>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 20-26.02.2012

Status
Zamknięty.
G 32

gosc83

Użytkownik
Kendrick-Stakhovsky
Typ:2✅
Kurs:2
Bukmacher:Expekt

Niezrozumiałe kursy nam daje bukmacher na to spotkanie pomijając to że Amerykanin zajmuje 546 !!!miejsce w rankingu to największym wyczynem w poprzednich turniejach było przegranie z Sockiem 321 w rankingu i jakimś Venusem z ponad 500 i zgarniecie w jednym turnieju 500 a w drugim 1000$!!!czyli dużo mniej niż duuużo osób przegrywa miesięcznie, nie mam pojęcia skąd te kursy czy ktoś może wie o jakiejś kontuzji Ukraińca?jeśli nie, nie ma innej możliwości jak wygrana Stakhovskiego.

A 47

all_in

Użytkownik
Kendrick-Stakhovsky
Typ:2
Kurs:2
Bukmacher:Expekt
Niezrozumiałe kursy nam daje bukmacher na to spotkanie pomijając to że Amerykanin zajmuje 546 !!!miejsce w rankingu to największym wyczynem w poprzednich turniejach było przegranie z Sockiem 321 w rankingu i jakimś Venusem z ponad 500 i zgarniecie w jednym turnieju 500 a w drugim 1000$!!!czyli dużo mniej niż duuużo osób przegrywa miesięcznie, nie mam pojęcia skąd te kursy czy ktoś może wie o jakiejś kontuzji Ukraińca?jeśli nie, nie ma innej możliwości jak wygrana Stakhovskiego.
A dla mnie niezrozumiałe jest to jak można pisać takie analizy. Jeżeli nie znasz zawodnika, proponuje najpierw trochę o nim poczytać, poszukać jakiś meczów z jego udziałem na youtubie. Mecz moim zdaniem prawidłowo oceniony przez bukmacherów i ciężko znaleźć value po jakiejś ze stron. Kendrick spadł w rankingu ponieważ po Rolandzie w zeszłym roku wpadł na kontroli dopingowej i miał bana. Teraz wraca na korty. Najwyżej 69. w rankingu w 2009r. Najlepiej gra mu się tam gdzie się wychował czyli amerykański hard, tutaj osiąga najlepsze wyniki. Obyś się nie przejechał na takim promocjach i następnym razem uważał na zawodników, których grasz. Powodzenia

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Volandri(+1,5s) - Monaco 1 @ 2,96 2/10
Na dziś wieczór taki oto typ. Mianowicie Volandri jest w gazie, w poprzednim tygodniu, w poprzednim turnieju doszedł aż do finału, pokonując między innymi Montanesa czy Belucciego. Włoch gra bardzo dobrze ostatnimi czasy i sądzę, że w tym meczu ma szanse na urwanie seta Monaco, skoro uczynił tego w meczu z Almagro. Monaco ostatni turniej zagrał pod koniec stycznia, wygrywając w Vina del Mar, ale przeciwników nie miał bardzo imponujących. Potem jeden wygrany mecz w Pucharze Davisa 1,5 tygodnia temu, więc może nie być pod grą i może Włoch to wykorzysta. Obaj lubią mączkę, więc będzie wyrównanie. Mecz zapowiada się interesująco, bukmacherzy bardzo faworyzują Monaco, bo raczej jest faworytem, ale taki kurs na ugranie seta biorę z pocałowaniem ręki.

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Querrey vs Falla 1.52 Unibet
1 runda turnieju w Memphis. Amerykanin Sam Querrey kontra Kolumbijczyk Alejandro Falla. Querrey świetne warunki fizyczne, a co za tym idzie bardzo dobry serwis, który na szybkich nawierzchniach (tak jak tutaj w Memphis) jest bardzo ciężko skutecznie returnować. Sam gra bardzo dobrze oburęcznym backhandem, ale i z forhandu potrafi zrobić świetnego winnera. Alejandro Falla to tenisista leworęczny, grający oburęcznym backandem, serwisem krzywdy nie robi, gra bardzo defensywnie zza linii końcowej, dużo biega po korcie. H2H 1-1, mecze w 2007 i 2008 roku. Zdaję sobie sprawę, że Querrey jest zdecydowanie pod formą, że jeszcze rok temu był w rankingu na 17 miejscu, a teraz jest blisko drugiej setki, ale kiedyś musi się wkońcu przełamać i wydaje mi się, że to będzie dziś, bo Falla jest spokojnie do ogrania. A gdzie tego można dokonać jak nie w swojej ojczyźnie ? Sam lubi tu grać, trzy razy tutaj grał, dwa razy doszedł do ćwierćfinału, a w 2010 wygrał ten turniej. Falla grał tutaj raz w 2008r i przeszedł tylko pierwszą rundę. Ja w przełamanie Sama wierzę i go gram.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Blake sporo nie grał, jednak w optymalnej dyspozycji jest graczem o wiele lepszym niż Sweeting. Pamiętam doskonale wyczyny Ryana z zeszłego sezonu i trzeba stwierdzić że do najlepszych grajków we wszechświecie nie należy, a jego słabiutki serwis i kulejąca gra z głębi kortu pozostawia wiele do życzenia. Pytanie tylko jak podejdzie do tego meczu James, któremu mimo wszystko ufam i po takim kursie zadecydowałem ,że dam mu szansę.

James Blake - Ryan Sweeting @2,10 //Pinnacle ⛔⛔⛔

Tragedia.. niedoceniłem Sweetinga, ufając zbyt Blejkowi... który wydawałoby się - spacerował po korcie i cackał z rakietą jak matka z łobuzem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wszyscy chyba zapomnieli jakim mocnym i agresywnym returnem dysponuje Falla, fakt że tutaj jest naprawdę szybko i zawsze dobrze szło Samowi ale widać że jest pod formą, we wcześniejszych ich pojedynkach kursy były wyrównane i na Kolumbijczyka nie przekraczały 2.0
Falla @ 2,94 pinnacle ⛔ blisko
pamiętam doskonale wyczyny Ryana z zeszłego sezonu i trzeba stwierdzić że do najlepszych grajków we wszechświecie nie należy, a jego słabiutki serwis i kulejąca gra z głębi kortu pozostawia wiele do życzenia
W tym roku gra dobrze, poprawił serwis który przynosi mu dużo punktów oraz grę z końcowej linii, ktoś po jego występie na tegorocznym AO napisał że zmienił się z pushera na ofensywnego baselinera.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ted 12,8K

ted

Forum VIP
błąd - starał się nim być, oglądajcie spotkania proszę..

napisałem to dlatego żeby przytoczyć jaka różnica w graniu jest u Ryana a nie dlatego że uważałem go za pushera

gecko 32

gecko

Użytkownik
Nishikori vs Hanescu 1.49 Pinnacle ✅
Krótko: Ambitny Japończyk w formie. Hanescu również, w Sao Paulo dzielnie stawiał opór Nicolasowi Almagro, urwał mu nawet seta. Z kolei już w Buenos Aires ledwo wymęczył zwycięstwo ze słabiutkim ostatnio Pablo Andujarem. Kei wychodzi z lekkiego dołka i wydaje się, że znów nabiera rozpędu oraz dochodzi do formy, którą imponował pod koniec 2011 r. Być może dla Japończyka spacerek to nie będzie, jednak trudno wyobrazić sobie inny scenariusz, niż wypunktowanie Hanescu. Kurs ładny, więc warto pobrać wcześniej.

Otrzymane punkty reputacji: +3
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Jo-Wilfried Tsonga – Nicolas Mahut ⛔
Typ: Over 20,5 gemów; @2,00
Unibet

Mahut w hali czuje się bardzo dobrze; w karierze rozegrał mnóstwo meczów na Indoor Hardzie. W tym roku w hali jego dokonania to QF w Montpellier oraz 1R w Rotterdamie. Tsonga grał ostatnio w Pucharze Davisa właśnie na I-Hardzie – wygrane 3:0 z Dancevicem oray Vaskiem Pospisilem. Mahut trzeci raz w tym roku w hali trafia na rywala klasy światowej i pewnie trzeci raz przegra, ale z Berdychem było w sumie 19 gemów, z Federerem 20 gemów, zatem blisko tej linii. W zasadzie wystarczy, aby jeden z setów zakończył się 7:6 albo 7:5 i wtedy będzie już blisko tego overa. Tak jak napisałem, Mahut w hali grać potrafi. Tsonga oczywiście także lubi takie warunki. Poprzedni ich mecz to zeszłoroczna potyczka w hali w Metz – 4:6 6:3 7:5 dla lepszego z Francuzów. Zapewne nie zobaczymy zbyt dużej ilości przełamań, spokojnie przynajmniej jeden TB jest możliwy. Liczę na to, iż Mahut powalczy i over 20,5 gemów zostanie pokryty.

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Tragedia.. niedoceniłem Sweetinga, ufając zbyt Blejkowi... który wydawałoby się - spacerował po korcie i cackał z rakietą jak matka z łobuzem.
Hmmm... Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Przecież streamu z meczu nie było, dopiero od czwartku męski turniej w Memphis będzie &quot;ostreamowany&quot;.

marko87 214

marko87

Użytkownik
Single @ 1,5 ✅
Hanescu -Nishikori 2

Mecz, który stawiam mimo spadków kursów dosyć znaczących. Japończyk zagrał świetne spotkanie przeciwko Ferrero. Procent pierwszego serwisu co prawda 6085 więc mogłoby być lepiej jednak bardzo dobrze wyglądało to przy returnach. Niemal połowę piłek wygrał przy serwisach starszego już Hiszpana. Zabiegał on go zdecydowanie. Swoja agresja zwyciężył ten mecz. Rumun w pierwszej rundzie ograł Hiszpana Pablo Andujara, a właściwie to sam Hiszpan siebie pokonał bo był lepszy w tym pojedynku. To co mnie zdziwiło w spotkaniu w trzech setach Hanescu zaserwował tylko trzy asy. Serwis zawsze był jego dobra stroną i mimo tego, ze to jest mączka taki wynik na kolana nie powala, a wręcz odnosi odwrotny skutek. Poza tym procent pierwszego serwisu w w wyniku 67% i drugiego w 55% także nie zachwyca. z pewnościa nie bedzie to łatwe spotkanie dla japońskiego samuraja jednak sądzę, ze chęć walki weźmie tutaj gorę i odniesie on zwycięstwo.
Hanescu -Nishikori
1-2

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Levine, J - Kubot, L 2✅
Nie rozumiem kursów w okolicach dwóch na Polaka. Rozumiem, że Amerykanin wygra ostatnio dobrze obsadzony challanGer w Dallas również rozgrywany w hali. No ale Polak to obecnie wyższa półka, ciągle w okolicach pierwszej 50. Już dawno nie grywa na pozimie challi. Ostatnio dobry występ w Rotterdamie. Korty szybkie na pewno sprzyjają Polakowi s&amp;v, zapowiada się zacięte spotkanie. Łukasz musi ogrywać takich rywali, tak naprawdę poza Darcisem Levine nikogo poważnego nie ograł, Łukasz dzisiaj nie powinien trafić na tą listę.
Oprócz tego Stepanek 1,40. Dla mnie promocja, różnica poziomów, widać po kursach ale jak dla mnie i tak warto, Bob nie ma jak zagrozić Czechowi.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Ljubicic - Beck @ 1.60 ✅ 64 76(1)
Oglądałem wczoraj spotkanie PHM z Beckiem nie rozpisując się na Słowaka potrzeba gracza doświadczonego, który miesza style i potrafi coś więcej niż bashować piłkę jak Francuz, kogoś z twardszą psychiką i większym wachlarzem zagrań, bo Beck też nie zagrał wielkiego tenisa przy Francuskim zawodniku.
Ljubo choć grający już na pół gwizdka, ma charakter. Mocniejszy serwis niż powracający PHM większą palete barw gry, bo przy siatce czuje się dobrze jak i z końcowej linii potrafi skńczyć lub zmusić rywala do błędu i oczywiście uwielbia przebywać w Francuskich halach w tamtym sezonie finał z Tsongą w Lyonie, rok wcześniej finał w Montpellier z Monfilsem i wygrana trzy lata temu ponownie w Lyonie z Llodrą.

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Anderson - Ginepri 1 1.45
Już końcówka tamtego roku pokazała, że Kevin ustabilizował formę. Zwycięstwa z takimi zawodnikami jak Murray, Roddick Melzer czy Bagieta mogły robić wrażenie. Prowadził wyrównane boje z Del Potro czy Gasquetem, w tym roku również rozegrał dobre zawody na AO, a w San Jose uległ nieznacznie zwycięzcy całego turnieju Raonicowi. To jest jego nawierzchnia, potrafi się świetnie wstrzelić serwisem. Co można napisać o jego przeciwniku ? Swoje dobre lata ma już za sobą. Ostatnie porażki z Ballem czy Harrisonem chluby mu nie przynoszą. Dodając do tego męczarnie w kwalach z Kuznetsovem nie widzę szans dziś dla amerykanina. Kurs ciągle spada ...

T 10

tosiek

Użytkownik
ATP Marsylia: Runda 2
Albano Olivetti - Mardy Fish
Mardy Fish wygra 2-0 @ 1.50

Zacznę od Olivetti&#39;ego. Albano poza dobrym serwisem i niezbyt skuteczną kombinacją serve and volley w swoim wykonaniu nie prezentuje nic ciekawego. Przeciętnie returnuje, popełnia dużo błędów. Fish to mur, którego moim zdaniem Francuz nie przebije. Musiałby zagrać mecz życia, żeby wygrać z Amerykaninem. Fish będzie miał na pewno więcej z wymian i będzie skutecznie returnował serwis Olivetti&#39;ego. Powinien sobie poradzić z nim gładko w 2-óch setach.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Melzer - Istomin 2 @ 2,20
Na dziś wczesny wieczór znalazłem ciekawy typek. Mianowicie bukmacherzy faworyzują Melzera, choć nie wiem czemu. Ostatnio nie prezentuje wybitnej formy i za wiele nie osiągnął. W Zagrzebiu dotrwał do ćwierćfinału, ale rywali nie miał za specjalnych, jedynie co 2 zwycięstwa w Davis Cup, ale też pokonanie Kunitsyna czy Bogomolova nie jest super wyczynem. W przeciwieństwie do rywala, Istomin ostatnio prezentuje bardzo dobrą formę i po przegranym ostatnio finale z Raoniciem sądzę, że jest w stanie pokonać Austriaka. Kurs jest warty gry, więc próbujemy ????
Hanescu - Nishikori 2 @ 1,48
Mecz już był opisywany, więc dodam, że forma tych zawodników jest podobna, ale myślę, że na ten moment kurs 1,48 jest dobry i warty grania ;)

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Anderson vs Ginepri 1.41 Betfair
Ja oceniam tutaj szanse 55% - 45%. Kevin Anderson to typowy serwisant, mierzy 203 cm wzrostu, rzadko uderza piłkę przy serwisie poniżej 190km/h, za to bardzo często piłka leci powyżej 200, a nawet 210 km/h. Jego serwis na szybkich nawierzchniach ciężko jest dobrze returnować, co sprawia, że piłka z trudem trafia na stronę tenisisty z RPA. Jeśli już przechodzi, to odbija się wysoko co sprawia, że Kevin może spokojnie przymierzyć w narożnik kortu i zrobić akcję kończącą. Anderson najczęściej gra w wymianach oburęcznym backhandem. W swojej karierze wygrał 5 turniejów z czego 4 na nawierzchnii twardej. Ginepri w rankingu 218, ale dlatego, że w 2011 bardzo mało grał, zagrał jedynie 14 meczów, 7 wygranych i 7 przegranych, wszystkie na hardzie. Robby jak na swój średni wzrost (182cm) potrafi zaserwować kilka asów. Returnować potrafi, ale punktów po swoim returnie może szukać przy drugim podaniu Kevina. Ostatnia forma obu zawodników porównywalna, Ginepri kwalifikant, przeszedł gładko słabego Russella i Kuznetsova, Anderson z kolei ćwierćfinał w San Jose i porażka z późniejszym zwycięzcą Raoniciem. H2H 1-0 na korzyść Andersona (mecz 4 lata temu na amerykańskim hardzie). Robby nie czuje się tutaj zbyt dobrze, startował 3 razy i dwa razy kończył już w pierwszej rundzie, raz doszedł do drugiej (przegrywał z Lu, Roddickiem czy Korolevem, przeszedł Greula co wybitnym osiągnięciem nie jest). Anderson również dwa razy zakończył na pierwszej rundzie przegrywał ze Stepankiem i Kendrickiem (oba mecze po trzysetówce). Ginepri to zawsze wielka nie wiadoma, potrafi zagrać świetny mecz, ale też potrafi przegrać z każdym. Na Andersona kursy poleciały od 0,10 do nawet 0,15 w dół, coś może być na rzeczy, zobaczymy co obaj pokażą, mecz zaplanowany na 21:00, ale bardzo prawdopodobne, że zaczną później bo grają po Melzer - Istomin.

Ps. analiza lekko z dupy więc nie krytykować.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Benneteau(-1,5s) - Petzschner 1 @ 2,08

Kolejny typ na dziś wieczór, tym razem typuję na Francuza, Benneteau, który ostatnio jest w bardzo dobrej dyspozycji i sądzę, że nie powinien mieć problemów z wygraniem tego meczu, a na dodatek typuję, że wygra 2:0. Poprzedni turniej w San Jose bardzo dobry, przegrana jedynie w półfinale z Istominem po zaciętej walce, 1;2. Natomiast Peczner ostatni swój mecz wygrał miesiąc temu, a ostatnio dostał bęcki 2:0 z niżej notowanym Beckiem. Typ wydaję się jak &quot;w mordę strzelił&quot;, ale przy obu pojedynkach tych panów były 3 setówki ;)

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Anderson vs Ginepri 1.41 Betfair
Ja oceniam tutaj szanse 55% - 45%. Kevin Anderson to typowy serwisant, mierzy 203 cm wzrostu, rzadko uderza piłkę przy serwisie poniżej 190km/h, za to bardzo często piłka leci powyżej 200, a nawet 210 km/h. Jego serwis na szybkich nawierzchniach ciężko jest dobrze returnować, co sprawia, że piłka z trudem trafia na stronę tenisisty z RPA. Jeśli już przechodzi, to odbija się wysoko co sprawia, że Kevin może spokojnie przymierzyć w narożnik kortu i zrobić akcję kończącą. Anderson najczęściej gra w wymianach oburęcznym backhandem. W swojej karierze wygrał 5 turniejów z czego 4 na nawierzchnii twardej. Ginepri w rankingu 218, ale dlatego, że w 2011 bardzo mało grał, zagrał jedynie 14 meczów, 7 wygranych i 7 przegranych, wszystkie na hardzie. Robby jak na swój średni wzrost (182cm) potrafi zaserwować kilka asów. Returnować potrafi, ale punktów po swoim returnie może szukać przy drugim podaniu Kevina. Ostatnia forma obu zawodników porównywalna, Ginepri kwalifikant, przeszedł gładko słabego Russella i Kuznetsova, Anderson z kolei ćwierćfinał w San Jose i porażka z późniejszym zwycięzcą Raoniciem. H2H 1-0 na korzyść Andersona (mecz 4 lata temu na amerykańskim hardzie). Robby nie czuje się tutaj zbyt dobrze, startował 3 razy i dwa razy kończył już w pierwszej rundzie, raz doszedł do drugiej (przegrywał z Lu, Roddickiem czy Korolevem, przeszedł Greula co wybitnym osiągnięciem nie jest). Anderson również dwa razy zakończył na pierwszej rundzie przegrywał ze Stepankiem i Kendrickiem (oba mecze po trzysetówce). Ginepri to zawsze wielka nie wiadoma, potrafi zagrać świetny mecz, ale też potrafi przegrać z każdym. Na Andersona kursy poleciały od 0,10 do nawet 0,15 w dół, coś może być na rzeczy, zobaczymy co obaj pokażą, mecz zaplanowany na 21:00, ale bardzo prawdopodobne, że zaczną później bo grają po Melzer - Istomin.
Ps. analiza lekko z dupy więc nie krytykować.
hmmm skoro tak nisko oceniasz szanse na zwycięstwo Kevina(55%) to nie rozumiem dlaczego grasz go po kursie 1.4 ? Graj Ginepriego po 3 czysty value bet według twojego toku myslenia
Szanse na zwycięstwo Anderson ma dużo większe niż twoje 55%
Nie widać atutów po stronie Amerykanina, inna półka, bardzo bym się zdziwił gdyby Kevin nie wygrał z tak słabym rywałem, i jakoś nie widzę by biedny(return) Ginepri połamał taki serwis.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom