>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

AS Roma - Manchester United 01.04.2008

Status
Zamknięty.
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Dawno nie zaglądałem do tego tematu i widzę że cały czas pisane są tu posty dziś swoje mecze rozgrywała ROMA jak i MU.ROMA zremisowała z Cagliari 1:1 a Mu wygrało z Aston Villa 4:0 tak więc.Jak widać różnie może być z wynikiem pierwszego meczu,już we wtorek dowiemy się kto w pierwszym pojedynku będzie lepszy:spokodfhgfh:
Rzymskie Legiony nadchodzą FORZA ROMA ????
Nie porównuj lig oddalonych od siebie o setki kilometrów a Ligi Mistrzów... wszystko rządzi się swoimi prawami. Całym sercem jestem za Manchesterem United, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i nie oszukiwać się nawzajem. W Rzymie będzie wygrana jedną bramką gospodarzy albo remis... a w Manchesterze, Roma zostanie zrównana z ziemią... Tak to widzę ;)

carnal 0

carnal

Użytkownik
Francesco Totti nie zagra w Rzymie, więc MU ma duże szanse na osiągnięcie dobrego rezultatu. AS Roma bez swojego kapitana traci dużo na wartości, mam nadzieję że Ronaldo, Nani Rooney i Tevez to wykorzystają :-D.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Po pierwsze primo Ronadlo gra w Milanie :p
A po drugie CR7 w meczach o stawke gra słabo , przeciw Derby to i Rasiak gra dobrze :p

carnal 0

carnal

Użytkownik
Po pierwsze primo Ronadlo gra w Milanie :p
A po drugie CR7 w meczach o stawke gra słabo , przeciw Derby to i Rasiak gra dobrze :p
Hmm, nie znam zawodnika Ronadlo :p.
Większej głupoty nie słyszałem ze Ronaldo gra słabo w meczach o stawke. Uważasz że w lidze gra się o pietruszkę?? Spójrz na wczorajszy mecz, Aston Villa to nie jest słaby zespół a mimo to Ronaldo strzelił gola i zanotował 3 asysty.
Nie pisz więcej takich głupot, że Cris gra dobrze tylko przeciwko słabym zespołom , bo jest to po prostu śmieszne:spokodfhgfh:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Miało być Ronaldo.
Nie chodzi mi AV - spojrz na mcze z Arsenalem , Chelsea , Liverpoolem , Milanem chcoiazby lub na reprezentacje - dno , nic ciekawego. A to ze sztreli bramke to co innego ,bo orwnie dobrze mzona dostawic noge i gotowe.

carnal 0

carnal

Użytkownik
Miało być Ronaldo.
Nie chodzi mi AV - spojrz na mcze z Arsenalem , Chelsea , Liverpoolem , Milanem chcoiazby lub na reprezentacje - dno , nic ciekawego. A to ze sztreli bramke to co innego ,bo orwnie dobrze mzona dostawic noge i gotowe.
Z Arsenalem strzelil bramke na 2-1 na Emirates, z Liverpoolem strzelił na 2-0, w elimiacjach był najlepszym strzelcem Portugalii, w Lidze Mistrzów jest na pierwszym miejscu majac 6 goli na koncie. Czego jeszcze chcesz?? Ogólnie w tym sezonie strzelił 35 goli w 35 meczach dla MU !!
Cris to nie jest zawodnik ktory tylko dostawia nogę, policz ile bramek strzelil z wolnego lub z dystansu.
Mam nadzieję, że teraz zaczniesz szanowac tego wielkiego piłkarza.

godlike-cieslak 3

godlike-cieslak

Użytkownik
Ronaldo jest faktycznie dobry tutaj sie zgodze lecz w ManU gra tylko Ronaldo;] reszta to mu podaje piłki...
Wystarczy ze Roma zablokuje Ronaldo to Arrivederci ManU;]
Ciagle slysze ze ManU na OLD TRAFFORD zdepcze Rzymian...ze stalo sie to rok temu nie oznacza ze bedzie teraz, Roma sie wiele nauczyla watpie ze popelni ten sam błąd co zeszlej wiosny

carnal 0

carnal

Użytkownik
Ronaldo jest faktycznie dobry tutaj sie zgodze lecz w ManU gra tylko Ronaldo;] reszta to mu podaje piłki...
Wystarczy ze Roma zablokuje Ronaldo to Arrivederci ManU;]
Ciagle slysze ze ManU na OLD TRAFFORD zdepcze Rzymian...ze stalo sie to rok temu nie oznacza ze bedzie teraz, Roma sie wiele nauczyla watpie ze popelni ten sam błąd co zeszlej wiosny
Kolejna bzdura, myślisz że ManU to tylko Ronaldo ?? Oby nie myśleli tak obrońcy Romy bo może się to dla nich źle skończyc ;].

Przypomnij sobie mecz MU-Arsenal w Pucharze, United bez Ronaldo wygrali 4-0 :spokodfhgfh:.

Roma na pewno więcej traci bez Tottiego (który nie zagra we wtorek) niż ManU bez Ronaldo.

godlike-cieslak 3

godlike-cieslak

Użytkownik
Hah tylko taki przyklad podasz?...Wow Arsenal przegral z Totenhamem 5:1 i co powiesz moze ze przez to wygrają Lige..Barnsley ograło Liverpool i Chelsea..czlowieku nie porównuj pucharów ktore nie cieszą sie powodzeniem do prawdziwych prestizowych spotkan

carnal 0

carnal

Użytkownik
Ty chyba nie wiesz co mówisz. Myślisz, że Arsenal odpuścił sobie spotkanie z MU ?? Przecież są to odwieczni rywale którzy przez lata rywalizują o mistrzostwo Anglii.
Poczekaj do następnej środy, wtedy poznamy pary półfinałowe Ligi Mistrzów
Liverpool-Chelsea
Barcelona-ManU

sieku 31

sieku

Użytkownik
Powiem Ci że powiedzieć że CR7 jest wielki to trzeba być ignorantem i kompletnie nie mieć pojęcia o piłce nożnej. Jest dobry i zapewne lideruje MU i Portugalii ale do miana wielkiego to mu wiele brakuje. Wielcy piłkarze mieli charyzmę, umiejętmości, osiągnięcia i doświadczenie. CR7 jest rozwydrzonym gnojkiem i tak się zachowuje. A że ostatnio dobrze gra to nie przecze... ale wystarczy żebyście popatrzyli na jeszcze niedawno kochanego ronaldinio to sami zobaczycie różnicę między gówniarzem a wielkim piłkarzem.
Brak Tottiego będzie kolosalnym osłabieniem... i myślę że może wpłynąć na wynik spotkania.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Grzesio ciągle upierasz się przy tym, że Cristiano Ronaldo nie jest wielkim piłkarzem i ja tutaj nie moge się z Tobą zgodzić. To własnie C.Ronaldo jest kluczową postacią Manchesteru w tym sezonie. Strzelił najwięcej bramek (pobił rekord klubowy!), zalicza również sporo asyst i ogólnie gra bardzo dobrze. Jeśli chodzi o dostawianie nogi to też nie każdy to potrafi ;) Twoja niechęc do niego bierze się nie z tego, ze on gra słabo, a z tego, ze wyraźnie poprostu go nie lubisz ;P

Tak czy siak nie ma ludzi nie zastąpionych i także i on jest do zastapienia. Co raz więcej do powiedzenia w drużynie Czerwonych Diabłów mają tacy piłkarze jak Nani czy Anderson, którzy mieli być szykowani na przyszłość, a już teraz w wielu spotkaniach odgrywają bardzo wazne role.

Przechodząc jednak do samego spotkania to Roma w porównaniu do przyszłego sezonu jest już bardziej ułożoną drużyną i nie pozwoli sobie na taki blamaż jak przed rokiem na Old Trafford (przyp. 1:7). Ale tak czy siak to Manchester United przynajmniej na papierze pozostaje faworytem tego dwumeczu, bo już pierwszego pojedynku w Rzymie niekoniecznie.

Zaryzykuję stwierdzenie, że w pierwszym meczu na Stadio Olimpico Ferguson ustawi drużynę z trzema środkowymi pomocnikami, tak aby jak najszybciej przerywać akcje Romy. Taktyka ta w dużej mierze może okazać się skuteczna na Rzymian, ale jakoś nie mam przekonania czy aby na pewno na wywiezienie tak upragnionego zwycięstwa. Jak dla mnie to zarówno Manchester jak i Roma zdobędą w tym meczu przynajmniej po jednej bramce, a najbardziej prawdopodobnym wynikiem wydaje mi się być ten jaki padł przed rokiem... a więc 1:1. Czy tak będzie? przekonamy się po meczu.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Najpierw niech coś osiągnie , bo narazie 0 - słownie dno
I przestańcie pisać RONALDO TYLKO PISZCIE C.RONALDO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dla mnie może i zdobywać 100 bramek na sezon , ale jak sie strela po 4-5 przeciwko Derby czy Boltonowi , to i Rasiak tez tyle sztreli.
Arsenalem strzelil bramke na 2-1 na Emirates, z Liverpoolem strzelił na 2-0, w elimiacjach był najlepszym strzelcem Portugalii, w Lidze Mistrzów jest na pierwszym miejscu majac 6 goli na koncie
1] Z Arsenalem zremisowali 2-2
2] No i co ze jnajlpeszy ale w waznych meczach sie spalił , znami jak grał nie istaniał , to samo an MŚ !!! - nie widać go było - sztrelił jedną bramike z karnego w dodatku.
W FA Cup w finale - dno.
Coś osiągnie , zagra w jakimś finale dość dobrze to pogadamy.
Jakbym miale tyle kasy to bym zagral LAY na MU w Rzymie w BF

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Grzesio juz nie przesadzaj bo przez Ciebie przemawia jakas antypatia do C.Ronaldo a przeciez on jest naprawde jednym z lepszych pilkarzy na swiecie. Pokaz mi innego ktory potrafi minac kilku przeciwnikow z taka swoboda jak on i w dodatku ich osmieszyc?? Wiem moze Messi...A on jest jeszcze mlody wiec w swojej karierze moze jeszcze wiele sukcesow osiagnac. Przeciez nie kazdy w wieku 20 paru lat gra na takim poziomie jak on i osiaga takie sukcesy.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dobra nie ma sensu sie tutaj moim zdaniem klocic kto jakiego lubi pilkarza !!! Nie widze tutaj zadnej analizy na ten mecz !! a sa az trzy strony nic nie znaczacych postow ... Pozdrawiam ;]

runej 0

runej

Użytkownik
Heh ...
Ja staje po stronie robson United xD ...
Wystarczy spojrzec na ostatnie wyniki CR7 ... Strzela duzo goli .. Zalicza asysty ... Ogolnie gra bardzo skuteczna i efektowna pilke ... Czego chciec wiecej ?
A to ze slabo gra w meczach o wysoka stawke ... BZDURA !
6 goli w LM to slaba gra ? Skutecznosc znakomita ... Zaraz ktos powie ,ze skutecznosc to nie wszystko ... Przypomnijcie sobie gre Smolarka w Eliminacjach do ME ... Czy on gral dobra pilke ? NIE ! Ale strzelal bramki i dzieki temu stal sie &quot;najlepszym&quot; pilkazem polskiej kadry ...

No i co ze jnajlpeszy ale w waznych meczach sie spalił , znami jak grał nie istaniał , to samo an MŚ !!! - nie widać go było - sztrelił jedną bramike z karnego w dodatku.
Ale nie ma co porownywac gry w reprezentacji ,a gry w klubie ... W ManUTD gra na codzien ... I to jest pewne ,ze gra skuteczniej ,bo gra czesciej i bardziej rozumie sie z druzyna ... W reprezentacji sa wszyscy z innej parafi ... I to jest powodem slabej gry w reprezentacji ...
Pograj sobie w jakims klubie np. 2 lata ,a w miedzyczasie zagraj powiedzmy 10spotkan z pilkarzami z innych klubow ... Z kim gra sie lepiej ?

carnal 0

carnal

Użytkownik
Cytat roku na forum
Jakbyś miał trochę pojęcia o piłce to byś wiedział że Puchar Anglii są to najstarsze rozgrywki na świecie i nikt tu nie odpuszcza.

Nie wiem kto cię dopuścił do bycia moderatorem, zero bezstronności a twoja opinia o Ronaldo że go nie lubisz bo cie denerwuje jest po prostu śmieszna ;].
Takie rzeczy możesz wypisywac na forum dla przedszkolaków :spokodfhgfh:.

Uważam, że MU osiągnie dobry wynik w Rzymie i uciszy wszystkich krytyków.
W rewanżu dokona dzieła zniszczenia i w 1/2 spotka się z ,,wielką&quot; Barcą :-D.

GLORY GLORY UNITED

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom