>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AS Roma - Manchester United 01.04.2008

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Przeciez kazdy z nas patrzy obiektywnie ale to Wy nie umiecie dostrzec dobrej gry ManUnited !!!!!! Mowicie ze Ronaldo jest slaby bo go nie lubicie albo jestescie poprostu zazdrosni i tyle. Koniec tematu bo to juz nie jest nawet smieszne ...

godlike-cieslak 3

godlike-cieslak

Użytkownik
Koles!! nie mowimy ze Ronaldo jest słaby...mowimy ze nie lubimy tego piłkarza a to co innego...eh...
I nikt nie jest zazdrosny wkuj se to do swojego mozgowia bo juz z 4 raz slysze ten tekst o zazdrosci...

Profanacja piłki noznej:p

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja jeszcze nie wyraziłem swojego zdania gdy mecz minął. Tak jak się spodziewałem Manchester bronił dostępu do swojej bramki i grał z kontry, z jednym Rooneyem na szpicy. I to się świetnie sprawdziło w tym meczu wygrała taktyka która świetnie realizowali podopieczni Fergusona, z drugiej strony muszą pochwalic Romę ponieważ wypadła dobrze ale właśnie jest to ale przegrali u siebie 0:2 zamykając sobie praktycznie szanse na awans do kolejnej rundy

tbm 642

tbm

Forum VIP
Do dalszej dyskusji zainteresowanych zapraszam na priv ;) Wszystkim dzięki serdeczne za dyskusję nt. tego meczu. Już niebawem zapraszam do tematu na mecz rewanżowy ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom