ycho
Użytkownik
Tommy Robredo - Radek Stepanek
Typ:1
Kurs:2.00
Buk:Bet365
Analiza:
Ja w przeciwieństwie do gesy666 myślę że wygra Robredo , nie było mnie przez kilka dni w cywilizowanym świecie więc nie oglądałem meczów z udziałem panów , dlatego oprze swój typ na statystyce i może dlatego jest on inny.
Na początek poprzednie pojedynki obu panów , i tak sięskłada że grali ze sobą już sześciokrotnie , z czego pięc pojedynków wygrał właśnie Hiszpan .
Tommy jest też wyżej notowany w rankingu ATP , bo na 14 pozycji a Czech na 22.
W poprzednich turnieja w których obaj brali udział było różnie :
Rzym i bardzo dorbra gra Sepanka , przegra dopiero w półfinale z Djokoviciem.
Tommy odpada w ćeiwrć finale z Andy Roddickiem , więc niewiele gorzej .
W Monte Carlo zaś Stepanek odpada już w pierwszej rundzie z Soderlingiem , co jest ważne bo w drugiej Soderling odpada z Robredo co daje jakieś bliższe porównanie formy obu panów , tyle że w 3 odpada też Robredo , a turniej odbył się jakiś czas temu więc nie można się na nim całkowicie opierać .
Myślęjednak że i tak zdecydowanie więcej przemawia za Hiszpanem.
Typ:1
Kurs:2.00
Buk:Bet365
Analiza:
Ja w przeciwieństwie do gesy666 myślę że wygra Robredo , nie było mnie przez kilka dni w cywilizowanym świecie więc nie oglądałem meczów z udziałem panów , dlatego oprze swój typ na statystyce i może dlatego jest on inny.
Na początek poprzednie pojedynki obu panów , i tak sięskłada że grali ze sobą już sześciokrotnie , z czego pięc pojedynków wygrał właśnie Hiszpan .
Tommy jest też wyżej notowany w rankingu ATP , bo na 14 pozycji a Czech na 22.
W poprzednich turnieja w których obaj brali udział było różnie :
Rzym i bardzo dorbra gra Sepanka , przegra dopiero w półfinale z Djokoviciem.
Tommy odpada w ćeiwrć finale z Andy Roddickiem , więc niewiele gorzej .
W Monte Carlo zaś Stepanek odpada już w pierwszej rundzie z Soderlingiem , co jest ważne bo w drugiej Soderling odpada z Robredo co daje jakieś bliższe porównanie formy obu panów , tyle że w 3 odpada też Robredo , a turniej odbył się jakiś czas temu więc nie można się na nim całkowicie opierać .
Myślęjednak że i tak zdecydowanie więcej przemawia za Hiszpanem.