>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells - 09.03-19.03.2017

Status
Zamknięty.
J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Wczoraj 1/2, więc nie najgorzej. Dziś też w wyrównane mecze.
Sousa - Zverev @ Sousa wygra 1,9 @ Bet365 ⛔ było łapać Zvereva, bo te 1,8 z przebiegu meczu to value było 4-6 3-6

Na początek Sousa. Wielu nie lubi tego tenisisty, bo jest chimeryczny - to prawda. Ma jednak też swój urok, jak się nakręci to jest groźny dla każdego, czasem można złapać jakieś fajne handi dodatnie w meczu z faworytem. Ogółem gość, któremu albo siedzi albo nie siedzi.
Naprzeciw niego staje starszy Zverev. Obserwując ostatnie starty tego gościa mam wrażenie, że jego ,,american dream&#39;&#39; powoli się kończy. Po wspaniałym wyniku jaki osiągnął na AO śladu nie widać, przegrywa wszystko jak leci (trzeba oddać, że porażki z Nadalem i Dimitrovem wstydu nie przynoszą i raczej to pech w losowaniu - ale z De Schepperem - litości).
Analizę popieram też na podobnym do Bellucciego (który niestety nie dał ostatecznie rady, ale swoje kłopoty sprawił Francuzowi). Zverev to serwis i jeżeli on będzie siedział to jest ciężki do ruszenia. Sousa jednak gra całkiem nieźle kątowo i siłowo a jak ktoś zauważył, osoby które teoretycznie wolą clay od hardu radzą sobie tu całkiem nieźle (można nieźle karcić próby pójścia do siatki). W wymianach będzie przeważał Portugalczyk, serwisu raczej też nie straci łatwo (chyba, że dostanie ,,wylewu&#39;&#39;). Prawdopodobnie zobaczymy tu tie - breaka i być może nawet nie jednego. Ja idę w stronę Joao.
Cuevas - Klizan @ Cuevas wygra 2,2 Bet365 ✅ a tu typowy Klizan 7:6 7:6
Tutaj dość przekornie idę w clayowca. Pablo wygrał ostatnio turniej w Brazylii, wcześniej seria porażek i nadeszło w końcu to przełamanie. Teraz zmierzy się z Klizanem i jest to z jednej strony dla niego dobre spotkanie, z drugiej niekoniecznie.
Klizan jaki jest każdy wie. Potrafi odwalić tak, że można się złapać za głowę. Nie gram takich ludzi po niskich kursach, bo zwyczajnie szkoda na to nerwów. Obaj niczego wielkiego tu nie ugrali - motywacja być powinna.
Pablo to typowy przebijacz, na grajków pokroju Słowaka to strasznie niewygodny typ tenisisty. O ile nie uderzysz piekielnie celnie to piłka będzie wracała i wracała. Dodając do tego temperament Słowaka możemy dojść do łatwego wniosku - zacznie wyrzucać o ile nie będzie trafiał.
Martin wygrał tu w pierwszym meczu z Monteiro. Kto widział ten wie, że był to patologiczny mecz. Pełno break pointów bronionych przez Słowaka. Przełamanie z 5-4 na 5-5 i tie - break, w którym znowu łamali się. (Monteiro np. przy 6-5 i podaniu) Myślę, że doświadczenie oraz przede wszystkim wybieganie Cuevasa, który powinien złapać pewien rytm wezmą tu górę nad porywczością Martina. W każdym razie - nie grałbym na Słowaka po takim kursie.

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Kyle Edmund (GBR) - Novak Djokovic (SRB) over 18,5 @ 1.53 bwin ✅
Serb już nie jest dominatorem ,a przeciwnik nie łatwy.Edmund prezentuje solidną formę.W Acapulco i Delray Beach powalczył z Raonicem i Ouerreyem, zwycięzcami tych turniejów urywając każdemu seta.Na Indian Wells już gładka wygrana z Eliasem. A dla Djoko to pierwszy mecz i mogą wkraść się momenty dekoncentracji.Myślę,że nie będzie to spacerek dla Novaka
Daniel Evans (GBR)+4,5 - Kei Nishikori (JPN)@ 1.72 bwin ⛔
Nishikori przegrał finał w Buenos z Dolgo. Potem odpadł w Rio 1R z Beluccim. Oglądałem oba mecze i Kei nie zaimponował grą.Owszem był to clay,ale tutaj też nie jest szybko_Od Rio miał przerwę i może odpali,bo potencjał znamy.Jednak w 2R IW trafia na Evansa będącego w życiowej formie.Nawierzchnia sprzyja dłuższym wymianom.Liczę na zacięty pojedynek.
Nie przytaczam statystyk,bo w przypadku tych spotkań nie ma to większego sensu

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Apropo ostatniej dyskusji na temat fixowania meczów. W spotkaniu Tsonga - Fognini ewidentnie było widać, że Francuz specjalnie gra gorzej niż mógłby. Tsonga nabił ostatnio sporo punków, więc nie musi się spinać, a kurs na Fogniniego był 6, więc można było pomyśleć nad tym typem.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Apropo ostatniej dyskusji na temat fixowania meczów. W spotkaniu Tsonga - Fognini ewidentnie było widać, że Francuz specjalnie gra gorzej niż mógłby. Tsonga nabił ostatnio sporo punków, więc nie musi się spinać, a kurs na Fogniniego był 6, więc można było pomyśleć nad tym typem.
a dlaczego miał fixować?
może po prostu wczoraj się trochę pobawił, może źle podszedł do spotkania? w każdym sporcie jest tak. w piłce ile razy lider przegrywa ze średniakiem bo nie podchodzi na 100% do spotkania albo wie, że te czy tamte rozgrywki są mało ważne... w każdym sporcie tak jest i tak też w tenisie ????
Tsonga rozegrał sporo ostatnio dobrych spotkan, troche zarobil i kasy i punktow i moze powiedział a dobra jeszcze tydz sobie odpoczne i w Miami ruszam juz na sto pro ???? mogło tak być? mogło...

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
a dlaczego miał fixować? może po prostu wczoraj się trochę pobawił, może źle podszedł do spotkania? w każdym sporcie jest tak. w piłce ile razy lider przegrywa ze średniakiem bo nie podchodzi na 100% do spotkania albo wie, że te czy tamte rozgrywki są mało ważne... w każdym sporcie tak jest i tak też w tenisie Tsonga rozegrał sporo ostatnio dobrych spotkan, troche zarobil i kasy i punktow i moze powiedział a dobra jeszcze tydz sobie odpoczne i w Miami ruszam juz na sto pro mogło tak być? mogło...
Zgadzam się z Tobą, że powody jego zachowania mogły być różne. Agassi pisał w swojej książce, że podkładał mecz bo po prostu miał prywatną sprawę i nie chciał grać dalej w turnieju. Tylko zaznaczam, że Tsonga celowo przegrał i to można zauważyć. Ale ciekawe jest, że jednak aktorzą przy tym. Udają, że im zależy. Z tego powodu uważam, że musi się z tym wiązać jakaś kasa. Bo czasami jest tak, że zawodnik puszcza mecz i nie kryje się ze swoim zachowaniem.

nieznamsie 10

nieznamsie

Użytkownik
Cześć, piszę tutaj bo w wątku live nie mogę jeszcze dodawać postów. Proszę Was, doświadczonych graczy o poradę. Obstawiłem Dolgopolowa że ugra seta (handicap +1,5), ugrał seta i w 2 secie niemiec skreczował. Zakład zamknęli mi po kursie 1.00. Normalnie pewnie bym odpuścił, ale około tydzień temu miałem podobną sytuacje i mój zawodnik wygrał jednego seta tylko że 2 set wogóle się nie zaczął no i zwrot po 1.00. Oczywiście wtedy poszedłem na wojne, bo przecież typ jakby nie patrzyć wszedł i konsultant oznajmił mi że JEŚLI DRUGI SET NIE ZOSTAŁ ROZPOCZĘTY to oni rozliczają taki zakład po 1.00. No i dzisiaj Dolgo ugrał seta i normalnie rozpoczęli drugi set, moim zdaniem w tym przypadku, wg poprzedniej rozmowy z konsultantem zakład powinien być rozliczony normalnie, ale oczywiście zwrot 1.00. Jak myślicie jest sens zaczynać batalie z konsultantem? buk betsafe

arass1 383,4K

arass1

Użytkownik
Nie oglądałem meczu Dolgopolowa z Kohlschreiberem stąd moje pytanie...
Kto kreczowal w tym spotkaniu? Buk rozlicza Dolgopolova na minus a portale z wynikami podają wygrana Ukraińca.
Jak w końcu było?

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Cześć, piszę tutaj bo w wątku live nie mogę jeszcze dodawać postów. Proszę Was, doświadczonych graczy o poradę. Obstawiłem Dolgopolowa że ugra seta (handicap +1,5), ugrał seta i w 2 secie niemiec skreczował. Zakład zamknęli mi po kursie 1.00. Normalnie pewnie bym odpuścił, ale około tydzień temu miałem podobną sytuacje i mój zawodnik wygrał jednego seta tylko że 2 set wogóle się nie zaczął no i zwrot po 1.00. Oczywiście wtedy poszedłem na wojne, bo przecież typ jakby nie patrzyć wszedł i konsultant oznajmił mi że JEŚLI DRUGI SET NIE ZOSTAŁ ROZPOCZĘTY to oni rozliczają taki zakład po 1.00. No i dzisiaj Dolgo ugrał seta i normalnie rozpoczęli drugi set, moim zdaniem w tym przypadku, wg poprzedniej rozmowy z konsultantem zakład powinien być rozliczony normalnie, ale oczywiście zwrot 1.00. Jak myślicie jest sens zaczynać batalie z konsultantem? buk betsafe
Radze zmienic buka.. bet-at-home wygrany set to wygrany set , to samo sportingbet.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
90% buków rozliczy to jako zwrot po 1.00 . I jest to rzeczą normalną dla mnie

B 955

brawojasiu

Użytkownik
V. Pospisil - D. Lajovic 1 1,51 unibet

Analizując ten mecz przede wszystkim wziąłem pod uwagę przeciwników z jakimi mierzyli się w tym turnieju obaj panowie. To że Serb pokonał Tiafoe oraz Lopeza jest osiągnięciem ale nie na taką skalę jak wygrane Vaska z Ramem czy przede wszystkim Murrayem! Tiafoe to młody gracz - chimeryczny, Lopez gra tragicznie w tym roku. Natomiast Ram to solidny zawodnik który nie schodzi poza poziom, a Murraya nie muszę chyba nikomu przedstawiać. Serb preferuje nawierzchnię ceglaną i jego występ w 3 rundzie Indian Welsh należy uznać za sukces ale i też dużą dozę szczęścia w losowaniu. Natomiast Vasek mam wrażenie że w tym roku trochę się przebudził po słabych wystepach w poprzednim.Do tego jest to jego ulubiona nawierzchnia bo na cegle raczej nie ma czego szukać. Nie wykluczam w tym meczu trzech setów... stawiam na Kanadyjczyka
Verdasco - Herbert 1 1,41 unibet
Nie widzę innej możliwości w tym meczu jak wygrana Fernando. Lubię oglądać jego tenis. Porusza się dostojnie na korcie, jest arystokratą od którego powinni uczyć się młodsi. Do tego jeżeli jest w formie potrafi zaleźć za skórę największym. Herbert - serw and voley dosyć jednostronny gracz którego umiejętności wystarczają na debla i parę wyskoków w roku w singlu. Myślę że kilka udanych minięć biegającego do siatki Herberta wystarczą by ostudzić jego zapał do walki w tym meczu... Technika i doświadczenie po stronie Hiszpana

Otrzymane punkty reputacji: +8
nieznamsie 10

nieznamsie

Użytkownik
Co myślicie o pograniu Evansa + 1,5 set ? Nishikori ostatnio nie zachwycał na mączce, tutaj nawierzchnia wcale nie taka szybka, myśle że Evans może powalczyć z japońcem. Na AO całkiem niezły występ, ograł Cilica i fajnie walczył z Tsongą. Wczoraj z Brownem gładko 6-1 , 6-1 , wiem że to nie jakiś wymagający przeciwnik ale taki wynik jednak o czymś świadczy.
Do tego Querrey i Verdasco, o hiszpanie już wyżej napisał kolega, a o Querreyu z Youngiem myślę że nawet nie trzeba nic pisać po wygranej w Meksyku.
Proszę o jakieś opinie, mile widziane negowanie typów, lepiej teraz, przed postawieniem kuponu.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Cilic - Fritz(+1,5s) 2 @ 1.95 Sbobet ✅
Cilić w tym sezonie bilans 5/5. Nie wygrał jeszcze w tym roku spotkania bez straty seta i nie powinno to zmienić się po tym meczu. Pierwszy mecz w turnieju często bywa niełatwy. Szczególnie, że rywal rozegrał już 1 spotkanie, w którym zaprezentował się wzorowo. Fritz ograł Pairea w 2 krótkich setach, nie tracąc swojego serwisu. Amerykanie mają to do siebie, że przed własną publicznością często wznoszą się na wyżyny swoich możliwości. Jeśli tak się stanie to będący pod formą Chorwat może mieć ogromne problemy z wygraniem tego meczu.
----------------------
Z tego co wskazuje moja tabela to w obu przypadkach powinieneś mieć rozliczone na plus. Betsafe miał w regulaminie zapis, że jeżeli zostanie rozegrany przynajmniej 1 set to spotkanie i wszystkie handicapy setowe są rozliczane normalnie.
Powinieneś przewałkować regulamin dotyczący tenisa w Betsafe. Do tego proponuję napisać do nich e-mail (tylko nie z tego e-maila, na którego masz zarejestrowane konto) z zapytaniem, jak rozliczają krecze w tenisie w tego typu przypadkach.

Otrzymane punkty reputacji: +7
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Johnson - Anderson ✅
typ 1 @1,75
Typ głównie przeciwko Kevinowi a poza tym kurs bardzo zachęcający. Anderson wracaa po kolejnych kontuzjach i nie zachwyca swoją grą. W tym roku zagrał w Memphis gdzie przegrał z Dzumhurem i Delray Beach gdzie równiez przegrał w pierwszym meczu z JMDP 0:2. Tu ograł Włocha Gaio jednak nie był to żaden sprawdzian dla niego. Nie serwował w tym meczu najlepiej, kilkukrotnie gemy kończyły się na przewagi i musiał bronić kilku bp. Lepiej natomiast szło mu na returnie. Jednak Kevin znany jest z dobrego serwisu i to obok forhendu jest jego mocnym atutem. Tymi samymi atutami dysponuje Steve, jednak jest obecnie bardziej regularny i w lepszej formie i to powinno zadecydować o wygranej w tym meczu. Rozegrał więcej spotkań w tym roku i jest w rytmie meczowym, osiągając całkiem dobre wyniki. Dodatkowo dochodzi własna publika oraz ranga turnieju.
Dodatkowo można dołożyć do tego Pella +7,5 gema✅ , Zeballos +5,5@1,5✅, Delbonis +5,5@1,4✅ i Edmund +6,5 gema @1,37✅. Kursy STS. Wraz z Johnsonem daje AKO:6,65✅ a bez 3,8✅.
Ja niestety dołożyłem jeszcze Herberta +4,5 gema i to uwaliło mi kupony na łącznie ok. 7 tyś. Przestrzegam przed graniem na tego kabareciarza.

Otrzymane punkty reputacji: +14
M 1

maron95

Użytkownik
Evans-Nishikori ilość setów 3 @2.80 STS ⛔
Nie mam pojęcia kto w tym meczu wygra Kei miał gorsze momenty a Dan cały czas imponuje w tym sezonie jest to jego sezon życia, na pewno będzie wyrównanie jeśli Kei będzie grał na swoim dobrym poziomie to Brytol sprawi mu kłopoty tak jak Monfilsowi w Dubaju a jeżeli Kei nie będzie miał dnia to myślę że i tak mecz może być wyrównany chyba że któryś z nich będzie mieć totalny dół. Kurs warty pogrania

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Cilic - Fritz(+1,5s) 2 @ 1.95 Sbobet
Cilić w tym sezonie bilans 5/5. Nie wygrał jeszcze w tym roku spotkania bez straty seta i nie powinno to zmienić się po tym meczu. Pierwszy mecz w turnieju często bywa niełatwy. Szczególnie, że rywal rozegrał już 1 spotkanie, w którym zaprezentował się wzorowo. Fritz ograł Pairea w 2 krótkich setach, nie tracąc swojego serwisu. Amerykanie mają to do siebie, że przed własną publicznością często wznoszą się na wyżyny swoich możliwości. Jeśli tak się stanie to będący pod formą Chorwat może mieć ogromne problemy z wygraniem tego meczu.
Fritz jest dobry jak może dyktować warunki w meczu. Paire jak nie ma dnia, to gra na poziomie itf i tak zagrał z Fritzem. Cilic nie ustępuje siła i warunkami fizycznymi a tylko przeważa w tym nad Fritzem. Tu mecz będzie prowadził Cilic , czas i pora na 2-0 w setach pierwszy raz w sezonie dla Chorwata i to on zrobił najlepsze wyniki w USA (tyle że na US Open Series)
Typ: Cilic 2-0 w setach @ 1.80

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Jaziri - Granollers ::: 1 ✅
BetOnline @1,75
Oglądałem ostatnio Hiszpana i nie wygląda za dobrze. Język ciała i forma nic dobrego nie wróżą na to spotkanie. Nie wiem czy to ma jakieś podłoże zdrowotne bo Marcell kreczował pod koniec zeszłego sezonu. Od kilku miesięcy jego wyniki są mizerne.
Tunezyjczyk to wymagający rywal. Potrafi ukraść seta zawodnikom z top20. Ten sezon nienajgorszy - z kim miał przegrać to przegrał, z kim wygrać to wygrał. Myślę, że to kolejne spotkanie tego typu.

B 37

brawo-jasiu

Użytkownik
Fritz jest dobry jak może dyktować warunki w meczu. Paire jak nie ma dnia, to gra na poziomie itf i tak zagrał z Fritzem. Cilic nie ustępuje siła i warunkami fizycznymi a tylko przeważa w tym nad Fritzem. Tu mecz będzie prowadził Cilic , czas i pora na 2-0 w setach pierwszy raz w sezonie dla Chorwata i to on zrobił najlepsze wyniki w USA (tyle że na US Open Series)
Typ: Cilic 2-0 w setach @ 1.80
Nie gloryfikował bym tak Cilica. W ten sezon wszedł mocno średnio. Czekam kiedy się przebudzi ale myślę że nie nastąpi to z Fritzem. Fritza oglądałem w poprzednim roku i jego gra przypadła mi do gustu. Jak na takiego młodziaka moim zdaniem ma zadatki na drugiego Socka. Choć przed nim jeszcze długa droga jeżeli mądrze poprowadzi swoją karierę i będzie odpowiednio trenowany ma szansę być topowym graczem.Myślę że seta w tym meczu śmiało może urwać

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dlaczego Betsson rozliczył +4.5 gems Evansa jako przegrany, a nie po 1 jak zawsze?
Dlaczego akurat mieli rozliczyć +4.5 jako zwrot, skoro Nishikori wygrał z przewagą pięciu gemów? +4.5 to nie to samo co handi azjatyckie +5.0.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom