>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Analiza, tu i teraz, żadne H2H

Status
Zamknięty.
analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Kupon 69​

Piast - Wisła 1 DNB
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Stawka: 0,75/5
⛔
ANALIZA
To będzie krótka analiza. Nasze rozgrywki są tak nieprzewidywalne że szukanie faworytów w niej nie ma kompletnie sensu. Ale efekt nowej miotły działa w 90% przypadkach także lecimy. Ktokolwiek poprowadzi zespół, asystent czy nowy trener ale najważniejsze, że inna osoba.
Wynik: 1-2 No tak, 92 minuta, a chociaż zwrot by był
Strata: 0,75 j

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Kupon 70​

Groningen - Ajax 2
Sunderland - Man City
Man City over 1,5 gola
Kurs:
1.95
Stawka: 1,5/5
⛔
ANALIZA
Sparta Rotterdam właśnie wygrywa z Feyenordem co jest ogromną niespodzianką oraz ogromną szansa dla Ajaxu. Dzięki ewentualnemu zwycięstwu z Groningen zbliżą się do Feyenordu na 2 punkty. A już wydawało się że po ostatnim zwycięstwie Feyenordu nad PSV 2-1 (po kuriozalnej bramce - warto obejrzeć co zrobił bramkarz PSV) nikt im tytułu nie odbierze. Ajax wychodzi swoim najlepszym składem, jako że formę ostatnio prezentują wyborną to o wynik raczej powinniśmy być spokojni.
Natomiast jeśli chodzi o City to wkleję sobie swoja analizę z kupony 67.
Władze Sunderlandu chyba są pogodzone ze spadkiem skoro jeszcze trzymają Moyes’a na stanowisku. Czy oni są ślepi? Kibice też jakoś zbyt spokojnie do tego podchodzą. Mam wrażenie, że po tylu latach walki w ostatnich kolejkach o utrzymanie, są albo zbyt pewni siebie albo zbyt tępi. Man City po tragicznym meczu z Evertonem (0-4) obudził się, musiało się coś poruszyć w tym klubie bo trafili teraz ze znakomitą formą. No może po za tą wpadką z Huddersfield w pierwszym meczu pucharowym ale zakładam że już mieli wtedy w głowach mecz w LM stąd lekkie rozprężenie. Huddersfield rozbili w środku tygodnia aż 5-1 także ich ostatnie dwa mecze to wyniki 5-3 z Monaco oraz 5-1 ze wspomnianym Huddersfield. Dziś z bardzo słabo grającą w defensywie Sunderlandem powinni strzelić co najmocniej ze dwie bramki.
Wyniki:
1-1
0-2
Strata: 1,5 j

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Real Madryt - Las Palmas 1
Sunderland - Man City 2
Hoffenheim - Ingolstadt 1X
Kurs: 1.69
Stawka: 1/5
⛔
Wyniki:
3-3 Ostatnio Dalle Ali, wcześniej Mendy, teraz Gareth Bale - albo mi się wydaje albo mam wyjątkowego pecha do obstawiania meczów w których ktoś głupieje. Co wstąpiło w Bale&#39;a, piłkę przeciwnik mu zabrał i musiał go za to skopać a potem jeszcze bez piłki popchnąć?
0-2
5-2

Strata: 1 j

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Kupon 71​

Stefan Kraft wygra Puchar Świata w skokach
Kurs:
1.50 po odjęciu podatku
Bukmacher: STS
Stawka: 2,5/5

ANALIZA
Nie ma co ukrywać, trenerzy jak i zawodnicy szykowali formę pod MŚ i najlepszą złapał Kraft. On ich po prostu zmiażdżył na tych MŚ. Po za tym że zdobył dwa złote medale to różnicę między nim a resztą zawodników było widać pod koniec pierwszej serii zawodów w konkursie drużynowym. Takie same warunki dla wszystkich najlepszych i co? Zawodnicy skaczą po 130 m lub 131 m (Kamil Stoch 130,5 m) a Stefan 134 m. Rozbija system. W drugiej serii były już zbyt loteryjne warunki żeby brać je pod uwagę. Do końca sezonu zostały już tylko Oslo, Lillehamer, Trondheim, Vikersund i loty w Planicy - dokładnie 6 konkursów indywidualnych. Kamil ma przewagi nad Kraftem tylko 60 punktów. W tej formie jakiej teraz jest (a musi ją utrzymać jeszcze tylko przez 3 tygodnie) myślę że niestety przegoni naszego zawodnika.

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Kupon 72​

Man City - Stoke 1
FC Barcelona - PSG under 4,5
Kurs: 1.70
Stawka: 1/5
⛔
ANALIZA
Już raz gdzieś to pisałem ale powtórzę. Od feralnego 0-4 z Evertonem Man City jest jakiś inny. Gra niezwykle skutecznie w ataku jak i w obronie. Naprawdę przyjemnie patrzeć na ich grę. Widać ogromną motywację i chęć zwyciężania. Myślę że w końcu Pep wpoił im że trzeba zawsze dążyć do zwycięstwa – nie grać półśrodkami. Liczy się tylko zwycięstwo. Spodziewam się, ze City podtrzyma swą bardzo dobrą formę. Licze również, że zawodnicy Stoke podtrzymają formę w meczach przeciwko gigantom Ligi Angielskiej. O jakiej formie pisze. A no o takiej:
Tottenham – Stoke 4-0
Chelsea – Stoke 4-2
Liverpool – Stoke 4-1
Arsenal – Stoke 3-1
Na 6 ostatnich wyjazdów 4 mecze zakończyły się wyżej wymienionymi wynikami. Opisuje tylko mecze przeciwko zespołom z tzw. topu gdyż i tym razem mierzą się z taką drużyną więc jest to adekwatne do tego czego można się spodziewać. A spodziewam się podobnego wyniku.
Nie ma co się spodziewać takiego samego widowiska jak w pierwszym spotkaniu. Barcelona jest pogodzona z tym, ze strat nie odrobi ale będzie chciała wyjść z honorem. PSG skupi się głównie na tym, żeby odcinać od piłki Leo Messiego, który jest w doskonałej formie (głównie to jego zasługa że tak Barca rozstrzelała Celtę Vigo – w zasadzie każda bramka było albo po jego kluczowym podaniu albo sam wykańczał akcję). W pierwszym meczu PSG starało się wysoko odbierać piłkę i szybkim atakiem strzelać gole co im nieźle wychodziło no i mecz życia zagrał nieobecny w najbliższym meczu Di Maria. Spodziewam się tym razem większej dyscypliny taktycznej głównie w obronie. Wszyscy cofną się na własną połowę i przesuwając formację będą blokować dostęp do bramki. Barcelona w ten sposób będzie bić głową w mur natomiast do kontr PSG będzie wychodzić tym razem ze trzema, może czterema zawodnikami.
Wyniki:
0-0
6-1

Strata: 1 j

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Kupon 73​

APOEL - Anderlecht
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.83
Stawka: 0.75/5

ANALIZA
Żeby sprawdzić kiedy ostatnio Appoel przegrał u siebie trzeba się cofnąć do 3.01.2016 r. – meczu ligowego z Doxa przegranego 1-2. W składzie jeszcze występowali takie tuzy jak Piątkowski i Semir Stilic (taki dobry zespól a chciał wygrywać z Piątkowskim w ataku – dobre sobie). Sprawdźmy jak sobie radzą w tym sezonie:
W lidze bilans u siebie 11-2-0
W pucharach u siebie: 6-1-0
Zwycięstwa z takimi zespołami jak TNS, Rosenborg, FC Astana, Young Boys, Olympiakos i Athletic Bilbao. Remis 1-1 jedynie z FC Kopenhaga (zwycięstwo stracone 4 minuty przed końcem meczu). Jest to niezmiernie gorący teren a zawodnicy ze swojego stadionu zrobili twierdze – chyba tylko ktoś pokroju Realu czy Barcelony mógłby ich tam pokonać. Na Anderlecht akurat bym nie liczył.

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Piłka nożna to wspaniała dyscyplina. Od wielu wielu lat się nią interesuje. A skoro tyle lat sie interesuje to pomyślałem, że sobie na niej trochę dorobię. W końcu nie po to co weekend ogląda się po kilka spotkań z najlepszych lig europejskich a do tego na necie większość skrótów plus magazyny piłkarskie żeby nie mieć pojęcia kto jakie ma szansę w danym meczu. O ja tępy człowiek! Jak mogłem pomyśleć w ten sposób. Właśnie to jest piękno futbolu, ta jego nieprzewidywalność. Nawet Ci najsłabsi w jakiś sobie nieznany sposób potrafią z wielkimi faworytami wygrywać. Nawet z wyniku 0-4 można w rewanżu wyciągnąć 6-1. Tak. Po tym właśnie meczu Barcelony doszedłem do wniosku że:
- po pierwsze, nie zamierzam już oglądać meczów na bazie tego co obstawiłem bo tracę frajdę z oglądania, którą miałem zanim postanowiłem obstawiać (jak choćby dziś byłem mega wkurzony na to gdy z wolnego strzelił Neymar na 4-1 i już wiedziałem że mi kupon nie wejdzie)
- po drugie, aby wygrywać w bukmacherce obstawiając piłkę nożną, trzeba mieć ogromne szczęście - ja podawałem bardzo logiczne typy co można przeczytać w analizach a mimo to bardzo wiele razy mnie zespoły czy zawodnicy rozczarowywali.
Także mój temat uważam za zamknięty natomiast pewne przemyślenia odnośnie spotkań piłkarskich będę opisywał w odpowiednich tematach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom