.Czech z Hindusem postanowili w tym sezonie połączyć swoje siły i wyniki pokazują,że wyszło im to na dobre-wygrali AO.Tutaj ograli już Bagiete z Samem oraz parę Fleming/Hutchins (oba mecze 2-0) i licze,że dzisiaj też odniosą sukces.Marrero z Verdasco już kiedyś grali ze sobą i teraz znów postanowili połączyć siły i idzie im to nieźle,wygrali już tutaj z Linsdstedtem oraz Tecau i Lopezami (po 2-0) ale jakoś z Lopezami mnie nie przekonali i dużo bardziej przekonuje mnie Hindusem z Czechem i kurs na podbitkę jak znalazł ;)

Na drugie spotkanie deblowe bym uważał,owszem Mirnyi/Nestor to ścisła czołówka debla i grają nieźle,ale Kubot z Tipsarevicem w ostatnich dniach pokazali,że nie można ich lekceważyć.Najpierw ograli Fyrstenberga i Matkowskiego a potem potwierdzili dobrą dyspozycję z Gonzalezem i Lipskym.1,50 wydaje się być całkiem,całkiem na Nestora i Mirnyia ale ja nie zaryzykuje.

4 96

46ckm

Użytkownik
Monaco - Fish @2,65 Expekt ✅
Monaco (+1.5 seta) - Fish @1,65 Expekt ✅
Ten ćwierćfinał zaplanowany jest na dzień jutrzejszy ale myślę że już dziś warto postawić parę złociszy na Argentyńczyka po bardzo dobrym kursie bo do jutra to myślę że ten kurs może zjechać w dół i to bardzo. Trochę chyba buki nie doceniają Juana moim zdaniem zupełnie niesłusznie bo on gra w tym turnieju bardzo dobrze i odprawił już z kwitkiem Monfilsa i pogromce Federera Amerykanina Andy Roddicka. Za to Fish za awans do tej fazy turnieju może podziękować niefrasobliwości Almagro który zaprzepaścił w trzecim secie w dwóch pierwszych gemach serwisowych Amerykanina kilka okazji na przełamanie i zapłacił wysoką karę za to w postaci wylecenia z turnieju.
W bezpośrednich starciach Argentyńczyka z Amerykaninem jest 3-2 dla Monaco z czego trzy ostatnie spotkania wygrał właśnie Juan a ostatnie z nich miało miejsce w listopadzie 2011 roku w turnieju halowym w Paryżu.
No i kurs już leci w dół w trakcie pisania posta spadł z 2,80 na 2,65 i ta tendencja spadkowa się pewnie utrzyma więc lepiej już coś dzisiaj zainwestować na Argentyńczyka po lepszym kursie.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
W dzisiejszym planie gier dojdzie do jednego z najlepszych spotkań w tym turnieju zmierzą się Jo-Wilfried Tsonga rozstawiony z numerem 6 oraz Rafael Nadal turniejowa &quot;2&quot;.
Oglądając wczorajszy mecz Francuza jestem pod pełnym podziwem jego występu zagrał naprawdę świetne zawody prezentując wielki wachlarz swoich zagrań zaczynając od świetnego podania skończywszy na fenomenalnych zagraniach z głębi kortu,Tsonga podejmował świetne decyzje przy siatce oraz przepięknie grał w obronie.Na uwagę też trzeba zwrócić na jego &quot;procenty&quot; w tym turnieju które,są wyśmienite szczególnie punkte zdobyte po pierwszym serwisie kręcą się w okolicach 90%.

Światowa &quot;2&quot; Rafael Nadal pokonał Jo-Wilfried Tsonga 4 razy na twardych kortach. Ogólny zapis Hiszpana jest 6-3, wygrywa z Tsonga na każdej powierzchni z wyjątkiem dywanu. Problemem Nadal jest to, że Tsonga wygrał ich ostatnie spotkanie, kilka miesięcy temu w finale World Tour. Co gorsza, Tsonga wydaje się być w znakomitej formie, o czym świadczą jego imponujące zwycięstwa w tym turnieju.
Nadal nie był szczególnie imponujący w swoim osatnim meczu czwartej rundy przeciwko Kei Nishikori,Rafa wygrał w dwóch setach, ale nie było to spotkanie &quot;pewne&quot;. Nadal miał pewne problemy z kolanem i nie wiadomo jak zagra w kolejnym meczu.
Jeśli Nadal marzy o grze w półfinale to będzie się musiał mocno wysilić.

Moje propozycje:
Tsonga wygra ( kurs 3,17)
Pinnacle Sports
Tsonga + 3,5 g.
Over 21,5 g
Będzie TB-Tak

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Mirnyi M. / Nestor D. vs. Tipsarevic/Kubot-wczesniej spotkanie Serba z a.Murray-ciężko mi się to widzi.O ile Tipsa gra w singlu&quot;ma szanse wygrać z Murrayem,to równy poziom na ten czas&quot;/Łukasz odpadł-to Mirnyi, oraz Nestor , nawiasem mówiąc starzy wyjadacze -biorą udział tylko w deblu.Jakoś nie widzę tutaj szans , dla pary polsko/serbskiej-Wszystko za tym przemawiaStawka 10/10 Na Mirnyj/Nestor
P.S bukmacherzy też to przewidują, kursy lecą na łeb na szyję
:expekt: stawka 100 euro ew.w- 160 ????

G 32

gosc83

Użytkownik
Tsonga-Nadal
Typ:1
Kurs:3
Bukmacher:Expekt
Witam serdecznie dojdzie dziś do najciekawszego pojedynku jakim jest spotkanie Nadala z Francuzem, buki przesadzają w tym momencie, czasami nawet niezroumiale dają kursy, mianowicie szansę w tym meczu oceniam na 50/50 i to nie jest jakiś wymysł tylko aktualna dyspozycja obydwu zawodników, ba nawet lekko w stronę Tsongi który jest w wyśmienitej formie i Francuz &quot;musi&quot; to wykorzystać jak sam zapewne o tym wie, motywację ma ogromną dlatego zrobi wszystko by to uczynić, piękne &quot;value&quot;, warto pozdrawiam.
Tipsarevic-Murray
Typ:1(+4gemy)
Kurs:1.85
Bukmacher:Expekt
Nie obstawiam na wygraną Serba, ale myślę że jest w stanie to pokryć, jest w formie widocznej w ostatnich meczach, Murray gra swoje beż żadnych dodatkowych przebłysków, może nawet leciutko poniżej, Wygrana z Simonem zasłużona ale Francuz jest na obecną chwilę trochę gorszy od Serba, mecz meczowi nierówny ale jeśli nic mu nie będzie dolegało co nieraz już się zdarzało to powinien ten Handicap pokryć przy wyniku 6-4 7-6 lub 7-5 7-6 kuponik wchodzi przy 6-4 6-4 lub 6-3 7-6 mamy zwrot, kurs godny polecenia, do tego naszą do pomnożenia i mamy ładny kuponik, pozdrawiam

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
Tsonga J.-W. v Nadal R. 2 1.40 Gamebookers✅

Wydaje mi się że niektóre osoby szukają na siłę niespodzianek, troszkę nie rozumiem ich toku myślenia ale ok. Już w meczu Tsongi z Mayerem wiele osób skazywało na to że Francuz bez formy słabo gra itp. i przegra z jakże świetnie dysponowanym Niemcem. Nagle gładkie zwycięstwo i doskonała gra w jednym meczu Tsongi sprawia to że ludzie zaczynają patrzeć na pryzmat meczu z Nadalem kierując się tym jednym meczem (to takie moje subiektywne rozmyślanie) Wracając już do samego meczu nie wydaje mi się aby Francuz mógł w jakikolwiek zagrozić Nadalowi. Wczoraj oglądałem każdy mecz &quot;wielkiej czwórki&quot; i ewidentnie było widać że był to dzień kryzysowy dla każdego z nich (no może z wyjątkiem Panicza, który nie spisał się w IW)o ile Rafa z Nole wygrali swoje mecze to już zwyciężcy z IW się nie udało. Dziś jest nowy dzień i myślę że kryzys minoł;) Jeżeli chodzi o aspekt tej rzekomo kontuzji Nadal to nie wydaje mi się aby była to na tyle poważna sprawa która miałaby decydować o wyniku, no chyba że się pogłębi, ale takim tokiem myślenia to i Tsonga może nabawić się jakiegoś urazu podczas gry:razz: Kurs na Rafe wydaje się być bardzo atrakcyjny i bardzo prawdopodobny dla tego też go polecam. Pamiętajmy też że te nawierzchnie na których rozgrywane są spotkania w Maiami, preferują grę Nadala.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis ATP Debel 16-50, 28.03.2012 Miami

Marrero/ Verdasco - Paes/ Stepanek
typ; 2-0
5.40
Unibet
Analiza
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym turnieju deblowego atp w miami, rozstawieni z numerem siodnym Paes i Radek Stepanek zagraja z Hiszpanami Davidem Marrero i Fernando Verdasco. Zdaje sie, ze wolne korty, jak i wolne pilki stawiaja w lepszej pozycji hiszpanow, ktorzy potrafia grac w debla. Zarowno David jak i Fernando maja na swoich kontach wiele sukcesow deblowych. Z reszta podobnie jak Czech i Paes. W moim jednak odczuciu bukmacherzy wyraznie zabardzo faworyzuja dzis pare Stepanek/Paes. Nie uwazam, zeby byli oni az takimi faworytami pojedynku, jakby wskazywaly na to kursy. Hiszpanie podczas tego turnieju nie stracili jeszcze seta, a pokonali dwie bardzo grozne pary Marca Lopeza i Feliciano Lopeza oraz Horie Tecau i Lindstedta. Uwazam, ze Hiszpanie maja ogromne szanse na awans do kolejnej rundy.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Murray-Tipsarevic(+4,5g) 2 1,58 Bwin ✅

Na szybko bo zaraz grają.Murray po drodze ograł Falle,Raonic oddał mu walkowera i pokonał Simona,ale dzisiaj dopiero według mnie jako taki tes jego formy.Serb powalczy,jestem tego pewien,Tipsa ograł tutaj Nalbandiana (rewanż za IW),Dolgopolova oraz Dimitrova i licze,że mocno tutaj powalczy ze Szkotem,który według mnie w najlepszej formie nie jest o czym świadczy porażka z Garcia Lopezem na Indian Wells.Poza tym obaj grają ze sobą zacięte pojedynki,w h2h 4-3 dla Murraya ale Andy nigdy nie pokrył tej linii ;)

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Nadal-Tsonga

Dla mnie to NO BET i bym uważał na to spotkanie.Faworytem jest Nadal i to nie ulega wątpliwości ale te 1,36 w porywach to 1,4 być może gdzieś mnie w ogóle mnie przekonuje.Tsonga owszem w tym roku nie gra najlepiej,ba nawet słabo jak na niego bym powiedział ale tutaj wydaje mi się jakby coś drgnęło.Francuz ograł tutaj Malisse,Kohlschreibera oraz Mayera i wszystkich 2-0,Nadal z kolei również bez straty seta ograł Giraldo,Stepanka oraz Nishikoriego i z Japończykiem trzeba powiedzieć,że miał troche problemówa Tsonga na pewno powalczy.Sporo będzie też zależeć od podania Jo jeśli będzie dobrze serwis mu funkcjonować to naprawdę może być różnie i dla mnie ciężko jest tutaj cokolwiek wyrokować ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom