Wawrinka win @1,72 bet365 zwrot, heh zgwałcił by go ...
Może Stan mógł odpaść wcześniej ale tego nie zrobił, do czego nas przyzwyczaił. On musi się rozkręcić, często nie za dobre wchodzi w pierwsze mecze, wiadomo wahania gry oczywiście też z jego strony nie zabrakło. Dlatego wydaję wam się że, jest na straconej pozycji. Ale chcę przypomnieć że, to jest Wawrinka człowiek ze znakomitym BH, dobrym kierunkowym serwisem, i fajną agresywną grą. Jeśli wejdzie na swój poziom może, pokonać każdego w turze. Jasne to co ktoś wcześniej napisał o przykrym incydencie z udziałem obu panów z pewnością podziała motywacyj nie na Stana. Tutaj odprawił z kwitkiem Staha, Kolbe, Skugora.
Kyrgios jest w formie, wygrał turniej w Marsylii, nie dając szans swoim rywalom. Tutaj wygrał już z Klizanem, Berdychem i Kukushkinem. Jego serwis sieje spustoszenie, widać że, jego gra jest połączeniem luzu z agresją. Po prostu bawi się na korcie. Strasznie ciężko jest go złamać. Ale to jest już jego 9 gra w ciągu 10 dni, to tez jest człowiek i spodziewam się że, może mieć to spore znaczenie w tej konfrontacji. Nick w końcu zwolni niedługo dużo ważniejsze turnieje, i to na nich bd. chciał być w 100% dyspozycji.
Dla mnie to Stan wyjdzie zwycięski z tego pojedynku.
Lopez vs Baghdatis over 23,5g @1,83 bet365
Widzę że, leci masówka na Bagiete, no może i to być dobry typ ale ja idę bezpieczniej w moim odczuciu i stawiam na over g. Dużo z was nie docenia Feliciano, a możecie mi uwierzyć że, ten turniej jest dla niego bardzo udany. Zaserwował ponad 30 asów Rosolowi i GGL, ponad to jest bardzo regularny. Na szczególną uwagę zasługuję jego 1 serwis. O Marcosie można powiedzieć to samo, w ciągu ostatnich paru dni przeżywa druga młodość, zniszczył Troickiego, Pospisila, Aguta. Bagieta może i w tym roku bd. przekonuję ze względu na pojedyncze wygrane z całkiem przyzwoitymi graczami, Lopez pomimo że, nie imponował wynikami, tutaj wydaję się być w dobrej formie.
Nie odważył bym się wskazać tutaj wygranego w tym starciu.
Obaj panowie wyeliminowali już takich zawodników że, spodziewam się tutaj ostrej i wyrównanej walki, obaj dysponują ogromnym potencjałem przy serwisie. To będzie wojna nerwów, a wygra w niej silniejszy psychicznie.