>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Londyn, Halle 10.06-16.06.2013

midq 677

midq

Użytkownik
Przede wszystkim Cilić wygrał tu w zeszłym roku bo świetnie mu się ułożyła drabinka (Ebden, Rosol, Lu, Querrey,Nalbandian) więc ja bym tak nie przeceniał jego genialności na trawie.
Zacznijmy od tego, że gdyby nie zamiłowanie Nalbandiana do kopania po łydkach to Cilic wcale tego meczu wygrać nie musiał, przegrywał 1-0 w setach.
Prawilnie przypominam:

Federer R. (Sui) - Youzhny M. (Rus)
Szybka piłka, oglądałem wczoraj Rogera w meczu z Haasem i grał całkiem dobrze, nie jest to może Roger ze swoich najlepszych lat ale z Ruskiem powinien sobie poradzić. Fajny kurs na underek i ja chyba w to wejdę. Kurs wart ryzyka, 6-4 6-4 bardzo prawdopodobne
Under 20,5 @ 2,32 pinnacle
⛔

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Chciałbym tylko zadać pytanie ???? Czy tylko mi się wydaje, że Jużny jak widzi Federera to czuje to samo co Roger gdy widzi Rafę? Pamiętacie ostatni mecz na Wimbledonie? Jużny został ośmieszony. Dlatego:
Under 18,5 @3.75 Unibet

A co takiego czuje Roger, gdy widzi Rafę? Nie mów, że strach i że robi po portkach.

Otrzymane punkty reputacji: +15
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Roger 2:0 1.48 5/10 ⛔
zagubiony rogi rozdaje punkty na prawo i lewo, ciezko zrozumiec postawe dawnego mistrza, z naciskiem na dawnego
Finał w Halle. Fajny turniej, przede wszystkim bez deszczu i różnych idiotycznych decyzji organizatorów. Spokojnie przebiega, sprawnie i przyjemnie. Większosc efektownych graczy właśnie tutaj się zameldowała, a nudziarze rzeżbią w Queens Clubie. Do rzeczy.
Federer powinien zmiazdzyk ruskiego kolege. H2H oczywiście 15-0. Na trawie 6-0. Juzny w całej karierze wygrał z Rogerem dwa sety. W 2012 grali dwa razy na grassie:
6-1 6-2 6-2
6-1 6-4 Halle
I dziś powinno być podobnie. Jak dobrze serwuje to jest ciężki do złamania, a po drugim podaniu Mikhail nie istnieje. I co ważne return tutaj Rogera świetnie funkcjonuje, a to może zabolec Juznego.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Chciałbym tylko zadać pytanie ???? Czy tylko mi się wydaje, że Jużny jak widzi Federera to czuje to samo co Roger gdy widzi Rafę? Pamiętacie ostatni mecz na Wimbledonie? Jużny został ośmieszony. Dlatego:
Under 18,5 @3.75 Unibet
niestety tak jest właśnie i też mam w głowie tamten mecz, bo po świetnych poprzednich stawiałem handi na Miszę, a on kompletnie przeszedł obok meczu..
Dlatego ciężko cokolwiek tu stawiać, ale trzeba przyznać, że Youzhny co prezentował z Kolbą i Rychem to była BAJECZKA. Gdybym nie znał zawodników o wystawiał kursy tylko na podstawie tego co zobaczyłem, to bez wątpienia faworytem byłby Rusek. Może tym razem wytrzyma psychicznie? Zmiecenie z kortu Gasqueta powinno mu dać naprawdę olbrzymi kop pewności siebie.
Chyba dlatego spróbuję czysty win Youzhny&#39;ego - albo się spali i skończy się łatwym zwycięstwem Rogera albo Rosjanin powalczy i jeżeli zagra tak jak wczoraj, to nie skazywałbym go na porażkę..

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
niestety tak jest właśnie i też mam w głowie tamten mecz, bo po świetnych poprzednich stawiałem handi na Miszę, a on kompletnie przeszedł obok meczu..
Dlatego ciężko cokolwiek tu stawiać, ale trzeba przyznać, że Youzhny co prezentował z Kolbą i Rychem to była BAJECZKA. Gdybym nie znał zawodników o wystawiał kursy tylko na podstawie tego co zobaczyłem, to bez wątpienia faworytem byłby Rusek. Może tym razem wytrzyma psychicznie? Zmiecenie z kortu Gasqueta powinno mu dać naprawdę olbrzymi kop pewności siebie.
Chyba dlatego spróbuję czysty win Youzhny&#39;ego - albo się spali i skończy się łatwym zwycięstwem Rogera albo Rosjanin powalczy i jeżeli zagra tak jak wczoraj, to nie skazywałbym go na porażkę..

Podpisuje się pod tymi słowami. Oglądałem Ruska z Kolbą i Ryśkiem i grał naprawdę fantastycznie. Jeśli podejdzie rozluźniony do meczu spokojnie jest w stanie powalczyć z Federerem. Oczywiście Youzhny znany jest z tego, że po kilku dobrych występach lubi zagrać piach (patrz choćby ostatni RG vs Haas) lecz pakowanie się grubymi stawkami w undery gemowe to zakład imo dość ryzykowny i nie polecam. Obejrzeć i jakieś live&#39;y połapać, albo przed meczem lekko win Ruska i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. Kursy na Feda śmieszne i nieopłacalne.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ja chyba bym był w stanie się w pewnym sensie zgodzić z parodią. Zobacz maximus, że naprawdę w niektórych ostatnich meczach Roger wychodził przeciwko Nadalowi i grał taką kaszankę, że głowa mała. Ja rozumiem mączka, właściwie bez szans z Rafą, ale ledwo ugranie 4 gemów? No bez jaj.
Pisałem już kiedyś o tym, że Rafael Nadal nie ma żadnego problemu z graczami którzy grają jednoręcznym backhandem. H2H 10:0 z Wawrinką i bez straty seta, H2H 10:0 z Gasquetem, z Federerem każdy wie jak dobrze mu się gra, a czemu? Bo Szwajcar operuje jednoręcznym backhandem.
Tsonga wczoraj ładował bomby w pole serwisowe Murraya, nawet raz walną piłkę z drugiego serwisu ponad 200 km/h. Ciężko go było przełamać, ale z gema na gema Szkot grał coraz lepiej, a jego returny z kontry od razu leciały pod nogi Francuza. Cilic nie ma chyba aż tak dobrego serwisu. H2H miażdżące na korzyść Murraya. Trudno w tym meczu coś wytypować czy tu padnie under czy over. Wszystko w rękach Szkota czy wejdzie w mecz od pierwszej piłki.

Youzhny gra tutaj fantastycznie i o ile się nie spali w meczu to może pokusić się o niespodziankę. Wyeliminował już jednoręczny backhand Gasqueta, teraz czeka na niego Szwajcar, ale ten częściej chodzi pod siatkę. Roger też nie gra tenisa najwyższych lotów i czasami robi rażące błędy.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Roger Federer v Mikhail Youzhny (Liczba setów 2-drogowo) dla Mecz. WYNIK 67 63 64 :browar565: ✅✅✅
TYP: Powyżej 2.5
KURS: 3.75
Stawka: 50 | Do wygrania: 137.50 PLN
Bet365

Na szybkości bo mecz już za moment. Analogicznie do typu na 3setówkę w meczu Fedex-Haas wczoraj dziś wg mnie też będzie zacięty mecz. Rusek się super tutaj prezentuje, forma na prawdę spora. Postawi się dziś w finale na pewno, ale z drugiej strony Fedex to niekwestionowany król turnieju w Halle, wygrywał tu przecież 5 razy - teraz szansa na 6 triumf i na pewno będzie się starał tego dokonać. Z drugiej strony siatki jednak Youzhny, który jednak powinien seta Szwajcarowi ugrać.
Kurs spory w stosunku do prawdopodobieństwa - ja w to wchodzę

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Korzystając z przerwy spowodowanej przez deszcz:

Spotkanie: Murray vs Cilic
Typ: Cilic +1,5s ✅✅✅ 2:1 w setach
Buk: Pinnacle
Kurs: 2,55
Stawka: 9,5/10
Szkot mnie nie przekonuje na chwilę obecną. Gra pierwszy turniej od tej swojej pseudo kontuzji i wg mnie brakuje mu energii i werwy. Męczył się z Beckerem, a spotkanie z Tsongą mógł przegrać, tyle, że Francuz kolejny raz zawiódł na niwie psychy i powygranym 1. secie siadła mu gra. Cilic gra b. dobrze moim zdaniem, ładnie się pokazał z Hewittem i Berdychem, a w meczu z Lopezem pokazał charakter. Rywale Marina mocniejsi, on wygląda solidniej i na chwilę obecną popełnia mniej błędów i pewniej serwuje. H2H niekorzystne dla Cilica, ale dziś jest wielka okazja na powalczenie o wygraną. Moim zdaniem kurs świetny na granie w kierunku Chorwata.

Otrzymane punkty reputacji: +7
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Korzystając z przerwy spowodowanej przez deszcz:

Spotkanie: Murray vs Cilic
Typ: Cilic +1,5s
Buk: Pinnacle
Kurs: 2,55
Stawka: 9,5/10
Szkot mnie nie przekonuje na chwilę obecną. Gra pierwszy turniej od tej swojej pseudo kontuzji i wg mnie brakuje mu energii i werwy. Męczył się z Beckerem, a spotkanie z Tsongą mógł przegrać, tyle, że Francuz kolejny raz zawiódł na niwie psychy i powygranym 1. secie siadła mu gra.Cilic gra b. dobrze moim zdaniem, ładnie się pokazał z Hewitem i Berychem, a w meczu z Lopezem pokazał charakter.
???? Andy Murray - Marin Čilić (Kto wygra set numer 1?) dla Mecz. WYNIK 57 ???? ✅✅✅
KURS: 4.00
Bet365
Popieram granie w stronę Cilica, co więcej, bardziej przeciwko Andemu niestety... Szkot jeszcze nie wbił się w optymalny rytm i formę, której poszukuje przed Wimbledonem. Wczoraj męczarnie z Tsongą, a oglądając ten mecz miałem wrażenie, że Andy bardziej walczy z sobą niż przeciwnikiem ???? Jeżeli Cilic coś tutaj ma ugrać to ja największą na to szansę widzę w pierwszym secie. Andy wolno wchodzi w mecze, przegrany pierwszy set z Tsongą ale później się pozbierał. Dziś wg mnie będzie podobnie ui zmotywowany Cilic będzie starał się od początku pocisnąć Szkota.
EDIT po meczu:
Brawo na Marina za walkę, przegrywał przecież już 1:4 ale zdołał się podnieść. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom