Kursy wzrosły gdyż w półfinale z Djokoviciem w Montrealu kreczował francuz. Tylko teraz pytanie: czy aby problemy z ręka czy po prostu nie widział szans na wygraną i przy stanie 3 0 dla Nole odpuścił sobie.Co myślicie o pojedynku Tsonga - Cilic ?
Kursy na Tsongę wzrosły z 1,42 na 1,66 :O
2:0 dla Almagro jest w formie no chyba ze pusci mecz koledze wiadomo jak to hiszpanieCo myślicie o meczu Nicolas Almagro vs Albert Montanes ? Bo postawiłem na Montanesa przez przypadek dużą sumkę i nie chcą mi anulować zakładu na bet365. Nawet dział techniczny poruszyłem, ale nic z tego.
jak dla mnie mozesz sporo wygrac. ja chcialem grac Montanesa jako doga w systemie ale jednak zagralem pewniejsze typyCo myślicie o meczu Nicolas Almagro vs Albert Montanes ? Bo postawiłem na Montanesa przez przypadek dużą sumkę i nie chcą mi anulować zakładu na bet365. Nawet dział techniczny poruszyłem, ale nic z tego.
Ty byś ryzykował nawet gdyby cię aż tak nie bolało tylko lekko byś odczuwał jakiś ból zaryzykowałbyś dalszą grę mając za 2 tygodnie wielki turniej US Open ??Odwaliła palma symulantowi
Nie pisz głupot, bo widać, że meczu nie oglądałeś. Jeszcze dwa gemy wcześniej zamiast zagrać normalnego smatch'a to skakał jak małpa. Nie było widać po nim żadnej kontuzji, dostał przełamanie i zszedł jak tchórz.Ty byś ryzykował nawet gdyby cię aż tak nie bolało tylko lekko byś odczuwał jakiś ból zaryzykowałbyś dalszą grę mając za 2 tygodnie wielki turniej US Open ??
Nie wiem czy grasz w realu w tenisa ziemnego zaawansowanie bo ja gram. łatwe zmęczenie jeden błąd i masz 2-3 miechy spokój z grą.
Może i Tsogna nie jest faworytem w US Open ale on więcej kasy dostanie i punktów awansując do 3-4 rundy w US open niż wygranie takiego Turnieju.
skoro już idziesz tym tokiem rozumowania to zrezygnowałby z tego turnieju a nie podchodził do meczu...takie moje zdanie. Tak przynajmniej zrobiłby człowiek któremu faktycznie coś dolega, puki co wydaje mi się że biadolenie na temat jego kontuzji jest przesadzone lekko. Nawet jeśli to go obkleją jak Radwańską i będzie grałTy byś ryzykował nawet gdyby cię aż tak nie bolało tylko lekko byś odczuwał jakiś ból zaryzykowałbyś dalszą grę mając za 2 tygodnie wielki turniej US Open ??
Nie wiem czy grasz w realu w tenisa ziemnego zaawansowanie bo ja gram. łatwe zmęczenie jeden błąd i masz 2-3 miechy spokój z grą.
Może i Tsogna nie jest faworytem w US Open ale on więcej kasy dostanie i punktów awansując do 3-4 rundy w US open niż wygranie takiego Turnieju.