>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Cincinnati, 14-21.08.2011

Status
Zamknięty.
S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Blake &amp; Federer @ 2,03 Tobet ✅✅✅ 6/4 6/2; 6/3 7/5
Blake po kompletnie nieudanym poprzednim sezonie i słabiutkim początku w tym roku zaczyna radzić sobie coraz lepiej. Widać, że Amerykanin się zawziął i mimo 32 lat na karku chcę pokazać tym, którzy już go skreślili jako tenisistę, że uczynili to za szybko.
Ostatnie turnieje w wykonaniu James&#39;a były bardzo dobre: 3R Waszyngtonu (porażka z Isnerem), 2R LA (przegrana z DelPo), 2R Atlanty (znów przegrana z Isnerem).
Fognini jak na Włocha przystało najlepiej czuję się na clayu, jego tegoroczny bilans na hardzie wynosi 1-7! Jedyne zwycięstwo jakie odniósł to wczorajsza wygrana z Troickim.
Nie widzę innej opcji w tym meczu jak triumf Blake&#39;a. Atuty tenisowe są po stronie Amerykanina, fizycznie Fognini go nie zdominuję, jedyne co Włoch może zaproponować to przebijanka w którą james nie będzie miał ochoty się wdawać.

Szwajcarski Król już niestety na dobre opuścił tenisowy tron. Skutkuję to też takimi promocjami jak kurs 1,45 ???? . Cinci to prawdziwe królestwo Feda. Szwajcar wygrał już tu 5 razy, tutejszy szybki hard bardzo mu odpowiada. Del Potro podczas USOSeries prezentuję się zaskakująco słabo. W Montrealu odpadł z Ciliciem, w D.C. uległ Gulbisowi.
H2H wynosi 6-2 na korzyść Rogera, ale 2 ich ostatnie mecz wygrał DelPo w tym finał USO &#39;09, a tą porażkę Federer okreslił jako największą w swojej karierze.
&quot;I thought both matches were really good. They were both very close,” said the World No. 3. “There was a lot on the line in both matches, qualifying for the semis in the World Tour Finals. And then US Open obviously having all the chances, it was a tough one to lose, definitely one of the bigger losses in my career, I think, because I really think it shouldn’t have gone away.”

Otrzymane punkty reputacji: +7
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
R. Federer - J.M. Del Potro
R. Federer (-1.5 Sets) @ 2.120 Pinnacle ✅
R. Federer @ 1.437 Pinnacle
✅
63 75 Federer
Federer w Cincy broni tytułu więc myślę, że się dziś postara. Tym bardziej, że tydzień temu odpadł już w R16 z Tsongą. W tamtym spotkaniu Francuz zagrał bardzo dobrze i przegrana Szwajcara nie jest jakimś znakiem słabej formy czy lekceważenia meczu przez Rogera. Ten turniej to również ostatni sprawdzian przed US Open Federera. Organizatorzy jak to organizatorzy zapowiadają wielki mecz, jednak Del Potro według mnie jest całkowicie bez formy. Porusza się ciężko, nawet jak na niego. Backhand nie działa w ogóle. Jedyną bronią Delpo jest serwis bo nawet fh nie jest taki potężny jak kiedyś, a nie wyobrażam sobie żeby Argentyńczyk wygrał mecz samym serwisem. Myślę, że Roger podejdzie do dzisiejszego meczu bardzo poważnie i zrobi 2-0. Co do jego wygranej nie mam wątpliwości.

rav91 0

rav91

Użytkownik
Drobna informacja dotycząca Janko Tipsarevicia.
Serb wczoraj bardzo męczył się z niżej notowanym Édouardo Rogerem-Vasselinem a co ważniejsze, kilka razy miał opatrywaną kontuzjowaną nogę przez medyków. To taka ciekawostka dotycząca pojedynku Janko Tipsarevic - Gilles Simon który nie wykluczone że zakończy się kreczem.

J 1

jasiu18

Użytkownik
Poważnych problemów to on nie ma, poprostu wyskoczył mu odcisk na stopie, który delikatnie utrudniał grę, bo mógł pęknąć w każdym momencie, ale po meczu pewnie się nim zajeli i będzie mógł normalnie grać. Jak w finale z Seppim bo pośliźnięciu grał prawie to końca to takie coś to &quot;pikuś&quot;

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Feliciano Lopez - Philipp Kohlschreiber ⛔

Idziemy za ciosem. Lopez ładnie pokazał się w meczu z Ferrero, fajny serwis i ładna gra. Skryba tymczasem odbieram wrażenie jakoby nie on wygrał mecz, tylko Roddick go przegrał, niestety Andy to już nie ta forma co dawniej. h2h 3:0 dla Hiszpana, nic dodać nic ując, Niemiec dostaje baty dzisiaj

Typ Lopez kurs 1.68 Betfair 9/10

Ivo Karlovic - Nicolas Almagro ⛔

Ivo wydaje się wracać do formy. Wczoraj 19 asów, zaledwie 6 punktów straconych przy własnym serwisie, zaczyna to wyglądać całkiem fajnie. Almagro specem od harda nie jest; radzi sobie i to nawet nieźle, ale nie wiem czy da radę z takim serwismanem jak Chorwat, zwłaszcza gdy ten znowu zaczyna grać choć w 3/4 tak dobrze, jak dawniej. Warto spróbować.

Typ Ivo kurs 2.6 Betfair 6/10

N 14

nsc

Użytkownik
Tsonga - Bogomolov
1/16 turnieju turnieju ATP Masters w Cincinnati. Tsonga zmierzy się z Bogomolovem i tutaj nie ma wątpliwości kto jest zdecydowanym faworytem. Tsonga w ostatnich czasach błyszczy formą, już na Wimbledonie udowodnił, że należy do czołówki tenisa i na turniejach będzie walczył o najwyższe cele. Zarówno w Londynie jak i w Montrealu na drodze do finału stanął mu późniejszy zwycięzca turnieju Novak Djokovic i tu nie ma co się dziwić, bo Serb jest od dłuższego czasu nie do pokonania niczym Federer kilka lat temu. Tsonga w wyśmienitej formie, o czym daje znać na każdym kroku. Rozkręca się z meczu na mecz pokonując rywali gładko 2:0, a większy opór mogą mu stawiać tylko gracze z TOP 10. Francuz słynie z potężnego serwisu, który na hardzie ma duże znaczenie. W ostanim meczu z dużo lepszym Cilic&#39;em, Tsonga nie dał mu ani jednej szansy na przełamanie! Myślę, że z Bogomolovem nie będzie inaczej a Tsonga swoje podania będzie wygrywał w cuglach do 0 czy 15. Podsumowując, Conga jest w świetnej dyspozycji i Bogomolov nie będzie miał tutaj szans na podjęcie równej walki. Typuję DW 2:0, może kurs nie powala ale typ naprawdę pewny i szanse oceniam na 9/10 tylko ze względu na krecz w meczu z Djokovicem, chociaż po meczu z Cilic&#39;em widać, że to nie było nic poważnego.
Tsonga -1.5 sets @1.47 Pinnacle

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Ivo wydaje się wracać do formy. Wczoraj 19 asów, zaledwie 6 punktów straconych przy własnym serwisie, zaczyna to wyglądać całkiem fajnie. Almagro specem od harda nie jest; radzi sobie i to nawet nieźle, ale nie wiem czy da radę z takim serwismanem jak Chorwat, zwłaszcza gdy ten znowu zaczyna grać choć w 3/4 tak dobrze, jak dawniej. Warto spróbować.

Typ Ivo kurs 2.6 Betfair 6/10
Widzę, że piszesz tylko same komplementy o graczach na których grasz.Owszem Ivo wyserwował wczoraj 19 asów i miał dużą skuteczność wygranych pktów z 1 serwisu, ale nie napisałes o 1 serwisie Hiszpana.W meczu z Montanesem wygrał on 100% pktów 1-wszym podaniem(26/26) co zdaża się w tenisie bardzo rzadko.I podobnie jak Ivo rywal Nicolasa nie miał też żadnych sznas na przełamanie.Pozatym każdy kto oglądał w tym roku mecze Karlovica i Almagro na Hardzie wie, że pomijając serwis Hiszpan z gry jest o wiele lepszy od chorwackiej wieży.Już w Montealu widać było, że Almagro gra naprawdę fajny tenis w tym roku na hardzie.Odpadł dopiero w 3 rundzie z Tsongą jednak po bardzo dobrym meczu(4-6,4-6),Ivo też spisał się całkiem nieźle w Kanadzie również wygrywając 2 spotkania i odpadając z Berdychem(3-6,6-7).Jednak warte podkreślania uwagi jest to, że w Montrealu jest jeden z wolniejszych hardów ,gdzie Karlovic jeszcze sobie radził, jednak szybkie hardy tak jak w Waschingtonie gdzie Karlo odpadł z 1 rundzie z Russelsem(4-6,6-7) nie sprzyjają Chorwatowi, a obecny turniej w Cinci jest rozgrywany na najszybszym hardzie.Dla mnie dzis Ivo nie da rady Almagro i mecz zakończy się po 2 setach wygranych na korzyść Hiszpana.
1.63✅jakie daje Pinnacle Sports to dla mnie promocja, której nie należy dziś przegapić.
PS:Zagrałem dziś grubo NIcolasa

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Fish M. (Usa)-Davydenko N. (Rus)
3 poprzednie finały w których uczestniczył Mardy Fish, to pierwszy argument przemawiający za tym, że Jankes jest w wybitnej formie na Hardach.Gra bardzo dobry tenis, posiada mocny i regularny serwis a co za tym idzie wygrywa mecze.Poza tym korty w Cinci napewno odpowiadają mu, ponieważ rok temu dotarł tu do finały gdzie przegrał dopiero z Rogerem.Devydenko natomiast nie jest obecnie w formie,odpada w pierwszych/drugich ryndach i gra bardzo nieskuteczny i brydzki dla oka tenis.Jest w formie spadkowej i napewno chciałby odbudować się przed UO, jednak nie będzie to dziś możliwe.Jeżeli Fish zdecydował się pomimo tylu ostatnio rozegranych meczy na udział w Cincinnati to oznacza iż posida on doskonałą kondycję i napewno będzie chciał po raz kolejny pokusić się o finał w jakże ważnym turnieju(Ostani turniej przed UO).
Fish -1,5 seta @ 2,22 Pinnacle Sports✅
Oprócz tego polecam na dziś granie takowych grajków jak:
-Dodig +1,5 seta @ 1,95 Expert✅
-Llodraa @ 2,65 Bwin⛔
-Murray -1,5 seta @ 1,79 Pinnacle Sports✅
-Stepanek -1,5 seta @ 1,95 SportingBet✅
-Dimitrov +4,5 @ 1,88 Pinnacle Sports⛔
-

adi777 386

adi777

Użytkownik
Widzę, że piszesz tylko same komplementy o graczach na których grasz.Owszem Ivo wyserwował wczoraj 19 asów i miał dużą skuteczność wygranych pktów z 1 serwisu, ale nie napisałes o 1 serwisie Hiszpana.W meczu z Montanesem wygrał on 100% pktów 1-wszym podaniem(26/26) co zdaża się w tenisie bardzo rzadko.I podobnie jak Ivo rywal Nicolasa nie miał też żadnych sznas na przełamanie.Pozatym każdy kto oglądał w tym roku mecze Karlovica i Almagro na Hardzie wie, że pomijając serwis Hiszpan z gry jest o wiele lepszy od chorwackiej wieży.Już w Montealu widać było, że Almagro gra naprawdę fajny tenis w tym roku na hardzie.Odpadł dopiero w 3 rundzie z Tsongą jednak po bardzo dobrym meczu(4-6,4-6),Ivo też spisał się całkiem nieźle w Kanadzie również wygrywając 2 spotkania i odpadając z Berdychem(3-6,6-7).Jednak warte podkreślania uwagi jest to, że w Montrealu jest jeden z wolniejszych hardów ,gdzie Karlovic jeszcze sobie radził, jednak szybkie hardy tak jak w Waschingtonie gdzie Karlo odpadł z 1 rundzie z Russelsem(4-6,6-7) nie sprzyjają Chorwatowi, a obecny turniej w Cinci jest rozgrywany na najszybszym hardzie.Dla mnie dzis Ivo nie da rady Almagro i mecz zakończy się po 2 setach wygranych na korzyść Hiszpana.
1.63 jakie daje Pinnacle Sports to dla mnie promocja, której nie należy dziś przegapić.
PS:Zagrałem dziś grubo NIcolasa
Wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem jest granie 1set(over 9.5gema)@2.50 bet365 - ciekawy kurs w takim meczu,gdzię 6:4 7:5 7:6 w 1secie jest bardzo realne ale również można spróbować zagrać,że w meczu będzie [email protected] bet365. Karlovic czy przegra czy wygra bo tego nie wiem ale mysle,że sytuacja bedzie taka.. Karlovic przegra 1seta 6:4 to w 2gim secie (zazwyczaj po przegranych setach - kolejne są konczone w TB) tak i tak zobaczymy TB w wykonaniu Ivo ????
Według mnie warto spróbować zagrać te 2 opcje albo próbować na live łapać wyzsze kursiwa ????

D 8

davido

Użytkownik
tenis: Cincinnati 17.00
Fish M. - Davydenko N. @ 1 / 1.40 / bet-at-home / wynik: 6:0 6:3 ✅

Dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Mardy. Obecnie jest w świetnej formie. Ostanie turnieje w jego wykonaniu są genialne: zwycięstwo w Atlancie, finały w Los Angeles i Montrealu. Finał w tym ostatnim przegrany po fajnej grze z Novakiem. H2H na korzyść Davydenki, po tym spotkaniu będzie remis. Wczorajsza gra z Stakhovsky nie przekonała mnie do tego, by dać mu większe szanse z Fishem.

duo 303

duo

Użytkownik
Mardy Fish - Nikolay Davydenko @1.38✅✅✅

Popieram przedmówców. Fish jest w tym meczu zdecydowanym faworytem. W USA gra świetnie. Atlanta zwycięstwo, Los Angeles finał (porażka z Gulbisem), Montreal finał (porażka z Djokovicem, co było do przewidzenia, a jednak dał radę urwać seta). Davydenko pokonał jak narazie Stakhovsky&#39;ego co dla mnie wielkim wyczynem nie jest. Wcześniej w USA odpadał z Djokovicem (tu akurat był bez szans) i z Verdasco, który na hardzie nie gra nic specjalnego. Co prawda dla Fisha to drugi turniej z rzędu ale widać, że u siebie nie zamierza odpuszczać.

Richard Gasquet - Kevin Anderson @1.45✅✅✅

Tym razem stawiam już przeciwko Andersonowi. W pierwszej rundzie stawiałem na jego pewny win, gdyż grał z Malisse, który gdzieś zgubił formę. Gasquet na hardzie spisuje się przyzwoicie i póki ma rywali w zasięgu to daje radę. W Montrealu odpadł dopiero po dość zaciętym pojedynku z Almagro, a w Cincinnati odprawił już Dolgopolova. Panowie spotkali się do tej pory raz i to na hardzie. Górą był Gasquet wygrywając 3:0.

Fernando Verdasco - Michael Llodra @2.25⛔⛔⛔

W tym meczu dziś upatruje &quot;niespodzianki&quot; jeżeli można to tak nazwać. Zacznijmy od H2H, w którym 2:1 przeważa Francuz. Oba zwycięstwa Llodry były na twardych kortach, zaś Verdasco wygrał na korcie ziemnym. Dokonania obu tenisistów do tej pory w USA nie powalają jednak są tego różne przyczyny. Verdasco poprostu nie jest stworzony na hard. Waszyngton - porażka ze Stepankiem, Montreal - wymęczone zwycięstwo z Kamke i porażka z Tipsareviciem, Cincinnati - zwycięstwo z Belluccim. Llodra za to dwa razy pokonał Youzhnego i dwa razy skreczował (zapewne dlatego, aby skupić się na deblu, gdzie dochodzi wysoko). Dziś przewiduję albo zwycięstwo Llodry albo krecz (jutro zaczyna grać debla). Jednak mam nadzieję, że jeszcze dziś zagra na pełnych obrotach i pokona Hiszpana.

Radek Stepanek - Anrey Golubev @1.32✅✅✅

Nie wiem co w pierwszej rundzie odwalił Wawrinka, że przegrał z Kazachem ale dziś już nie będzie kolejnej sensacji z jego udziałem. Nadal uważam, że Golubev jest poprostu słaby (nie będę się powtarzał pisałem o nim w analizie meczu z Wawrinką). Stepanek skreślant już przez wielu poczyna sobie w USA nadzwyczaj dobrze. Wygrał w Waszyngtonie, w Montrealu odpadł z Lopezem, a w Cincinnati jak narazie pokonał Isnera. Stepanek powinien to spokojnie wygrać.

Dodatkowo:
Feliciano Lopez @1.60
⛔⛔⛔

Dzień taki sobie.

B 2K

borek149

Użytkownik
Dziś kilka ciekawych propozycji można wybrać z oferty, mianowicie:

Mardy Fish
- Nikolay Davydenko @ 1.40 ✅✅✅, DW 2:0 @ 2.0 ✅✅✅ 6:0,6:2

Forma amerykanina rewelacyjna, ostatnie 3 turnieje , każdy w finale, trzyma wysokie miejsce w rankingu ATP dzięki fenomenalnej grze we własnej ojczyźnie. Nikola, gracz nieprzewidywalny i bez formy. Nie sądze by był w stanie powalczyć z Fishem, na jego terenie.

Nicolas Almagro - Ivo Karlovic @ 2.35 ⛔⛔⛔ 6:3,5:7,7:6

Almagro zagrał dobry turniej w Montrealu pokonując Stakhovsky oraz Gasqueta, nie dając rady już Tsonge. Szczególnie pokonanie Ryśka zrobiło na mnie duże wrażenie. Cincinnati w pierwszej rundzie odprawił nie bez problemów beznadziejnego na hardzie swojego rodaka Montanesa. Kolega wyżej napisał, że Almagro miał 100% wygranych piłek po pierwszym serwisie i co za tym idzie Ivo nie będzie miał szans na przełamanie. Fakt wyczyn godny pozazdroszczenia tylko, że ten pierwszy serwis był na żenującym poziomie 43%, gdzie po pierwszym serwisie Nicolas trafił w pole serwisowe zaledniwe 26 na 60 piłek. Czy jeśli przytrawi się mu w dzisiejszym spotkaniu także problem z trafnością uderzeń, to czy chorwat nie będzie miał szans na przełamanie ? sądze i jestem pewien, że będzie miał nie jedną taką okazję. Jak już rzucamy statystykami to Karlović w pierwszej rundzie zmiażdzył niemca Mayera 6:1, 6:3. Jak już było wspominane serwując 19 asów, przy pierwszym serwisie wygrał także bardzo dużo piłek mianowicie 98 %, 28 na 30 serwisów. Po za tym pierwsze uderzenie w pole serwisowe trafiał ze skutecznością 79 % 30 na 38, także sugerując się statystykami mniej szans na przełamanie powienien mieć Almagro, także troszke z tymi statystykami nie przesadzajcie. Ivo w pierwszej rundzie pokazał, iż jest progres w powrocie do swojej wysokiej formy, sądzę, że dziś po ciekawym spotkaniu pokona hiszpana.

Michaël Llodra - Fernando Verdasco @ 1.50 ✅✅✅ 4:6,4:6

Nie będe zagłębiał się w szczegóły Fernando zdecydowanie lepiej czuję się na hardzie i to on jest faworytem tego spotkania. Po za tym Llorda w przeciągu tego miesiąca już dwukrotnie kreczował z powodu kontuzji raz niedomagały żebra, a później ramię, także stan zdrowotny francuza stoi pod znakiem zapytania.

Radek Stepanek
- Andrey Golubev @ 1.30✅✅✅, DW 2:0 @ 1.75✅✅✅ 6:3,7:6

Nie wiem jakim cudem Golubev pokonał Wawrinkę, nie oglądałem spotkania i jest to dla mnie duża ciekawostka. Andrey, który ostatmimi czasy jest chłopcem do bicia, przegrywa praktycznie wszędzie i z każdym. Radek natomiast wraca z formą do lat swojej najwyższej dyspozycji. Wygrany turniej w bardzo dobrym stylu w Washington jest tylko potwierdzeniem. W Cincinnati jest to jego już czwarte spotkanie, gdyż musiał walczyć w kwalach. W pierwszej rundzie pokonał po zaciętym pojedynku Isnera, który zaserwował 21 asów, dzisiejszy jego przeciwnik w tym elemencie gry mówiąc na wyrost, nie jest już tak mocny, co z tym idzie łatwiej będzie go przełamać. Prognozuję łatwę zwycięstwo Radka.

B 2K

borek149

Użytkownik
Fernando Verdasco - Michael Llodra @2.25

W tym meczu dziś upatruje &quot;niespodzianki&quot; jeżeli można to tak nazwać. Zacznijmy od H2H, w którym 2:1 przeważa Francuz. Oba zwycięstwa Llodry były na twardych kortach, zaś Verdasco wygrał na korcie ziemnym. Dokonania obu tenisistów do tej pory w USA nie powalają jednak są tego różne przyczyny. Verdasco poprostu nie jest stworzony na hard. Waszyngton - porażka ze Stepankiem, Montreal - wymęczone zwycięstwo z Kamke i porażka z Tipsareviciem, Cincinnati - zwycięstwo z Belluccim. Llodra za to dwa razy pokonał Youzhnego i dwa razy skreczował (zapewne dlatego, aby skupić się na deblu, gdzie dochodzi wysoko). Dziś przewiduję albo zwycięstwo Llodry albo krecz (jutro zaczyna grać debla). Jednak mam nadzieję, że jeszcze dziś zagra na pełnych obrotach i pokona Hiszpana.
Ad.1
Statystyki obu tenisistów na hardzie:
Llodra 110 zwycięstw, 110 porażek
Verdasco 142 zwycięstw, 90 porażek.

Ad.2
Jeśli uważasz, że może skreczować to jaki jest sens grania takiego typu ? Kompletnie brak jakiegokolwiek sensu ...

A 47

all_in

Użytkownik
Wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem jest granie 1set(over 9.5gema)@2.50 bet365 - ciekawy kurs w takim meczu,gdzię 6:4 7:5 7:6 w 1secie jest bardzo realne ale również można spróbować zagrać,że w meczu będzie [email protected] bet365. Karlovic czy przegra czy wygra bo tego nie wiem ale mysle,że sytuacja bedzie taka.. Karlovic przegra 1seta 6:4 to w 2gim secie (zazwyczaj po przegranych setach - kolejne są konczone w TB) tak i tak zobaczymy TB w wykonaniu Ivo ????
Według mnie warto spróbować zagrać te 2 opcje albo próbować na live łapać wyzsze kursiwa ????
Sorry że dopiero teraz ale kursy są raczej odwrotne 1,50 na over w 1. secie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Mardy Fish - Richard Gasquet

Stawiam tu na Fisha bo jego ostatnie dokonania są fenomenalne. Na 4 turnieje w Stanach w których ostatnio wziął udział w 3 doszedł do finału, w jednym do półfinału. Naprawdę trzeba ostrego gracza, żeby go wyeliminować z turnieju w U.S.A. Natomiast Fish...lubi gracz z Richiem. dwa ich ostatnie emcze na hardzie to 2:0 własnie dla rozpędzonego amerykanina, który chociażby wczoraj wygrał z Davydenką 6:0,6:2, a kilka dni temu urwał seta Djokovicowi. Gasqi nie gra źle, wręcz przeciwnie, gra naprawdę poprawnie i fajnie...ale Fish jest zbyt rozpędzony, by się tym przejąć.

Mardy Fish kurs 1.53 Betfair 8/10 ✅✅

W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Bogomolov A. Jr (Usa) - Murray A. (Gbr)
Andy wraca do formy, co bylo widac wczoraj w meczu z Nalbandianem.Duzo winner pointow,niezly serwis i odpowiedni timing sprawily iz Szkot jest w 2 rundzie.Rywal Andiego bardzo zaskakujacy.Pokonal samego Tsonge, jednak bylo to bardziej powodem zmeczenia Francuza niz dobrej gry Jankesa.Dzis gram 2-0 Murray poniewaz nie widze innego scenariusza w tym spotkaniu.Ile to juz razy zawodnik x pokonywal w 1 rundzie faworytow a w rundzie kolejnej odpadal po szykibch meczach.
Murray -1,5 seta @ 1,67 Sportingbet

Almagro N. (Esp) - Berdych T. (Cze)
Nie bede sie duzo rozpisywal, dla mnie pewny typ na Nicolasa, ktory wczorajszym 3 setowym zwyciestem napewno wzmocnil sie psychicznie.Dobry serwis,duzo winnerow,dobra gra zza koncowej linii,odpowiednia dynamika gry i duza wytrzymalosc to czynniki ktore przemawiaja dzis za Almagro w starciu z Berdychem ktory rowniez malymi kroczkami wraca do formy jednak nie jest jeszcze w tak genialnej dyspozyji jakiej byl chocby rok temu.Dla mnie Almagro wygra 2-0.

Almgro -1,5 seta @ 4,47 Pinnacle Sports

Almagro @ 2,50 Pinnacle Sports
Oprocz tego polecam:
-Nadal -4,5 @ 1,88 Pinnacle Sports
-Gasqet @ 2,95 Sportingbet
-Djoko-Stepanek-over 18,5 @ 1,80
-Simon -1,5 seta @ 4,18 Pinnacle Sports

midel 189

midel

Użytkownik
Argumenty za Simonem i Gasquetem?
Ferrer po kontuzji, wczoraj grał w pierwszym secie fatalnie (później nie oglądałem). Na Ryśka bym nie stawiał. Swoją drogą pani Kasia ???? komentująca na PS Extra przebija tępotą wszystko i wszystkich. Przez 2 gemy zastanawiała się, dlaczego Ferrer odpuścił tak ważny turniej w Toronto (pomijam, że grali w Montrealu).

P 531

paolo_

Użytkownik
Oprocz tego polecam:

-Gasqet @ 2,95 Sportingbet
Podbijam! Jakieś argumenty?
Fish to nie jakiś tam leszek, że odpada po drugiej rundzie, gra u siebie i naprawdę prezentuje świetny poziom. W finale w Montrealu postawił się Djokoviciowi (na ten moment nr 1 to Nole i za nim długo długo nikt) urywając mu seta, do tego jeszcze dwa finały w Ameryce, wczoraj pokonał Davidenke, który chyba zaczyna wracać do formy (szkoda że w pierwszych rundach trafia na solidnych rywali Djokovic, Fish, Verdasko i bidny nie może przejść drugiej rundy). Co do Gasqueta to nie robi na mnie wrażenia bo wygrane w Montrealu z Florkiem Mayerem czy Bellucim i w Cincinnati z Dolgopolovem oraz Andersonem nie są jakimś super wyczynem. Jeżeli Fish nie odpuści sobie tego turnieju tak jak wczoraj Tsonga, to widzę spokojna wygraną Amerykanina. Kursy juz poleciały z 1,50 &gt; 1,40 dlatego myslę że warto wejść w hc, gdzie linia rano była ustawiona 2,5 i już wzrosła do 3,5 ale dalej warto.

Fish -3,5 ~1,90 Bet365 6/10
Fish DW 2 0 ~2,25 Bet365 4/10

GL

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom