>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Brisbane, Chennai, Doha

Status
Zamknięty.
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
N adal - Gulbis @ Gulbis +1.5 seta 2.40 Unibet 2:0 ( 7:5 , 6:4 )

Dosyć ciekawy kurs na Łotysza , który jak wiadomo umiejętności ma całkiem spore i jeżeli głowa wytrzyma może sprawić tu niespodziankę.
Wyeliminował w poprzednich rundach Evansa i Kubota.
U Rafy już na tej pokazówce można było zobaczyć , że ma lekki spadek formy , przegrał tam z Ferrerem. W Doha przedwczoraj trochę postraszył go II secie Lukas Rosol a dziś pomęczył się z Tobiasem Kamke , który urwał mu seta.
Gulbis lubi twarde korty i powinien tu mocno powalczyć z Hiszpanem.
h2h to bezdyskusyjne 6:0 dla Nadala , ale aż 5 razy Gulbis urywał po secie ???? mam nadzieję , że tak będzie tym razem.
Powodzenia​

sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
Gasquet R. - Monfils G. 1.725 Pinnacle 2-6 5-7 ✅
Dustin Brown - Peter Gojowczyk 1,714 Pinnacle 3-6 6-3 6-7 ⛔
Obaj są Niemcami. Grali ze sobą już 6 razy. W tej rywalizacji prowadzi 4-2 Brown. Obaj mieli dobry zeszły sezon, ale Brown lepszy. Brown słynie z dobrego serwisu. Jest zawodnikiem lepszym co można zobaczyć sprawdzając ranking zawodników. Brown - 111, Gojowczyk 162. Ranking nie zawsze pokazuje kto jest lepszym zawodnikiem ale w tym przypadku tak. Brown pokonał - Dodiga i Karlovica. Natomiast Gojowczyk - Thiem i Kohliego. Bardziej cenie wygrane starszego Niemca. Grają na twardej nawierzchni, a na tej nawierzchni w historii meczów prowadzi Brown 2-0. Prawie wszystko przemawia na korzyść Browna, więc mu zaufam i ulokuje w nim moje pieniądze.
Jeśli skorzystałeś z analizy klinkij dzięki, będę wdzięczny !!!

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
Monfils G. - Brands D.
Brands win 2,38 marathon
W obecnym turnieju :
first serve Monfils - 68% Brands - 73%
first serve won Monfils - 86% Brands - 73%
second serve won Monfils - 58% Brands - 68%
Należy dodać do statystyk z tegorocznego turnieju, że Brands grał z dużo lepszymi zawodnikami niż Monfils. Davydenko ???? to zwycięzca tego turnieju z przełomu roku 2009/2010 roku oraz finalista z przełomu 2010/2011 i 2012/2013. Ferrer to z kolei gracz światowej czołówki, obdarzony dobrym returnem oraz olbrzymimi umiejętnościami głównie w obronie.
Pierdolamento.
Kogo pokonał Davydenko by zaliczać go do grona solidnych zawodników.
Odpowiedź brzmi NIKOGO. Przytoczone przez ciebie statystyki odnoszą się do edycji tego turnieju sprzed trzech, czterech lat.
O Ferrerze pisane w tym dziale było n razy więc nie będę powielał.
Podsumowanie:
Moim zdaniem w tym roku powtórzy się scenariusz z roku ubiegłego, zaważyć może lepszy 2 serwis Brandsa i wykorzystanie przez niego szans które otrzyma przy 2 serwisie Monfilsa. Kursy będą spadać, bo moim zdaniem powinny zostać wystawione na odwrót.
A pierwszy nie, przecież to Francuz wygrywa więcej po pierwszym?
????
Widziałeś Geala w akcji na tym turnieju?
Analiza naciągana pod typ, zero argumentów merytorycznych.
Przedstawienie jedynie suchych statystyk...
Jeżeli głowa będzie należycie pracowała z tego pojedynku zwycięsko wyjdzie Monfils. ✅
Edit: łatwe zwycięstwo Francuza.
Statystyki nie grają i to potwierdził ten mecz, z pozdrowieniami dla djoka :wink:

midq 677

midq

Użytkownik
Jeżeli głowa będzie należycie pracowała z tego pojedynku zwycięsko wyjdzie Monfils.
akurat w przypadku Gaela to można tak mówić przy meczach z prawie każdym na świecie, ten człowiek ma taki potencjał że gdyby ogarnął w końcu swój łeb to top10 leciutko a może i nawet wyżej. no i zdrowia też brakuje. ja tam popieram typ na Brandsa i też leciutko uderzyłem, zawsze w doha mu sie dobrze grało, rysiu zbytnio oporu dzisiaj nie stawiał monfilsowi, daniel może go pogonić jutro, szczególnie, że jest w gazie

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Anderson K. (-3) v Groth S.
2,15 Marathon

Nie rozumiem jakiegokolwiek zachwytu kursem na typ, który opisał pewien użytkownik na wcześniejszej stronie. Jak to czytam to wydaje mi się, że Anderson za rywala będzie miał serwisanta pokroju chociażby Karlovicia. Tutaj niespodzianka, rywalem będzie zawodnik, który poza Australią z Challengerów za często nie ucieka. Owszem, serwuje bardzo dobrze, jednak Anderson spokojnie jest w stanie połamać i to nie raz, nie dwa. Przecież skoro Groth potrafi przegrywać mecz w turniejach rangi Challenger z chociażby Youngiem 6-3, 6-1 to ja czegoś nie rozumiem. Owszem jak mu wchodzi to na poziomie Challenger sieje spustoszenie, jednak jedno zwycięstwo z Harissonem po dwóch TB, nie robi z niego nikogo lepszego. Jak mu będzie siedział serwis to może powalczyć, inaczej jest stracony. Dla mnie kurs na handicap -3 to jakieś nieporozumienie. Tak rozumiem, że gra u siebie, Anderson rozegra pierwsze spotkanie w tym cyklu, jednak nadal mnie ten kurs interesuje. Tie-break może być, owszem ale nie jest to jakaś oczywistość, żeby rzucać się na ten kurs, jak ktoś chce to grać to polecam zobaczyć jak wygląda forma serwisowa i próbować. Taka ciekawostka to fakt, że obaj Panowie spotkali się ze sobą sześć lat temu w kwalifikacjach do Australian Open, Anderson wtedy był zawodnikiem poziomu Grotha i co, jakimś cudem wygrał 6:4, 6:2 i zdołał przełamać Australijczyka..

Otrzymane punkty reputacji: +16
djoko_ 210

djoko_

Użytkownik
Pierdolamento.
Kogo pokonał Davydenko by zaliczać go do grona solidnych zawodników.
Odpowiedź brzmi NIKOGO. Przytoczone przez ciebie statystyki odnoszą się do edycji tego turnieju sprzed trzech, czterech lat.
To jest początek sezonu i Davydenko w tym roku jeszcze nikogo nie pokonał, jednakże od kilku lat rok po roku notuje on bardzo dobre mecze i wyniki na początku sezonu. Odpowiednie do tego statystyki przytoczyłem.
Mój drogi, zanim sam coś napiszesz polecam sprawdzić statystyki ( czemu nie wstawiłeś statystyk sprzed 3 lat jeśli twierdzisz że są takie same? Czyżby 3 lata temu Brands nie startował w tym turnieju?), bo te przytoczone przeze mnie odnoszą się do bieżącego turnieju.
A pierwszy nie, przecież to Francuz wygrywa więcej po pierwszym?
Owszem wygrywał więcej po pierwszym ale były to mecze ze stojącym jak kołem R. Gasquetem i ze słabym Giraldo.
Widziałeś Geala w akcji na tym turnieju?
Tak widziałem, inaczej bym o nim nie pisał. Nie zrobił wielkiego wrażenia. Przy tak stało serwującym Gasquecie jego returny wyglądało w większości bardzo słabo.
Analiza naciągana pod typ, zero argumentów merytorycznych.
Przedstawienie jedynie suchych statystyk...
Hahaha, jedziesz po mojej analizie, a sam przedstawia zero argumentów. Dla ciebie argumentem jest że głowa będzie należycie pracowała i jeszcze sam tego nie wiesz bo piszesz jeżeli. Monfils to jeden z pierwszych zawodników którego bym podejrzewał, że jednak głowa nie będzie dobrze pracowała.
Według mnie każda porządna analiza powinna być oparta na statystykach, bo wrażenie jak kto gra poza statystykami jest bardzo subiektywne i może kogoś wprowadzić w błąd.
Pozdrawiam i polecam nie wypowiadanie się jeśli się nie ma nic konstruktywnego do napisania.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Monfils G. - Brands D.
Brands D. ::: 2,56 ::: Pinnacle ::: 2/10
Przy tym typie na pewno warto zaznaczyć, że Daniel Brands pokonał już trzykrotnie Monfilsa i to raz rok temu na tym turnieju w dwóch setach. Faworytem meczu według bukmacherów jest Francuz co uważam za niesłuszne. Niemiec świetnie trzyma swoje podanie i przede wszystkim jest cierpliwy. Gael&#39;a każdy zna, wczoraj gdzie dominował w większości meczu w drugim secie zaczął atakować z większości piłek przy podaniu Gasqueta. Nie wiadomo czy robił to, żeby dłużej pograć przeciwko kontuzjowanemu koledze z Francji czy po prostu obrał sobie &quot;taką taktykę&quot;. Co by nie mówić o tym meczu to value jest po stronie Brandsa.
Wynik: 6:2 6:1 ⛔
???? Cilic M. - Nishikori K.
Cilic M. ::: 1,95 ::: Pinnacle ::: 2/10
H2H 2:3 na korzyść Japończyka, ale jutro skazuję go na porażkę. Cilic świetnie trzyma swoje podanie, 16 asów z Dimitrovem i 14 z Isominem budzi na pewno podziw. Do tego świetnie czuje się na returnie. Lepsze wrażenie robią na mnie wyniki przeciwko Bułgarowi i Uzbekowi niż zwycięstwo Japończyka nad Ebdenem który rok temu wygrał tylko 5 spotkań na hardzie na poziomie ATP z bardzo słabymi zawodnikami. Co prawda Nishikori rok temu doszedł tutaj do półfinału to jednak intuicja mi podpowiada, że przegra.
Wynik: 4:6 7:5 2:6 ⛔

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Monfils - Brands typ 2 kurs 2.5 Bet365
Widzę , że wszyscy grają raczej w stronę Brandsa , ale to zrozumiałe po takim kursie. nie wiem czym sugerują się buki faworyzując Francuza. Wiadomo atut pierwszego dobrego podania nie to co Ferrer wczoraj , lecz Niemiec potrafi serwować dużo mocniej i wczoraj niekoniecznie serwował rewelacyjnie stać go na więcej. Nie wiem czemu bezpośrednie pojedynki nie są brane pod uwagę gdzie 3-0 dla Niemca w tym jeden mecz w Doha w zeszłym roku. Ja dziś probuje grubo na Niemca dla mnie 60-40 dla Niemca odwrotnie niż u buków.

paull 145

paull

Użytkownik
A ja to widzę tak:

Brown - Gojowczyk
typ:2
kurs:2,20 bet365
✅

Pomimo że obu graczy dzieli 60 miejsc w rankingu to większe szanse daje Pietrkowi ???? Nie sugeruje się wczorajszym dniem - który swoją drogą obnażył podejście niektórych zawodników do tak zwanego zawodowstwa - ale drogą jaką przebył Gojowczyk w kwalifikacjach. Pokonując dryblasa Struffa ,ocierającego się o turnieje Atp Kavcica i w 1 rundzie Thiema dał mi dużo do myślenia. Obaj panowie mają mocne i dobre serwisy. To prawda że Piotrek jeszcze jest nie opierzony w takim tenisowym cwaniactwie ale naturalizowany Niemiec rodem z Jamajki podejrzewam że się wystrzela w pewnym momencie a te jego permanentne chodzenie do siatki odbije mu się czkawką. Brown w zeszłym sezonie grał do samego końca. Gojowczyk będzie świeższy i z większą determinacją podejdzie do tego meczu.

Monfils - Brands
typ:1
kurs:1,55 bet 365
✅

Tak to prawda, Niemiec wczoraj spisywał się fenomenalnie. Tak to również prawda że rok temu zrobił wielką niespodziankę wygrywając z Monfiles. Tak to prawda będzie na gazie. Ale oglądałem zarówno jednego jak i drugiego wczoraj. Monfils jeżeli nie będzie pajacował i robił cyrku to nie chce mi się wierzyć że Niemiec będzie potrafił znaleźć panaceum na te jego mocne i zamaszyste uderzenia. Brands ma świetny serwis ale nie jest demonem szybkości. Gael ? Dochodzi niemal do wszystkiego. Pająkowate nogi i te jego szusowanie po korcie pozwalają mu na odgrywanie każdej piłki. Istnieje ryzyko a jakże... To czego z pewnością będziemy światkami to atomowe serwisy ???? jedyny pewnik w tym meczu

Otrzymane punkty reputacji: +6
tikanes 246

tikanes

Użytkownik
@Paull
Dot. meczu Brandsa. Nie kwestionuje typu, natomiast piszesz, że Monfils jest wybiegany i dochodzi do każdej piłki. Ferrer przecież też taki jest, choć grał wczoraj tak ogólnie kiepsko, bo słabo serwował i miał trochę za dużo UE i return za krotki, to Brands nie dał pograć wczoraj Ferrerowi - dużo winerów i mocny % z 1 serwisu. Monfils z pewnością-będzie lepiej returnował, serwował i może nawet będzie bardziej regularny od Ferrera - ogólnie będzie ciekawie, ale z pewnością nie można tego grać &quot;mocno&quot;, bo tutaj może być różnie. I podsumowując, uważam, że kursy wcale nie są źle wystawione. Mam takie wrażenie, że Brandsowi może zabraknąć cierpliwości.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Victor Hanescu [ROM] vs. Florian Mayer [GER] WYNIK 46 76 46 ⛔
KURS: 3.35
ComeOn

Nikt dziś nie gra przeciwko himerycznemu Florkowi ? Pokonanie Andego spowodowało, że Niemiec jest wg buków bitym faworytem do wygrania spotkania z Hanescu. Owszem, Hanescu końcówkę zeszłego sezonu miał fatalną i w zasadzie przegrywał wszystko co mógł, ale w tym sezonie całkiem fajnie zaczął pokonując faworyzowanego Souse czy Verdasco. Wiadomo też, że Hanescu preferuje nawierzchnie wolniejsza (CLAY) no ale początek sezonu i pierwszy Wielki Szlem to HARD, więc Rumun próbuje sił na mniej lubianej nawierzchni.
Owszem Florek sprawił sensacje pokonując Andego, no ale spokojnie... Andy jest po kontuzji, widać choćby po procencie pierwszego podania, że jeszcze w optymalnej dyspozycji Szkot nie jest, a Florek miewa przebłyski i nie raz już wygrywał z TOP10. Często jest jednak tak, że po takim meczu przychodzi rozluźnienie i ten niby faworyt, co pokonał w poprzedniej rundzie zawodnika z TOP10, przegrywa kolejne spotkanie z niżej notowanym rywalem. Takich meczy możnaby wymienić kilka patrząc tylko na zeszły sezon. Dodatkowo Niemiec jest bardzo himeryczny i często jak mu nie idzie na początku spotkania to odddaje bez walki cały mecz. Może i Hanescu na HARDzie nie jest wirtuozem, ale to solidny i doświadczony zawodnik, który potrafi wykorzystać słabszy dzień rywala.
Wg mnie kurs zawyżony i Victora jak najbardziej stać dziś na zwycięstwo.
//BRAWO za walkę dla Victora !! 8 piłek meczowych potrzebował Florek aby w końcu wygrać...

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Garcia-Lopez G. v Paire B. ✅
1,81 Marathon
Kurs mnie bardzo zaskakuje, pozytywnie oczywiście. Garcia-Lopez niby rozegrał już spotkanie, jednak zbyt dużo wniosków z niego nie można wyciągnąć bo rywal na poziom ATP był po prostu słaby. Dziś swój pierwszy mecz w cyklu rozegra Benoit Paire, zawodnik bardzo widowiskowy a zarazem chimeryczny i nie przewidywalny. Dzisiaj jeśli Francuz zagra na normalnym poziomie to według mnie nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem Hiszpana. Jego styl gry fantastycznie wpasowuje się do gry na hardzie, częste i skuteczne akcje pod siatką, fantastyczna gra kątowa z obu stron to jest co co lubi i potrafi grać Benoit. Ostatni argument i najmocniejszy. Paire broni tutaj punktów za zeszłoroczny półfinał. Co do gry Garcia-Lopeza na twardej nawierzchni to nigdy nie potrafiłem się przekonać. Średni poziom bardzo, w zeszłym sezonie raz zameldował się w drugiej rundzie turnieju ATP w Winstom Salem. Jeśli Paire podejdzie poważnie do tego spotkania to wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +29
P 2,4K

promark

Użytkownik
Jak najbardziej podpisuję się pod typem i analizą Mad3Rs.
Peya A. / Soares B. - Dodig I. / Melo M. 2-0 izii
1.61 Bet365

Ja dziś zaproponuję typ na parę deblową Peya A. / Soares B. Są dla mnie parą stabilniejszą i grającą bardziej konsekwentnie od pary Dodig I. / Melo M. Obie pary są bardzo utytułowane, obie grały w World Tour Finals roku 2013 więc można liczyć na dobry mecz. Grali ze sobą w tamtym roku 3 razy i 3 razy zwyciężali Peya/Soares, 2 razy na hardzie i 1 raz na clayu. Warto zaznaczyć że Dodig odpadł w pierwszej rundzie turnieju, z Brownem i zagrał bardzo słabo. Nie do końca wiadomo jak z jego formą, a może po prostu mu się nie chciało ... Gram na parę bardziej doświadczoną, i mam nadzieję że podtrzymają passę H2H i wygrają po raz 4 ze swoimi przeciwnikami.

paull 145

paull

Użytkownik
@Paull
Dot. meczu Brandsa. Nie kwestionuje typu, natomiast piszesz, że Monfils jest wybiegany i dochodzi do każdej piłki. Ferrer przecież też taki jest, choć grał wczoraj tak ogólnie kiepsko, bo słabo serwował i miał trochę za dużo UE i return za krotki, to Brands nie dał pograć wczoraj Ferrerowi - dużo winerów i mocny % z 1 serwisu. Monfils z pewnością-będzie lepiej returnował, serwował i może nawet będzie bardziej regularny od Ferrera - ogólnie będzie ciekawie, ale z pewnością nie można tego grać &quot;mocno&quot;, bo tutaj może być różnie. I podsumowując, uważam, że kursy wcale nie są źle wystawione. Mam takie wrażenie, że Brandsowi może zabraknąć cierpliwości.
To co miałem na myśli to to, że Francuz ma większy zasięg rąk i dłuższe nogi. Nie boi się ślizgać nawet przy takiej nawierzchni. A Ferrer ? do olbrzymów nie należy i bardziej bazuje na szybkich nogach i płaskich uderzeniach. W wielu meczach komentatorzy jęczą niemal z podziwem nad wyczynami Gaela przy tych jego susach, które niejednokrotnie dają mu punkty. To raz a dwa - Monfils ma porównywalną moc uderzeń co Daniel. Wczoraj pokazał z Ryśkiem ich moc. Nawet do nich nie startował. Cóż, być może to prawda, że troszkę butnie to napisałem ale lubię i cenie tego wariata rodem z Paryża ????

rickross 71

rickross

Użytkownik
Garcia-Lopez G. / Oswald P. - Begemann A. / Emmrich M. 2 1.50 William Hill.
Typuje zwyciestwo pary dwoch niemcow,ktorzy wystepuja w zestawieniu ze soba juz jakis czas. W poprzednim sezonie nie odnotowywali nadzwyczajnych wynikow. W turniejach rangi atp wygrali tylko w Dusseldorfie. Jednak chce zaznaczyc ze jest to ograna para mierzaca sily z zawodnikami z topu.Widzialem ich jeden mecz przeciwko Marachowi i Bednarkowi w tamtym sezonie i para niemiecka zrobila na mnie duze wrazenie.Emmrich barrdzo dobry serwis z lewej reki i widac bylo zrozumienie u obu panow.Za przeciwnikow beda mieli pare sklejona na biegu na potrzeby turnieju.Garcia lopez i Oswald nie rozegrali ze soba ani jednego meczu. Naprawde nie wiem co musialo by sie stac by oni ten mecz wygrali,para niemiecka to zbyt wymagajacy rywal potrafiacy sprawic klopoty nie jednemu teamowi z topu.Jak dla mnie bardzo wysokie szanse na powodzenie typu.✅ 3-6 7-5 9-11

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Monfils G. v Brands D. (+1,5s.) ⛔
1,71 Marathon
Ostatni ćwierćfinał turnieju w Ad-Dausze, bardzo ciekawy pojedynek, gdzie kursy są jak dla mnie trochę przesądzone. Poszperałem w sieci, poszukałem jakiejś informacji na temat kontuzji Brandsa, nic nie ma. Dlatego pytam, dlaczego tak gwałtownie wzrastają kursy? Odpowiedzi brak, więc trzeba skorzystać. Ja proponuję tutaj zagrać handicap setowy na reprezentanta Niemiec, który wczoraj zagrał świetne spotkanie i wyeliminował trzecią rakietę świata z turnieju. Gael Monfils ewidentnie nie potrafi grać z Danielem Brandsem, trzy spotkania stoczyli ze sobą, trzy zwycięstwa Daniela. Dzisiaj wydaje mi się, że Gael ma największe szanse, jednak obaj są w sztosie i jest to typowy, wyrównany mecz. Może tutaj zdarzyć się wszystko, będą decydować malutkie niuanse, które są dla nas niewidoczne. Serwis będzie odgrywał dużą rolę, jest to zaleta obu graczy. Ogólnie rzecz biorąc, nie chcę tutaj typować kto wygra ten mecz, jednak jak dla mnie wygranie jednego seta przez Brandsa jest formalnością.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Monfils - Brands
2.62 Bet365
W tym meczu proponuję typ na Niemca, który moim zdaniem prezentuje się bardzo solidnie w tym turnieju, pokonał finalistę zeszłego roku Davydenko i jednego z czołowych graczy obecnego tenisa Davida Ferrera. Monfils grał z przeciętnym na hardzie Giraldo, i z Gasquet który narzekał na ból pleców i nie grał na miarę swoich możliwości a i tak męczył się ze swoim rodakiem w drugim secie. Brands to przede wszystkim mocny serwis i atomowy forhend. Widać, że lubi grać z Franzucem bo w tamtym roku spotkali się 3 razy (także na tym turnieju w Doha) i za każdym razem Brands wygrywał. Sporo zależy także od tego jak będzie grał Monfils, czy nie będzie pajacował i kombinował. Dla mnie kurs to duże value, bo kursy powinny być na równo. Polecam bet w stronę Brandsa i o ile utrzyma formę serwisową z poprzednich meczy o tyle myślę że spokojnie wygra ten mecz z nieobliczalnym Monfilsem.

sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
Gasquet R. - Monfils G. 1.725 Pinnacle 2-6 5-7 ✅ Dustin Brown - Peter Gojowczyk 1,714 Pinnacle 3-6 6-3 6-7 ⛔
Cilic
M - Nishikori K. 1.8 Pinnacle
Jeden z użytkowników już opisał to spotkanie - AKA SHAKAL. Zgadzam się z nim, ale i ja troszke o tym spotakniu napiszę. On złapał kurs 1,95 a ja niestety o 0,15 mniejszy, ale 1,8 też fajny kurs. Zawodnicy na porównywalnym poziomie, lecz dla mnie Marin jest zawodnikiem lepszym. Po za tym w tym turnieju jest w rewelacyjnej formie. Co można wywnioskować chociaż po tym jak mu serwis siedzi. Po za tym jeśli się nie mylę to Marin jest tak nisko w rankingu bo w tamtym sezonie był zawieszony. Więc trzeba odbudowywać pozycję w tym roku. Najlepiej na początku w dodatku jak forma dopisuje. Obaj mają szanse na finał w tym turnieju bo w półfinale bedą mieli zawodnika co będzie spokojnie do ogrania. Forma jest, drabinka nie najcięższa - więc trzeba to wykorzystać i wygrać.

Jeśli skorzystałeś z analizy klinkij dzięki, będę wdzięczny !!!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Doha &amp; ATP Chennai
???? Mayer F. - Monfils G.
Monfils G. ::: 1,39 ::: Pinnacle ::: 5/10
Dokładny wynik 0:2 ::: 2,11 ::: Pinnacle ::: 1/10

H2H 0:4. Monfils gra na tym turnieju świetny tenis, dzisiaj zniszczył Brandsa pod każdym względem. Serwis świetny, return tak samo, dobiega do każdej piłki, Niemiec w meczu nie miał nic do powiedzenia. Florian Mayer już męczył się z taką gwiazdą tenisa jak Przysiężny i wygrał dopiero w 3 secie po tie-breku. Mecz z Murrayem to klasyczna tenisowa bukmacherska szopka. Najpierw prowadzenie Szkota 6:3 3:1, a później cyrk i zamiast kreczu odwracamy wynik o 180 stopni. Niemiec dzisiaj męczył się niemiłosiernie z kolejną gwiazdą światowego formatu Rumunem Victorem Hanescu, choć mecz mógł skończyć się w 2 setach to Mayer dopiero po 6 Match Ballsu wygrał mecz.
Patrząc pod kątem formy całego turnieju to na prawdę zrobię wielkie oczy jeżeli jutro wygra to Mayer. Wszystko co będzie wyżej niż 1,30 jest akceptowane.
Wynik: 3:6 2:6 ✅
???? Bhambri Y. - Pospisil V.
Pospisil V. ::: 1,41 ::: Pinnacle ::: 3/10
Dokładny wynik 0:2 ::: 1,83 ::: Bet365 ::: 1/10

Różnica przynajmniej 2 klas. Hmm... co tu można napisać? Bhambri pokonał dzisiaj Fogniniego, ale nie bez powodu kursy spadły z ponad 4,00 do 2,10. Okazało się, że słusznie bo Włoch w drugim secie skreczował. Indus pokonał jeszcze Hiszpana Carreno-Busta, ale ten nie gra nic na hardzie. Tu też nie ma mowy o jakimś kibicowaniu pod gospodarza bo w 80% stadion jest pusty. Kanadyjczykowi upiekł się jeden mecz bo Lu oddał walkowerem, ale i tak pomimo to kursy powinny oscylować w granicy 1,10.
Jedyne co mnie martwi to, że rok temu w ćwierćfinałach odpadł Wawrinka, Berdych i Cilic po niebotycznych kursach, dlatego radzę nie podpalać się ze stawkami na takich turniejach.
Wynik: 3:6 3:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ja się nie zgodzę z Shakalem o różnicy 2 klas pomiędzy Yuką a Kanadyjczykiem? Przecież Vasek grał rok temu w challengerach i dostawał baty od dużo gorszych grajków niż Hindus jak Munoz De-La Nava, Rik De Voest czy nawet Reyes-Varela, wyszedł mu tak na prawdę jeden turniej na własnych śmieciach, ułożyła mu się drabinka i robimy z niego mega gracza, Vasek to jedynie mocne podanie a w wymianach widzę przewagę Bhambriego? Po pierwsze dużo lepszy BH i poruszanie się po korcie, posiada uderzenie kończące i jest pewny siebie, na dodatek będzie grał przed własną publicznością i bukmacherzy wystawili papierowy kurs, moim zdaniem jest w stanie ugrać przynajmniej seta albo nawet wygrać, to nie jest przypadek że pokonał takiego pracusia na korcie jak Carreno-Busta i zawsze groznego Włocha Fogniniego. Shakal może powinni dać 1,01? Widziałeś kiedykolwiek Hindusa w akcji że piszesz takie bzdury?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom