>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

American Bets

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Utah Jazz
- Memphis Grizzlies
: 2 @1.91 Betsson⛔

2j

Washington Capitals
- Toronto Maple Leafs
: 1 @1.69 Betsson⛔

2j

Memphis grają mocno w kratke i jak już przegrywają to z niezłym piedzielnięciem. Przyznam, że Skład Utah nie robi na mnie wrażenia i cenię o wiele bardziej umiejętności defensywne Grizzlies. Myślę, że przez to, że gracze MEM notują takie wysokie porażki dostajemy super kurs.

Co tu pisać. Toronto b2b i do tego mają tragiczną obronę. Capitals u siebie powinni szybko im wcisnąć 3/4 gole.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Montreal Canadiens - Boston Bruins Player total shots on goal: P.K Subban powyżej 1.5 @1.72 Betsson✅

Jestem bardzo mocno zdziwiony taką linią i myślę, że jest to must-play tego dnia. Kilka dni temu Wonder znalazł podobną na Abdelkadera(co było promocją) i wydaje mi się, że dziś mamy podobną sytuację. P.K jest pewnie jednym z lepszych obrońców jeśli chodzi o umiejętności ofensywne. Dysponuje on potężnym strzałem i stać go na pokonanie najlepszych bramkarzy NHL. W obecnym sezonie ten zawodnik brał udział w 15 spotkaniach, a w 8 z nich przekroczył zaproponowaną linię. Montreal spotkał się już z Bruins w tym sezonie i P.K. oddał wtedy 2 SOG. Bruins pozwalają średnio na 27.4 strzały na swoją bramkę, a Habs średnio oddają ich 30.5. Obie drużyny nie przepadają za sobą,a Miśki to drużyna która łapie dosyć dużą ilość kar, a to natomiast sprawi, że P.K na pewno będzie miał swoje szanse podczas PP.

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Carolina Panthers - Green Bay Packers Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Aaron Rodgers @1.75 Betsson
]

New England Patriots - Washington Redskins Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Tom Brady @1.65 Betsson

Mamy topowych passerów w grze przeciwko drużynie która biega najwięcej w NFL i mamy też jednego z najgorszych QB w lidze. Rodgers jest po tragicznym występie i dziś zrobi wszystko żeby się zrehabilitować. Brady natomiast rozgrywa sezon życia i nie będzie problemu z szybkim ogarnięciem linii. Obrona tych zespołów zrobi swoje żeby pomóc swoim rozgrywającym.
3,5j
4,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Minnesota Vikings
- St. Louis Rams
Handicap ( 0 : 2.5 ) : 2 @1.84 Betsson
Dziś wyjątkowo nie patrzę na składy/talent trendy, a na linie. Vikings mają lepszy rekord niż ich dzisiejsi rywale, ale są faworytem tylko o 2 pkt? Chyba coś nam się tu szykuje i defensywa Rams zrobi swoje. Dziś pojedynek Peterson Gurley, więc warto oglądać.
Indianapolis Colts
- Denver Broncos
Handicap ( 5.5 : 0 ) : 1 @1.84 Betsson
Broncos jadą do Cleveland i dostają -4.5. Broncos jadą do Colts i dostają -5.5? Według mnie jest to tzw overreaction oddsmakerów po świetnym występie w poprzednim tygodniu. Luck w końcu mówi, że jest zdrowy, O-Line w spotkaniu z Panthers fajnie chroniła swojego QB i dziś spodziewam się bardzo close game.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
San Diego Chargers - Chicago Bears Melvin Gordon to score a Touchdown?: Tak @1.75 Betsson
San Diego Chargers - Chicago Bears Ilość rushing yards gracza: Melvin Gordon powyżej 55.5 @1.85 Betsson

San Diego Chargers - Chicago Bears Ilość prób biegu (rushing attemps): Melvin Gordon powyżej 15.5 @1.85 Betsson

Niby nigdy nie ma co wchodzić w jednego zawodnika kilka x w ciągu jednego spotkania, ale cóż ???? ja akurat lubię ryzyko i albo popłaci, albo nie.
Gordon od początku sezonu jest RB1, jednak kontuzja + problemy z traceniem piłki sprawiły, że utracił on trochę zaufania. Tydzień temu jednak Gordon dostał najwięcej touchów bo aż 18 i dziś spodziewam się bardzo podobnych cyferek. Wypada do końca sezonu Oliver i w backfieldzie zostaje nam Woodhead, który najlepiej czuje się jako Third Down Back. Wydaje mi się, że Chargers powinni kontrolować to spotkanie i Gordon swoje touche powinien dostać. Nie znalazł on jeszcze end-zone, ale dziś powinno to nastać. 8 spotkań bez TD dla tak utalentowanego chłopaka to na prawdę dużo. Szkoda, że Woodhead dostaje swoje szanse w red zone bo to odbiera szanse Melvinowi.
Na koniec wypowiedź OC Chargers :
&quot;Chargers OC Frank Reich said the team has to &quot;keep feeding&quot; the ball to Melvin Gordon.
&quot;You get a guy like Melvin the ball enough times, you’re hoping that one of those runs is going to pop out of there,&quot; said Reich. &quot;I’ve studied a lot of things in the run game over the years, and you see that’s the case.&quot; Gordon saw his heaviest workload of the season last week against the Ravens. With Branden Oliver (turf toe) out for the season, Gordon will get most of San Diego&#39;s early-down work going forward. That should be enough to warrant weekly flex consideration.&quot;

3j
3j
3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Denver Nuggets
- Portland Trail Blazers
Handicap ( 1 : 0 ) @1.91 Betsson✅

Cały forumek napierdziela tych Blazers jakby to był jakiś top 3 zachodu, a trzeba przyznać, że będą mieli ciężko z awansem do 8. Denver to ciężki teren do gry, mówię tu o warunkach które panują tam. Wystarczy popatrzeć na skład żeby zrozumieć, że talent jest po stronie gospodarzy. Tak są oni po dd loses, ale PTB jest tak samo b2b, gdzie zostali psychicznie zniszczeni w 4q. Linia -2 na +1, więc po prostu obowiązkiem jest ją zagrać.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +18
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Cleveland Cavaliers
- Utah Jazz
Handicap ( 0 : 6 ) : 2 @1.93 Betsson✅

Kilka faktów.

1. Oczywiście linia +5.5
2. Jeśli za granie u siebie dostaje się +2.5 czy +3 punkty to według oddsmakerów CAVS SĄ TYLKO LEPSI O 2.5/3 pkt od Jazz.
3. W Styczniu drużyny grały w Cleveland i kurs na Cavs wynosił 1.18~~ Nagle po kilku miesiącach(gdzie Cavs wydają się lepsi, a Utah gorsi) Cavs dostają jakieś 0.3 więcej.
4. Bardzo Niski total = 184~~ co już powinno nam mówić, że możemy spodziewać się low scoring/close game.
5. LBJ był questionable(potw. że zagra), ale jak widać bukmacherzy nie dają jakieś 1.5/2 pkt dla Cavs, a więc wystawiając kurs wiedzieli, że zagra.

Osobiście dla mnie odpowiednia linia to 7.5/8.5 Cavs są 6:1 a Jazz 4:2. Nie rozumiem tego kursu i na pewno ma on zachęcać do grania na gospodarzy. To wszystko sprawia, że zagram Jazz +6 ????

5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Sacramento Kings
- Detroit Pistons
: 1 @1.87 Betsson✅

No cóż mamy dwie ekipy obecnie zmierzające w zupełnie inne strony. Sacto wszystko przegrywają, do tego mówi się o możliwym zwolnieniu Karla. Detroit są na zachodzie i wygrywają to co mogą. Cudem dostajemy tak wysoki kurs na drużynę z Mo Town?! Wydaje mi się, że Kings są tu mocno niedoceniani. Skład jest na na prawdę dobrym poziomie i przy dobrym dniu rzutowym mogą powalczyć z dużą ilością ekip. Wraca Collison więc jest to bardzo fajna opcja.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Denver Nuggets
- Houston Rockets
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 1 1.90✅

Dziś spotkanie w Denver które ma swój specyficzny klimat. Gramy na większej wysokości i niższe poziomy tlenu robią swoje. Oczywiście gramy w hali i powiecie, że nie ma to wielkiego znaczenia jednak wielu sportowców wypowiada się negatywnie na temat warunków do gry w mieście w stanie Kolorado. Pamiętam jak gracze Clippers w poprzednim i 2 sezony temu mieli winning streaki i jechali do przeciętnych Nuggets po jego przedłużenie. Jak wiadomo nie kończyło się to dla nich pozytywnie.

http://www.sportal.com.au/basketball/news/nuggets-end-clippers&amp;#39;-streak/620mc4605uju1afhxqe7a4lta

http://www.csnphilly.com/basketball-philadelphia-sixers/nba-wrap-nuggets-end-clippers-win-streak-11

Dziś do Samorodków przyjeżdzają gracze z Houston którzy po beznadziejnym początku sezonu przebudzili się i notują przyzwoite wyniki. Tutaj jednak trzeba przypomnieć ich ostatni występ u siebie z Nets. Przegrana z jedną z najsłabszych ekip w lidze nie świadczy o nich dobrze. Houston to typowa ekipa która gdzy ma dzień rzutów za 3 potrafi roznieść każdego rywala. Mieliśmy sytuację gdzie zawodnicy coacha McHale&#39;a mieli o wiele gorszy dzień niż poprzednie i ich skuteczność rzutów za 3 wyniosła 23.5%. To z pewnością nie prowadzi do wygranej.

Oczywiście obie ekipy spotkały się już w tym sezonie. W 1 kolejce rozgrywek Nuggets spokojnie wygrali z Rockets wynikiem 105:85. Zatrzymali oni Rockets na skuteczności 34.5% z pola/22.9% za 3, a sami gracze z Houston dorzucili tylko 17 punktów z charity line na możliwych 26.

Nie możemy spodziewać się po Denver cudów w tym sezonie. Jest to ekipa, która jest w przebudowie, ale wciąż ma solidny roster z niezłymi starterami. Gallinari, Faried, czy J J Hickson to bardzo przyzwoici gracze. Bardzo mocnym punktem zespołu jest debiutant Mudiay, który jak to rookie przeplata dobre występy z słabymi, ale ogólnie prezentuje się bardzo korzystnie. Skoro już raz w tym sezonie gospodarze powstrzymali Rockets czemu nie mają dziś przegrać małą ilością punktów lub nawet wygrać jako dog? Wszystkie wygrane pojedynki przez Rockets w tym sezonie były dosyć skromne. Wygrali on /5/5/6 i 4 punktami.

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Milwaukee Bucks
: Cleveland Cavaliers
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 1 1.91 Betsson✅

Oczywiście moja słynna linia +5.5 i widzę jej sens w dzisiejszym spotkaniu. Cleveland oczywiście b2b, więc zawsze dochodzi nam jakiś czynnik zmęczenia dzięki któremu rywal w niektórych momentach meczu może mieć jakąś przewagę. LeBron grał grube 40 minut i ciekawe jak zachowa się trener? Wiadome było, że LBJ ma dostać mniej minut w 15/16, ale skoro team przegrywa w 4q z przeciętnymi Knicks to trzeba eksploatować swojego lidera. Cavs to w ogóle specyficzna drużyna ponieważ nie przykładają oni wielkiej wagi do wysokich wygranych. Dość powiedzieć, że podczas ostatnich 4 spotkań wygrali sumą 20 punktów(6/4/4/6) ani razu nie pokrywając handicapu. Przypomina to trochę Miami gdy grał tam król. Typowy zespół który trzyma wynik przez 3 kwarty by w ostatniej części odjechać rywalowi i wygrać.

Bucks to bardzo młoda, ambitna drużyna, która jest przepełniona młodymi talentami. Mimo, że takie nazwiska jak : MCWilliams, Middleton, Antetokounmpo, Parker, Monroe jeszcze nie robią wielkiego szału to zawsze możemy spodziewać się solidnych cyferek od tych panów. Z ławki mamy ciekawych graczy jak Bayless, Vasquez którzy zawsze mogą zaskoczyć dobrym rzutem za 3.

Dziś do składu wraca MCW, a po odpoczynku gotowy do gry jest Parker. Myślę, że Cavs dzisiejszej nocy nadal będą kontynuować się winning streak, ale stanie się to po bardzo wyrównanym spotkaniu.

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Houston Rockets
: Dallas Mavericks
Handicap ( 0 : 5.5 ) : 2 @1.90 Bet365✅

Zdrowi Mavs spokojnie mogą powalczyć o 8 na zachodzie i myślę, że w dzisiejszym spotkaniu mogą podbudować swoje morale. Houston grają mocno w kratkę i mają bardzo duże problemy w obronie. W każdym spotkaniu w obecnym sezonie pozwolili swoim rywalom(9 spotkań) na przynajmniej 105 punktów. Jest to bardzo duża ilość i nie dziwi, że mają oni problemy z wygrywaniem spotkań. Dodatkowo trzeba wspomnieć o problemie z turnoversami. Notują oni ich około 16 na spotkanie. Dziś oczywiście nie wystąpi Howard co lekko ułatwi grę graczom z Dallas.

Mavs wyglądają przyzwoicie i jak zwykle coach Carlisle dobrze przygotowuje swój team do spotkań. Pomimo b2b to Dallas wydają się być drużynom mniej zmęczoną. Staterzy grali bardzo krótko.
Williams 33 min
Matthews 31min
Parsons 18 min(nie zagra dziś)
Nowitzki 29 min
Pachulia 32 min

Dołóżmy do tego bardziej wyczerpujące spotkanie po stronie Rockets i dłuższy lot do Houston. Są to szczegóły ale w sytuacjach b2b mają jakieś znaczenie.

Na prawdę fajnie w team z Dallas wkomponował się ZAZA i robi on swoje w pomalowanym. Ważnym czynnikiem dla mnie jest również to, że Mavs nieźle bronią vs 3 pointers. Znajdują się oni w pierwszej 8ce w FG3pt%.

Dallas na pewno pamiętają spotkania z PO i dziś będą chcieli udowodnić rywalom, że to oni mogli grać dalej. Houston grają mocno w kratkę i nie faworyzowałbym ich aż tak. Kuleje tam defensywa i myślę, że Mavs stać na zrobienie małej niespodzianki.

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Denver Broncos - Kansas City Chiefs Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Peyton Manning @1.65 Betsson⛔

Broncos próbują grę dołem, ale na prawdę do tej pory wychodzi im to mocno przeciętnie. Peyton jest zmuszony do long shotów i pewnie to też prowadzi do takiej ilości INT. Mimo wszystko mamy tu matchup dwóch innych QB. Smith preferuje short passy, a Chiefs głównie biegają. Ciekawe czy wystąpi Sanders bo to ważna część passing game Broncos.

3,5j

St. Louis Rams - Chicago Bears Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Jay Cutler @1.60 Betsson✅

Cutler był wyśmiewany w tamtym sezonie, a w tym wygląda na prawdę fajnie. Nie notuje tak dużo INT. Dobrze wygląda jego współpraca z Jefferym i Bennetem i dzięki temu łatwo mu przesuwać piłkę. Foles i Rams są nastawieni bardzo mocno na bieganie i myślę, że akurat tu przeciwko słabej rush def Bears zdecydują się właśnie na ten styl gry.

3,5j

Otrzymane punkty reputacji: +2
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Houston Rockets
: Boston Celtics
Handicap ( 0 : 5 ) 2 @1.86 Bet365✅

Houston opisywałem przy okazji ich dwóch poprzednich spotkań. Co ciekawe za każdym razem byli faworytem -5.5(linia startowa) i za każdym razem przegrali. Kolejno odprawili ich Denver i Dallas. Dziś trzeci raz z rzędu bukmacherzy faworyzują gospodarzy o 5.5 pkt.
Bardzo duża ilość strat, forsowanie rzutów czy słaba obrona to to co obecnie charakteryzuje Rockets. Wspominałem o tym, że każdemu rywalowi oddają przynajmniej 105 pkt i tak samo było z Mavs.

Celtics wyglądają nieźle od początku sezonu i widać, że będą bić się o jak najwyższe miejsce w konferencji. Osobiście podoba mi się ich roster i robota jaką wykonuje trener. Nie ma w ich skłądzie wielkich gwiazd, ale każdy z graczy prezentuje przyzwoity, wyrównany poziom. Co najważniejsze to ich defensywa wygląda o wiele lepiej niż ich dzisiejszego rywala. Celtics podczas ostatnich 5 spotkań(wygrali 4).
pozwolili kolejno na : 98/83/91/93/85 pkt – zatrzymują rywali na 42.7% skuteczności rzutów z gry.
Dla porównania Rockers oddali : 110/105/106/107/110 pkt

Celtics oczywiście b2b, więc na pewno będzie to miało znaczenie w dzisiejszym spotkaniu. Starterzy na szczęście grali : 25/30/32/34/34 minuty, więc nie zostali zajechani. Linia na to spotkanie została wystawiona wczoraj przed meczem z Thunder, więc nie ma tu mowy o reakcji oddsmakerów po pewnie wygranym spotkaniu przez Boston z OKC.

Obie drużyny na obecną chwilę prezentują zupełnie inny basket i warto zagrać na dobrze prezentujących się C’s.

3,5j

Otrzymane punkty reputacji: +19
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Strasznie masują ludzie Memphis w spotkaniu u siebie z Oklahomą. Wydaje mi się, że poziom obu teamów jest mocno zbliżony i taka masówka chyba nie jest dobra. Miśki dopiero co przegrały 4 spotkania, a pokonały dwa teamy, które raczej nie wejdą do PO w tym sezonie. Czy na prawdę dużym osiągnięciem jest pokonanie PTB 1 pkt u siebie i wygranie z Wolves na wyjeździe? Wydaje mi się, że nie. Oczywiście nie ma Duranta i każdy o tym wie(w tym szczególnie oddsmakerzy). Linia +1, więc na neutralnym boisku to OKC są lepsi(bez Duranta). Westbrook to szalony koleś, może zaszkodzić swojej drużynie, ale może i rzucić 40 pkt i rozdać do tego naście asyst i uzbierać kilka zbiórek w ofensywie. Ostatnio taka masówka na Portland źle się skończyła dla forumka, ciekawe jak będzie dziś. Ja osobiście odpuszczam to spotkanie, ale każdemu użytkownikowi, który zagrał ten bet życzę powodzenia $.
Jeśli chodzi o mnie to lekko na dziś
St. Louis Blues
: Winnipeg Jets
: 1 @1.89 Betsson✅
Jets bardzo słaba forma. 5 porażek z rzędu. 24 gole stracone w 5 spotkaniach pokazują, że są ta pewne problemy w defensywie, a i goalies spisują się słabo. Dziś w bramce Hutchinson, który notuje 4.68 GAA i .841 SV% w listopadzie nie wygrywając spotkania.
Przegrane Blues z Rangers i Hawks nie są tragedią. Są to prawdopodobnie dwie najlepsze drużyny w NHL. W bramce Allen który we własnej hali notuje :
1.59 GAA i .942 SV%.
Gospodarze są w o wiele lepszej formie, a i warto dodać, że już w tym sezonie pokonali oni Jets 4:2.
1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +8
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New Orleans Pelicans
: Denver Nuggets
Handicap ( 0 : 6 ) 2 @1.91 Betsson✅

Przyznam się szczerze, że nie mam zielonego pojęcia czemu Pelicans są tu tak mocno faworyzowani? Czy jest to typowy overreaction oddsmakerów na wysoką porażkę Nuggets z Suns? Sporty Amerykańskie uczą aby nie reagować/podniecać się po jednym spotkaniu bo tak na dobrą sprawę nic to nie zmienia.

Pelicans notują tragiczny początek rozgrywek i naprawdę ciężko w ich grze szukać pozytywów. Do tego jak co sezon ich kluczowi zawodnicy są kontuzjowani. Na obecną chwilę coach Gentry nie może korzystać z usług takich graczy jak : Cole, Pondexter, Perkins czy Evans. O ile pierwszą trójkę spokojnie można zastąpić, tak Evans był kluczowym zawodnikiem Pels w poprzednim sezonie. Warto też wspomnieć o limicie minutowym dla byłego All Stara Jrue Holidaya, który występuje max ok. 20 minut na spotkanie. Gentry nigdy wielkim trenerem nie był i nie wydaje mi się aby wytrwał długo na swoim stanowisku. Mając jednego z najlepszych graczy na świecie(Davis) koniecznie trzeba notować lepsze wyniki. Bilans 1-9 jest śmieszny i warto dodać, że ta jedyna wygrana przyszła z Mavs, którzy są mocno chimeryczni i potrafią do ostatnich sekund męczyć się z 76’ers. Co gorsze dla dzisiejszych gospodarzy ich porażki nie były nawet ‘close’.
Przegrali oni kolejno : 16/18/14/9/6/9/8/19/8 pkt.
Podobnie jak wcześniej opisywani przeze mnie Rockets mają mega problemy z defensywą.
W 9 na 10 spotkań dali sobie rzucić przynajmniej 100 pkt.

Nuggets o nic w tym sezonie nie walczą(chyba, że o pick). Skład jest solidny, ale niestety na zachodzie nie mają szans awansować do PO. Kontuzje również dopadły drużynę z Kolorado. Nie wystąpi już Chandler. Daleki od powrotu jest Nurkic, a Faried jest questionable na dzisiejsze spotkanie i dopiero po dzisiejszym treningu będziemy wiedzieć czy wystąpi. Bardzo fajnie w drużynę wprowadził się Barton, który jest utrzyma obecną formę na pewno będzie jednym z kandydatów do tytułu 6th man.

Na obecną chwilę to Nuggets prezentują się lepiej. Bilans 5:5 mówi sam za siebie. Wydaje się, że faworyzowanie gospodarzy aż o 6 pkt jest zbyt duże dlatego pobieram ten handicap.

4j

Otrzymane punkty reputacji: +13
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New York Knicks
: Charlotte Hornets
: 2 @1.86 Betsson
⛔
Nie wiem nie wiem nie wiem i jeszcze raz nie wiem o co chodzi. Czy tu Knicks nie dostają za dużo kasy? Osobiście stawiałem, że będzie tu jakieś -2.5/-3 w stronę gości, a jednak linia otwarcia to +1. Przyznam się, że jest to dla mnie dziwne i dlatego stawka będzie mała.

Na jakiej pozycji Knicks są lepsi od Hornets? Anthony przewyższa Batuma, ale nie o wiele. Nic Batum to świetny obrońca i spokojnie może zatrzymać Melo.

Walker/Lamb/Batum/Zeller/Big Al. to niezłe nazwiska i porównując je z
Calderon/Afflalo/Melo/Porzignis/Lopez
widzę zdecydowanie więcej talentu po stronie gości. Ważną rolę odgrywać będzie ławka, a ta na pewno jest lepsza po stronie dzisiejszych gości. Szkoda na pewno, że mamy kilka kontuzji(Williams(probable)Lamb(questionable), ale są szanse, że obaj wystąpią.

NYK wyglądają u siebie słabo. Spreadów nie pokrywają.

Hornets wygrali już z Knicks w tym sezonie(2 pkt u siebie) Może dlatego mamy tak wysoki kurs, a może w końcu dam bukmacherowi złapać się na krótkiej linii? ????

1,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Calgary Flames
: New Jersey Devils
: 2ML @1.98 Betsson⛔

Spodziewałem się innych kursów. Myślałem, że Devils będą tu faworyzowani, a jednak bukmacherzy wciąż nie doceniają tej drużyny. Pierwsze spotkania w Kanadzie, więc jak to w NHL bywa zawodnicy postarają się dać wszystko z siebie aby dobrze rozpocząć trip. Hokej Devils jest nudny, ale w tym sezonie bardzo skuteczny. Czekają spokojnie w defensywie aby wyprowadzić kontrę i zaskoczyć tak rywala. Do tych sukcesów przyczynił się również Schneider, który rozgrywa chyba najlepszy sezon w życiu. 8 wygranych w 12 startach z .924 SV%.

Flames to solidna drużyna, ale w domu wygrali tylko 3 z 8 spotkań. Duże problemy w obronie i Ramo, który jest mega niepewny. Od kiedy wrócił do NHL puszcza średnio 3 gole i broni na skuteczności .905%.

Nie spodziewam się tu wielu goli, ale mający problemy w tym sezonie Flames mogą mieć trudności z pokonaniem Devils.

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +8
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Koszykówka NCAA Basketball

SIU Edwardsville
: Saint Louis
: Handicap ( 0 : 6.5 ) 1 @1.90 Betsson⛔

Edwardsville cała nowa s5. Niezłe uptempo, które może sprawić problemy przeciętnej defensywie z SL.
Niby spotkanie derbowe bo drużyny mają do siebie jakieś 20 mil. Cougars w pierwszym spotkaniu około 40 FT i dziś jest duża szansa, że podobnie podkręcą gre. St Louis na pewno lepszy skład i wróciło kilku starterów, ale wciąż ta linia trochę śmierdzi.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Philadelphia 76ers : Indiana Pacers Wszystkie punkty zawodnika 16.5 Monta Ellis Powyżej @1.85 Betsson⛔

O defensywie 76&#39;ers chyba wiele nie trzeba pisać, bo wiadomo, że poziom jest bardzo słaby. Monta dzięki kontuzji Stuckeya i Hilla powinien dziś podobnie tak jak w 2 poprzednich spotkaniach dostać fajne minuty(ok.35) W tym czasie mam nadzieję, że odda podobną ilość rzutów jak ostatnio.
11 na 17 z gry + 1-2 z FT i 24 pkt
9 na 20 z gry + 2-2 z FT i 20 pkt
Są to w końcu typowe ilości rzutów dla Monty i mam nadzieję, że dziś zobaczę podobny występ. 16.5 to nie jest wygórowana liczba jak na takiego gracza. Linia spokojnie do ogarnięcia i przy tych brakach na pozycji 1/2 jest warta gry.
W barwach Mavericks w tamtym sezonie przeciwko 76ers : 17 pkt i 18 pkt
2j

Słabe typy i wyszła dupa. Z NBA dziś nie mam nic. Może z NFL coś wpadnie.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Pittsburgh Penguins
: Colorado Avalanche
: 1 @1.91 Betsson✅

Mam nadzieję, że Pens w końcu złapali właściwy rytm bo ilość talentu w tym teamie jest bardzo duża. Co ciekawe ofensywna linia składająca się z Malkina, Kessela i Perrona razem &#39;wyprodukowała&#39; już 23 punkty, a należy przypomnieć, że nie grają oni ze sobą od początku sezonu. Szkoda, że PP nie działa na razie tak jak należy, ale myślę, że to kwestia czasu, aż gracze z Pitts wejdą na poziom skuteczności 25%. Nieźle spisuje się obrona, a i obaj bramkarze nie zawodzą.

Jeśli chodzi o ich dzisiejszych rywali czyli Avs to strzelanie nie jest dla nich problemem, ale defensywa jak na razie zawodzi. Berra potrafi wybronić mecz, ale również zawalić. Tak było ostatnio z Leafs. Gotowy do gry jest Varlamov, ale on w tym sezonie wygląda beznadziejnie i jeśli wystąpi dzisiejszej nocy to nie powiem, ale będę szczęśliwy.

Pitts grają dobry hokej we własnej hali. 2 z 3 porażek przyszły z Stars i Canadiens czyli świetnymi ekipami. Czekam cały czas na przebudzenie Sid&#39;a. Według mnie obrona Pens zrobi swoje, a w ataku dołożą ze 3 gole.

2,5j

Washington Capitals
: Dallas Stars
: 2ML @2.13 Betsson✅

Widzę value w tym kursie. Po 1 Dallas to pozytywne zaskoczenie tego sezonu. Bałem się o ich obronę, ale po kilku wzmocnieniach wygląda to o niebo lepiej. Nieźle spisują się również goalies. Obaj prezentują wyrównany poziom. Co najważniejsze dla typu to Stars wygrali 4 spotkania z rzędu w Verizon Center, a także ogółem 7 spotkań z rzędu z Caps.

Z ciekawszych trendów :

Stars are 8-0 in their last 8 Thursday games.

Stars are 6-0 in their last 6 road games vs. a team with a home winning % of greater than .600.

Caps b2b i chociaż nieźle spisują się w takich sytuacjach to dzięki temu Dallas ma większe szanse. Liczę na występ backupa Grubauera, który jak na razie spisuje się średnio. Kluczem na pewno również będzie mała ilość kar ze strony Stars. Trzeba unikać Oviego w PP.

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom