Witam , panowie jako że jest to mój pierwszy post , nie znaczy że nie znam się na rzeczy
. Jakoby dać temu dowód oto moje typy na jutrzejszy dzień . Mecze wg. order of play.
CHATRIER
Arvidsson - Ivanovic no bet - tutaj bez niespodzianki , szwedka co prawda umie nawet czasem przebić na drugą stronę , ale serbka robi to i mocniej i dokładniej
Gremelmayer - Djokovic no bet - Jak tutaj djoko przegra , to chyba uznam to za skandal ???? . Gargamel co prawda urwał seta Ferdkowi , i spowodował że kurs na niego podskoczył do 1,5
(z czego skwapliwie skorzystałem) , ale w starciu z rakietą nr.3 na świecie ma max 1 % szansy
Kuerten - Mathieu no bet - niestety chyba niezbyt udane będzie pozegnanie z RG dla mistrza cegły sprzed paru lat. Mathieu pewna wygrana , ale szkoda myślałem że buki choć 1,1 dadzą
Vakulenko - Cornet no bet - Francuzka jeżeli nie spali się i nie wyjdzie na mecz z przekonaniem że jest już tak dobra jak co najmniej szarapowa , powinna gladko wygrać , ale 1,16 co to za kurs , do combosa ewentualnie jakiegoś
LENGLEN
Nalbandian - Berlocq no bet - Raczej nalbi , ale po takim kursie 1,11 to ja go nie ruszam
. Temu kolesiowi nigdy nie ma co wierzyć
. Forma średniawa , porażka w 1 rundzie w rzymie z almagro chwały mu nie przynosi. Nalbi pewnie rozgrzeje się na koniec sezonu i znowu będzie mówił , że przyszły rok jest jego ????
Razzano - Zakopalova 1 1,76 - Spróbuje zagrać francuzke bo kurs niezły . 1,76 na gospodynie . Strasbourg odpuszczony myśle że pod kątem rolanda. Virginie będzie chciała zmazać plame z zeszłego roku (porażka z Sequerą ) i tym razem powinna przejść 1 runde.
Eysseric - Murray no bet - Panowie nie żartujmy 1,07 na osobe która ma psychike małego dziecka to jest jakieś nieorozumienie
. Na Anglika nie postawił bym złamanego grosza , pare razy mi podpadł i tyle mowy o nim
S.Williams - Harkleroad no bet - Syrena może i wygra ale 1,06...
Court 1
Vaidisova - Benesova 2 1,97 - Vaidisova od
Australian Open wygrała 1 mecz ! W sumie rozegrała tylko 6 . Nie mam info co z nią jest , pewnie kontuzje. Iveta przeszla kwale i mysle ze mozna postawic na nia
Blake - Schuettler no bet - Jakby było z 1,8 na blejka to bym sprobowal , ale za 1,13 nie ryzykuje
Johansson - Pin no bet - dwie francuzki , rzut monetą
Lapentti - Tipsarevic 2 1,55 - dla mnie
typ dnia . Ekwadorczyk co prawda czasem cos tam zagra (chocby wygrana z Verdasco) , ale w meczu best of 5 mysle ze kondycyjnie juz ciezko mu bedzie wytrzymac. A Tipsar to fajter . Co prawda nie do konca nigdy wiadomo co mu w glowie siedzi , ale mysle ze mozna smialo grac serba.
Ouanna - Del Potro no bet - Francuz przeszedl kwale , gra ze slabym w tym roku i ostatnio kreczujacym argentynczykiem . Mysle ze moze byc roznie.
Wozniacki - Meusburger 1 1,1 - Do combosa jakiegos jak znalazl
Moya - Schwank no bet - Wojak szwejk idzie ostatnio prawie jak nadal
. Wygrał ostatnio 18/18 meczow w tym 3 turnieje z rzedu !!! Challengery w Cremona,Rzymie i Bordeaux. Za 1,38 na moye nie ma co grac. Zobacze jak sie bedzie mecz toczyl . Jak schwank gladko pojedzie dziadka w 1 secie to moze przyloze na niego w
betfair
Ditty - Dechy 2 1,31 - Gospodyniom ściany pomagają , myślę że pewna wygrana Nathalie.
Court 3
Safarova - Kloesel no bet - Czeszki cos bez formy w tym roku .
Decoud - Rochus no bet - niski kurs na belga nie pozwala mi na niego zagrac . Za 1.5 można by było spróbować.
Cibulkova - Kerber no bet - Słowaczka i to po 1.1 absolutnie nie do grania
.
Hrbaty - Acasuso no bet - Kompletnie nie wierze argentyńczykowi , a już 1.2 to jakiś skandal. Widziałem ostatnio słowaka w meczu z
El Aynaoui i nie grał źle. Starał się grać mocno kątowo , trochę błędów popełniał , ale myśle że do Rolanda trochę formę poprawił. A o "chucho" wolę się nie wypowiadać ???? . Bo ten koleś jest nie do rozszyfrowania . Jak będzie chciał to wygra 3:0 , a jak nie to przegra 2:6 0:6 3:6 , spakuje torbe i pójdzie na plaże poleżeć ???? .
Court 6
Yakimova - Hsieh 1 1,6 - Białorusinka przeszła kwale , i myśle że zniszczy nie ograną na cegle tajpejke czy tajwanke , jak kto woli
Gonzalez - Karanusic no bet - niewiem ja tu tylko sprzatam
Errani - Dulko no bet - grałbym Gisele ale 1,4 to stanowczo za mało
Isner - Chela no bet - chyba argentyńczyk , ale za 1,25 to .... ???? Kto może wiedzieć ile asów śmignie johnny ? A jak sieknie 40 asów to co ? ????
Court 7
Chardy - Gil 1 2,24 - ja spróbuje na francuza . W Marrakeszu ładnie zagrał przegrał dopiero z Monfilsem 6:7 6:7 .
Dubois - Sfar no bet - dwie slabe zawodniczki total no bet
Almagro - Pashanski no bet - ponoc almagro kontuzjowany , ponoc niewiadomo . 1,1 na hiszpana za mało
Fedossova - Voskoboyeva 2 1,36 - Fedossova przegrywa z byle kim i byle gdzie , i myśle że nawet dzika karta jej nie pomoże . Do combosa mecz.
Court 17
Dancevic - Lopez Jaen no bet - lopez jaen ? pierwszy raz słysze to nazwisko
Makarova - Castano no bet - ciężki mecz do typowania ...
Greul - Gulbis no bet - Greul przeszedl kwale jak burze , jakąś tam forme złapał i zażarty mecz się szykuje
Sequera - Osterloh no bet - Myślę że raczej Sequera , ona sie zdecydowanie lepiej czuje od rywalki na cegle. Osterloh na tej nawierzchni to raczej dno dna
.
Podsumowując nie ma czego za bardzo grać w pierwszym dniu .
Z wyżej wymienionych meczy gram RAZZANO,TIPSAREVIC,BENESOVĄ,DECHY i CHARDYEGO , ale ze stawkami nie będe szalał. Ale i tak większą wagę będę przykładał na mecze
live . To tam powinna być kopalnia pieniędzy ???? . Jakby jeszcze byly transmisje z paru kortow codziennie gdzies