Szakal mógłbyś napisać coś więcej o meczu Tomicia? ????
Baghdatis - Wawrinka 1 4,33 bet365
+4,5 1,83 bet365
+1,5s 2,07
unibet
Naprawdę ten kurs na dzisiaj to jest petarda. Wawrinka nic nie pokazał w tym turnieju tak jak kolega wyżej zauważył. Szwajcar słabo serwuje, popełnia błędy, wczoraj Kyrgios był przemęczony już tym wszystkim, zagrał bodajże 8 meczów w ciągu 10dni, same zwycięstwa. Już w meczu z Berdychem pierwsze parę gemów Kyrgios był zmęczony, ale Tomasz tego nie wykorzystał. Wszyscy liczyliśmy na to, że Kyrgios już się będzie lepiej czuł ze Stanem, ale jednak nie. Zaczął mecz tragicznie, bodajże do 4-1 zrobił 5 DF, potem zaczął grać i było 4-4. Ale widać było, że brakuję mu pary. Po prostu był zmęczony i nie dał rady powieść*Stana, ale gdyby był świeży, myślę, że to Nicka mielibyśmy w finale turnieju. Wawrinka nie przemawia za mną kompletnie, męczył się*ze Stakhovskym, ze Skugorem 1 set też nie był dobry w jego wykonaniu, troszkę*lepszy mecz z Kolbą, no i wczoraj Kyrgios. Baghdatis, że się zamelduje tutaj w finale, nikt się*tego nie spodziewał. Ale trzeba przyznać, że ten zawodnik naprawdę ma świetne wejście w ten rok, wraca do wysokiej formy. Chociażby wygrana z Goffinem, osobiście typowałem, że Bautista go przejedzie, a tu proszę taka niespodzianka. Cypryjczyk serwuje dość nieźle, w wymianach jest regularny, ma silną psychikę, dość*dobrze broni break pointów i walczy do końca. Mecz z Agutem to pokazał dogłębnie, gdzie bronił parę break pointów, a do tego robił jeszcze podwójne błędy. Moim zdaniem te kursy dzisiaj to gruba żenada, niechlujny Wawrinka nie jest w formie, seta może stracić bardzo łatwo, handicap naprawdę jest kosmiczny sugerując nam jakiś łomot w stronę*Szwajcara, a moim zdaniem on może przegrać ten mecz. Polecam zagrać wszystko płasko.
PS: Każdy co oglądał mecz to widział jego przebieg, 3-2 Markos i oddał do zera, potem przy 5-4 oddał 2 podwójne na 0-40, gdy wydawało się, że utrzyma znowu oddał podwójnym. 2 set zagrał solidnie, i łapałem kurs 4,30, w tie-breaku przy 0-3 widziałem już 8.00 ale dalej wierzyłem. Przy 10-9 jak zobaczyłem spuchniętego Wawre to czułem, że się*zakończy 11-9, a tu zonk. W każdym bądź razie gratuluje typów na Wawrinke, mecz wygrał moim zdaniem ledwo, a kurs 1,22-25 był nie warty gry. Mecz był 50/50 jak dla mnie.
Cervantes - Carreno Busta -3,5 1,83 bet365
+ singiel 1,4 bet365
Powiem tak Cervantes ma niezła formę w tym roku, ale pamiętam ich ostatni mecz w Quito, bardzo szczęśliwie tam Cervantes wygrał tego pierwszego seta, ogólnie jak pamiętam % wygranych piłek, to po 2 serwisie Busta miał dużo lepszy współczynnik. Oczywiście Cervantes ma bardzo dobry 1 serwis i bardzo dobry początek sezonu, ale wyniki notuje dziwne, a jego forma nie jest stała. Z tego miejsca stawiam na Bustę, bo ostatni ich mecz to mimo 3 setowego pojedynku wyraźnie lepszy był Carreno. Nie widziałem meczu z Baeną, ale wynik robi wrażenie. Busta chyba się*rozruszał i notuje progress, Cervantes niby też, ale złapał już wtopy w tym sezonie: z Giraldo 6-1, 7-5. z Dolgopolovem 6-3 0-6 3-6. Przyznać trzeba uczciwie, że w tym roku na 8 meczów na clayu, tylko raz nie ugrał seta z Giraldo. Więc typ +1,5s Szakala ma duże poparcie, chociaż jak pamiętam ich ostatni mecz to Busta był lepszy, a trochę szans nie wykorzystał, więc postawię na ten handicap, nawet w pojedynku 3 setowym może go Busta pokryć jak chociażby w Quito. Można jeszcze singlem zagrać po 1,4 jak ktoś chcę.
Zmiażdzył go ????
Lajovic - Cuevas 2 1,25
bet365 -1,5s 1,82
unibet -3,5 1,67 sportingbet
Moim zdaniem Cuevas tutaj będzie w finale na 100%, te 1,25 to istna lokata, o ile typy na handi setowe są średnie, jak ktoś złapie -3,5 to naprawdę wydaję się*solidna inwestycja. Cuevas gra super w tym roku na clayu, naprawdę mega solidnie, świetnie operuje jednoręcznym bh (lepiej niż Lajović), do tego fajnie wyrzuca serwisem, serwuje asy do rogu i od razu przyśpiesza z forehandu. Naprawdę Urugwajczyk prezentuję się bardzo dobrze w tym roku, wygrana z Nadalem, wygrany turniej w Rio i myślę, że tutaj też wygra turniej ???? Wczorajszy mecz z Monteiro spodziewałem się tam overa 20,5 gemów, bo Monteiro naprawdę u siebie gra w gazie, widać od meczu z Tsongą, gdzie był trochę spięty, złapał coraz więcej luzu i spokoju, widziałem z Munozem ładował serwisy ponad 200, widać było jakie to bomby, widziałem (224km/h). Co do Lajovicia, moim zdaniem ten półfinał to już bardzo dalekie zajście jak na niego. Najpierw pokonał Vanniego, który jest grubo pod formą, a kurs był śmieszny, bo Vanni rok temu wygrał bodajże ten turniej. Później mecz z Pairem, który przeszedł w mgnieniu oka z hali na clay i jak to Paire on gra róźnie, czasami mu się bardziej chcę, czasami mniej, ostatecznie Lajović wygrał w 3 setach. Wczoraj wygrana z Eliasem, myślę, że Elias mógł być trochę zmęczony, on nawala na tym clayu cały czas, do tego te mecze są moim zdaniem dłuższe i bardziej wyczerpujące niż na innych nawierzchniach, 3 set 6-0 dla Dusana, ale moim zdaniem brak pary i już odpuścił Elias, dlatego taki wynik, pewnie się zmęczył mocno, żeby zrobić 2 seta. Ogólnie daleko zaszedł Lajović i dzisiaj leci z turnieju na 100%, przegrał z Thiemem, a Cuevas w moim odczuciu wygrałby z Thiemem, Fajny typ do solidnego grania ????
Bardzo łatwo, tak jak pisałem ???? po brejku Lajovicia, Cuevas 2 set po 3,05 w uni bodajże poszło też