>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Cincinnati, 14-21.08.2011

Status
Zamknięty.
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
prawda jest taka, że dzisiaj sie jaracie &#39;fiszem&#39;, bo ma swoje 5 minut, a za miesiac moze bedziecie mowic o kims innym, ze tez jest klasowym graczem, bo tez wystrzeli z forma na 2-3 turnieje i bedzie mial swoje 5 minut.
roznica miedzy nimi, a czolową czworką polega na tym, ze gracze tacy jak Fish miewają tylko chwilowe przeblyski 2-3 turnieje, natomiast Nole Nadal Roger czy Andy bez wzgledu gdzie się pojawiaja, gdzie jest turniej i kto w nim gra to oni zawsze są uwazani za glownych faworytow do triumfu.
najlepszym wykladnikiem są wielkie szlemy czyli najwazniejsze imprezy sezonu, bo tam mozemy zobaczyc jak wiele dzieli tą czworkę/trojkę od reszty, bo kiedy ktos z poza czolowego trio wygral Wielkiego Szlema ? ????

midel 189

midel

Użytkownik
prawda jest taka, że dzisiaj sie jaracie &#39;fiszem&#39;, bo ma swoje 5 minut, a za miesiac moze bedziecie mowic o kims innym, ze tez jest klasowym graczem, bo tez wystrzeli z forma na 2-3 turnieje i bedzie mial swoje 5 minut.
roznica miedzy nimi, a czolową czworką polega na tym, ze gracze tacy jak Fish miewają tylko chwilowe przeblyski 2-3 turnieje, natomiast Nole Nadal Roger czy Andy bez wzgledu gdzie się pojawiaja, gdzie jest turniej i kto w nim gra to oni zawsze są uwazani za glownych faworytow do triumfu.
najlepszym wykladnikiem są wielkie szlemy czyli najwazniejsze imprezy sezonu, bo tam mozemy zobaczyc jak wiele dzieli tą czworkę/trojkę od reszty, bo kiedy ktos z poza czolowego trio wygral Wielkiego Szlema ? ????
No i w czym masz problem? Żyjesz iluzją świetności Nadala i Murraya, a nie widzisz, że w US Series grają piach. Natomiast tych, co są w świetnej formie obrażasz. Gdzie sens, gdzie logika ? Poza tym nie rozumiem, dlaczego przywołujesz Murraya, jako jakiegoś seryjnego zdobywcę Szlemów, stawiając na równi z Nole, Rafą i Rogerem, wszak wygrał ich dokładnie tyle co Fish, Kubot i Janowicz. Del Potro US Open 2009.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
to chyba Ty masz jakis problem kolego ? aby Fish mial szanse powalczyc z Nadalem to musial byc w zyciowej formie, a Nadal dopiero dochodzacy po malu do formy i taka sytuacja była dzisiaj. gdybym mial okazje jeszcze raz zagrac to spotkanie, to postawilbym identycznie, bo dla mnie było poprostu value ;)
najlepszym wykladnikiem są wielkie szlemy czyli najwazniejsze imprezy sezonu, bo tam mozemy zobaczyc jak wiele dzieli tą czworkę/trojkę od reszty, bo kiedy ktos z poza czolowego trio wygral Wielkiego Szlema ?
ostatni triumf poza nimi zaliczyl DeLpo w 2009, a wczesniej to Safin w 2005 ;)

midel 189

midel

Użytkownik
to chyba Ty masz jakis problem kolego ? aby Fish mial szanse powalczyc z Nadalem to musial byc w zyciowej formie, a Nadal dopiero dochodzacy po malu do formy i taka sytuacja była dzisiaj. gdybym mial okazje jeszcze raz zagrac to spotkanie, to postawilbym identycznie, bo dla mnie było poprostu value ;)
Jest w życiowej i zasłużenie wygrał. Twoje value jest dla mnie niezrozumiałe, skoro stawiasz na kontuzjowanego zawodnika, po 3,5 godzinnym meczu w upale, bez formy. (pomijam w tym momencie rywala)
ostatni triumf poza nimi zaliczyl DeLpo w 2009, a wczesniej to Safin w 2005 :wink:
Nie musisz sam sobie odpowiadać, już to zrobiłem ????

duo 303

duo

Użytkownik
Sałata na przyszłość nie radzę grać w tenisie patrząc tylko na ranking i żyjąc w przeświadczeniu, że &quot;wielka&quot; 4 jest nie do pokonania. Na tą chwilę za takiego gracza można uznać co najwyżej Djokovica. Popatrz też na formę oraz ewentualne uszczerbki na zdrowiu. A określenie Fisha jako średniaka to dla mnie nie dorzeczność. Jeżeli Fish jest średniakiem to kim jest Lopez, Cilic, Youzhny? Stawka 10/10 na Nadala w takim meczu? Podobnie ostatnio byłem zdziwiony, że grasz 8/10 na Kvitovą w meczu z Petković. Podajesz wiele użytecznych typów ale tenis to raczej nie jest twoja dyscyplina.
edit// w kłótni z midelem próbujesz udowodnić że Nadal to lepszy zawodnik ale co to ma do dzisiejszego meczu? Tu się nie liczy ilość wygranych szlemów. Jeżeli Fish jest w życiowej formie, a Nadalowi to formy daleko to dlaczego stawiać na Nadala?

Otrzymane punkty reputacji: +3
wincent 150

wincent

Użytkownik
2 lata temu, jak Roger przegrał US Open?

Napisałem ci już w twoim temacie- podnieciłeś się kursem nie widząc jak obaj grają. Nadal w stanach nic nie gra, Fish jest w życiowej formie i prawdopdobnie wygra US OS. Co z tego że do stycznia po jego formie wiele nie zostanie? Stawia się na podstawie aktualnej dyspozycji , a nie tej sprzed pół roku/ za pół roku.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
każdy ma jakieś swoje argumenty i moje wydały mi się wystarczające do tego aby zaryzykować na wygraną Nadala, bo kurs mnie jak najbardziej satysfakcjonował. gdyby wynosil 1.30-1.4 nie ruszalbym, bo nie byloby dla mnie okazji. a ze nie zawsze sie trafia to chyba normalne, sport ;) co do kontuzji, to te poparzone palce to nazywasz kontuzja ? ???? a co do godzin spedzonych na korcie to lepiej podlicz ile godzin spedzil na korcie fish przez ostatnie poltora/dwa tygodnie i tez wyjdzie Ci niezla liczba ;)
/wam weszlo, a mi sie nie udalo to teraz mozecie wieszac psy i mowic co to z tego salaty za znawca heh ???? tak naprawde @Duo oraz @wincent widzialem zapewne wiecej meczow tenisowych niz wy razem wzieci, a za kminienie tenisa bralem sie gdy wy zapewne dopiero raczkowaliscie w bukmacherce jesli wogole sie tym zajmowaliscie. wiec prosze bez pisania zdan typu &#39;rankingi nie graja&#39;, &#39;trzeba ogladac mecze&#39;, bo czuje sie jak nowicjusz tłamszony przez prawdziwych kozaków^^ przyzwyczailem sie, ze poziom merytoryczny tego dzialu jest bardzo niski, ale zawsze najwiecej &#39;znafcow&#39; pojawia sie po przegranych typach, aby pouczac wtedy pojawiaja sie jak grzyby po deszczu, bo zeby tak przed meczem napisac cos sensownego to raczej ciezko z tym ;)
pokoj, pozdro

midel 189

midel

Użytkownik
każdy ma jakieś swoje argumenty i moje wydały mi się wystarczające do tego aby zaryzykować na wygraną Nadala, bo kurs mnie jak najbardziej satysfakcjonował. gdyby wynosil 1.30-1.4 nie ruszalbym, bo nie byloby dla mnie okazji. a ze nie zawsze sie trafia to chyba normalne, sport ;) co do kontuzji, to te poparzone palce to nazywasz kontuzja ? ???? a co do godzin spedzonych na korcie to lepiej podlicz ile godzin spedzil na korcie fish przez ostatnie poltora/dwa tygodnie i tez wyjdzie Ci niezla liczba ;)
Złap się rozgrzanego żelazka dwoma palcami, później idź na kort i spróbuj grać bh. Powodzenia.
Dużo spędził, ale w większości to były spacerki. Nadal wczoraj grał w upale ( co już podkreślałem), na wyniszczenie przez 3,5h. Nawet dla niego to jest solidna dawka.
wam weszlo, a mi sie nie udalo to teraz mozecie wieszac psy i mowic co to z tego salaty za znawca heh :grin: tak naprawde @Duo oraz @wincent widzialem zapewne wiecej meczow tenisowych niz wy razem wzieci, a za kminienie tenisa bralem sie gdy wy zapewne dopiero raczkowaliscie w bukmacherce jesli wogole sie tym zajmowaliscie. wiec prosze bez pisania zdan typu &#39;rankingi nie graja&#39;, &#39;trzeba ogladac mecze&#39;, bo czuje sie jak nowicjusz tłamszony przez prawdziwych kozaków^^ przyzwyczailem sie, ze poziom merytoryczny tego dzialu jest bardzo niski, ale zawsze najwiecej &#39;znafcow&#39; pojawia sie po przegranych typach, aby pouczac wtedy pojawiaja sie jak grzyby po deszczu, bo zeby tak przed meczem napisac cos sensownego to raczej ciezko z tym :wink:
Po co otaczasz się aurą zaj***ści i atakujesz innych użytkowników?

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Złap się rozgrzanego żelazka dwoma palcami, później idź na kort i spróbuj grać bh. Powodzenia.
Dużo spędził, ale w większości to były spacerki. Nadal wczoraj grał w upale ( co już podkreślałem), na wyniszczenie przez 3,5h. Nawet dla niego to jest solidna dawka.
wciaz uwazam to za mocno naciągane argumenty, ktore mialy sredni lub maly wplyw na dzisiejszy wynik. poprostu Fish kapitalna forme, nadal jeszcze nie i tyle. swoja droga dawno nie widzialem tak slabego Nadala, jego ilosc UE byla zastraszajaca ...

midel 189

midel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Cinncinati
Data, godzina: 20.08, godz. (podam później, nie ma planu gier)
Spotkanie: Fish - Murray
Typ: Fish 2-0 ⛔
Kurs: 3,5
Bukmacher: WilliamHill

Analiza:

Nie ma na co czekać. Kursów wyższych raczej nie będzie, według mnie będą lecieć na łeb, na szyję jutro. Nie rozumiem dlaczego bukmacherzy tak słabo oceniają szanse Fisha. Tak jak pisałem w poprzedniej analizie: na amerykańskim hardzie gra wspaniale. Przegrał tylko z Gulbisem (świetnie wtedy dysponowanym) grając z lekkim urazem oraz z absolutnym numerem 1 - Novakiem Djokoviciem, ugrywając seta! Natomiast Murray: kompromitacja w Montrealu - w pierwszy meczu przegrywa w dwóch setach z Andersonem, w Cinncy jego gra opiera się na zwykłym przebijaniu, dużo błędów, a rywale słabi. Dzisiaj Simon w ogóle mu się nie postawił, lepszy zawodnik rozniósłby Szkota. Liczę, że Mardy zagra na takim poziomie jak dzisiaj z Nadalem lub jeszcze wyższym, jak w meczu z Djokoviciem i rozniesie Murray&#39;a. Ogromne value na Fisha - polecam

Otrzymane punkty reputacji: +5
super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
obecnie gram w bet365, nie ma tam jescze kursow ale na pewno zagram win fisha..dzis pokazal sie z bardz dobrej strony, ktos ogladal ten widzial liczbe winnersow ( ktos w hp pisal :serve and volley,prosta sprawa)..no nie zgodze sie z tym, owszem czasem tak gra ale zadko..jest w super formie..rok temu final, czemu w tym roku mialoby byc inaczej skoro po drugiej stronie siatki stanie marej, gosc jest strasznie slaby..mnostwo beldow..bardzo dziwnych..krotko: bedzie powtorka finalu z montrealu

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
mialem juz nie odpisywac na te prowokacje, ale zrobie wyjątek.
kazdy ma prawo do swojego zdania i wlasnego postrzegania rzeczywistosci, moja jest taka iz jest djoko, nadal, federer (murray) i dlugo dlugo dlugo nic, pozniej reszta, a gdzies w koncowce tej reszty jest fish.
z kim on ostatnio niezlym wygral ? ???? z tipsa ? gulbisem ? gasquetem ? z calym szacunkiem dla nich, ale to są dla mnie przecietniaki ;)
nadal to najwyzsza swiatowa klasa nawet gdy jest troche jeszcze bez formy i to chyba nie podlega watpliwosci,
Nie chciałbym tutaj wyjść na kogoś, kto komentuje już po rozegranym meczu, ale nie bardzo o to mi chodzi.
Prawda jest taka, że Rafa, Roger i Novak to topowi gracze, jednak ostatnio, poza Nolą, trochę bez formy. Verdasco przegrał sam z sobą, porażka w Montrealu z Dodigiem też nie jest chwalebna dla zawodnika klasy Nadala. Nie mówię, że to koniec ery Rafy i Rogera, ale ostatnio trochę cieniują. Mam nadzieje, że końcówkę sezonu przycisną i na US Open obejrzymy kilka ciekawych spotkań z ich udziałem, ale jak na razie jest kilku tenisistów, którzy mogą ich spokojnie ograć. Djokovic to inna bajka - życiowa forma, jest tenisistą kompletnym, maszyną, ciężko go zatrzymać, jeśli nie wystąpi jakaś niedyspozycja dnia, czy zmęczenie jest, jak dla mnie, nie do pokonania.

K 0

krystekpl

Użytkownik
Djokovic tego nie wygra...
Miał wczoraj spore problemy z Monfilsem, a Berdych gładko ograł Federera. Djoko jest już zmęczony sezonem, jak przegra to będzie miał zawsze jeden dzień więcej odpoczynku przed US Open ????
Stawiałbym na Berdycha a kurs na niego wynosi w granicach 4,5 ????

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Djokovic tego nie wygra...

Miał wczoraj spore problemy z Monfilsem, a Berdych gładko ograł Federera. Djoko jest już zmęczony sezonem, jak przegra to będzie miał zawsze jeden dzień więcej odpoczynku przed US Open ????

Stawiałbym na Berdycha a kurs na niego wynosi w granicach 4,5 ????
wlacz czasem mecz zeby wysuwac wnioski ze tego nie wygra, lekko sie usmialem ale do rzeczy:

Gael zagral swietny mecz, mysle ze pokonalby kazdego w tej chwili ale to nie starcza na Novaka, gdy Nole wlaczyl wyzszy bieg to Monfi juz nie mial za duzo do powiedzenia, w tym momencie Djoker jest nie do ruszenia przez nikogo tym bardziej przez Berdycha, ktory jest cienki jak barszcz. Wygral mecz z Rogerem, ale to byl chyba najgorszy mecz Rogera w historii, Roger z 10 procent wymian wygral, wszystko wyrzucal, gdyby nie serwis to nie ugralby pewnie gema, popis dal w taju gdzie na 7 pilek Berdycha 5 to byly UE Roga. Berdychowi siedzial serwis, moze z Djokiem wyserwuje kilka gemow, ale z tym moze byc problem bo ma kontuzje barku.

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Novak Djokovic - Tomas Berdych

A tu znowuż zaryzykuję. Z Fedexem się wczoraj udało, Berdych pokazuje kawał solidnego tenisa, wyraźnie jest w gazie. Djokovic w końcu musi się zmęczyć, a już z Monfilsem nie wyglądał perfekcyjnie. Berdych tymczasem super mecz ze Szwajcarem, dwa ładne sety, wygląda na to, że naprawdę porządnie się przygotował. Przecież to jeden z największych talentów w tenisie i dodatkowo bardziej świeży od Novaka. Po takim kursie warto spróbować.

Tomas Berdych kurs 5.50 Betfair 5/10

Mardy Fish - Andy Murray

Co tu dużo pisać. Fish w formie, Murray bez. Fish gromi każdego z kim gra,Murray nie pokazuje nic specjalnego. Fish jak dla mnie niemal na pewno zamelduje się w finale, gdzie, jak mam nadzieję, spotka się z Berdychem ????

Mardy Fish kurs 2.05 Betfair 10/10

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Mardy Fish - Andy Murray

Co tu dużo pisać. Fish w formie, Murray bez. Fish gromi każdego z kim gra,Murray nie pokazuje nic specjalnego. Fish jak dla mnie niemal na pewno zamelduje się w finale, gdzie, jak mam nadzieję, spotka się z Berdychem ????

Mardy Fish kurs 2.05 Betfair 10/10
Popieram, Mardy gra świetnie w tym turnieju, wczorajszy mecz z Nadalem to majstersztyk. Nie dokończyłem końcówki drugiego seta, ale po breaku i wygranym swoim podaniu na 4-2, statystyka winnersów 25-5 dla Rybki. Trochę to może świadczyć o niedyspozycji Nadala ( czy braku formy ), jednak to Fish kontrolował grę, zmuszając Nadala do UE i właśnie niekończenia akcji czy bronienia napierającego Amerykanina. Murray jakoś nie zachwyca, wygrał z przeciętnym Simonem-Przebijaczem, wcześniej z Nalbandianem, który od jakiegoś czasu gra 1/4 swoich możliwości i Bogomolovem. Trzeba łapać kurs na Fisha bo leci na łeb.
Fish
@ 2 b365
@ 1.97 Unibet
@ 1.95 Bwin

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
✅ Andy Murray vs. Mardy Fish @1.80 ✅

Widzę, że po ostatnich sukcesach Amerykanina prawie wszyscy się na niego dzisiaj rzucili. Moim skromnym zdaniem w dniu dzisiejszym górą będzie jednak Murray, który uwielbia grać w Cincinnati. Andy po fatalnej wpadce w Montrealu sam przyznał, że czuje się o niebo lepiej, jego gra wygląda fajnie i nie sądzę, by dzisiaj mógł ten mecz przegrać. Fish wygrał wczoraj z Nadalem głównie dzięki fatalnej dyspozycji Hiszpana, który nic nie returnował i popełniał sporo błędów, a w dodatku bał się atakować. Podobna sytuacja była z chimerycznym Gasquetem, który w kluczowych momentach grał po prostu tragicznie. Szkot dysponuje jednym z najlepszych returnów w tourze, w dodatku jest piekielnie szybki, potrafi długo trzymać piłkę w korcie i w nieoczekiwanym momencie przyspieszyć. Jeśli serwis będzie funkcjonował jak należy i Andy zagra na swoim optymalnym poziomie, wówczas powinien awansować do finału, w którym daję mu o wiele większe szanse aniżeli Fishowi.

Otrzymane punkty reputacji: +1
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Andy Murray vs. Mardy Fish @1.80

Widzę, że po ostatnich sukcesach Amerykanina prawie wszyscy się na niego dzisiaj rzucili. Moim skromnym zdaniem w dniu dzisiejszym górą będzie jednak Murray, który uwielbia grać w Cincinnati. Andy po fatalnej wpadce w Montrealu sam przyznał, że czuje się o niebo lepiej, jego gra wygląda fajnie i nie sądzę, by dzisiaj mógł ten mecz przegrać. Fish wygrał wczoraj z Nadalem głównie dzięki fatalnej dyspozycji Hiszpana, który nic nie returnował i popełniał sporo błędów, a w dodatku bał się atakować. Podobna sytuacja była z chimerycznym Gasquetem, który w kluczowych momentach grał po prostu tragicznie. Szkot dysponuje jednym z najlepszych returnów w tourze, w dodatku jest piekielnie szybki, potrafi długo trzymać piłkę w korcie i w nieoczekiwanym momencie przyspieszyć. Jeśli serwis będzie funkcjonował jak należy i Andy zagra na swoim optymalnym poziomie, wówczas powinien awansować do finału, w którym daję mu o wiele większe szanse aniżeli Fishowi.
Chimeryczny to jest właśnie Andy. Coś nie pójdzie po myśli, &quot;głowa&quot; nie wytrzymuje i Szkot dostaje rowerki od przeciętniaków. Nie twierdze, że ciągle tak ma, ale tamten sezon i wcześniejsze to było u niego normą.

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Owszem, ale takie &quot;wyskoki&quot; z reguły zdarzały się w pierwszych rundach. Kiedy Andy dochodzi już do półfinału/finału, wówczas zawsze możemy się po nim spodziewać pełnej mobilizacji. Tymczasem Fish również nie należy do zawodników najmocniejszych psychicznie, jego wpadek nawet nie chcę mi się wymieniać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom