>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Brisbane, Chennai, Doha

Status
Zamknięty.
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
jedyne czego się boję to o kondycję Monfilsa,
dlaczego się boisz o jego kondycję? przecież on tutaj miał same szybkie i bezbolesne 2-0, a jest wybiegany PRAWIE tak samo jak Nadal. przecież nawet na RG gdzie był praktycznie świeżo po kontuzji zagrał 3 mordercze pojedynki w tym dwa bardzo długie pięciosetowe ;) o jego kondycję się nie bój. ten mecz jest tylko do oglądania, ewentualnie jakiś over gemowy bo coś czuję 3 sety tutaj.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Doha - FINAŁ
???? Nadal R. - Monfils G.
Monfils G. ::: 3,12 ::: Pinnacle ::: 3/10
Monfils G. -1,5 seta ::: 5,25 ::: Pinnacle ::: 1/10

Wszystko na to wskazuje, że ten bet może być betem stycznia pierwszego tygodnia, tak zwaną &quot;petardą&quot;. A tak na serio wracając na ziemię to Nadal lubi sobie czasem w sezonie zaliczyć &quot;sesacyjną&quot; wpadkę, początek roku w jego wykonaniu to bukmacherskie żniwa.
2013 ATP 250 Vina del Mar (Pierwszy turniej Hiszpana po kontuzji) Finał Horacio Zeballos - Rafael Nadal (2)6:7 7:6(6) 6:4
Kursy: 16,01 - 1,01
2012 ATP 250 Doha Półfinał Gael Monfils - Rafael Nadal 6:3 6:4
Kursy: 4,2 - 1,22
2011 ATP 250 Doha Półfinał Nikolay Davydienko - Rafael Nadal 6:3 6:2
Kursy: 3,04 - 1,37
2010 ATP 250 Doha Finał Nikolay Davydienko - Rafael Nadal 0:6 7:6(8) 6:4
Kursy: 2,05 - 1,75
2009 ATP 250 Doha Ćwierćfinał Gael Monfils - Rafael Nadal 6:4 6:4
Kursy: 6,94 - 1,09
2008 ATP 250 Chennai Finał Mikhail Youzhny - Rafael Nadal 6:0 6:1
Kursy: 2,75 - 1,45
2007 ATP 250 Chennai Półfinał Xavier Malisse - Rafael Nadal 6:4 7:6(4)
Kursy: 6,00 - 1,12
2006 ATP 250 Marseille (7 tydzień pierwszy jego turniej) Półfinał Arnaud Clement - Rafael Nadal 2:6 6:3 7:5
Kursy: 5,35 - 1,15
2005 ATP 250 Doha Ćwierćfinał Ivan Ljubicic - Rafael Nadal 6:2 (3)6:7 6:3
Kursy: 1,91 - 1,87
2004 ATP 250 Chennai Pierwsza runda Thierry Ascione - Rafael Nadal 7:6(5) 6:4
Kursy: 2,81 - 1,42​
Tak to mniej więcej wygląda. Od 10 lat Nadal nie wygrał pierwszego turnieju w sezonie. Odnośnie aspektów czysto sportowych Gael Monfils gra na tym turnieju świetnie, dobiega do każdej piłki, trzyma świetnie swoje podanie, warto dodać, że już na turnieju w Szanghaju pokonał Federera, a zwycięzcy turnieju Djokovicowi urwał set.
Nadal stracił set z niezwykle zmobilizowanym Tobiasem Kamke, dzisiaj miał ogromne problemy z Niemcem Gojowczykiem. Myślami &quot;Rafa&quot; powinien być już na Australian Open niż grać tutaj na jakiś podrzędnych turniejach.

Wynik: 6:1 (5)6:7 6:2 ⛔

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Rafael Nadal - Gael Monfils @3,0⛔⛔ Bet365 2:1 Nadal zagrał dziś najlepszy mecz na tym turnieju.
Finał turnieju w Katarze. Francuz przeszedł ten turniej jak burza nie tracąc przy tym ani jednego seta. Szczególną uwagę przykuł dzisiejszy mecz Gaela gdzie szybko rozprawił się z Niemcem Mayerem, który nie grał źle, ale nic nie mógł poradzić na tak grającego Francuza. Po niektórych akcjach z niedowierzaniem kręcił głową jak Monfils potrafił to odegrać. Nic dziwnego, na tym turnieju nie ma piłki to której Gael by nie dobiegł. Co najważniejsze jest regularny, nie popełnia aż nadto UE, świetny serwis, którym ustawia sobie wymiany ale chyba u niego naj, naj,najważniesze, ze wkońcu nie pajacuje na korcie, gra z zaangażowaniem.
Coż można powiedzieć o Rafie ? Tyle że jest w finale. Ewidentnie widać po Nadalu że nie wszedł dobrze w sezon. Było to już zauważalne w pokazówce w Abu Dhabi gdzie przegrał z Ferrerem. W Doha jeszcze nigdy nie wygrał. Stracone sety z Niemcami, Kamke! i Gajowczykiem! chluby mu nie przynoszą. Dużo UE szczególnie z bh, niski procent pierwszego podania, kiepski return to wszytko się złożyło na te stracone sety z o kilka klas gorszymi zawodnikami.
Dzisiejsi finaliści spotkali się ze sobą na tym turnieju 2 razy. Oba te spotkanie wygrał dość gładko w dwóch setach Monfils. GL :smile:

delikwent 36

delikwent

Użytkownik
MECZ : Federer R. / Mahut N. - Cabal J.S. / Farah R.
TYP : DW 2:1
KURS : 4.0
BUK : bet365

Witam, dzis o godzinie 10:30 a wiec dosłownie za kwadrans zagrają męscy debliści. Mój typ opieram na czysto statystycznych suchych faktach, albowiem drabinka na to wskazuje, iż w meczu padnie wynik 2:1, czyli over 2.5set.
W 1/8 na osiem meczy wynik 2:1 padł trzykrotnie, przy czym para Cabal, Farah własnie zaliczyła ten wynik, w ćwierfinałach 4 na 4 to wyniki 2:1 ! jak wiemy jeden półfinał juz sie rozegrał, gdzie nasz reprezentant - Frystenberg wraz z nestorem rozprawili sie z turniejowa trójką(3) 2:0. Tutaj mocniejszą parą jak dla mnie jest para szwajcarsko-francuska, co tez oddmakerzy zaznaczyli w kursach, odpowiednio 1,44 i 2,62, nastawiam sie na wyrównane widowisko, RF nie jest juz tym tytanem sprzed paru sezonów, coraz blizej konca kariery, lecz bardziej chodzi o to ze sprawność u trzydziestolatka juz nie jest taka jak powinna, a więc scenariusz zakładam taki, zacięty mecz z czego górą wychodzi Roger i Nicolas. Myśle ze kurs to duże value i okoliczności tez sprzyjają. POWODZENIA
GL &amp; HF
E: Widać na spotkanie miało wpływ to, to co pisałem, Roger juz dziadek i nie dał rady pociagnąć 2 meczy w przeciągu kilku godzin.. trudno

mradam 388

mradam

Użytkownik
Ten hurra optymizm i stawianie na Gaela może być zgubne. Między graczami z Wielkiej 4, a nawet kolejną 4 jest przepaść, nie wspominając o reszcie graczy. Nadal obok Nole jest graczem, który bez formy potrafi przerzeźbić spotkanie na swoją korzyść. Owszem Gael gra bardzo dobrze, gra bardzo dojrzałe, dobrze taktycznie, jednak nie sądzę, aby świetny Monfils był nawet na poziomie przeciętnego Nadala. To jest finał, Hiszpan nie odpuszcza @1.4 Nadal win.✅

Edit: Wyszła różnica, o której mówiłem.

pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
Ten hurra optymizm i stawianie na Gaela może być zgubne. Między graczami z Wielkiej 4, a nawet kolejną 4 jest przepaść, nie wspominając o reszcie graczy. Nadal obok Nole jest graczem, który bez formy potrafi przerzeźbić spotkanie na swoją korzyść. Owszem Gael gra bardzo dobrze, gra bardzo dojrzałe, dobrze taktycznie, jednak nie sądzę, aby świetny Monfils był nawet na poziomie przeciętnego Nadala. To jest finał, Hiszpan nie odpuszcza @1.4 Nadal win.
Ja też nigdy nie odpuszczam, nawet jak nie jestem w formie, a z Gaelem bym przegrał. Jak widziałeś chociaż jeden mecz to powinieneś wiedzieć w jakiej formie jest obecnie Nadal, a Monfils gra jak natchniony
Nadal- Monfils(+3,5) 2(1,71)
Wynik:⛔Za pasywnie, za dużo w środek kortu.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Ja też nigdy nie odpuszczam, nawet jak nie jestem w formie, a z Gaelem bym przegrał. Jak widziałeś chociaż jeden mecz to powinieneś wiedzieć w jakiej formie jest obecnie Nadal, a Monfils gra jak natchniony
Nadal- Monfils(+3,5) 2(1,71)
Wynik:
Ja rownież gram w tenisa i nawet gdy jestem w formie, a przychodzi mi grać z kimś kto jest lepszym graczem i jeśli nawet on ma kiepski dzień to potrafi ze mną wygrać, bo ma większe umiejętności, doświadczenie. Oglądałem mecze jednego i drugiego. Rafa to przerzeźbi. Powodzenia!

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Rafael Nadal v Gael Monfils (Liczba setów 2-drogowo) WYNIK 61 67 62 ✅
TYP: Powyżej 2.5
Bet365

&quot;Ten hurra optymizm i stawianie na Gaela może być zgubne.&quot; - też jestem tego zdania
i wcale nie jest takie oczywiste, że, mimo iż Gael wymiata w tym turnieju, to wygra to spotkanie. Nadal może i w najwyższej formie jeszcze nie jest, ale przeciwko bardzo dobrze grającemu Gulbisowi doświadczeniem wygrał spotkanie, mimo iż w drugim secie już przegrywał 0:3. Nadal jest zawodnikiem z którym nie można pozwolić sobie choćby na moment rozkojarzenia, bo od razu to wykorzysta. Gael jakby nie było jest graczem stosunkowo chimerycznym i w zasadzie może zagrać kapitalne spotkanie a może i &quot;przypajacować&quot;. Owszem słynnego pajacowania na korcie w jego wykonaniu jeszcze w tym roku nie widzieliśmy ale charakter i styl danego gracza raczej się nie zmienia tak po prostu...
Inny aspekt to H2H w którym to Gael oczywiście zdecydowanie przegrywa z Nadalem, ale paradoksalnie dwa spotkania które wygrał z Hiszpanem odbyły się właśnie na tym turnieju. Czy wygra również trzecie spotkanie w Doha ? Wątpię aby Nadal mu na to pozwolił ale pewny jestem, że będzie niesamowita walka w tym spotkaniu, stąd zamiast typowania na WIN w jedną lub drugą stronę gram 3setówkę po bardzo atrakcyjnym kursie. Dla mnie prawdopodobieństwo trafienia tego typu jest znacznie większe na co wskazuje kurs. Wątpię aby jeden lub drugi zawodnik zdominował dzisiejsze spotkanie. Argumenty są zarówno za Monfilsem jak i Nadalem. Monfils gra tutaj wyśmienicie, oglądałem jego mecze z Brandsem (którego wręcz zdemolował) oraz z Florkiem, który starał się jak mógł, ale Francuz był poza zasięgiem. Nadal z drugiej strony to wielki mistrz i na pewno będzie starał się wygrać turniej w którym jeszcze w karierze nie wygrał. Mimo iż jakoś cudownie nie gra, to jednak w meczu z Gulbisem pokazał bardzo dobrą grę obronną. Dziś mecz może wyglądać bardzo podobnie jak mecz Nadal - Gulbis, z tą tylko różnicą, że Gael będzie popełniał mnie UE w porównaniu do Łotysza.
Podsumowując, moim zadaniem dziś będzie mega spotkanie na dobrym poziomie w którym zobaczymy 3 sety. Po takim kursie z pocałowaniem ręki w to wchodzę.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Monfils - Nadal 3,0 0.5/10
Bardzo delikatnie na Francuza, sporo zostalo opisane. Gael gra znakomicie ale dopiero dzis bedzie praawdziwy sprawdzian. Swietnie serwuje, dobra taktyka, skroty, wie kiedy mocniej kiedy technicznie. Nadal za to gra bardzo zle. Kamke mial dlugie momenty dominacji, wydawalo mi sie jednak, ze po tej wygranej Rafa rozwali amatora Gojowczyka w 45 minut i bedzie juz myslec o finale. Nie wiem jakim cudem Niemiec wygral seta. Tego meczu nie mialam okazji ogladac ale ogladalam mecz Gojowczyk - Brown i to byla parodia tenisa. Monfils ma duza szanse wygrac, ponad 40% wiec taki kurs ok

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Doha
Spotkanie: Rafael Nadal - Gael Monfils
Typ: DW: 1-2
Kurs: 5.0
Bukmacher: Unibet
Godzina: 16:00
Analiza:

ATP w Doha. Finał turnieju w którym to zmierzą się ze sobą Rafael Nadal oraz Gael Monfils. Mecz może być na prawdę na wysokim poziomie, obaj są genialni w obronie, ale i w ataku potrafią zagrać kosmicznie. Do tego Monfils wiadomo jaki to jest typ &quot;showmana&quot; także mecz na pewno godny oglądnięcia. Nadal tutaj jest faworytem ale nie musi tego wygrać, widać, że jego forma jest jeszcze na słabszym poziomie, swoje wygrywa ale stracił sety z Kamke czy Gojowczykiem w tym turnieju oraz spore męki z Gulbisem czy Rosolem. Monfils nie stracił seta jeszcze, na pewno swoje pojedynki wygrywal pewniej niż Hiszpan, a rywali nie miał złych bo Gasquet czy Brands oraz w ostatneij rundzie F.Mayer. Jednak najciekawsze jest porównanie H2H. Otóż, grali ze sobą 10 razy obaj tenisiści i 8-2 jest dla Nadala także bez niespodzianki, ale te 2 zwycięstwa Francuza oczywiście były w tym turnieju w Doha, w roku 2009 oraz 2012 i to Gael wygrywał te spotkania bez straty seta. Monfils kapitalnie serwuje, jak utrzyma podanie to wiadomo Nadala nie jest tak trudno przełamać. Rafa na pewno da od siebie więcej, to jest finał i on nie zwykł ich przegrywać. Monfils na pewno powalczy, ale sprawa wyniku na prawdę wydaje się otwarta. Dużo zależy od 1 seta, jak tutaj Monfils wygra to myślę, że 3 sety zobaczymy na pewno, bo Rafa już kolejny raz do zera nie przegra. Taki właśnie też zakład wybieram.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Wawrinka - Roger-Vasselin(+1,5s) 2 @ 2,21⛔
Wawrinka - Roger Vasselin(+5g) 2 @ 1,50⛔
over 22,5g @ 2,11 (All ComeOn)
⛔
Taka moja dawka typów na dzisiejszy finał w Chennai, typów sporo jak na jeden mecz, ale każmy moim zdaniem na szansę powodzenia i to całkiem sporą. Wawrinka jest tu oczywiście faworytem, bez straty seta doszedł do finału, ale po drodze nie spotkał się z żadnym wymagającym rywalem, oprócz Pospisila, która nawiązał walkę. Niestety Kanadyjczyk poddał mecz przy stanie 4:6, 5:5, a kto wie jakby się dalej potoczyło to spotkanie, lecz gdybanie zostawmy...Vasek grał nieźle, niezły serwis, ale właśnie z serwisem miał lekkie problemy Szwajcar, sporo BP miał Pospisil jednak wykorzystał zaledwie jednego...Dziś Francuz, który jest w niezłej formie, moim zdaniem wykorzystał by ich więcej i zapewne to uczyni jeśli takie się pojawią. Mecz zapowiada się wyrównanie i niema sensu grać win Wawrinki po marnym kursie. Roger-Vasselin przeszedł do finału po ciężkich bojach w półfinale i ćwierćfinale, jednak w każdym zasłużył na zwycięstwo, gdyż w każdym grał lepiej. Ma okresy gry bardzo dobrej, jednak przeplata je z momentami słabości, które a pewno Stan wykorzysta, stąd też overek. Główną bronią Francuza jest serwis, udowadniał to nie raz i myślę dziś także udowodni. Obaj tenisiści w niezłej formie, choć jak wiemy Szwajcar mierzy wyżej niż wygranie 250-tki, jednak patrząc na H2H mamy wynik remisowy, 1-1. Zagrali ze sobą tutaj, w Chennai ubiegłego roku, gdzie lepszy okazał się Szwajcar, pokonując w 3 setach Francuza, natomiast w drugim pojedynku, przed własną publicznością w hali Wawrinka uległ rywalowi z Francji 0:2. Jako ciekawostkę dodam, że rok temu każdy z moim dzisiejszych typów wszedł bez problemu, dziś także liczę na wyrównane i przede wszystkim dobre spotkanie z obu stron.

dx2 285K

dx2

Użytkownik
Główną bronią Francuza jest serwis, udowadniał to nie raz i myślę dziś także udowodni.
Zadnej propozycji typu nie neguje, ale to co tutaj napisales to nie ma zdanego odzwiercidlenia w rzeczywistosci. Serwis Rogera Vasselina to jest zwyczajnie slabiutki.
Skutecznosc a sila to dwie inne rzeczy. Roger Vasselin ta skutecznosc robi dobra gra w korcie, ale od strony silowej jego serwis jest naprwde slaby.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Zadnej propozycji typu nie neguje, ale to co tutaj napisales to nie ma zdanego odzwiercidlenia w rzeczywistosci. Serwis Rogera Vasselina to jest zwyczajnie slabiutki.
70% trafionego 1-go serwisu i 69% wygranych po 1-szym ????
Może i słabiutki...ale skuteczny
Z Selą 70% wygranych przy 62% trafionego.
Moim zdaniem nie jest źle ;)

mikex 36

mikex

Użytkownik
Dla mnie ciekawym typem jest:
S. Wawrinka Handicap na gemy -4 dla Mecz 1.943 @ Pinnacle ✅ ✅
Zaczyna się zaraz sezon (już tak na poważnie). Wawrinka jest w dobrej formie. Vesselina moim zdaniem jest słabiutki. To jego pierwszy finał od prawie roku (ostatnio w lutym 2013 był w finale Delray Beach, FL, U.S.A.) i przegrał z Ernests Gulbisem 6-7(3), 3-6. Wawrinka jest zdrowy, nic mu nie dolega i ma za sobą świetny sezon 2013 a przegrany mecz w Basel, Switzerland oddał aby lepiej się przygotować do Paryża na Masters i na ATP World Tour Finals.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom