Andujar - Rola o21,5g @ 1,80
Bet365
Bukmacherzy mocno faworyzują Hiszpana, nawierzchnia oczywiście bardziej pod niego, ale Słoweniec pokazał w Poznaniu, że grać na tej nawierzchni też potrafi. Może nie byli to tacy rywale jak Andujar, ale myślę, że solidnie powalczy mając też w głowie wygraną z Wimbledonu 3:0. Andujar po dobrym turnieju w Hamburgu, w pierwszej rundzie pokonał Simona, który ostatecznie skreczował. Moim zdaniem zanosi się na wyrównany mecz.
Venus - Sock o19,5g @ 1,80
Bet365
Kurs 1,10 na Socka to moim zdaniem zbyt mało, Venus w kwalach pokazał, że wcale nie jest w złej formie. Serwis na poziomie, do tego lepsza gra przy siatce od Socka moim zdanie, co nie stawia go w przegranej pozycji. Po przejściu kwali wolny los w pierwszej rundzie. Sock natomiast 6-2,6-4 z Gonzalezem, gdzie moim zdaniem Kolumbijczyk ustępuje umiejętnościami Nowozelandczykowi. Zrobił na mnie Venus wrażenie i jeśli zagra tak jak z Ramem to powinien spokojnie ugrać minimum po 4 gemy w dwóch setach, a nawet powalczyć o coś więcej. Po takim kursie warto.
Lu - Kuznetsov(+1,5s) 2 @ 1,65
Unibet
Ostatni mecz na dziś analizowany przeze mnie tutaj liczę na Amerykanina, który przed własną publicznością będzie chciał zagrać na 100% i zameldować się w kolejnej rundzie. Nie rozumiem troszkę tych kursów...Lu co prawda wygrał Challenger, ale z kim on grał. Alex potrafi dobrze zaserwować i z końcowej linii jest groźny, jednak gra falami, co dobrze pokazał mecz z Marchenką, choć tam też trochę odpuścił. Widać było jednak, że jak przyśpieszy i wrzuci się na obroty to nie ma co zbierać. Moim zdaniem seta ugra, a nawet zrobi niespodziankę.