qbali
Forum VIP
Mączka wolna w Madrycie ??? Oj tutaj chyba masz nieaktualne informacje, mączka tutaj jest właśnie stosunkowo szybka ...Serwis ma cienki, mączka jest wolna i Rafa go bezproblemowo klepie, bo w wymianach jest zdecydowanie lepszy.
???? Rafael Nadal v David Ferrer (Liczba setów 2-drogowo) dla Mecz. WYNIK 46 76 60 ????Mecz Nadal - Ferrer. Kursy 1,1 - 7. Value w stronę Ferrera, który wczoraj zatrzymał fenomenalnego Tommyego Haasa. Meczu niestety nie ogladałem, no ale skoro David był w stanie powalczyc z Haasem, to również zrobi to z Nadalem. Wystarczy 7 gemów przy 2 setach. Jest to wielce prawdopodobne, Paire zdobył własnie tyle, Youzhny 5, no ale gdzie jest Ferrer a gdzie Paire czy Youzhny. Mysle, ze ten mecz bedzie stosunkowo wyrównany. Kursy przesadzone. Gram:
Ferrer +5,5 @1,72
TYP: Powyżej 2.5
KURS: 4.00
Stawka: 50 | Do wygrania: 150 PLN
Bet365
Zgadzam się z Novo i wg mnie też Ferrer jest w stanie powalczyć. Ja jednak gram odważniej na 3 sety w meczu po bardzo atrakcyjnym kursie. Kursy 1,1 - 7 pomiędzy 4 a 5 zawodnikiem w rankingu ATP ??? Wg mnie bardzo przesadzone. Przecież na tym poziomie często decyduje dyspozycja dnia i co jak dobry dzień będzie miał Ferrer a gorszy Nadal ? Czy "król mączki" jest na tyle silny teraz aby wystawiać na niego kursy poniżej nawet 1,10 w starciu z równie groźnym na CLAY Ferrerem ??? Oj chyba nie ...
Fakty jednak są okrutne bo H2H na korzyść Nadala i to znacznie, co więcej, ostatni raz kiedy Ferrer urwał seta Nadalowi było to 5 lat temu w Barcelonie (nie wliczam krecza w Kanadzie w 2009)!! Zatem wiemu już skąd takie a nie inne kursy. Od bardzo dawna zatem David nie potrafi się przeciwstawić Nadalowi choćby w postaci wygranego seta... Więc czemu dziś miałoby mu się to udać ??? A choćby dlatego, że ma sobie coś do udowodnienia, Nadal prawie zawsze go lał, więc może tym razem się postawi... Ostatnio zaskakująca porażka z Tursunovem, porażka na IW z Andersonem też była dużą niespodzianką.
Przegrana z Wawrinka w finale też była delikatną niespoadzianką (choć Statiu ostatnie tygodnie forma wyborna więc akurat ten wynik mnie nie zdziwił) więc tutaj David chce się pokazać z jak najlepszej strony. Pokonał będącego w wybornej formie Haasa, więc czemu nie miałby powalczyć z Nadalem ? Znany jest z tego że nigdy nie odpuszcza i zawsze walczy do końca - to się bardzo ceni. Dziś wg mnie będzie "gryzł kort" żeby w końcu coś Nadalowi ugrać...
Z drugiej jednak strony może być i gładkie 2:0 dla Nadala czego nie kwestionuję patrząc na ich ostatnie starcia, ale moim zdaniem kurs na 3 sety mocno przesadzony, więc ja zamierzam z tego skorzystać. Wejdzie to super, nie to nic się nie dzieje i rozpaczać nie będę ???? Kurs bardzo wysoki więc i ryzyko spore.