Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - przydomek "Ronaldo" otrzymał od ojca na cześć amerykańskiego prezydenta Ronalda ReaganaNie , dla mnie chodzi Brazylijczyk i sie nauczucie poprawnie pisać
To tak jkabyś miał wybierać między Kaczyńskimi nie znając ich imion ???? mimo że obydwoje są nie tego.
Można , wszystkie kolejki ligi mistrzów lecą na kanale NSport HD ????z innej beczki, mozna w jakis sposob ogladnac dzis ten mecz w telewizji?
z innej beczki, mozna w jakis sposob ogladnac dzis ten mecz w telewizji?
Porównaj brak w takim meczu Tottiego i C.Ronaldo, moim zdaniem w takiej sytuacji roma jest w większym problemie bo nie ma wystarczająco dobrego dublera na tą pozycje, teraz weźmy pod uwage szeroką kadre Manchesteru i na pewno znajdziemy kogoś na załatanie luki na skrzydle, i to naprawde dobrym zawodnikiem, Manchester gra ofensywną piłkę w której bardzo dużą role odgrywają skrzydła, Nani, Giggs, na skrzydłach na pewno sobie poradzą, do tego dochodzą inni, oczywiście to tylko spekulacje i chciałem tylko wyjaśnić Ci, że United na pewno nie jest bardziej osłabiona, pewnie obronił byś sie tym że między słupkami stanie Kuszczak, chyba nie jest aż takim szmaciarzem i SAF nie kupował go po to aby osłabić kadre rywala, to klasowy bramkarz, dodajmy do tego to, że liczy na niego wiele ludzi, dostał szanse i na pewno jej nie zmarnuje, tym bardziej że rywalizacja w bramce Czerwonych Diabłów, nawet bez Van Der Saara jest i dostanie takiej szansy na pewno cos znaczy, Kuszczak również ma coś do udowodnienia po meczu z Portsmouth wiec o dzisiejszą bramke Manchesteru jestem spokojny.Nie wiem czy ktoś już o tym pisał ale Manchester osłabiony bardziej niż by się wydawać mogło.