7:5 6:1 i nieuniknione stało się faktempo przegranej Kavcica w singlu warto już grać mocno:
Fischer M./Oswald P. - Kavcic B./Zelenay I. 1 1.75 WilliamHill 1 1.75
debel ten dostępny na razie tylko u trzech buków, WH 1.75, Expekt 1.70 i w Bet-at-home 1.70, spadek z 1.75.
Kavcic w sobotę zaczyna (a wielce prawdopodobne że i kończy) przygodę na Igrzyskach Olimpijskich w singlu.
Dziś przegrał z Veicem 1:6 2:6, choć dwa tygodnie temu również na kortach ziemnych, w Ojczyźnie Veica wygrał 6:2 6:2
Widać, że zbiera się już do Londynu, więc skoro w singlu nie próbował walczyć tym bardziej nie zrobi tego w deblu.
Grali z Zelenayem pierwszy raz przed tygodniem i odpadli w dwóch setach w pierwszej rundzie,
teraz trafiają na gospodarzy Fischer/Oswald, dla Austriaków turniej u siebie na pewno bardzo ważny
do tego słabo obsadzony, rozstawieni szykujący się na IO szybko będą odpadać
więc jest to dla nich świetna okazja do nabicia sobie punktów zarówno w singlu jak i deblu, oraz osiągnięcia sporego sukcesu.
Grali ze sobą już kilkukrotnie w parze i wychodziło to z niezłym skutkiem choć nie na najwyższym poziomie oczywiście.
taki kurs na Austriaków trzeba brać z pocałowaniem ręki :smile:
warto grać mocno przeciwko wszystkim uczestnikom Igrzysk Olimpijskich, którzy najpóźniej w środę powinni definitywnie pożegnać się z tym turniejem.
zapisują się dużo wcześniej na turnieje, nie mogą ot tak se zrezygnować z gry w turnieju.strasznie dziwi mnie ta pewnosc gry przeciw uczestnikom igrzysk, gdyby mieli odpuszczac to nie wychodzili by na kort, albo nie zapisywali by sie na dany turniej, podsumowujac radze uwazac bo takie pefki i masowka, jaka mozna zauwac]zyc po spadajacych kursach zwykle sie zle konczy....
nie chce wiedzieć na jakiej zasadzie Ty się zajmujesz bukmacherką...Bo niektórzy wszędzie doszukują się nie wiem czego, by tylko znaleźć jakieś argumencik przemawiający na korzyść, by zagrać. Takie doszukiwanie się bywa zgubne, bo zawodnik może mieć inne plany i po prostu wygrać, a co. Najlepiej takie coś obserwuje się, będąc na turnieju i uczestniczyć w nim (jako kibic, obserwator, nie tylko meczu, ale zawodników, ich zachowań) wówczas można coś wywnioskować i prognozować.
A opierać analizy i stawiać kasę tylko dlatego, że ktoś jest na liście zgłoszeń do Londynu to na pewno odpuści i przegra jest głupie i niepoważne i trąci mi to amatorką. Oczywiście 5 - 10 złotych można dla zabawy zagrać, ale szanujcie nawet taką kasę, bo kiedyś może jej zabraknąć!
W pełni popieram. Dodam fakt, że Cervenak nie jest leszczem na cegle, a Klizan w słabej dyspozycji.na czwartek: Klizan - Cervenak 2 1.85 bwin
nie będę już po raz kolejny opisywał, tego dlaczego czterech graczy rozstawionych nie odgra turnieju w Kitzbuhel,
tutaj dodatkowo spotykają się rodacy, kurs wyjściowy był 2.00 spadł do 1.85, niedługo nawet tyle będzie marzeniem.
a jak ma je obronic jak ma w piatek albo sobote Londyn... ?panowie a Haase jutro chyba nie bedzie chcial odpuscic bo broni tutaj punktow za zwyciestwo. Co o tym myślicie ?
Blake nie zachwyca od roku, ale u siebie (Chall/ATP) zawsze gra jak najlepiej potrafi i w moich oczach świetnie reprezentuje gospodarzy. Chciałoby się powiedzieć, że na starość postanowił dawać z siebie 110% tylko w US Series i Open.Co myslicie o Kamke - Blake? Blake niby weteran juz, slaby jest, nie gra na tym poziomie co dawniej, ale Kamke tez jakos nie zachwyca...
ja myślę że takich turniejów jak ten w Stuttgarcie jest wiele, i tak wszystkich nie zdoła obronić więc czy w 2r odpadnie czy ćwierćfinale chyba nie wiele zmienia, to nie jest najwyższa półka więc te punkty są do odrobienia spokojnie po najważniejszych tegorocznych zawodach, czyli Igrzyskach Olimpijskich, a on dodatkowo grać też tam będzie debla więc powinien chcieć przynajmniej potrenować na tamtejszej trawie, nie ryzykowałbym po kursie 1.4, myślę że środa do dobry dzień na wyjazd do Londynu, w sobotę już start singla.panowie a Haase jutro chyba nie bedzie chcial odpuscic bo broni tutaj punktow za zwyciestwo. Co o tym myślicie ?
Słaby chodziło mi do Kossakowskiego Ram był wymieniony od tak, nie że słaby. Pozdrawiam i po przeczytaniu do usunięciaKwestionowałbym słabość Rama w porównaniu z jego następnym rywalem, Levine'm.
Nie mniej typu nie mam prawa negować, powodzenia
Ja osobiście myślę, że akurat Kohli ten i swój następny deblowy mecz przegra.Co Panowie sądzicie o meczu Kohlschreibera? Nie wydaje się to być dziwne jak Niemiec popełnia 3 błędy serwisowe w jednym gemie? Przegrywa w meczu 0-3 i jutro ma być dokończenie. W tym przypadku start na olimpiadzie może mieć znaczenie, ale oczywiście mogę się mylić ???? .
Co Panowie sądzicie o meczu Kohlschreibera? Nie wydaje się to być dziwne jak Niemiec popełnia 3 błędy serwisowe w jednym gemie? Przegrywa w meczu 0-3 i jutro ma być dokończenie. W tym przypadku start na olimpiadzie może mieć znaczenie, ale oczywiście mogę się mylić ???? .