Litości !! DelPo to drewno !!?? Tu już przegiąłeś po całości ???? Chyba nie widziałeś, jak DelPo pokonał znakomitego Malisse tutaj... Rozumiem, że podniecasz się grą Hewitta ale jutro dostanie baty jak nic... Owszem Hewitt pokonał Bułgara, bo ten zagrał słabo, Querrey też poległ ale seta ugrał, DelPo to najwyższa półka i porównywanie takiego gracza do "drewna" na prawdę nie przystoi!! Jutro wg mnie Juan pokona gładko Hewitta. Wątpię, żeby Australijczyk zagrał kolejne spotkanie na dobrym poziomie. 1.50 jakie w tym momencie daje Pinnacle biorę z pocałowaniem ręki !!
Tak się składa, że ja widziałem jak Del Potro pokonał Malisse'a, no i: pierwszego seta Belg zawalił w TB psując dwa prościutkie drive volleye. W drugim dał Argentyńczykowi prawdziwą lekcję tenisa na trawie, a trzeciego miał na wyciągnięcie ręki, ale znów dała o sobie ułomność umysłu X-Mana, który dwa razy wypuścił z rąk przewagę przełamania, a w 12 gemie sam się przełamał robiąc trzy błędy, a na koniec dostał winnera z returnu.
Czy Delpo jest drewnem? Trochę tak, bo przy siatce gra na "słowo honoru", slajsa bekhendowego, czy też skróta, to nie ma w ogóle. Oczywiście to wynika z jego warunków fizycznych, ale do grona graczy drewnianych można go spokojnie klasyfikować.
Jo-Wilfried Tsonga -
Denis Kudla 9,00 MarathonBet
Spadki na Kudlę, tylko Marathon trzyma wyjściowy kurs. Typ z gatunku science-fiction i szukanie sensacji na siłę? Trochę tak, gdyby nie jeden mały fakt: "
I am tired, my body is not feeling so good." - powiedział Tsonga po meczu z Sijslingiem. Prawdą jest, że Jo dziś nie prezentował się zbyt dobrze, wygrał wprawdzie oba mecze, ale jego gra pozostwiała wiele do życzenia. Kudla na trawie dobrze się odnajduję, umie returnować, co będzie podstawą w meczu z Francuziem. W takich okolicznościach, po wysokim kursie, za drobne czemu nie spróbować ????
Oczywiście wiem, że jak Tsonga wygra 6:2, 6:2, to stanę się jeszcze bardziej obiektem drwin na forum, ale wolę grać takie typy, niż pobierać kursy <1,40 i potem płakać, bo ktoś "sprzedał" mecz.