>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Dubai, Acapulco, Sao Paulo 22.02-28.02.2016

Status
Zamknięty.
A 531

albuquerque

Użytkownik
Rojer J./Tecau H. - Troicki V./Garcia-Lopez G. 2:0 @1.75 Titanbet
2:0 (6:2, 7:5) ✅✅✅
Dla Victora, jak i Guillermo coraz częściej rozgrywki deblowe, to tylko dodatek. Oboje odpadli już w I rundzie z turnieju singlowego, odpowiednio pierwszy z Baghdatisem, drugi z Feliciano Lopezem. Dubai, to świetne miejsce do krótkiego odpoczynku, nie uważam, żeby oboje &quot;zażynali&quot; się w tym meczu, w takich okolicznościach - to nie Wielki Szlem, czy inna kluczowa impreza. Doceniam ich indywidualne umiejętności, ponieważ jest im znany praktycznie każdy aspekt tenisowego rzemiosła na przynajmniej dobrym poziomie, jednak motywacja według odegra tutaj kluczową rolę. Julien i Horia, to para rozstawiona z numerem 1 w tym turnieju. Holender i Rumun bronią tutaj półfinału z zeszłego sezonu i 180 punktów rankingowych. Są ze sobą bardzo zgrani - 151 meczy rozegranych, w tym z ponad 100 wychodzili zwycięsko. Wiele turniejów wygranych, dużo finałów, jedna z najlepszych par w całym światku deblowym na ten moment. Obie pary spotkały się nie dawno na turnieju w Rotterdamie, co prawda na hali, jednak wtedy zdecydowanie wygrali Rojer z Tecau 6:3, 6:2, dzisiaj może być podobnie.

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
M.Kukuskin - D.Istomin 2 unibet 1.63⛔⛔⛔⛔????
Spotkanie dwóch &quot;gniotów&quot; bo jeden jak i drugi reprezentują dno także szykuję nam się mecz na &quot;sczycie&quot; po między Kazachem Kukuskinem a pochodzącym z Uzbekistanu będący pewnie u wielu typerów na czarnej liście Denisem Istominem .Powiecie czemu ruszam tego &quot;patola&quot; i gram na niego ? W sumie sam się sobie dziwie ale w bukmacherce ważny jest instynkt i nie ma tutaj miejsca na sentymenty i długie rozpamiętywanie chcę zarobić z Denisem jest to trudne dlatego ja podejme się tego wyzwania i zaryzykuję . Może zacznę od kazacha 2 turnieje mi wpadają w oczy gdzie dobrze wypadł Memphis gdzie odpadł z Japonczykiem Nisikorim i Sydney reszta to słabizna . Uzbek to jeszcze lepsza historia bo w tym roku nic nie wygrał kompletnie co ciekawe panowie spotkali sie w Brisbane i górą był Kazach i wygrał 2:0 . O tym roku narazie nie ma co pisać bo naprawdę nie ma o czym pisać . Mimo niechęci do Denisa Istomina w jego sytuacji już gorzej być nie może dlatego pozytywnie podchodzę do tego meczu i tego typu . Ta przerwa musiała być żeby się ogarnął nie miał innego wyjścia dziś powinniśmy zobaczyć innego Denisa zwycięskiego Denisa ???? . Przepraszam za trochę chaotyczną analizę i że nie zwarłem w nich miliona tomów statystyk ale w takich pojedynkach to statystyki nie grają Istomin to nie gracz to styl życia on może zrobić wszystko i nic ???? dziś liczę że zrobi wszystko na korcie żeby wygrac gram to 8/10 . Z fartem !

Stwierdzam że Denis Istomin z dniem dzisiejszym jest na mojej dożywotniej czarnej liście to nie jest tenisista godny niczego, nie wiem dlaczego się łudziłem że on może wygrac mecz przecież do brzmi jak coś nie realnego z Fartem :grin:

D 15

dabrosik

Użytkownik
Mam takie pytanie, czy tylko czesc meczow w Dubaju ma transmisje wideo? Bo chcialbym zobaczyc co sie dzieje ze Gaba stracil juz 8 gemow z rzedu z troche no-name&#39;em

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
1. Serhij Stachowski vs Stan Wawrinka over 21,5 g @1,72 bet365✅

Zapowiada się ciekawy pojedynek, i chociaż faworyt jest tu jeden to nie znaczy że, nie dojdzie do tie breaków czy 3 setów. Obaj panowie się dość dobrze znają, spotkali się już parokrotnie. Nie dawno w Marsylii, Stan wygrał dopiero po 3 setach, pojedynek był wyrównany a 3 set zakończył się tie breakiem. H2H to 2:2 i co najlepsze żaden ich pojedynek nie zakończył się gładko zwycięstwem jednego gracza. Oczywiście jeśli Stan się zepnie zje Stacha, w końcu znakomity BH i naprawdę dobry kierunkowy serwis mogą załatwić tu sprawę. Ale on ma też swoje wady, chyba każdy wie że, jego wejścia w turniej są niekoniecznie mistrzowskie, często się męczy w początkowych fazach. A w trakcie pojedynków miewa wahania gry, dlatego często traci tego seta. Stachu może i w singlach ostatnio nie wygrywa ale jego pojedynki są dość wyrównane, praktycznie w każdym urywa seta.

2. Mikhail Kukushkin win @2,20 bet365✅

Tutaj zagram po prostu lepszego gracza na ten moment. To co gra Denis w tym roku to jakiś dramat, gościu nic nie wygrał, ani jednego spotkania, jego bilans to 0/5. A jedna z tych przegranych to oczywiście porażka z Kukułką, w 2 setach. Mikhail też jakoś nie błyszczy w tym roku ale po pierwsze grał więcej, i jego bilans jest bardziej okazały 5/5.
Całkiem fajnie zagrał w Memphis, wygrał z Kudlą i Vannim w 2 setach. Gra równiej, a najważniejsze że, wygrywa. Z Keiem też nie przegrał bez walki.
Ja uważam za faworyta Mikhaila, aż żal nie zagrać po takim kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Stakhovsky Sergiy - Wawrinka Stan 0:2, Pinnacle Sports 1.79
VS.

A ja to widzę zupełnie inaczej niż Szakal. W bezpośrednich pojedynkach jest remis 2:2 tylko, że grali trzykrotnie pod dachem (w tym jeden mecz był bardzo dawno temu, bo w 2004 roku) a na halach Ukrainiec czuje się najlepiej. Stakhovsky aktualnie jest na 92 miejscu a jak będzie grał dalej jak do tej pory to wyleci za pierwszą setkę. W tym roku ma bilans 1/6 gdzie przegrał nawet z jakimś &quot;no name&quot; z 680 miejsca po prowadzeniu 1:0 w setach. Wygrał jedynie z Lopezem pod dachem gdzie była to jakaś niespodzianka. Sergiy lubi bardzo szybkie nawierzchnie, nie lubi długich wymian i słabiej czuje się w obronie. Jest wysokim tenisistą i potrafi serwować bardzo mocno. W tym turnieju jest szybka nawierzchnia, ale nie tak szybka, jak na halach.
Jego rywalem będzie Stan Wawrinka, który jak na razie sezon ma średni bardzo jak na jego możliwości. Wygrał bez straty seta w Chennai gdzie tak naprawdę nie miał godnego rywala, podczas AO odpadł z Raonicem w czwartej rundzie czy ostatnio dość sensacyjnie z Paire. Wawrinka jak to Wawrinka...potrafi wygrać z każdym tenisistą łącznie z najlepszymi, ale też często ma cięższe mecze w pierwszych rundach ze słabszymi graczami. Szwajcar wraca do tego turnieju po długiej przerwie, ponieważ ostatni raz występował tutaj w 2008 roku. Od tamtego czasu wiele się zmieniło i teraz ma realne szanse, aby osiągnąć jakiś dobry wynik. Pisząc obiektywnie to Stan jest technicznie pod każdym względem lepiej wyszkolony od przeciwnika. Jeśli Stasio nie będzie miał jakiegoś durnego zastoju to powinien pokonać Stacha w dwóch setach i tak też stawiam, bo Ukrainiec jest bardzooo daleki od swojej dobrej formy.

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Giraldo - Cecchinato 1 1.5 bet365 ✅
Idę tu w stronę Kolumbijczyka, moim zdaniem po świetnym kursie. Marco jak na razie w tym roku słabiutko, jego największe osiągnięcie to pokonanie Arguello. Widać, że jest daleko od optymalnej formy. Po drugiej stronie siatki niezwykle zmobilizowany Giraldo, który wie, że ten turniej to dla niego okazja do zrobienia dobrego wyniku po tym jak odpadał z Cuevasem i znakomicie dysponowanym Pella w poprzednich turniejach. Broni tu punktów za ubiegłoroczny półfinał, gdzie po drodze potrafił ograć choćby Fogniniego. H2H z 2013 na korzyść Santiago.
Chardy - Fritz 2 1.83 bet365 ✅
Nie ukrywam, że jestem wielkim fanem talentu młodego Amerykanina. Nadal zdarzają mu się wpadki, jak ze Smyczkiem w Delray Beach, ale usprawiedliwiam ten wynik problemem mięśniowym w udzie. W Memphis udowodnił, że grać potrafi i nie boi się pojedynków z wyżej notowanymi rywalami. Chardy w moim przekonaniu nie jest zawodnikiem z top 30 jak wskazuje jego ranking. Przede wszystkim jest bardzo nierówny i nieregularny. Wydaje mi się, że bedzię miał bardzo duże problemy z Fritzem, który bez problemu przeszedł kwale ( oddał 8 gemów w 2 meczach)

RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Klizan - Kyrgios ⛔ dysfunkcja mozgu w pierwszym secie zaawansowana. pulka ta sama co Fognini
typ: 0:2
kurs: 2
buk: bet365
18:15
Kyrgios ostatnio w wybornej formie pokonal w finale Clica 2:0 i wydaje mi sie ze powinien kontynuowac dalej to pasmo zwyciestw. Swietny serw i znakomicie w wymianach. Nie widze tutaj szansy na przelamanie kangura w takiej formie. polecam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Fajnie wygląda też Harrison w nocy, rok temu osiągnął tutaj niezły wynik, a Cilic w tym roku wcale tak dobrze nie gra. Na pewno kurs na niego nie jest opłacalny do gry.
???? Dzumhur D. - Thiem D.
Dzumhur D. +1,5 seta ::: 2,43 ::: 1/3 PinnacleSports ⛔
Po takim kursie myślę, że warto spróbować. Dzumhur od jakiegoś czasu gra fajny ofensywny tenis i w meczach walczy do upadłego. Widziałem go w meczu z &quot;Kolbą&quot; (jednoręczny backhand) w Sofii - urwał mu seta, ostatnio w Delray Beach to samo, prawie pokonał Dimitrova (jednoręczny backhand).
Myślę, że z Thiemem (jednoręczny backhand) ma na seta spore szanse bo gdzie jak gdzie to Austriak na hardzie gra chyba zdecydowanie gorzej niż na mączce, chociaż aż tak źle to też nie. Do tego jest młody, ostatnio wygrał turniej w Buenos Aires, sporo grał i należy mu się zasłużony być może jakiś dłuższy odpoczynek przed dwoma zbliżającymi Mastersami w Indian Wells i Miami gdzie rok temu zrobił bardzo dobry wynik, a wszystko przez to, że trenował pod okiem samego Rogera Federera. Jego wynik z Rio 6:1 6:4 z Pellą mówi sam za siebie, że zabrakło paliwa i ostatecznie sromotnie przegrał. Pierwsza runda, przeciwnik niskich lotów więc zaangażowanie powinno być z jego strony o wiele mniejsze niż w przypadku meczów np. z Nadalem, Ferrerem, Almagro których pokonał ostatnio na mączce.
Wynik: (3)6:7 3:6 @Edit: Szkoda, Dzumhur miał 2 piłki setowe, mogłem Harrisona podać. ????
Wiedziałem, to było zbyt oczywiste żeby było prawdziwe... Klizan niedawno dostawał odpierdziel 0-2 od przebijaka Edmunda a teraz wygra 2-0 z Kyrgiosem który z kolei zmiótł z kortu kolejno Gasketa, Berdyka i Clilica. Nie no może rację mają niektórzy spiskowcy którzy wszędzie szukają sprzedanych meczy? Do tej pory się z tego śmiałem ale może coś w tym jest? Nie gralem nic w tym meczu żeby było jasne, to nie jest &#39;płacz&#39;. Po prostu mnie to zastanawia. Bo to śmieszne że taki klizan z taką formą, wygrał fartem pięćsetke w roterdamie a teraz rozwali kyrgiosa haha
Ten chłopak ma dopiero 20 lat, w niedzielę wygrał swój pierwszy tytuł w karierze, grał w Marsylii, teraz po 2 dniach jest w Dubaju. Gra z zawodnikiem który wygrał tydzień wcześniej 500 w Rotterdamie. Po drugie to mecz jeszcze trwa ;).

galica13 522

galica13

Użytkownik
Wiedziałem, to było zbyt oczywiste żeby było prawdziwe... Klizan niedawno dostawał odpierdziel 0-2 od przebijaka Edmunda a teraz wygra 2-0 z Kyrgiosem który z kolei zmiótł z kortu kolejno Gasketa, Berdyka i Clilica. Nie no może rację mają niektórzy spiskowcy którzy wszędzie szukają sprzedanych meczy? Do tej pory się z tego śmiałem ale może coś w tym jest? Nie gralem nic w tym meczu żeby było jasne, to nie jest &#39;płacz&#39;. Po prostu mnie to zastanawia. Bo to śmieszne że taki klizan z taką formą, wygrał fartem pięćsetke w roterdamie a teraz rozwali kyrgiosa haha

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
yyy takie wnioski po 3 gemach ?

vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Nie no może rację mają niektórzy spiskowcy którzy wszędzie szukają sprzedanych meczy?
Nawet jeśli Kyrgios przegra to nie będzie to duża niespodzianka. Parę dni temu wygrał pierwszy w karierze turniej i wygląda na takiego co lubi się zabawić. Do tego dochodzą zupełnie inne warunki gry, inne piłki itd. Może mu zając trochę czasu przystosowanie się. Klizan miał tydzień przerwy po sukcesie w Rotterdamie.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
jak dla mnie wygląda na zmęczonego/ospałego i gra trochę na wyebce...
jak będzie mu się chciało to się zepnie, ale na razie nie wygląda na to ;)

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ja nie rozumiem tego zdziwienia. Nie od dziś wiadomo, że Kyrgios jest wariatem i często się po prostu nie przykłada. Dziś tylko czeka aż to spotkanie się skończy, wygrał we Francji i nie ma co ukrywać, że na pewno zmęczenie jest, ale lekceważenie widać gołym okiem, szczególnie te piłki do których spokojnie by zdążył, gdyby tylko mu się chciało.
Oglądamy dalej zobaczymy co z tego wyjdzie.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Chardy - Fritz
CHARDY @ 1.94 fortuna⛔ 1-2

No ja tutaj nie jestem nastawiony na granie w strone młodego amerykanina , gdyż mimo finału w Memhis to cudownych grajków tam nie miał . Owszem pokonanie Johnsonna moze napawać optymizmem . W obecnym sezonie nie wymmieniam nikogo waznego , którego pokonał bo takowych nie ma jak wyzej jeden wspomniany . W kwalifikacjach ograł jakiegoś meksykanina który grywa w słabych turniejach oraz macierasa który jest typowych grajkiem z challengera .
Chardy to przedewszystkim doświadczenie , wrazenia nie robi na nim żadna nawierzchnia a tym bardziej młodzieniec z USA . Chardy nie przegrywa z młokosami i w tym wypadku bedzie podobnie . W Delray Beach pokonał już młodego amerykanina Rubina w dwóch setach i w tym przypadku dzis bedzie podobnie .
Pozdrawiam .

lotnik1991 221

lotnik1991

Użytkownik
Lajovic - Viani 2 unibet 1.97
Tak na szybko bo już za moment mecz , wchodzę w ten zakład z sporą stawką jak na mnie mam przczucie ,jestem pewien że Włoch to wygra . Ostatnio obaj nie błyszczą formą to fakt ale bardziej przekonuję mnie Włoch . smaczku dodaje fakt że spotkali się w tamtym roku na tym turnieju wygrał gładko Włoch dziś idę ponownie w jego stronę . Z Fartem auuu! .
Eh Dobre złego początki Makaroniarz dobrze zaczął ale gra piach typ mega nie trafiony i minus 100 ;/

master. 1K

master.

Użytkownik
Tursunov vs Groth - Tursunov @ 2.62 B365 ✅ ✅ ✅
Wystawiony kurs jest dla mnie co najmniej dziwny. Rusek 33 lata, więc juz swoje na karku. Rankingiem prosze sie nie sugerować, ponieważ Tursunov nękany kontuzjami sporo poleciał. W tym roku pokazał nam się podczas AO, gdzie po dobrym meczu z Wawrinką przy stanie 0:2 zmuszony był poddać mecz. Rusek dobry serwis, forehandem operuje równueż przyzwoicie. Potrafi grać dłuższe wymiany, dobrze trzyma piłke w korcie. Groth jest obok formy przegrywa mecze jak leci od Murraya po Tiafoe czy Rubina. Coś czym może zagrozić to tak naprawde serwis chociaż tutaj też notuje degres. W wymianach sporą przewage powinien mieć Rusek, który cierpliwością zmuszał będzie Australijczyka do popełniania błędów. Meczyk do lekkiego pogrania zważywszy kurs i powrót po kontuzji Tursunova.

Otrzymane punkty reputacji: +39
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ja tylko chciałem napomknąć temat meczu Ramosa z Carreno Bustą czy ktos jeszcze widział jaka to była ustawka ??;) Ramos proawdził 6:0 3:0 i.... przegrał mecz ???? to jest piekne i takie oczywiste, choc mimo ze zarobiłem dzieki temu, to az niesmaczne .

Otrzymane punkty reputacji: +34
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Thiem - Dzumhur 2 @ 4.80 unibet ⛔ hm

Nie wierze by organizm Thiema doszedl juz do siebie po Buenos i szczegolnie Rio gdzie wilgotnosc byla na poziomie 90 % . Nogi nie poniosa a rywal tez sie nie polozy. Bosniak gra w tym roku to na co go stac...sprobuje dzis wykorzystac slabosc Austryjaka. Po takim kursie warto wejsc. Warto sledzic na live.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Co myślicie o takim dublu:
Cabal/Farah (1.30) + Pavic/Venus (1.47) = 1.91

Para Cabal/Farah rozpoczyna turniej w meksykańskim Acapulco od starcia z parą De Bakker/Haase. Po dwóch z rzędu wygranych turniejach w Buenos Aires oraz Rio de Janeiro spokojnie powinni sobie poradzić z deblem, który rozegrał ze sobą ledwie kilka meczów.

Pavic/Venus - podobna sytuacja jak w przypadku pary Cabal/Farah. Dwa wygrane turnieje we Francji, pierw Montpelier a kilka dni temu Marsylia, gdzie w finale pokonali swoich jutrzejszych rywali Erlicha/Fleminga w dwóch setach - 6:2, 6:3. Jutro (dzisiaj) liczę na powtórkę.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom