MECZ : Federer R. / Mahut N. - Cabal J.S. / Farah R.
TYP : DW 2:1
KURS : 4.0
BUK : bet365
Witam, dzis o godzinie 10:30 a wiec dosłownie za kwadrans zagrają męscy debliści. Mój typ opieram na czysto statystycznych suchych faktach, albowiem drabinka na to wskazuje, iż w meczu padnie wynik 2:1, czyli over 2.5set.
W 1/8 na osiem meczy wynik 2:1 padł trzykrotnie, przy czym para Cabal, Farah własnie zaliczyła ten wynik, w ćwierfinałach 4 na 4 to wyniki 2:1 ! jak wiemy jeden półfinał juz sie rozegrał, gdzie nasz reprezentant - Frystenberg wraz z nestorem rozprawili sie z turniejowa trójką(3) 2:0. Tutaj mocniejszą parą jak dla mnie jest para szwajcarsko-francuska, co tez oddmakerzy zaznaczyli w kursach, odpowiednio 1,44 i 2,62, nastawiam sie na wyrównane widowisko, RF nie jest juz tym tytanem sprzed paru sezonów, coraz blizej konca kariery, lecz bardziej chodzi o to ze sprawność u trzydziestolatka juz nie jest taka jak powinna, a więc scenariusz zakładam taki, zacięty mecz z czego górą wychodzi Roger i Nicolas. Myśle ze kurs to duże value i okoliczności tez sprzyjają. POWODZENIA
GL & HF
E: Widać na spotkanie miało wpływ to, to co pisałem, Roger juz dziadek i nie dał rady pociagnąć 2 meczy w przeciągu kilku godzin.. trudno