hallik
Użytkownik
Janowicz + Goffin @ 2,21 Pinnacle
Do dubla dorzucam Goffina, który zagra z Verdasco. Belg w 1 rundzie w 3 setach pokonał Tajwańczyka Lu. Jego gra w Montrealu wyglądała solidnie i zapewne będzie wyglądać podobnie w Cincinnati. Było trochę problemów w 1 secie z Lu, ale później już zaliczył pewną wygraną. Verdasco wygrał z Tsongą co było niespodzianką. Od czasu do czasu stać go na lepszy mecz, ale nie wydaje mi się, że jego dobra gra utrzyma się przez dłuższy czas. Goffin to gracz, który potrafi długo utrzymywać wymianę i tu przewagę ma Belg. Verdasco nie ma też jakiegoś super serwisu, popełnia więcej błędów niż rywal i myślę, że solidnym przebijaniem Belg dziś wygra.
W I rundzie wyglądała na prawdę średnio I to z cienkim Lu, który rundę wcześniej ledwo ledwo ograł Doktora, łamiąc się przy tym strasznie.Jego gra w Montrealu wyglądała solidnie i zapewne będzie wyglądać podobnie w Cincinnati.
bardzo mocny argumentale nie wydaje mi się, że jego dobra gra utrzyma się przez dłuższy czas.
Nie ma, ale I tak sporo lepszy od BelgaVerdasco nie ma też jakiegoś super serwisu, popełnia więcej błędów
Wczoraj oglądałem Verdasco i zagrał na prawdę superspotkanie z Congą. Grał mocno i celnie, często na końcową linię. W odpowiednich momentach ratował się celnym serwisem.
Problem polega na tym, że on ma zrytą głowę, po supermeczu potrafi zagrać żenujące spotkanie. Tym nie mniej 2,50 to Value.