>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Marsylia, Memphis & Buenos Aires, 18-24.02.2013

Status
Zamknięty.
roy. 187

roy.

Forum VIP
Ferrer wygra Buenos Aires @2.10

David nie ma tutaj zbyt wymagających przeciwników na rozkładzie. Jedynie Almagro w moim mniemaniu może tutaj powalczyć z 4rakietą świata, z którym ewentualnie może spotkać się dopiero w samym finale. Ferrer rok temu wygrał ten turniej i to właśnie Magro był tutaj jego ostatnim przeciwnikiem. Spotkanie wygrał 2-1 a Nico był wtedy w bardzo dobrej formie, zdecydowanie lepszej niż teraz. Poza tym w jakiej by formie Magro nie był to i tak w końcowym efekcie przegrywa z Ferrerem - h2h 13-1. Poza Magro jest jeszcze Wawrinka z ktorym moze spotkac sie rowniez dopiero w finale i to tyle moim zdaniem wymagajacych przeciwnikow dla Ferrera z ktorymi nie powinien miec problemow, a kurs jak najbardziej do pobrania

dx2 285K

dx2

Użytkownik
Al.Bedene-Zeballos 2 @1.4
Zeballos zagral 2 tygodnie temu najlepszy turniej w swojej karierze w tourze. Zeballos jest w formie, Zeballos gra na koncu wieczorem i Zeballos wygra. Argentynczyk tak dobrze jeszcze nie gral, ale tez w Buenos zawsze ogrywal zawodnikow, kw meczach gdzie byl faworyem i smialo pokonywal jedna, a czasem dwie rundy. Obecnie pewnie w takiej dyspozycji bedzie mogl zrobic duzo wiecej. Zeballos kreczowal w Soao Paulo w 1 rundze w meczu z Capdeville, ale tutaj powodem bylo przemeczenie, wiec nic powaznego tutaj Argentynczykowi nie grozi. Co wiecej, Zeballos gral jeszcze nastepnego dnia mecz deblowe, wiec od strony fizycznej bedzie dobrze, a ze wracamy do Argentyny to bedzie tylk lepiej. Sloweniec przyjezdza do Buenos po raz pierwszy, a i forma z marszu tez pewnie nie wieksza niz u Zeballosa, zeby wygrac na obcym terenie.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Janowicz J. - Rosol L.
2,97 Pinnacle Sports
Decyduję się zagrać na zwycięstwo Czecha, gdyż nadal kwestionuję umiejętności Janowicza. Myślę, że Rosol podoła Jerzykowi i wygra po zaciętym meczu. Pytaniem jest również forma Polaka i to z jakim nastawieniem podchodzi do tego meczu. Bilanse obu tenisistów w tym sezonie to:
Janowicz: 4/3 (0/1 na indyku),
Rosol: 6/5 (2/1 na indyku),
Jeżeli Janowicz będzie grał tak &quot;wspaniale&quot; jak podczas turnieju w Rotterdamie to nie widzę żadnych szans dla Niego. Ten mecz to będzie test dla Polaka, który pokaże czy jest się czym zachwycać czy teraz tylko będzie zaliczał spadki w rankingu ATP. Obaj panowie nie są w formie, będzie to mecz walki podczas, którego żaden nie odda żadnej piłki. Mecz dla obu o życie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Streamu do meczu Russell-Young nie było, ale jak ktoś śledził livescora to przecierał oczy ze zdumienia, teraz już wiadomo jak można było przypuszczać Russell dostał LL, przecież takimi meczami ktoś się powinien zająć

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Niestety takie mecze to normalka, i to czesc tenisa ktorej sie nie zmieni. W zeszłym tygodniu tez Alund odpadł w ostatniej rundzi kwali, a wygrał lekko pierwszego seta w drygim miał breaka a i tak przegrał mecz. Oczywiscie dostał się jako LL, tego samego dnia grał mecz 1r i wygrał. Jak wiemy odpadł dopiero w półfinale z Rafą...
Tak samo zawodnicy uciekają z challangerów na kwale do turniejów ATP, oddają mecze bez walki itp. Taki sport a raczej jego ciemna strona bo nic tak w sporcie nie wkurza jak takie własnie układy, układziki no ale trudno. Tego się nie zmieni...

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 160

peter42

Użytkownik
Verdasco miał juz problemy ze zdrowiem tydzien temu,do Memphis sie zgłosił by ostatecznie sie wycofac. Za niego organizatorzy napewno woleliby miec w drabince amerykanina niz Mathew Ebdena,a ze Russel byl pierwszy w kwalach to i łatwiej bylo ustawic wygrana Younga.Ta sama sytuacja moze byc dzis we Francji Vasselin-Teixteira,a ze i w tym turnieju moze byc lucky loser (nie wiadomo co z klizanem albo jakims innym zawodnikiem ktoremu nagle cos wypadnie) przez to wzrasta prawdopodobienstwo niespodzianek w ostatniej rundzie kwali.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Memphis
???? Melzer J. - Sijsling I. 4:6 (3)6:7 ⛔
1,45 Bet-at-home
Co łączy Roberta Lewandowskiego w reprezentacji i Igora Sijslinga? To, że obaj są równie słabi.
Sijsling to zwykły przeciętny gracz, nie zanosi się na to, aby coś w jego wynikach drgnęło i zaczął notować sukcesy na poziomie ATP. Patrząc na wyniki to Holender wygrywa z graczami znacznie słabszymi, jak drabinka turniejowa stawia przeciwko niemu kogoś lepszego to nie ma co się łudzić, ale Igor wtedy gładko przegrywa. W tym roku już zdążył przegrać z Klizanem, Youzhnym, Istominem czy Tommym Hassem. Pokonał co prawda ostatnio w pierwszej rundzie Tsongę na turnieju w Rotterdamie, ale do tego wyniku nie przywiązuję większej uwagi.
Melzer o czym już kiedyś pisałem jest w formie, ostatnio doszedł do finału turnieju w Zagrzebiu gdzie między innymi w półfinale pokonał innego Holendra Robina Hassa w dwóch setach 7:6(2) 6:3. Jurgen lubi grać na halach i tam osiąga swoje najlepsze sukcesy. Rok temu wygrał ten turniej pokonując po drodze Raonica, Stepanka, Isnera, Dodiga, Istomina, czyli samych dobrych solidnych graczy z mocnym serwisem. Jest to pierwsza runda więc nie radzę szaleć ze stawką.
Valuebet:
Cilic M. - Dodig I. 4:6 6:2 6:3 ⛔
4,00 Bet365
Kurs przesadnie zawyżony, pod koniec 2012 roku na turnieju w Valencii oddsmakerzy wystawili podobne kursy. Wygrał wtedy Ivan 6:2 7:6(6), a grali wtedy na hali. Gra ze sobą dwóch Chorwatów którzy dobrze się znają, Cilic wygrał ostatnio turniej w Zagrzebiu, może teraz będzie chciał zrobić sobie tenisowe wakacje?
Volandri F. - Kuznetsov A. (5)6:7 3:6 ✅
2,35 Bet-at-home
Parę dni temu Volandri w drugim secie przeciwko Alundowi brał medical timeout i lekarz zabandażował mu stopę, widocznie Włoch ma jakiś uraz.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Guez D./Ouanna J. - Knowle J./Polasek F. 2 wygra 2:0 @ 1.80 Bet365 ✅
Ouanna bez formy, wystartował w kilku turniejach, w każdym wielki zawód. Ostatni swój mecz przegrał z Millotem, który specjalistą od hali nie jest. Guez też bez rewelacji... Obydwoje przegrali w kwalifikacjach do singla w Marsylii i to raczej z grajkami niskich lotów. Do tego brak zgrania, 1 mecz rozegrany w 2012r. i to jeszcze na innej nawierzchni i do tego przegrany ze słabymi graczami. Z drugiej strony bardzo znani debliści, ostatnio również bez jakiś magicznych wyników, ale... W ostatnim turnieju zaprezentowali się bardzo dobrze, przegrywając w ćwierćfinale z solidnymi deblistami Granollersem i Lopezem. Na mnie zrobiła wrażenie wygrana 2:0 z Baghdatisem i Dimitrovem, którzy na tym turnieju pokazali świetny tenis. Ogranie i forma Knowle i Polaska oraz brak zgrania i brak formy Gueaza i Ouanny pozwalają mi sądzić, że mecz zakończy się szybkim 2:0 dla faworytów tego meczu.
Knowle J./Polasek F. 2:0 @ 1.80 2j Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Marseille i ATP Buenos Aires
???? Llodra M. - Goffin D. 6:1 6:4 ✅
???? Gasquet R. - Muller G. 6:2 4:6 (5)6:7 ⛔
???? Almagro N. - Pella G. 6:3 6:2 ✅
AKO: 1,64 Bet-at-home
Francuz Llodra gra u siebie, potrafi się zmobilizować na takich turniejach, do tego ostatnio osiąga dobre wyniki, mam tu na myśli półfinał na turnieju w Montpellier. Rok temu w Marsylii doszedł do finału gdzie przegrał dopiero z Del Potro. Goffin jest o wiele słabszy, jego ostatni wynik z Nieminenem na hali o czymś świadczy 6:0 6:0.
Muller jest bardzo słaby, w tym roku prawie same porażki i to z bardzo przeciętnymi graczami, rok temu na tym turnieju odpadł już w pierwszej rundzie. Gasquet to jest aktualne przeciwieństwo Mullera, jest w formie, ma dobre wyniki, rok temu odpadł tutaj w ćwierćfinale ze zwycięzcą turnieju Juanem Martinem Del Potro. Na turnieju w Holandii po porażce z Baghdatisem podkreślił w wywiadzie, że dla niego ten turniej we Francji w Marsylii jest dla niego bardziej istotny.
Pella to zawodnik z poziomu Challenger i jakoś w tym roku nie może się przebić przez ATP. W 2013 wygrał jedynie z Fogninim po 3 setach. Almagro to zdecydowanie za wysoka półka jak na niego, Nicolas będzie podrażniony po porażce z Nalbandianem. Pod koniec meczu widać było jak ze złości rzucał rakietą, ale co mógł poradzić przeciwko bardzo dobrze dysponowanemu Nalbie. Almagro na pewno nie spodziewał się, że odpadnie już tak szybko z tego turnieju, bo rok temu grał tam w finale. Teraz ma okazję podreperować ranking turniejem w Buenos Aires, pierwsza runda i rywal bardzo słaby.

I 13

ilsinho112

Użytkownik
Rzuce wolny temat o meczu Harrison - Kubot.
Mysle nad postawieniem DW 2:0 dla Amerykanina czy jest ktos w stanie powiedziec jakies za i przeciw ? podoba mi sie kurs na ten typ @2,20 w Fortunie. Wedlug mnie Harrison wyrasta na mlody talent ATP i na dodatek gra u siebie a Polak ? jak to Polak ,forma niewiadoma ,ale raczej bez formy.:cool:

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
ATP - Buenos Aires
T.Bellucci - Diego Sebastian Schwartzman @1.50 bet365
Wielu ludzi nie gra Brazylijczyka zważywszy na jego wcześniejsze wyczyny ale ja tyle ile razy na niego stawiam praktycznie nigdy mnie nie zawodzi i tak będzie według mnie w tym przypadku. Bellucci nie jest w najwyższej formie męczy się z każdym rywalem ale według mnie taki stan rzeczy nie potrwa długo a dziś rywal znakomity aby trochę się podbudować. Diego coś tam ostatnio gra ale jeśli Bellucci pokaże 70% swoich możliwości mecz zakończy się w szybkich 2 setach co według mnie jest bardzo prawdopodobne. Brazylijczyk gra na swojej nawierzchni i to także powinno pomóc.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Niby kurs 1,5 dość wysoki na Bellucciego ale Schwartzman to taki niezły challengerowiec i zważywsz na to,że Brazylijczyk bez formy i grają na korcie głównym to tak fajnie może nie być,niemniej jednak powodzenia Ci życzę ;)

Ode mnie:

Arnold-Ker/Dutra Da Silva-Bracciali/Dlouhy 2 1,4 Unibet

Arnold-Ker to stary deblowy wyjadacz ale grywa ostatnio bardzo rzadko i forma już nie ta co w połączeniu z przeciętnym bądź też słabym deblistą jakim jest Dutra Da Silva nie może dać wielkich efektów a zarówno Bracciali jak i Dlouhy to nieźli debliści i powinni tutaj spokojnie wygrać.

Clezar-Lajovic 1 2,10 Bet365

Brazylijczyk ostatnio sobie całkiem nieźle poczyna,wyniki notuje zaskakująco dobre więc forma jest a Lajovica bez szału w dodatku przegrał ostatnio z młodym Chilijczykiem więc imo value na Clezara.

Rosol-Janowicz 2 1,44 Unibet

Tydzień temu na Jerzyka był mass pick a teraz gdy zawiódł to cisza o nim ale z Rosolem powinien spokojnie sobie poradzić mimo,że nie jestem jego fanem to Czech gra wg mnie słabiej niż Janowicz w tym sezonie i powinien sięgnąć po wygraną w tym starciu.

Otrzymane punkty reputacji: +15
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Marseille
???? Tomic B. - Klizan M. 4:6 6:3 7:6(7) ✅ Klizan w tie-breku przegrywa ze stanu 1:5, Tomic broni 2 match pointy.
1,30 Bet-at-home
Pojedynek dwóch &quot;talentów&quot; tak to nazwijmy. Martin Klizan od jakiegoś czasu pracuje na opinię rozczarowania, a nie odkrycia roku, aktualnie wyniki ma bardzo słabe. Do tego dodajmy, że na turnieju w Holandii Martin w trzecim secie poddał mecz przeciwko Gillesowi, widocznie Klizan musi mieć jakieś problemy ze zdrowiem.
Tomic może i nie osiąga poza Australią dobrych wyników, ale skoro już przyleciał do Europy to wypadałoby przyłożyć się do jakiegoś meczu bo w Bernardzie Tomicu pokładane są dość duże nadzieje na jego tenisową karierę. W Rotterdamie trafił bardzo źle bo na dobrze dysponowanego Bułgara Grigora Dimitrova, który odpadł dopiero w półfinale ze zwycięzcą turnieju Argentyńczykiem Juanem Martinem Del Potro. Wcześniej pokonał będącego w formie Baghdatisa czy półfinalistę z 2012 roku Dawidienkę.
Klizan jest bez formy i przeciwko Tomicowi nie daję mu większych szans w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wincent 150

wincent

Użytkownik
Pytaniem jest również forma Polaka i to z jakim nastawieniem podchodzi do tego meczu. Bilanse obu tenisistów w tym sezonie to:

Janowicz: 4/3 (0/1 na indyku),
Rosol: 6/5 (2/1 na indyku),
Zaraz,zaraz! To we Wrocławiu to na plaży grali? Chyba inne mecze oglądałem bo na canal+ była tam jakaś hala :cool:

tenmen 83

tenmen

Użytkownik
J.Janowicz - L.Rosol 2 3,05 Marathonbet
Sprawa dosyć prosta. Spotkanie dwóch zawodników na poziomie challengerów. Żaden z nich nie błyszczy specjalnie formą... dla mnie typowe 50/50 a spotkanie roztrzygnie się najprawdopodobniej w tiebrekach... po ubiegłotygodniowej kompromitacji Janowicza z rumunem Hanescu więcej szans daje czechowi... a Janowicz zamiast kozaczyć i zgrywać cwaniaczka zabrałby się raczej za ostre treningi bo jak tak dalej pójdzie to za rok wróci do czelengerów...

blads 187

blads

Użytkownik
Rzuce wolny temat o meczu Harrison - Kubot. Mysle nad postawieniem DW 2:0 dla Amerykanina czy jest ktos w stanie powiedziec jakies za i przeciw ? podoba mi sie kurs na ten typ @2,20 w Fortunie. Wedlug mnie Harrison wyrasta na mlody talent ATP i na dodatek gra u siebie a Polak ? jak to Polak ,forma niewiadoma ,ale raczej bez formy.
Harrison jest tak samo bez formy jak nasz Łukasz albo i bardziej... nie postawiłbym na niego ani grosza, oglądałem go ostatnio z Beckerem i puki co radziłbym wstrzymać się z graniem na Ryana. Bardziej tutaj bym szukał jakiegoś TB w meczu bądź pierwszym secie. Obaj bazują na serwisie i tym układają sobie wymiany, z tym że Harrison ostatnio nawet z tym miał problem...

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Też bym uważał na Harrisona, mimo wszystko przed kontuzją z Żemlją Kubot się pokazał z bardzo dobrej strony. Nie twierdzę od razu, że Kubot wygra, bo jest po kontuzji, ale uważałbym na Amerykanina. Do tego co było pisane, to nawierzchnia jest szybka, co będzie plusem dla Kubota.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Tursunov-RVE 2 1,57 Bet365

Przyjemny kursik przy dosyć pewnym meczu.Ruska widziałem dzisiaj w kwalach z Hernych i żeby Czechowi nieco lepiej siedział serwis to by już Tursunova w Marsylii nie było.ERV gładko przeszedł kwale i po ostatnie wpadce z Ito nie powinien teraz odpalić z Tursunovem,h2h 1-0 dla Ruska ale dawno i nie prawda.

Melzer-Sijsling 1 1,44 Bet365

Austriak broni tutaj sporo punktów a jak Sijslingowi serwis tak nie będzie pomagać (nawierzchnia w Memphis wcale nie taka szybka) to Holendra nie widzę w tym sptokaniu.

Paire-Dev Varman 1 1,25 Bet365

Na podbitkę chyba można,Francuz ostatnio kreczował ale pewnie dlatego,że chciał uniknąć kolejnego 06 z Bagietą i teraz powróci głodny zwycięstwa a,że Hindus gra w kratkę to mimo,iż Paire dosyć przeciętnie się spisuje to powinien podołać w tym pojedynku ;)

szpil 313

szpil

Użytkownik
Llodra M. (Fra) - Goffin D. (Bel) 1 wygra 2:0 @ 1.80 Bet365 ✅
Co tu dużo pisać... Francja, hala - to co Llodra lubi najbardziej, tutaj się czuje najlepiej i tutaj będzie walczyć na całego. Z drugiej strony Goffin, który przegrał ostatni swój mecz z Nieminenem 6:0 6:0, nie będę komentować, ale za to załaduję ostro przeciwko niemu.
Llodra M. wygra 2:0 @ 1.80 3j Bet365 ✅
Gulbis E. (Lat) - Nieminen J. (Fin) 1 @ 1.90 Bet365 ✅
Jarkko ostatnio notuje całkiem niezłe wyniki, jednakże jak go oglądam, to czuję, że to raczej jego przeciwnicy &#39;dają&#39; mu punkty niż on je zdobywa. Na pewno jest dobrym grajkiem, ale jakoś nie przekonują mnie jego zwycięstwa. Z drugiej strony Gulbis... zagrał w Rotterdami wg. mnie bardzo dobre spotkania, wygrał z całkiem niezłymi graczami tej nawierzchni i wcale nie odstawał od Del Potro w ich meczu. Serwis trzyma na wysokim poziomie, a wiemy jak ważny jest to czynnik na tej nawierzchni. Do tego tych dwóch graczy można porównać pod względem graczy z którymi grali, obydwoje spotkali się ze Stakhovskym - Nieminen - wymęczone zwycięstwo w 3 setach, w tym tie break, Gulbis - szybkie 2:0 bez cienia szans dla przeciwnika. Mecz z Del Potro - Nieminen - szybka przegrana w dwóch setach, Gulbis - też przegrywa w 2 setach, ale... Dotrzymuje kroku przeciwnikowi i doprowadza do tie breaka. Wnioski nasuwają się same, może być ciężko, ale jeżeli Gulbis zagra tak jak w poprzednich swoich meczach, to uważam, że Nieminen niema szans nawet na ugranie seta.
Gulbis E. @ 1.90 2j Bet365 ✅
Gulbis E. wygra 2:0 @ 3.00 1j Bet365
✅
Kuznetsov A. (Rus) - Volandri F. (Ita) 2 @ 1.53 Bet365 ⛔
Sock J. (Usa) - Raonic M. (Can) 2 wygra 2:0 @ 1.36 Bet365

Volandri w tym sezonie wygląda lepiej od Kuznietsova, który raczej niema szczęścia. Boję się tego typu trochę, dlatego nie gram 2:0, jednakże sądzę, że ze spotkania wyjdzie górą włoch, który wygrał już kilka ciekawych spotkań, a jak już przegrywał to z honorem po zaciętej walce.
Drugi typ to typowa lokata, jak to co niektórzy nazywają. Sock nie gra nic w tym sezonie, typowe 0. Raonic za to miecie jak należy.
Volandri F. + Raonic M. wygra 2:0 @ 2.09 1j Bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom