Wczoraj 3/3, dziś próbuję podtrzymać serię.
Raonić @1,26
Gasquet @1,61
Wawrinka @1,21
@2,45
Moim zdaniem bardzo mocne AKO. A Raonicu wszystko w tym dziale właściwie zostało napisane - bardzo duży progres w ostatnim czasie, na chwilę obecną to jest top10 touru. Tomica widziałem ostatnio na DC z Isnerem. Nie powinien tutaj mieć żadnego podejścia do Kanadyjczyka.
Szakal w formie, więc go posłucham tym razem.
A tak poważnie, po urazie Gasquet nie ma już śladu, wydaje się być w dobrej dyspozycji, za wysoki poziom dla Dolgo, nie ma co dorabiać zbędnej filozofii.
Stan na
podbicie AKO. Szwajcar wraca do dobrej formy, tu nie powinien mieć żadnych problemów. Na Andrzeju przejechałem się, gdy grał z Ciliciem, gdzie udowodnił, że do ogrywania lepszych tenisistów sporo mu brakuje. Nie zagrozi Wawrince.
Widzę jeszcze trzy ciekawe typy na single:
Corić @4,8
Ramos @3,64
Mayer @3,38
Niestety nie wiem, jak grał Corić w poprzednich meczach (będę wdzięczny za jakieś info tu albo na priv), ale wiem, jak gra ostatnio Tomasz i konsekwentnie będę stawiał przeciwko niemu. Mecz z JMDP mnie nie przekonał, dalej tylko 50% serwisu i gdyby Argentyńczyk zachował więcej zimnej krwi w TB to kto wie, jak to by się potoczyło. Corić spore wahania formy, po niezłym początku sezonu przygasł, ale w IW dwa zwycięstwa z niezłymi tenisistami.
Szansy Ramosa upatruję z kolei w tym, że Monfils to podobny typ zawodnika co Kyrgios, przede wszystkim pod względem mentalnym. Fiu bździu w głowie. Ramos z kolei solidny do bólu, kilka piłek z Kyrgiosem imponujących, po takim kursie szkoda nie próbować.
Tutaj podobnie jak w przypadku Berdycha, konsekwentnie przeciwko Cilicowi. Prawdopodobnie wszystko rozstrzygnie się w tie-breakach, chyba że Mayer zdoła szybciej połamać Chorwata, więc można łapać jakiś handicap gemowy na Argentyńczyka.
Liczę na jakąś dyskusję odnośnie powyższych typów.
Kursy z marathona.