>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 08-18.03.2012

Status
Zamknięty.
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Roger Federer @1,25 Pinnacle
Cóż za kurs na naszego maestro! Niesamowita lokata. Raonic to nie Isner - co mam na myśli? Nie jest tak regularny i wszak w połowie meczu może mu odbić sodówka, co było widziane nieraz (vs Hewitt, vs Melzer).
Gdyby to była 250, czy też ew. 500 to może Fred nie ganiałby do końca aby pogonić Milosa, ale na taki turniej jak IW z pewnością ma chrapkę.
Fedex powinien wygrać spokojnie ale:
World No. 3 Roger Federer said he and his family were also hit by the bug an addition to the flu.
“I have a bit of a combination,”Federer said after a 6-4, 6-1 win over Denis Kudla. “Not terrible temperature, but I have some things going on. But I’m best off from the family, so thank God I’m the tennis player here. No, the rest of them are struggling much more.”
edit: Kasztaneiro to drewno ma 27 miejsce w rankingu ATP, Federer to Mistrz i wiadomo taki przeciwnik nie powinien stanowić problemu ale jak ktoś pisze i Isnerze czy Raonicu że to drewna to albo jest idiotą albo ma tak mizerne pojęcie że nie da się tego na spokojnie czytać, założe się że taki Raonic jest 100x bardziej rozciągnięty niż jesteś sobie w stanie wyobrazić.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Fedex powinien wygrać spokojnie ale:
World No. 3 Roger Federer said he and his family were also hit by the bug an addition to the flu.
“I have a bit of a combination,”Federer said after a 6-4, 6-1 win over Denis Kudla. “Not terrible temperature, but I have some things going on. But I’m best off from the family, so thank God I’m the tennis player here. No, the rest of them are struggling much more.”
Zawsze można liczyć na krecz. W takim razie lepiej zagrać u buka krecz=zwrot.
@up
Isner, umie jeszcze grać, a nie tylko walić na pałę. Mówiąc idiota masz na myśli siebie? Widzę, że chcesz zrobić z siebie znawcę tenisa a wyjeżdżasz z rankingiem. Tak to już jest, że serwisem można sporo meczów wygrać i stąd się bierze ten rank. Ale zapewniam Cię, że jeśli nie poprawi swojej techniki Raonic to będzie stał w miejscu i nigdy nie wskoczy wyżej niż jest teraz.
Nikt nie zmieni mojego zdania, że Raonic to drewno i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +4
damianho91 82

damianho91

Użytkownik
jak Federer skreczuje to bedzie koniec swiata, wolalby przegrac niz poddac mecz, z drugiej strony z zawodnikiem ktory ma tam malo do zaoferowania (drewnem) powinien wygrac nawet z goraczka

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A ja sprostuje sytuacje:
Raonic nie jest drewniany fizycznie, jest drewniany psychicznie. To go różni od Isnera i to powoduje, że nigdy nie będzie na szczycie. On przy BP dla rywali, w momencie &quot;wszystko albo nic&quot; lub po prostu gry pod presją jest w czarnej dupie. Wtedy na 100% można spodziewać się średniego serwisu i mocnego FH który ZAWSZE ląduje w siatce, takich sytuacji w każdym przegranym meczu Milosa jest kilka.
Federer imo nie skreczuje w trakcie, lecz wycofać się może przedmeczem jeśli będzie ciężka sytuacja. Coś jak w Doha z Tsongą.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
@up
Isner, umie jeszcze grać, a nie tylko walić na pałę. Mówiąc idiota masz na myśli siebie? Widzę, że chcesz zrobić z siebie znawcę tenisa a wyjeżdżasz z rankingiem. Tak to już jest, że serwisem można sporo meczów wygrać i stąd się bierze ten rank. Ale zapewniam Cię, że jeśli nie poprawi swojej techniki Raonic to będzie stał w miejscu i nigdy nie wskoczy wyżej niż jest teraz.
Nikt nie zmieni mojego zdania, że Raonic to drewno i tyle.
Ja nie musze z siebie żadnego znawcy robić, Dla większości ludzi od dziecka trenujących u dobrych trenerów, wejście do TOP 100 jest nie osiągalne, a Ty piszesz o gościu który jest na 27 miejscu że jest drewnem, tylko zastanawiające jest co znaczy w twoim języku drewno, Rao jest dużo lepszy od tych wszystkich młodych gwiazdek którymi tak wiele osób się zachwyca typu Dimitrov czy jakiś tam Harrison, A na hardzie leje naprawdę niezłych grajków.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Gość ma dopiero 22 lata, jeszcze dobrych parę sezonów przed nim, i już się od niego wymaga nie wiadomo czego. Kasztaneiro spokojnie, chłopak dopiero nie tak dawno wkroczył do świata wielkiego tenisa, i ma jeszcze sporo czasu na podszkolenie swojej techniki. Isner coś gra, a Raonić już nie... Obaj opierają swoją grę na potężnych forhendach, przecież przy takich warunkach, żaden z nich nie będzie bawił się w przebijanie i slajsowanie.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Widzę, że to forum pomału schodzi na psy. Na każdym kroku bezsensowne kłótnie i wyzwiska nie zachęcają do czytania i udzielania się. Radziłbym moderatorom zacząć trochę surowiej karać awanturników, a nie tylko usuwanie postów.
Wracając do sportu, mimo iż nie jestem wielkim fanem i znawcą tenisa, jednak gdy zauważyłem kurs na DW 2-0 dla Rogera trochę się zdziwiłem i tylko z tego powodu tu zajrzałem, aby upewnić się czy jest coś na rzeczy. Jeden z postów mnie trochę zaniepokoił, jednak po głębszym zastanowieniu dochodzę do podobnego wniosku jak Kasztaneiro i skuszę się na 2-0 dla Federera...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Mam identyczne zdanie jak Kuchcik.
Kim jest Raonic? To te drewno, które ma tylko serwis i potężny forehand? No tak, piękna seria kilkunastu zwycięstw, przeplatana porażką z Melzerem. Jak serwis będzie siedział to zapewne będą tiebreaki, bo nie wierzę, że taki drewniak może połamać Feda. Z kolei jeśli Szwajcarowi nie będzie siedział serwis to zniszczy w wymianie Raonica. Większość widziała, co zrobił kanadyjski młodzian w meczu z Hewittem na AO. Piękne siaty, auty, przynajmniej po 3 w gemie, ale dobrze, to nie ma sensu, po prostu chciałem opisać, co potrafi zagrać Raonic jak się zagotuje. Nie sądzę, żeby urwał Federerowi chociaż 1 seta, nawet po TB, które Fed gra niesamowicie. (ostatni z JMDP, przegrywał 6-2, wygrał 8-6).
Ja tutaj widzę Rogera wygraną 2-0 po piękniutkim kursie 1.769 w Pinnacle.
Paaaaaaaaaaaadłem ze smiechu. Ogolnie jak widze te twoje wypociny to smiem twierdzic ze twoj nick odzwierciedla to co masz w głowie KASZTAN&#39;eiro.
1. Widziales kiedys krecz Federera w zyciu?
2. Na cholere przywolujesz mecz Hewitta tutaj? A wiem, bo nie miales o czym napisac. Czyli wg ciebie tenisita kazdy swoj mecz MUSI grac na najwyzszym poziomie. Nie moze mu sie przytrafic jakis slabszy dzien jak w przypadku Hewitta gdzie Kangur gral u siebie i mial za soba cala publike?
3. Co takiego nadzwyczajnego jest w lamaniu Federera? Skoro w poprzedniej rundzie łamał go Kudla to dlaczego Raonic nie moze?
4. Rao drewno? Biorac pod uwage tylko ten rok - 3 finały z czego 2 wygrane ... jak masz pisac stek bzdur to oszczedz sobie i nie pisz NIC.
Ogolnie uwazam, ze Federer wygra to spotkanie ale na pewno latwo mu to nie przyjdzie. Overek i jakies hc na Rao jak najbardziej do pobrania. Fed nie lubi grac z wielkoludami, przyklad mamy chociazby z tego roku gdzie przegral w Davis Cupie z Isnerem i to na clayu w Szwajcarii ...

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Co sądzicie o meczu Davydenki z Belluccim dzisiaj? Szukałem jakiegoś info, ale niezbyt mój wysiłek się zdał ;( Wiem, że Rosjanin ma słabą psychikę i gra piach od dawna, ale słyszałem, że od tego roku znów zaczął coś grać. Niestety o Brazylijczyku nic nie wiem. Oglądał ktoś ich mecze na IW?

P 531

paolo_

Użytkownik
Za nim przeczytałem wypowiedz Fedexa to zdążyłem pograć tripla:
BM -1,5 ~1,525
Federer DW 2-0 ~1,53
Woźniacki ~1,44
Dosyć grubo, więc nie pozostaje nic innego jak kibicować Rogerowi.
P.S: będzie grał dopiero w nocy czasu polskiego, więc jeżeli wyjdzie na kort to nie po to by oddawać spotkanie lub się męczyć w 3 setach tylko po szybka wygraną!!
Jedziesz Ferdek Jedziesz !!!!

P 531

paolo_

Użytkownik
Co sądzicie o meczu Davydenki z Belluccim dzisiaj? Szukałem jakiegoś info, ale niezbyt mój wysiłek się zdał ;( Wiem, że Rosjanin ma słabą psychikę i gra piach od dawna, ale słyszałem, że od tego roku znów zaczął coś grać. Niestety o Brazylijczyku nic nie wiem. Oglądał ktoś ich mecze na IW?
W tym roku Denko prezentuje się dobrze ale jak zawsze męczą go kontuzje, jeżeli nic mu się nie przydarzy i zagra na poziomie jaki prezentuje w tym roku to w mojej opinii powinien przejść do następnej rundy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
dla mnie stawianie 2:0 na delpo po kursie 1,7 to slaba inewstycja, dasco dobry turniej bodajze w meksyku tutaj tez ladnie odbija, deplo fajny zawodnik ale to tylko czlowiek, ktory to juz mecz gra w tym sezonie, a poprawt formy nie widac, nie mowie ze odpadnie, ale jesli dojdzie do tb to deplo pokazal ze moze go przegrac na we z 6:2.. wiec apeluje do takich ktorzy pisza ze to dobry kurs zeby sie opamietali

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Paaaaaaaaaaaadłem ze smiechu. Ogolnie jak widze te twoje wypociny to smiem twierdzic ze twoj nick odzwierciedla to co masz w głowie KASZTAN&#39;eiro.

1. Widziales kiedys krecz Federera w zyciu?
2. Na cholere przywolujesz mecz Hewitta tutaj? A wiem, bo nie miales o czym napisac. Czyli wg ciebie tenisita kazdy swoj mecz MUSI grac na najwyzszym poziomie. Nie moze mu sie przytrafic jakis slabszy dzien jak w przypadku Hewitta gdzie Kangur gral u siebie i mial za soba cala publike?
3. Co takiego nadzwyczajnego jest w lamaniu Federera? Skoro w poprzedniej rundzie łamał go Kudla to dlaczego Raonic nie moze?
4. Rao drewno? Biorac pod uwage tylko ten rok - 3 finały z czego 2 wygrane ... jak masz pisac stek bzdur to oszczedz sobie i nie pisz NIC.

Ogolnie uwazam, ze Federer wygra to spotkanie ale na pewno latwo mu to nie przyjdzie. Overek i jakies hc na Rao jak najbardziej do pobrania. Fed nie lubi grac z wielkoludami, przyklad mamy chociazby z tego roku gdzie przegral w Davis Cupie z Isnerem i to na clayu w Szwajcarii ...
A widzisz, już na początku mnie obrażasz i stwierdzasz, że zamiast mózgu mam kasztana. Jak przeprosisz to może podyskutujemy, ale skoro zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak, prezentując żarty na poziomie przedszkolaka to idź gdzie indziej.
Co do punktu 3: nie łamał, a złamał - raz. Miał 2 breaki przewagi, więc mogło wkraść się rozluźnienie, jak to u Feda bywa, lubi czasem walnąć kilka razy w siatę. W drugim secie - miazga.

Jak widać Pan roY nie może pogodzić się z tym, że ktoś uważa inaczej niż on i ma inne racje i od razu wyzywa tego ktosia. Bardzo mi przykro, że takie osoby są na forum i na dodatek z rangą vip.

PS. Jeszcze jedno. Nie lubi grać z wielkoludami, Davis Cup i mecz z Isnerem. Po co o tym wspominasz? Przecież każdemu może zdarzyć się słabszy mecz. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Widzę, że to forum pomału schodzi na psy. Na każdym kroku bezsensowne kłótnie i wyzwiska nie zachęcają do czytania i udzielania się. Radziłbym moderatorom zacząć trochę surowiej karać awanturników, a nie tylko usuwanie postów.
Dokładnie.

A teraz, żeby nie było OT:
Co do meczu Feda z Raoniciem.
Wszystko, ładnie, pięknie, kurs na Federera kuszący, itd, itp. Tylko, że jest jedno i to dużo &quot;ale&quot;. Roger jest kolejną ofiarą wirusa szalejącego w Kalifornii i co gorsza chory jest również cały jego sztab. Widziałem Szwajcara w meczu z Kudlą i trudno było nie zauważyć, że jest nie w sosie. Był dziwnie, ospały, nieobecny, oczywiście wygrał pewnie, ale z takim Kudlą to przegrać nie mógł.
Roger w swojej optymalnej formie takie drewna jak Raonic demoluję i ośmiesza, ale w obliczu wydarzeń z ostatnich dni, wcale nie jestem pewien wygranej Szwajcara, który odwołał swój dzisiejszy trening.
Otwiera się dla Raonicia furtka do wygrania tego meczu, ja osobiście na Kandyjczyka grać nie lubię, ale zagram delikatnie Raonic +1,5s 2,20 Expekt . ✅

Oprócz tego fajny dubelek Kolya + Tipsar @ 2,36 Unibet ⛔

Davydenko to w tym sezonie człowiek-zagadka. Potrafi zagrać bardzo dobry mecz, ale potrafi też zaprezentować się żenująco. Bellucci w formie zawsze pasował mi na wolny hard, taki jak mamy w IW, ale no właśnie Thomaz formy nie ma.
Tipsarevic od pewnego czasu poniżej solidnego poziomu nie schodzi. Nalbandiana widziałem z Ciliciem i musze napisać, że David miał dużo szczęścia, że wygrał ten mecz. Po Ciliciu bylo widać paromiesięczną przerwę od tenisa i nie wykorzystał szansy. Janko słabego Nalba powinien spokojnie odprawić.

Ferrer + 5,5g 1,85 Sportingbet ⛔

Istomin mordował się z Chelą to z kimś o podobnej charakterystyce, ale solidniejszym , silniejszym i lepiej wybieganym nie ma co szukać.
Nie widze innej opcji jak pewna wygrana Ferrera.

D 18

darkk7

Użytkownik
Davydenko - Bellucci typ Bellucci +1,5 seta kurs 1.6 bwin
Uwazalbym tu na stawianie na Davydenko ze wygra mecz. Gra strasznie nierowno w tym sezonie. Raz rewelacyje drugim razem psuje co sie da. Wydaje mi sie ze bellucci wygra caly mecz z davydenka ale ostrozniej obstawie ze wygra chociazby jednego seta.
Tsonga - Stepanek typ Tsonga kurs 1.18 bwin
Stepanek raczej nie bedzie mial tu za wiele do powiedzenia. Watpie ze chociaz raz przelamie Tsonge. Moze Tsonga az tak rewelacyjnie sie nie prezntuje w tym sezonie, ale odpadal z wysoko notowanymi graczami, lecz w tym meczu nie powinien miec najmniejszego problemu.

Federer- Raonic Federer 2;0
Federer od dluzszego czasu nie stracil seta w turnieju ;oza jedynie z Davydenka ale on wtedy gral jak za starych dawnych czasow Raonic jest wschodzaca gwiazda, lecz jezeli chodzi o Rogera to nie ma z nim jeszcze szans. Federer jest doswiadczonym graczem i na pewno sobie poradzi z mlodziutkim Milosem ????

go2grzes 7

go2grzes

Użytkownik
M. Raonic - Federer - Typ 1
Kurs 5
Betfair
Ktoś może powiedzieć kurs na federera ponad 1.2 super okazja. W tych okolicznościach nie zgodzę się. Wirus grypy żołądkowej w przeciągu dwóch dni wykluczył już z walki ośmiu graczy. Skoro Federer wspomniał że również on sam ma takie problemy podobnie jak jego najbliższa rodzina to trzeba grać na Raonica po kursie 5. Tego wirusa nie da się zwalczyć w jedną dobę, ba teraz będzie już tylko gorzej z jego organizmem, nie trzeba chyba mówić że na tym poziomie zawodów niedyspozycja będzie kosztowała porażkę. Dla ostrożnych można zagrać teraz a przed meczem skontrować bo ten kurs z pewnością będzie spadał.
Wszyscy psioczą na Raonica jaki to drewniak i ciężko ogląda się jego mecze. OK numerem 1 ATP przy tych wymiarach to on nigdy nie będzie ale zobaczmy na jego serie zwycięstw i daje zarobić w ostatnim okresie.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Takie pytanko do znawców
nasze Frytki powinny ogarnąć? Kurs 1,42 zachęca ale statystyki przeciwników bardzo dobre. Proszę o jakiś komentarz.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Isner/Querrey-Lindstedt/Tecau 2 2,00 4/10 Bet365 ⛔ 6-3 5-7 10-5

Tym razem przeciwko dwóm wieżowcom z Ameryki i na parę Szwedzko-Rumuńską.Z początku po tym jak Lindstedt połączył się z Rumunem pomyślałem sobie co Szwed robi,jestem genialnym deblistą,potrafi zagrać naprawdę niesamowite piłki a tu łączy się z (wtedy) drewnianym dla mnie Rumun,sądziłem,że Szwed z Rumunem nie ugrają zbyt wiele (głównie przez Tecau) ale z czasem ta Szwedzko-Rumuńska para zaczęła wykręcać niezłe wyniki (kilka finałów nieźle obsadzonych turnieji,zacięta walka z Bryanami itp.) i dzisiaj postanawiam im zaufać.Kurs przedni,faworytami według bukmacherów są Amerykanie,ale oni są zdecydowanie do ogrania.Stawiając wczoraj na Johna i Sama myślałem,że gładko ograją Argentyńczyków Bercloqa i Chele a oni dopiero po STB zdołali wygrać ten mecz.Zaskoczyli mnie negatywnie.Serwis siedział im tylko na poziomie 53% co pokazało,że bez dobrego serwisu Isner i Querrey są dużo słabsi i do ogrania ale jednak Berlocq z Chele nie potrafili tego wykorzystać.Dzisiaj przeciwko Amerykanom stają doświadczony i zgrany już debel Lindstedt/Tecau,który ograł już tutaj Kubota z Berdychem w 2 setach i to oni dla mnie są faworytami.Kurs zachęca,wątpie by nagle serwis zaczął dobrze funkcjonować u Isnera czy Querreya a bez niego John i Sam dużo tracą.Lindstedt z Tecau pierwszy serwis mają dobry,jedynie drugi słabo funkcjonuje (tylko nieco ponad 30% piłek wygranych z 2nd z Czechem i Polakiem) ale licze na błysk Szweda.Solidna para Szwedzko-Rumuńska odprawi dzisiaj z kwitkiem parę Isner/Querrey.

Amerykanie w STB 8 serwisów i 8 weszło pierwszym podaniem,przez co tylko 1 mini Szweda i Rumuna :-(

R 16

rskull

Użytkownik
Tsonga - Stepanek typ Tsonga kurs 1.18 Bwin
Stepanek raczej nie bedzie mial tu za wiele do powiedzenia. Watpie ze chociaz raz przelamie Tsonge. Moze Tsonga az tak rewelacyjnie sie nie prezntuje w tym sezonie, ale odpadal z wysoko notowanymi graczami, lecz w tym meczu nie powinien miec najmniejszego problemu.
Boże chyba żartujesz grając Tsonge po takim kursie. Samego typu nie neguje ale po takim kursie nie warto. Stepanek to nie jest jakiś as ale też nie leszcz. Ja chetnie dodam do jakiegos systemu Stepanka po kursie 4,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom