>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Madryt, 05-12.05.2013

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Andy Murray – Gilles Simon
Suma gemów
Typ: Powyżej 19.5 @ 1.658 pinnacle ✅ 2-6 6-4 7-6 :spokodfhgfh:
Obaj gracze przeszli w Madrycie mały czyściec. Murray kontynuuje niewyraźną formę z Monte Carlo permanentnie udowadniając, że mączka nigdy nie będzie jego nawierzchnią. Przedwczoraj męczył się niemiłosiernie z Mayerem, któremu przecież daleko do herosa kortów, zamykając mecz w dwóch ciężkich tiebreakowych setach. I w żadnym razie nie była to formalność: w pierwszym secie Szkot musiał bronić 5 setboli, a w drugim mocno się gimnastykować, żeby odwrócić seta z wyniku 1-4. Z kolei Simon ma za sobą dwa ciężkie boje ze swoimi rodakami Benneteau i Chardym, zwłaszcza w meczu z Benkiem musiał wnieść się na wyżyny, ale pokazał klasę odwracając losy meczu w drugim secie. Forma obu tenisistów bardzo faluje, obaj raczej preferują defensywę, co na takiej nawierzchni jest zwiastunem wielu długich wymian niekoniecznie kończonych winnerami. Murray ciągle nie wszedł jeszcze na swój poziom gry, co jeszcze bardziej się uwidacznia na tej nawierzchni. Simon też nie błyszczy, ale w monotonnym przebijaniu czuje się jak ryba w wodzie, a to w połączeniu z mączką powinno trochę wyrównać szanse obu graczy. Oczywiście Murray powinien wygrać, ale wątpię, żeby był to dla niego mecz szybki, łatwy i przyjemny.
edit: wszystko zgodnie ze scenariuszem, dla Murraya nie było ani szybko, ani łatwo, ani przyjemnie ???? swoją drogą to wyszedł z tego bardzo dobry mecz..

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Melzer/Paes 1,60 unibet⛔

Ten kto to układa plan gier w tym roku w Madrycie ma mistrza. Mecze zaczynają/kończą się z 3,4 godzinym opoznieniem itp, niby normalne ale, tutaj to efekt złego planu. Haas zaczyna singla po 18 a miał zacząc o 17, pozniej ma grać debla o 18:30. Jak zacznie debla przed 10 to będzie dobrze. Zaraz w singlu zaczyna się trzeci set, Haas ostatnio gra dużo, dzisiaj Ferrer go mega wymeczy i pozniej ma grać debla? No jasne... Melzer i Paes to solidna para nawet bez tego wszystkiego byli by faworytami, a w tych okolicznosciach to mega okazja. Nie wiem mecz debla powinien być przesuniety na jutro, ale wszystko musi być zgodnie z planem i dzisiaj muszą rozegrać, wiec naprawde okazja. Już widze, jak Niemiec napina się na debla po ponad 2 godzinej walce na noże z Ferrerm.

Edit: Jednak panowie na dole mieli racje. Ja się pomyliłem ???? No ale deble już to mają do siebie ???? Brawo dla ludzi z dołu ???? &lt;żółwik&gt; ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Typu Widzu nie neguję, ale w 2012 roku na turnieju w Indiach, Tipsarevic z Raonicem rozegrał długi 3 setowy pojedynek z trzema tie-brekami. Po tym meczu Serb miał jeszcze grać debla, oczywiście pojawiły się opinie, że będzie niezwykle zmęczony, ale to nie przeszkadzało mu wygrać w parze z Peasem przeciwko deblowi Erlick&amp;Ram.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
A wy ciagle z tym zmeczeniem. Verdasco tez gral 3 setowke z Tsonga i bardzo szybko wyszedl na kort na mecz deblowy. Wraz ze swoim partnerem Marrero zmierzaja po 5 zwyciestwu z rzedu nad para Grannolers/Lopez. Obecnie 7-6 3-0.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Przy deblu nie ma takiej bieganiny jak przy grze singlowej. Dodatkowo dany zawodnik jest już &#39;ograny&#39; co działa czasem na korzyść...

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Moim zdaniem Melzer i Paes raczej to wygrają, a odnośnie Haasa powiem jedno: FENOMEN!
Miał wyraźnie kryzys na początku drugiego seta, ale dał radę i przetrwał, a teraz wymiata!życzę mu wygranej, a sobie takiej kondycji w wieku 35-lat ???? I jeszcze gra debla... wymiatacz ????

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Turniej: ATP Madryt
Spotkanie: Andujar vs Nishikori
Typ: Over 21,5 gema ⛔⛔⛔6:3, 7:5 21 gemów:p
Kurs: 1,92
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Trochę to dziwny mecz dla mnie. Kitaniec niespodziewanie pogonił Fedexa, ma także na koncie wygrane z Melzerem i Troickim.Hiszpan skorzystał na kreczu rodaka, a pokonał wcześniej Isnera i Cilica. Naprawdę jest mi ciężko wytypować wygranego w tym starciu patrząc na ich style gry, mimo że Nishikori jest na papierze dużym faworytem buków. Hiszpan po fatalnym starcie ma niepowtarzalną szansę znów zaistnieć i to na dodatek w Madrycie (patrząc na reakcje publicznośći i te chamskie gwizdy jak ktoś podważa decyzję arbitra to duże handi). Andujar to zawodnik, który &quot;lubi&quot; grać 3.setówki - na ostatnich 10 spotkań (bez ostatniego kreczu) trafiło mu się ich 7.

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Murray - Berdych @2.00 - Bet365 ✅
Andy wczoraj nie pokazał kompletnie nic w meczu z Simonem. Bardzo szarpana gra, brak pomysłów na rozwiązanie akcji i co najgorsze brak agresywności. Panowie grali bardzo długie wymiany, niestety sporo z nich to były tylko przebitki na drugą stronę. Sporo szczęścia miał Murray, że w ogóle udało mu się wygrać, bo w II secie przegrywał już 2-0. Pierwszy set to całkowita katastrofa, masa UE, brak koncentracji przy najważniejszych piłkach. Później zagrał troszkę lepiej, ale to zdecydowanie nie jest Andy chociażby z Miami. Po prostu mączka nie jest jego nawierzchnią i nigdy nie będzie tu grał tak dobrze jak na hardzie. Berdych zaś pokazał z Andersonem kawałek dobrego tenisa, duża regularność, solidny serwis. Na słabo grającego Andy&#39;ego taka gra Tomka powinna wystarczyć, a kurs póki co jest przyzwoity i naprawdę warto spróbować.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? S. Wawrinka vs J. Tsonga dla Mecz (1.658) WYNIK ?
????
P. Andujar vs K. Nishikori dla Mecz (1.311) WYNIK ?
Stawka: 131 | Zysk: 153.63 PLN
KURS: 2.173

PinnacleSports

Wg mnie tutaj sensacji większej nie będzie i Kei powinien spokojnie wygrać z Pablo, który i tak już &quot;swoje&quot; w tym turnieju zrobił, tym bardziej że początek tego roku nie był dla niego udany (a tu proszę, taki sukces ???? ) Nie wyobrażam sobie, aby ktoś kto pokonał Fedexa miał w kolejnej rundzie przegrać a Andujarem... Owszem, na szacunek na pewno zasługuję wygrane Hiszpana z Cilicem i Isnerem, ale moim zdaniem przygoda Hiszpana z turniejem w Madrycie się dziś kończy. Kurs może i nie za wysoki ale do dubelka jak najbardziej mi pasuje. Grali ze sobą raz dwa lata temu, 76 62 dla Japończyka... Dziś pewnie będzie podobnie...
Wawrinka natomiast budzi u mnie duży respekt ostatnimi tygodniami. Widać dużą dojrzałość tenisową, opanowanie, fantastyczną technikę (zwłaszcza backhendu). Niestety nie widziałem wczorajszego meczu Tsongi z Verdasco (chętnie wysłucham kogoś kto ten mecz oglądał) ale Tsonga jakoś w wcześniejszych spotkaniach rewelacji nie grał... Dość łatwa drabinka się trafiła Francuzowi i w zasadzie nie miał kto tutaj mu jeszcze zagrozić. Wawrinka tutaj gra jeszcze lepiej niż w Monte Carlo gdzie ostatnio właśnie odpadł z Tsongą (po pokonaniu Murraya) więc myślę, że dziś będzie rewanż!! Wątpię, żeby Stasiu będąc w takim gazie przegrał dwa razy pod rząd z Tsongą w tak krótkim odtępie czasu...
Jak będzie zobaczymy, ale wg mnie szanse na ten dubelek całkiem spore, a kurs mnie jak najbardziej zadowala ????

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
???? Rafael Nadal ESP - David Ferrer ESP
typ: Rafael Nadal ESP -5,5 @ 2,0, Bet365
Przed nami ćwierćfinały turnieju w Madrycie. Pod lupę wziąłem spotkanie dwóch zawodników gospodarzy a mianowicie Rafaela Nadala i Davida Ferrera. Ściślejsze analizy na tematy stylu gry obu panów pomijam ze względu na to, że wszyscy znają ich bardzo dobrze. Swój typ popieram tym, że Rafael dla swojego dzisiejszego przeciwnika jest po prostu koszmarem na mączce. Analizując mecze od 2009 roku, na 9 spotkań, Ferrer przegrywał 9 razy, nie wygrywając przy tym ani jednego seta. Dodatkowo w 7 spotkaniach linia -5,5 na Rafę była spełniona. Mam nadzieję, że dzisiaj również Nadal pokaże wyższość nad swoim rywalem i zwycięży w takim stosunku, aby handicap został pokryty.
Wynik:
Rafael Nadal ESP - David Ferrer ESP 4:6, 7:6, 6:0 ⛔

szeras 0

szeras

Użytkownik
Co do meczu Verdasco- Tsonga to faktycznie Tsonga nie pokazał jakiejś rewelacyjnej gry, pierwszy set na korzyść Verdasco dlatego, że Wilfriedowi nie wchodził pierwszy serwis, a przy drugim podaniu miał bardzo małą skuteczność i popełniał dużo własnych błędów. Kolejne sety na korzyść francuza bo zaczał potężnie serwować przy własnym podaniu, ewidentnie hiszpan nie radził sobie z nimi, poza tym, gdy podawał Verdasco, Tsonga przechodził do defensywy, nie atakował na siłe lecz starał się wyczekiwać na błąd rywala i to mu się opłaciło. Lecz jak mówie, gra francuza nie była oszałamiająca i dziś z bardzo dobrze dysponowanym Wawrinką, który wczoraj po bardzo dobrym meczu z bułgarem wygrał spotkanie, ulegnie. Kurs 1,55 (bah) w pełni mnie satysfakcjonuje i stawiam na Stasia.

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Pablo Andujar (ESP) - Kei Nishikori (JPN)
Zakład na sety
Typ: 0:2
Kurs: 1.75⛔

Wczoraj samuraj oszołomił Federera, gdzie było doskonale widać, że jest pewny siebie. Zagrał dość ładnie, co będzie widać w dzisiejszym meczu. Nie oszukujmy się, ale kort w Hiszpanii nie należy do ulubionych dla Andujara.
Ktoś powie, żę Pablo pokonał Cilica i Isnera, tylko że Ci dwaj panowie byli w tak biednej formie, że brak słów.
Zwycięstwo samuraja jest dość pewne, a liczę że wygra to dwóch setach.

Stanislas Wawrinka (SUI) - Jo-Wilfried Tsonga (FRA)
1 2 - Kto wygra?
Typ: Stanislas Wawrinka (SUI)
Kurs: 1.55

Szanse spadają szybciej niż się spodziewaliśmy! Stanislas Wawrinka wchodzi do meczu jako faworyt, a powody są oczywiste. Swiss nadal odgrywa swój najlepszy tenis w karierze, który rozpoczął się w zeszłym roku. Myślę, że on dojdzie do wielkiego finału przeciwko Nadalowi. Wawrinka pokonał Copil, Giraldo i Dimitrov w Madrycie. Grigor Dimitrov wyeliminował Djokovica.

Joe Wilfried Tsonga pokonał Wawrinke dwa tygodnie temu, także na glinie. Teraz myślę, że przegrai. Dlaczego? Grał w finale w Monako i zmęczenie go łapie. Miał problemy w obu meczach w Madrycie i Wawrinka jest znacznie silniejszym przeciwnikiem niż Haase i Verdasco, szczerze mówiąc. Glina jest bardziej preferowane przez szwajcarskiego gracza, więc jestem pewien, że on wygra dzisiaj.

W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Chardy/Kubot- Bhupathi/Bopanna ✅ 6:4,6:2
Typ: 1
2,37 bet365

A ja widze dzisiaj duze szanse dla polsko francuskiego debla w spotkaniu z para z bliskiego wschodu. Zapewne etatowymi deblistami sa przeciwnicy, natomiast strikte wieksze umiejetnosci tenisowe posiada mix POL-Fran, na dodatek osiagneli juz jeden sukces i maja doswiadczenie w deblu. Jak bedzie serwis wchodzil to mysle ze spokojnie ten mecz wygraja.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Popieram typ użytkownika wyżej,Chardy/Kubot mają większe umiejętności niż ich przeciwnicy, nie stracili seta nawet w dwóch pierwszych rundach, Hindusi męczyli się z Monaco/Zeballos,warto dodać że drugi serwis Makesha Bhupattiego jest na poziomie Agnieszki Radwańskiej więc łatwo go atakować, moim zdaniem typ ma bardzo duże szanse powodzenia.

Chardy/Kubot- Bhupathi/Bopanna Typ 1 2,05 eFortuna 6:2 6:4 ✅✅ Pozdrawiam kumatych
Drugi debel jaki proponuje zagrać to Marrero/Verdasco moim zdaniem powinni sobie poradzić z weteranem Maxem Mirnym i Horią Tecau, oglądałem ten debel w Rumunii i nie wywarli na mnie dobrego wrażenia choć wygrali ten słabo obsadzony turniej, słabe podanie Maxa, dużo błędów Rumuna pod siatką, w 1 swoim meczu para białorusko-rumuńska dopiero po super tie breaku wygrała z Knowle/Polaskiem,w Monte Carlo w bezpośrednim meczu między tymi parami zwycięstwo Hiszpanów w dwóch setach a u siebie będą znacznie grozniejsi i publiczność będzie stała za nimi murem, gorąco polecam
Marrero/Verdasco-Mirny/Tecau Typ 1 1,80 eFortuna ✅✅✅ 6:2 7:6

Otrzymane punkty reputacji: +2
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
A ja widze dzisiaj duze szanse dla polsko francuskiego debla w spotkaniu z para z bliskiego wschodu. Zapewne etatowymi deblistami sa przeciwnicy, natomiast strikte wieksze umiejetnosci tenisowe posiada mix POL-Fran, na dodatek osiagneli juz jeden sukces i maja doswiadczenie w deblu.
Popieram typ użytkownika wyżej,Chardy/Kubot mają większe umiejętności niż ich przeciwnicy,
Chardy i Kubot mają wieksze umiejętności i doświadczenie niż Bhupathi i Bopanna? :roll: Dajcie spokój. Hindusi w końcówce ubiegłego roku wygrali w Paryżu Masters, na turnieju mistrzowskim byli w finale. Można tak wymieniać i wymieniać. Chardy z Kubotem prezentują się nieźle ale bez przesady. Faktem jest jednak, że Hindusi wolą zdecydowanie twardą nawierzchnie, lubią szybkie wymiany, grają agresywnie. Ja dziś polecam na ten mecz over 20,5 w Marathonbet @1,94 widzi mi się tu zacięty mecz, linia masakrycznie niska. Wynik 7/5 6/3 czy 7/6 6/2 daje nam wygraną a bardzo prawdopodobny super TB. Polecam.

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Ja tu widzę zupełnie inny przebieg spotkania Nadal - Ferrer. Co prawda nie wiele ale wydaje mi sie że Nadal nie wygra tak łatwo. Wczoraj Nadal wygrał ze zmarnowanym Youzhnym który już podczas wejscia na kort wiedział że przegra. Grał bez ambicji , walil ostro po siacie. Aczkolwiek udało mu się w 2 secie przełamać Nadala i wyjśc na remis 3-3. Wydaje mi się że Ferrerowi tymvbardziej powinno sie to udać , dlatego stawiam na miare wyrównany mecz i typuje over gemów.
Nadal - Ferrer / over 19,5 gema 1.80 bwin

novo 203

novo

Użytkownik
Mecz Nadal - Ferrer. Kursy 1,1 - 7. Value w stronę Ferrera, który wczoraj zatrzymał fenomenalnego Tommyego Haasa. Meczu niestety nie ogladałem, no ale skoro David był w stanie powalczyc z Haasem, to również zrobi to z Nadalem. Wystarczy 7 gemów przy 2 setach. Jest to wielce prawdopodobne, Paire zdobył własnie tyle, Youzhny 5, no ale gdzie jest Ferrer a gdzie Paire czy Youzhny. Mysle, ze ten mecz bedzie stosunkowo wyrównany. Kursy przesadzone. Gram:

✅Ferrer +5,5 @1,72
Brawo Dawid. Blisko winu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
W 66

warchlak

Użytkownik
Zapewne etatowymi deblistami sa przeciwnicy, natomiast strikte wieksze umiejetnosci tenisowe posiada mix POL-Fran
Popieram typ użytkownika wyżej,Chardy/Kubot mają większe umiejętności niż ich przeciwnicy
że co?
warto dodać że drugi serwis Makesha Bhupattiego jest na poziomie Agnieszki Radwańskiej
fajnie...
Trochę obiektywizmu, ja wiem, że Kubot jest Polakiem, ale bez przesady...

Nadal - Ferrer

under 20,5
1.8 pinnacle
Tutaj proponuję dać sobie spokój z graniem czegokolwiek pod Davida. Wszystkie mecze tych panów na mączce to są pogromy i David za każdym razem nie ma kompletnie nic do powiedzenia. Serwis ma cienki, mączka jest wolna i Rafa go bezproblemowo klepie, bo w wymianach jest zdecydowanie lepszy.

P 160

peter42

Użytkownik
Chardy/Kubot
typ byłby bardzo dobry,gdyby nie to ze bodajze jutro sa kwale do Atp Rzym ,a do nich jest zapisany Kubot.Jak on do tego podejdzie?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Chardy/Kubot
typ byłby bardzo dobry,gdyby nie to ze bodajze jutro sa kwale do Atp Rzym ,a do nich jest zapisany Kubot.Jak on do tego podejdzie?
Myślę że w deblu może dużo więcej ugrać niż w kwalifikacjach do Rzymu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom