Również bardzo serdecznie dziękuję za umieszczenie mojej skromnej osoby w tak zacnym gronie. Niestety można oddać tylko jeden głos, który ode mnie poszedł dla FILIPA. Tak jak napisał almighty filip gra regularnie i nie boi się grania ciekawych spotkań za duże pieniądze. Cieszę się, że mogę być wśród tak znakomitych typerów w dziale VIP.
Zdecydowanie Mikecfc. Dlaczego ? po pierwsze, niekonwencjonalne typy podparte dogłębnymi, porządnymi analizami. po drugie, za to że skutecznie spełnia filozofię gry która polega na wyszukiwaniu jak najbardziej prawdopodobnych typów po możliwie najwyższych kursach.
Zagłosowałem na Filipa [swoją drogą, to chyba najpopularniejszy typer na forum].
Oddałem na niego glos, ponieważ gra bardzo systematycznie, każde typy podpiera fachowymi analizami, no i ma największą skuteczność.
gratulacje dla filipa
troszke mnie zdziwila mala ilosc glosow oddana na Almighty'ego i Assitalie, dla mnie to jest "wielka trojka" (oni plus filip) vipow ????
zycze powodzenia wszystkim ????
PS szkoda ze Alex zaprzestal podawac typy i ze go tu wogole nie ma bo mialby wiele glosow
Dziękuje wszystkim użytkownikom, którzy oddali na mnie głos w ankiecie dotyczącej wyboru najlepszego typera 2007 roku. Naprawdę niezwykle mi miło, że zostałem doceniony i zająłem w w/w ankiecie 3 miejsce.. :]