MichaelCorleone
Użytkownik
Ale to jest twoje spojrzenie na sytuacje i ja podaje typy dla innych użytkwoników W DZIAŁACH czego w tym nie obejmujesz? czy zamierzasz się bronić swoimi kretyńskimi argumentami aby wyszło na Twoje? no ni ewyjdzie, niestety bo mój temat to mój temat i tak jak napisał jeden z uzytkowników grając taktyką na taśmy trzeba nieraz poczekać 3-4 miesiące na kupon który odrobi wszystko z nawiązką i ile razy to jeszcze trzeba napisać żeby wbić do głowy id.. już nie będe kończył tego słowa. Moja taktyka moja sprawa - a moje typy w działach - sprawa innych, mój temat moja taktyka moja sprawa, ktoś się może z nią nie zgadzać ale mogę ci podać również link do swojego byłego tematu gdzie własnie te 4 miesiace mineły i z tasm był lekki plus a sorry jak popatrzeć po kuponach ze statystykami to podaj mi chociaż trzy które są na plus, prosze przewertuj to bo widze że jesteś w tym dobry i jazda, uprzedzam że nawet admini i wybitni eksperci w swoich dziedzinach czyt. Psotnick potrafią mieć serie po 10 i więcej kuponów czerwoch, nie wygranych i to grając sinlgami maks dublami i Ty wytykasz mój temat, gdzie jest -100j troszeczkę ponad więc jeden kupon tak naprawdę odrobi wszystko, spokojnie tak jak napisałem w swoim temacie powinno to zostać w MOIM temacie a typy dla innych podaje w działach tematycznych bo tak FUNKCJONUJE FORUM i prosze to sobie uświadomić i nie bredzić więcej bo najpierw się chełbiesz i piszesz o tym, że moja wiedza i analizy nie przekładaja się na typy a jak ci udowadniam że kłamiesz to mówisz że typy nie przekładają sie na wiedze i jesteś napawdę w tym śmieszny, więc odpuść i daj sobie spokój z ta offtopową dyslkusją i dalej podtrzymuje swój dzisiejszy typ naWobec tego wytłumacz proszę ile z tych udanych typów miało przełożenie na trafione kupony (zainteresowanych zachęcam do odwiedzin tematu użytkownika) ? Napisz proszę jakie value dostrzegasz w ujemnym handicapie gemowym przy kursach 1,28 ,1,31.
Jeszcze raz powtórzę - wiedzy nie kwestionuje. Żeby ją dostrzec trzeba prześledzić wszystkie Twoje posty. Użytkownik czytający jeden konkretny Twój post może wyciągać błędne wnioski na temat meczy i zawodników dlatego zachęcałem Cię do opisu samych meczy, a nie typów bo w tej materii nie jest najlepiej.
Alcaraz -10.5 (10.50) fortuna - i niech ktoś sobie sam wybierze co z tego meczu grać, ktoś kto gra grybiej pewnie zagra niższe handi ale mysle, że warto mi zaufać po tym co napisałem do tej pory i po liczbie meczów które jak zauażyłeś obejrzałem i naprawdę polecam gre na Alcaraza w tym meczu, za wiekszy hajs nawet ogólnie i nie powinno być problemu.Djokovic to nie jest zawodnik na clay i dostawał tutaj od Rune (tutaj = na mączce) w setach 6:2 dlaczego miałby nie dostać od Alcaraza? mam Ci przypomnić jak Djoko został zlany przez Rafe w jednym z Roland Garrosów i jakie handi wtedy rafa pokrył? nie mówie że to na sto procent wejdzie bo to kurs ponad 10 i musiałbym być kompletnym debilem, żeby mówić że to wejdzie na sto procent, jednak value jest ogromne i skoro louisarmstrong może grać takie typy i nikt mu uwagi nie zwraca to ja też wyjątkowo pokusze się o typ na Alcaraza z bardzo wysokim handi.
i jeszcze odszczekasz jak wejdzie mi kupon - pierwszy lepszy w moim temacie bo wystarczy to do odrobienia strat, a jak wejdą dwa to już będziesz musial szczekać ale pod stołem
Koncze dyskusje, przedstawiłem argumenty a Ty atakujesz i strzelasz ślepakami, sorry ale nie tędy droga w dyskusji z kimkolwiek, kłamstwo i manipulacja zawsze wyjdzie na jaw, czy to w życiu czy w głupim pisaniu na forum
Ostatnia edycja: