>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells - 09.03-19.03.2017

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Jaziri vs Sock over 21.5 gema @ 1.72 BET365 ✅

Nie wiem skąd nagle Jaziri stał się tak solidnym grajkiem ale trzeba mu przyznać że postępy przez ostatni rok zrobił duże. Uważam że nikłe szanse aby poradził sobie ze Skarpetą ale tanio skóry nie sprzeda. Zwłaszcza że Sock jest totalną huśtawką. Set przegrany do 0 z Laaksonenem jest tego idealnym dowodem. Myslę że jest duża szansa na 3 sety albo na 2 wyrównane.

Lajovic vs Busta over 21.5 gema @ 1.72 BET365 ✅

Tutaj też spodziewam się bardziej wyrównanego pojedynku niż twierdzą buki. Lajovic pokonał Pospisila który pokonał Murraya więc forma jest. Busta jeszcze nie miał kiedy się spocić na tym turnieju więc jego czujność może być uśpiona. Kolejny argument to fakt że panowie grali ze sobą 3 razy i zawsze kończyło się na 3 setach więc liczę że dzisiaj będzie podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Jaziri-Sock 2 @1.28
Tutaj sobie nie moge wyobrazic zbytnio innego rozstrzygniecia. Jaziri juz zrobił &quot;zyciowke&quot; w tych turniejach Indian Wells, bo pierwszy raz zagra w 4 rundzie w karierze. Mimo wszytsko rywale Tunezyjczyka nbyli latwiejsi niz dotychczasowi rywale Amerykanina. Sock trudny mecz to mial wczoraj z Dimitrovem, dzis powinno byc duzo latwiej dla Amerykanina. A Sock zdecydowanie jest na fali wznoszacej w ostatnich miesiacach i staje sie coraz lepszym tenisista, a potwierdza tylko ostatni tytul w Delray Beach.

Kyrgios-Djokovic 2 @1.4
Tak wiemy, ze Kyrgios wygral w Acapulco. Wiemy, ze Kyrgiosa stac na takie pojedyncze zwyciestwa nad tymi najlepszymi tenisistami nawet w turniejach ATP 1000, ale to wazniejszy turniej niz Acapluco i Djokovic zagra lepiej. Djokovic podupadl na reputacji w ostatnich miesiacach, bo jeszcze rok temu wydawaloby sie, ze Serb wygrywa i bedzie wygrywac wszytsko po kolei jak leci, ale raz ze pieniadze, a dwa ze nie moze sobie zbytnio Serb pozwolic na szybka porazke, patrzac w ubiegloroczne wyniki, poniewaz za duzo stracilby z tych 1000 punktow wygranych rok temu.
Kyrgios powalczy bycmoze, ale na koncu wydaje mi sie, ze wygra tenisista o wiekszych umiejetnosciach.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Kyrgios-Djokovic 2 @1.4
[/b]ATP 1000, ale to wazniejszy turniej niz Acapluco i Djokovic zagra lepiej. Djokovic podupadl na reputacji w ostatnich miesiacach, bo jeszcze rok temu wydawaloby sie, ze Serb wygrywa i bedzie wygrywac wszytsko po kolei jak leci, ale raz ze pieniadze, a dwa ze nie moze sobie zbytnio Serb pozwolic na szybka porazke, patrzac w ubiegloroczne wyniki, poniewaz za duzo stracilby z tych 1000 punktow wygranych rok temu.
.
Nie zgodzę się, bo pieniądze ma, a dwa w ostatnich wywiadach Serb wyraźnie powiedział, że nr 1 go nie interesuje. Interesują go tytuły, a wiadomo Indian Wells to &quot;5 szlem&quot;. Mimo wszystko poszedłbym w jakieś handi Kyrgiosa np +3.5 gema po @ 1.85 w Betsson.

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem , szukanie typów na młodośc i niespodzianki na dzisiejsze mecze nie są dobrą decyzją.
Ja poroponuje dzis ako mordeca !!
Nishikori,Djokovic,Wawrinka,Goffin,Sock +1,5 seta,Carenno Busta +1,5 ako: 3,10
I jutro rano macie pieniążki na swoim koncie !
Doswiadczenie i wiekszy wachlarz zagran zawodników dziś bedzie górą !
Zapamietajcie moje słowa.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Może i Djokovic wygra z Kyrgiosem, ale stawiać na niego po kursie 1,40 mija się z celem.. Kangur najbardziej nieobliczalny zawodnik w stawce, który patrząc na ostatni mecz z młodym Zverev&#39;em z meczu na mecz bawi się tenisem. Te jego nieszablonowe zagrania można oglądać godzinami. Osobiście pograłbym tutaj +1,5 seta na Kyrgiosa, ale wolę ten mecz odpuścić i delektować się tym spotkaniem nie martwiąc się, że stracę pieniądze.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Lajovic - Carreno Busta typ 1 kurs 3.28 Pinnacle stawka
Lajovic( +1,5 seta ) - Carreno Busta typ 1 kurs 1.80 Pinnacle stawka

Jak dla mnie kurs znacząco przeszacowany. Umówmy się, na twardych nawierzchniach dotychczas w tym roku nikt z nich nic nie pokazał. Carreno Busta co prawda sprawił problemy w 3 rundzie Istominowi na AO, ale to tyle.

Teraz ze strony Lajovicia wyglada to duzo ciekawiej - przez ten turniej idzie jak burza, w eliminacjach odprawiajac m.in Dodiga czy Kamke&#39;go, a w turnieju głównym eliminując Lopeza i Pospisila - może oprócz Lopeza to nie są topowe nazwiska, ale to wszystko gracze doświadczeni którzy naprawdę umieją grać w tenisa i jak np Dodig czy Kamke, kiedyś byli dużo wyżej w rankingu.

O formie Carreno Busty ciezko cokolwiek powiedziec, wygral z Gojowczykiem, Bautista skreczowal przed meczem, tyle. Meczu z Gojowczykiem nie widziałem, nie chce wiec go oceniac, ale wyglada na to, że Hiszpan nie miał z nim problemow.

H2h 2:1 dla Lajovicia, wszystkie mecze na cegle. Ja tutaj idę w stronę zawodnika o którym wiem, że świetnie sobie radzi na tym turnieju a po h2h widać, że z Carreno Busto&#39;a wygrywac potrafi. Po takim kursie nie warto nie spróbować.

halomilo 60

halomilo

Użytkownik
Dobra dobra gentelmeni, ale co robimy z Nadal - Federer ? Nawierzchnia która lubli Nadal, lecz cały czas sobie przypominam jego bezsilność w starciu z Querreym, lecz jutrzejsze spotkanie będzie rządzić się innymi prawami. Panowie, co gramy ?
Myślę, że jesteśmy jedną wielka hazardową rodzina i trzeba zrobić wszystko, aby zarabiać(pije do coraz to większej częstotliwości do spin, lecz jak wiemy prawo do poglądu i moja racją jest mojsza od Twojej rządzi się swoimi prawami, pozytywna dyskusją jest jak najbardziej miodem na me uszy). Osobiście skłaniam się ku szwajcarowi. Hiszpan którego to zalane żalem serem po ostatniej przegranej w Australii nie pozowli mu wygrać. Federer gra z uśmiechem na ustach. Nie naciska na siebie, bo wie, że jego wiek usprawiedliwia go od jakiejkolwiek porażki. I tu wyczuwam siłę szwajcara - mniejsza presja, lecz wciąż niesamowita dyspozycja. Wydaje mi się że dziś hiszpański byk wyrżnie rogami o balustradę.
Następnie również piękne kursy na pojedynek Monfils - Thiem. Tutaj zaczynam być coraz bardziej pewny zwycięstwa Dominika. Monfils nie przekonuję, dalej lubi pajacować, kondycyjnie nie jest przygotowany do trunieju. Dominik skoro sie nie podłożył na początku, będzie walczyło finał, aby sprawdzić się z którymś z mistrzów starego pokolenia.
Na pół ryzyku planuję zagrac Djoko + Federer + Thiem = @ 6,02 Uniber
Monfils - Thiem : 2 @1,90
Nadal - Federer - @2,25 Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +3
matiee 407

matiee

Użytkownik
Lajovic - Carreno-Busta​

Dusan grał z Lopezem i Pospisilem czyli z zawodnikami typu &quot;serwis pierwszy będzie dobrze, serwis drugi będą kłopoty&quot;. Lopez to ogolnie dołuje i to tak poważnie. Natomiast z Pospisilem umówmy sie: to nie Lajovic wygrał, a Vacek na własne życzenie przegrał. Choć trzeba zaznaczyć, że kilka zagran dobrych miał i widac, że Lajovic jest w formie. Carreno-Busta błędów popełniać nie będzie i pewnie będzie dużo przebijania i nie wiem jak się zachowa w takim spotkaniu Dusan Lajovic, ale w kluczowych momentach miał naprawdę świetne zagrania i mysle, że tutaj psychicznie wytrzyma spotkanie. Widzę tutaj wyrównany mecz bo to wolna nawierzchnia a poprzednie spotkania między nimi były bardzo zacięte. No tak czy inaczej ja tutaj gram na +1.5 set Lajovic (1.75 unibe) i over 21.5 (bed365).

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Na pół ryzyku planuję zagrac Djoko + Federer + Thiem = @ 6,02 Uniber
Monfils - Thiem : 2 @1,90
Nadal - Federer - @2,25 Unibet
Wszyscy tak mówią o tym Monfilsie, że widać, że słaby, etc. Może, kto go tam wie, ale uważałbym na to spotkanie. Ogólnie rzecz biorąc Thiem jest w stanie wygrać taki mecz nawet w bardzo dobrej formie Monfilsa - ale jeśli ktoś chce grać na Austriaka tylko dlatego, że podobno coś tam robił na korcie - nie warto - Monfils lubi robić dziwne rzeczy, a akurat jego kondycja ZAWSZE była niesamowita.
Co do Nadal-Federer - szczerze, nie rozumiem czym ludzie się kierują grając taki typ. Value nie znajdzie się tu żadnego - dwie stare doświadczone wygi, mecz w którym może się zdarzyć wszystko. Dla mnie no bet, lepiej patrzeć na inne mecze.
Powodzenia!

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Wszyscy tak mówią o tym Monfilsie, że widać, że słaby, etc. Może, kto go tam wie, ale uważałbym na to spotkanie. Ogólnie rzecz biorąc Thiem jest w stanie wygrać taki mecz nawet w bardzo dobrej formie Monfilsa - ale jeśli ktoś chce grać na Austriaka tylko dlatego, że podobno coś tam robił na korcie - nie warto - Monfils lubi robić dziwne rzeczy, a akurat jego kondycja ZAWSZE była niesamowita. Co do Nadal-Federer - szczerze, nie rozumiem czym ludzie się kierują grając taki typ. Value nie znajdzie się tu żadnego - dwie stare doświadczone wygi, mecz w którym może się zdarzyć wszystko. Dla mnie no bet, lepiej patrzeć na inne mecze.
Zgadzam się, że w meczu Nadala z Federerem może stać się wszystko - kursy odpowiednio wystawione. Typowy no bet.
Monfils natomiast już od kilku spotkań wygląda niemrawo - widać, że momentami nie chce mu się grać. Za to Thiem grając z Miszą wyglądał na bardzo zmotywowanego - dobra oznaka po tym co pokazał na początku sezonu. Wolna nawierzchnia premiuje Thiema tutaj zdecydowanie.

halomilo 60

halomilo

Użytkownik
2:0 dla Dominika ktoś sie jesze wypowie co do tego meczu jaki i klasyka ?
Wydaje mi sie ze jasmin miał na mysli cholera wie kto wygra
Gram dziś tak, ostatecznie za grubo : Djoko + Thiem = 2,66
Djoko + Thiem + Federer dorbniej @ 6,20

michalosa 14

michalosa

Użytkownik
goffin -ceuvas typ 1 bet 365

co wam na to powiem ......belg powinien wygrac ten mecz patrzac po kursach co tu duzo pisac serce i rozum mowi mi jedno gdzie spojrze GOFFIN . ja nie ukrywam postawilem jakl na swoj budzet nie male pieniadze i mysle ze Belg mnie nie zawiedzie........

kurs 1.30

tyrion-l 64

tyrion-l

Użytkownik
Djokovic-Kyrgios TB w meczu? Tak kurs 1,98 Unibet
Myślę, że to rozsądna droga na ten mecz - Kyrgios póki co nie stracił serwisu, dodatkowo w jedynym pojedynku tych panów padł wynik 7-6, 7-5 (na hardzie) dla młodzika, także w mojej ocenie będzie to bardzo wyrównany pojedynek, w którym panowie będą trzymać swoje podanie.
PS. Oprócz tego polecam +3,5 gema w strone Kyrgiosa 1.75 Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +14
marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Cuevas - Carreno Busta ::: 1 ⛔
BetOnline @1,92
Urus dobrze się prezentował wczoraj z Goffinem. Co prawda David grał bardzo przeciętnie nawet można powiedzieć, że słabo ale i tak trzeba oddać Cuevasowi, że wyglądał bardzo solidnie. Funkcjonował mu serwis i dobrze się poruszał. Widać, że na tej nawierzchni jest sporo czasu, żeby pograć i takim zawodnikom gra się komfortowo. Nie widziałem, niestety, żadnego meczu Carreno w IW jeszcze ale już zdążyłem poznać tego zawodnika i mam o nim zdanie.
Im ważniejszy turniej i im dalsza runda tym większe szanse ma Urugwajczyk, jest po prostu zawodnikiem o tę jedną półkę wyżej. Jak widzę równe kursy na takie spotkanie to się nie zastanawiam.
Ja traktuję Carreno jako największego przeciętniaka w ATP. Gościu ma wszystko na poziomie, sprawność i technika jest w porządku ale to nie jest format zawodnika na zwycięzcę tysięczników czy nawet pięćsetek. On może pogrozić tym najlepszym jak są w gorszej formie ale jak gra jest na poważnie to mu cały czas trochę brakuje.

Ładnie wczoraj na Thiema wsiedliśmy Panowie, gratulację. Dzięki za Kyrgiosa, przekonaliście mnie wczoraj do tego zakładu. Widać, że Djoković jest w rozsypce ale ciężko się stawia przeciwko niemu.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Cuevas - Carreno Busta 1
Unibet 1,90
Ja za to oglądałem wczoraj Carreno i Lajovica w akcji. I jestem pewny, że Goffin na pewno postawił trudniejsze warunki dla Pablo niż Lajovic dla Carreno. Lajovic tak naprawdę przegrał na własne życzenie, wywalał połowę piłek w aut i rzucał rakietą o ziemie (psycha nie wytrzymała). Mimo to Carreno wcale tak łatwo z nim nie wygrał i też popełniał błędy w drugim secie. Z Cuevasem już nie będzie miał tak łatwo bo on potrafi utrzymać piłkę w korcie, nie boi się długich wymian i do tego dochodzi dobry serwis. Stawiam zdecydowanie na Pablo.

dawson92 11,8K

dawson92

Użytkownik
Cuevas - Carreno Busta ::: 1
BetOnline @1,92

Urus dobrze się prezentował wczoraj z Goffinem. Co prawda David grał bardzo przeciętnie nawet można powiedzieć, że słabo ale i tak trzeba oddać Cuevasowi, że wyglądał bardzo solidnie. Funkcjonował mu serwis i dobrze się poruszał. Widać, że na tej nawierzchni jest sporo czasu, żeby pograć i takim zawodnikom gra się komfortowo. Nie widziałem, niestety, żadnego meczu Carreno w IW jeszcze ale już zdążyłem poznać tego zawodnika i mam o nim zdanie.

Im ważniejszy turniej i im dalsza runda tym większe szanse ma Urugwajczyk, jest po prostu zawodnikiem o tę jedną półkę wyżej. Jak widzę równe kursy na takie spotkanie to się nie zastanawiam.

Ja traktuję Carreno jako największego przeciętniaka w ATP. Gościu ma wszystko na poziomie, sprawność i technika jest w porządku ale to nie jest format zawodnika na zwycięzcę tysięczników czy nawet pięćsetek. On może pogrozić tym najlepszym jak są w gorszej formie ale jak gra jest na poważnie to mu cały czas trochę brakuje.

Ładnie wczoraj na Thiema wsiedliśmy Panowie, gratulację. Dzięki za Kyrgiosa, przekonaliście mnie wczoraj do tego zakładu. Widać, że Djoković jest w rozsypce ale ciężko się stawia przeciwko niemu.
Zgadzam się i pobieram z pocałowaniem ręki.

Akurat wczoraj miałem dużo wolnego czasu i oglądałem mecz Hiszpana z Serbem. Tak na prawdę stał on na mizernym poziomie z jednej jak i drugiej strony (mnóstwo błędów własnych + słaby procent pierwszego serwisu Lajovica). W zasadzie, gdyby nie to że Dusan nie potrafił zachować chłodnej głowy w 2gim secie i przy stanie 5-3 i własnym serwisie robi double fault, a poźniej psuje dwie proste piłki przy serwisie przeciwnika, to prawdopodobnie mielibyśmy 3ci set i kto wie jak on by się potoczył. Zresztą, gdyby nie w/o z Bautistą to Hiszpana dawno by nie było, bo śmiem wątpić w to aby mógł co kolwiek zrobić tak regularnemu rodakowi. Biorąc pod uwagę wczorajsze mecze obu Panów, obecną formę oraz doświadczenie na tym etapie turnieju, nie sądze aby Cuevas tego nie ogarnął.

Podsumowując:
Cuevas @ 1,9 w całorocznym.

Powodzenia! ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom