>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

American Bets

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
NFL Nadzwyczajny występ
Całkowita liczba jardów podań gracza : Cam Newton powyżej 300.5 @7 Betsson⛔

Niektórzy gracze taką linię mają wystawioną na zwyczajny występ, CAM z powodu swojej gry ma taką cyferkę w nadzwyczajnym. Mimo, że linia przekroczona tylko raz to według mnie jest dziś szansa aby przekroczyć ją znów. Nie wiem jak skończy się to spotkanie, ale linia ciągle skacze w tą i tamtą. Istnieje jednak szansa, że w końcu Panthers będą przegrywać, a wtedy trzeba będzie przestać biegać i zacząć rzucać.

1j

NFL Nadzwyczajny występ
Ilość receiving yards gracza : Greg Olsen powyżej 125.5 @15 Betsson⛔

Wielkie value w kursie. Olsen już 2x przekroczył linie w tym sezonie. Jest ulubionym targetem Cama i z pewnością stać go na zdobycie dużej ilości yardów. Co ważniejsze jest on zawodnikiem który gra w ataku w każdej akcji. Powtarzam wielkie value i za drobne trzeba próbować.

0,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Red Wings
: Edmonton Oilers
: 1 @1.91 Betsson

Wings wygrali chyba ostatnie 15 z 17 spotkań z Oilers i chociaż przegrali pierwszy pojedynek w 2015/2016 to warunki dziś inne. Po 1 raczej w bramce Mrazek który spisuje się nieźle. Po 2 w porównaniu do tego co było miesiąc temu Wings się ogarneli. Wygladają pewniej w defensywie, oddają więcej strzałów. Wydaje się, że nie powinni mieć problemów z przeciętniakami z Edmonton.

5j

Indiana Pacers
: Chicago Bulls
: Handicap ( 0 : 2.5 ) 2 @1.93 Betsson

Pacers są hot, Pacers mają świetną skuteczność z gry, ale według mnie stawianie na nich w tym spotkaniu to za duże ryzyko. Bulls potrafią ograć każdego i z pewnością napsują krwi zawodnikom z Indiany. Tak mocne poleganie na rzutach za 3 w końcu źle się skończy(no oprócz GSW).

4j

Orlando Magic
: Milwaukee Bucks
: Handicap ( 0 : 4 ) 2 @1.91 Betsson

Tak jak wspominam nie należy się podniecać pojedynczymi występami. Magic ogarli Knicks, a Bucks ostatnio dają sobie wrzucać co mogą. Ogółem dla mnie obie drużyny są na podobnym poziomie, a może nawet wyżej cenię roster Bucks.

Anaheim Ducks
: Chicago Blackhawks
: 2ML @1.95 Betsson

Hawks opisywałem kilka postów wcześniej. Ducks grają mocno w kratkę, ale bramkarze są tragedią. Myślę, że Hawks wrzucą z 3/4 bramki, a to z pewnością wystarczy na jedną z najgorszych ofensyw w lidze.

4j Dubel

Colorado State
: Portland
Handicap ( 0 : 5.5 ) 2 @1.90 Betsson

+5.5

3,1j

Boston Bruins
: New York Rangers
: Handicap ( 1.5 : 0 ) 2 @3.35 Betsson⛔

Rangers lubią grać na wyjazdach, a Bruins na razie słabo w TD Garden. Gracze z NYR są po mega słabym spotkaniu z Habs. Lundek w końcu został rozstrzelany, ale spodziewam się, że dziś gracze z Big Apple podniosą się. Zadanie trudne, aczkolwiek słaba obrona graczy Bruins w PP powinna ułatwić im to zadanie. Rask również mocno shaky w tym sezonie, więc duża szansa na powodzenie.

1,8j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Toronto Raptors
: Phoenix Suns
: Handicap ( 0 : 5 ) 2 @1.90 Betsson✅
Dużo nie muszę mówić, ale mamy sytuację b2b i niezłych Phoenix, których ostatnie wyniki są trochę mylące. Tak tak linia startowa +5.5, a do tego Pheonix w 2014 2x pokonali Raptors na ich parkiecie. Coś czuję, że gracze z Arizony tu zaskoczą niektórych.
4j
New York Knicks
: Houston Rockets
: Handicap ( 0 : 1.5 ) 2 @1.91 Betsson✅
2j
Całe życie będę uważać, że zachód trzeba brać ponad wschód i chociaż ten sezon inny to trendy wydaje się na koniec sezonu zostaną na swoim miejscu. Rockets mają 3x większy talent i 3x mniejszą ochotę do bronienia. Mimo wszystko Knicks mają swoje nieudolności i schematy grania w trójkątach dla rywali są co raz bardziej jasne. Jeśli Harden zagra podobnie jak ostatnio to i dziś poprowadzi drużynę do wygranej.
Cincinatti Bengals : St. Louis Rams Który z graczy pierwszy osiągnie 100 passing yardów? : Rudy Dalton @1.60 Betsson✅
3j

Bengals chociaż coś ostatnio przegrali to wciaż topowa drużyna w regular season. Szczególnie u siebie są mocni i jakoś nie wydaje mi się, aby Foles który dopiero co został posadzony(gra bo QB1 ma kontuzję) nagle zaczął grać lepiej. Przypomnę, że nie grał jako starter bo nawet nie potrafił rzucić do otwartych kolegów. Rams wolą biegać, więc dla mnie mocny bet.
Seattle Seahawks : Pittsburgh Steelers Który z graczy pierwszy osiągnie 100 passing yardów? : Big Ben Roethlisberger @ 1.70 Betsson✅

3j

Podobno Wilson bardziej przejmuje się tym jak wygląda z Ciarą niż jak gra i chyba całe środowisko Hawks to widzi. Podobnie jak Rams, Hawks pierw dwa razy pobiegną, a potem dopiero podadzą jeśli trzeba. Jeśl chodzi o Big Bena. Ten człowiek to rzucająca maszyna. Zresztą mając Browna i Martavisa ja się nie dziwię. Secondary hawks nie jest już tak mocne. Nie ma czego się bać i tu też powinno być ok.

Otrzymane punkty reputacji: +22
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Utah Jazz
: Golden State Warriors
Handicap ( 8 : 0 ) 1 @1.90 Betsson✅

Zachód w tym roku jest tak słaby, że nie zdziwi mnie maksymalnie 5/6 porażek na koncie GSW. Jazz na pewno zalicza się do tych ekip, która może powalczyć. Jedna z lepszych defensyw w NBA na pewno może napsuć krwi faworytom dzisiejszego spotkania. Jazz oddają tylko 1.01 Pkt na posiadanie, a to na pewno jest kluczem w ograniu Warriors. Jazz pokryli spread w 7 z 8 meczach domowych gdy byli zaproponowani nam jako dog. Co ciekawe gdy byli dogiem od 4.5 do 11 pkt to wygrali 6 z 8 spotkań. Co najważniejsze dla tego typu w poprzednich sezonie byli dogiem 10 pkt u siebie oczywiście vs GSW to wygrali to spotkanie 110:100. Do tego total na poziomie 201.5 jest dosyć niski co sprzyja pokryciu handi.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +5
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Philadelphia 76ers
: LA Lakers
: Handicap ( 1.5 : 0 ) 1 @1.91 Betsson✅

W Mieście braterskiej miłości spotykają się dwie tragiczne drużyny, które zapowiada się na koniec sezonu zajmą dwa ostatnie miejsca i będą bić się o najwyższy pick w drafcie. Beznadziejność tych drużyn jest tak wielka, że wytypowanie teamu który dziś wygra jest dużym wyczynem. Oczywiście szanse są 50/50 i podobnie myślą oddsmakerzy. Doświadczenie na pewno znajduje się po stronie drużyny z LA, a talent? Wydaje się, że raczej też. Philly nie mają wiele do zaoferowania oprócz dwóch przyzwoitych podkoszowych - Noel i Okafor.

Philly mimo rekordowej ilości przegranych kilkukrotnie byli blisko upragnionego W. Mecze z Heat/Mavs czy Celtics był bardzo wyrównane i ostateczny wynik rozstrzygał się pod sam koniec 4q.

Lakers nie mają wiele więcej do zaoferowania. Nie lubią/nie chcą bronić. Wpuszczanie Swaggiego i Lou na parkiet w tym samym momencie mocno osłabią tą drużynę. Hibbert jest śpiącym misiek, a Russell na pewno na razie nie spełnia pokładanych w nim nadziei.

Z kim w końcu wygrać jak nie z Lakersami którzy są w podobnym miejscu? Lakers przegrali 6 spotkań z rzędu w których handi pokryli tylko raz. W ostatnich 21 spotkaniach kiedy grali po 1 dniu odpoczynku pokryli handi tylko 5 razy. Ostatnie 4 wyjazdy to 4x nie pokryty spread.

Natomiast zdesperowani 76ers pokryli handi 5x z rzędu, a dodatkowo w ostatnich 6 spotkaniach z drużynami z minusowym bilansem pokryli handi za każdym razem.

The Lakers are 0-12-1 ATS (-9.23 ppg) since Mar 20, 2012 after Kobe Bryant shot worse than 33% from the field at home.

2j bo na amatorów więcej nie dam.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Pistons
: Phoenix Suns
: Handicap ( 0 : 4 ) 2 @1.91 Betsson⛔

Brak słów. Oddać run 21:2 pod koniec 4q...

Około 3 tygodnie temu Pistons byli dogiem +5.5 gdy grali w Arizonie, natomiast po tym okresie są faworytem aż 4 pkt. Patrząc na różnicę punktową oferowaną w tych spotkaniach łatwo można stwierdzić, że według bukmacherów Detroit przez ten okres polepszyli się o wiele punktów. Cytując klasyka &quot;NIE SONDZE&quot;. Oczywiście Pistons nieźle grają we własnej hali, ale Phoenix swoją dwójką guardów mogą napsuć wiele krwi każdemu w lidze. Ostatnie dwa wyjazdy PHX do Pistons to wygrana 2 pkt i przegrana 2 pkt. Oczywiście w nocy mieliśmy wpadkę z Nets, ale linia mocno to sugerowała. Dziś spodziewam się close game.

2j

New York Knicks
: Philadelphia 76ers
: Handicap ( 0 : 9 ) 2 @1.91 Betsson⛔

Pójdę za ciosem i zagram kolejny raz na 76ers. Jeśli chłopaki nie popili(a są młodzi i kto wie) to myślę, że zrobią wszystko aby znów wygrać. Tak jak wczoraj pisałem, pokrywają handicapy i chyba w każdym z ostatnich 6-7 spotkań byli na prawdę blisko wygranych. Ambicji odmówić im nie można, a i kolejna wygrana w wyścigu o nr 1 pick nie zaszkodzi. Knicks według mnie są tu mocno przeceniani.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +6
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Oficjalnie dzisiejszej nocy kończę z testowaniem/sprawdzaniem linii +5.5 w baskecie uniwersyteckim w Stanach. W NBA ten sezon to sprawdzalność około 90% natomiast w NCAAB wychodzi ok. 72-75%. Myślę, że jest to również opłacalna opcja do gry i od dziś głownie w temacie pojawią się te linie.

]

Utah Jazz
: Orlando Magic
: Handicap ( 0 : 4 ) @1.91 Betsson✅

Linia startowa +5.5, przestawiona w nocy na +6 i nagle po wieści, że Gobert wypada z gry powrót na +4. Czy jest on wart +1.5 na linii widocznie tak. Magic w końcu wracają na właściwe tory chociaż te 4 wygrane nie były z rywalami z wysokiej półki. Mimo wszystko wygrane te były okazałe bo 9/14/19 i ostatnia 3 pkt. Niezła forma Vucevica, w końcu chyba budzi się Oladipo po kontuzji, a jak zwykle wiele oczekuję od Evana i &#39;brata&#39; The Weeknd&#39;a. Utah są świetni w obronie, ale wydaje się, że w niektórych spotkaniach może im zabraknąć talentu w ofensywie.

2.5j

Minnesota Wild
: Toronto Maple Leafs
1 @1.82 Betsson✅

Powrót Reimera niewiele tu zmieni. Leafs są w dołku bo przegrali 4 z ostatnich 5 spotkań. Do tego w 7 wyjazdowych meczach od 8 listopada zdobyli łącznie beznadziejnie 11 bramek. Aby wygrać z Minnesotą na ich lodowisku trzeba włożyć wiele wysiłku i zdobyć kilka bramek. Wątpię aby podopieczni Babcocka w sytuacji b2b byli w stanie to zrobić.

1.3j

Detroit Lions : Green Bay Packers Ilość podań do przodu(receptions) gracza : Golden Tate Powyżej 5.5 @1.85 Betsson✅

Tate jest w na prawdę dobrej formie, a zawdzięcza to polepszającemu się Staffordowi oraz nowemu ofensywnemu koordynatorowi. Wszystko zaczyna grać, 3 wygrane z rzędu, a Tate jest jednym z głównych aktorów. W końcu running game jest na przyzwoitym poziomie, a to sprawia, że Tateowi i Megatronowi jest o wiele łatwiej. Tate głównie łapie short passy, a do tego ma on niezłe dłonie i nie dropuje wielu piłek.

Ostatnie 4 występy
6 rec na 7 targ
4 rec na 4 targ
8 rec na 11 targ
7 rec na 8 targ

Rozegrał przeciwko GBay jedno spotkanie i to wtedy miał 4 rec na 4 targety. Dziś spodziewam się kolejnego dobrego występu ze strony WR2 drużyny z Mo Town.

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +10
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Montreal Canadiens
: Washington Capitals
: Handicap ( 1.5 : 0 ) 2 @3.50 Betsson⛔

Spotykają się dwie świetne ekipy - na obecną chwilę jedne z lepszych w całej NHL i widzę value w takim kursie. Po 1 obie ekipy potrafią strzelać dużo goli. Po 2 obie ekipy bardzo dobrze bronią. Po 3 w bramce Habs Condon, który po świetnym starcie bardzo mocno obniżył loty i władowanie kilku bramek może nie być problemem. Talent Caps w ofensywie jest niesamowity. Ovi, Nick czy Kuznetsov to niesamowici gracze. W bramce drużyny ze stolicy dziś Holtby czyli jeden z najgorętszych bramkarzy w lidze w obecnej chwili. Patrząc na formę obu netminderów z pewnością value po stronie gości.

1j

Miami Heat
: Oklahoma City Thunder
: Handicap ( 3.5 : 0 ) 1 @1.91 Betsson✅

Do mojego postu na temat public betów odsyłam do tematu działu NBA. Z tych trzech najpoważniejszych wybieram ten. Nie toleruję ładowania na siłę na jakąś drużynę bo koniec końców to się źle skończy. Można wygrać jeden/dwa bety, ale pod koniec rozliczenie pokaże -. Vegas z dupy nie wystawia linii. Jeśli wystawiliby -7 na OKC każdy by pomyślał, że to o wiele za dużo i warto grać na Miami. Wystawiając -2 sprawili, że każdy pomyślał, że mamy tu wielki prezent/źle wystawioną linię. Miami to nie pionki, a na pewno nie we własnej hali. Wade/Bosh to wciąż All-Stary. Whiteside rozwija się i spodziewam się, że Heat będą go mocno wykorzystywać dzisiejszej nocy. No cóż pisać więcej nie będę bo nie mam ochoty. Zobaczymy jak te public bety dziś wyjdą.

The Thunder are 0-12 ATS (-8.96 ppg) since Jan 14, 2014 on the road with more than one day of rest.

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +16
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Podsumowanie
Listopad :
Typy : 85
Wygrane : 48
Przegrane : 37
Postawione zł : 21872
Wygrane zł : 24516,98
Zysk w zł : 2644,98
Yield : 12,09%
Skuteczność : 56%~
Tak jak w każdym miesiącu mam dwa/trzy dni kiedy napierdzielam typy po 4/5j w ogóle nie segregując sobie tego i nie dając poprawnych stawek. To wszystko kosztuje kilka k zysku. Jest dobrze, ale powinno być o wiele lepiej. Skuteczność musi być przynajmniej powyżej 62%

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dallas Mavericks
: Houston Rockets
: Handicap ( 0 : 5.5 ) 2 @1.91 Betsson
✅

Houston nie bronili, nie bronią i wydaje się, że nagle nie zaczną bronić. Mindset to takie popularne i często używane słowo przez obywateli USA. Dobre nastawienie prowadzi do pozytywnych rzeczy, a gracze z H-Town na pewno nie są nastawieni na obronę. Jak mówi stare powiedzenie ‘Atak wygrywa mecze, a obrona mistrzostwa’. To wszystko sprawia, że na obecną chwilę Rockets mogą tylko śnić o jakichkolwiek sukcesach, ale pojedyncze spotkania takie jak z Mavs mogą wygrywać. Dziś zastanawiałem się kto jest motywatorem w szatni Rakiet? Harden? Howard? No way! Gdybym siedział w lockeroomie z tymi Panami nie ma szans aby któryś potrafił mnie zmotywować do wzmożonego wysiłku. Bardzo dobrzy defensorzy jak Ariza czy Beverley nie pociągną całego zespołu. Bardzo blado wygląda Brewer który w poprzednich sezonach naprawdę fajnie wypadał w defensywie. O tym jak broni Brodacz pisać nie trzeba bo chyba każdy z nas wie. Dziś prawdopodobnie nie wystąpi Howard, ale czy jest to jakieś duże osłabienie? Dwight to wciąż niezły obrońca w pomalowanym i z pewnością rywale czują do niego respekt, ale nie dominuje on już jak kiedyś. Dodajmy do tego, że praktycznie nie jest on wykorzystywany w ataku.

Jeśli chodzi o Mavs to są oni pozytywnym zaskoczeniem tych rozgrywek. Mało kto spodziewał się, że będą oni w stanie notować takie niezłe wyniki. Mimo wszystko mają teraz oni bardzo brutalny kalendarz podczas którego przegrali 4 z 6 spotkań. Thunder, Grizzlies, Spurs i Kings to drużyny które poradziły sobie z Rumakami. Natomiast wygrali oni z przeciętnymi Nuggets i po dogrywce uporali się z PTB. Fajnie prezentuje się s5 drużyny z Dallas. Odżył D Will, Dirk gwarantuje stały przyzwoity poziom, ZaZa robi to czego się od niego wymaga, a Matthews jest zawsze groźną bronią. Gdy do pełni zdrowia wróci Parsons to naprawdę będzie się kogo bać.

Wydaje się, że zawodników trenera Carlisle czeka łatwe zadanie, ale według mnie zawodników z Houston będzie dziś stać na postawienie się. Widać u nich lekką poprawę gry. Wygrali 3 spotkania z 4 i chociaż rywale nie byli wymagający to w końcu gra ofensywna może się podobać. Notują oni 111.3 PPG podczas tych 4 meczów. Atak jest o wiele bardziej zbilansowany. Przynajmniej pięciu graczy zanotowało podwójną zdobycz punktową w ostatnich 3 spotkaniach, a rezerwy notują 42.3 pkt na mecz. Skoro Dallas byli dogiem +5.5 na wyjeździe i wygrali na terenie Rockets to mam nadzieję, że dziś Rakiety w takiej samej sytuacji pokryją przynajmniej handicap.

4j

Pacific
: UC Irvine
: Handicap ( 5.5 : 0 ) 1 @1.90 Betsson✅

Pułapka buków. Pacific totalne dno, natomiast UC wyglądają spoko. Bilans mówi sam za siebie. Pobieram +5.5

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Odpowiedź do użytkownika :
Witam.
Praktycznie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
Skoro dali taką linię i ona dla Ciebie wydaje się stosunkowo niewielka to ma Cię kusić do gry. Jeśli ma Cię zachęcać do gry to przecież bukmacher nie da Ci wygrać na &#39;stosunkowo niewielkiej&#39; linii ????
Zazwyczaj chodzi o to abyś myślał, że wszystko jest fajne, piękne i łatwo. Tak niby ma być w tej sytuacji. W końcu kto postawi pieniądze na drużynę która ledwo co wygrała 1 mecz?
Zobacz ile osób myśli podobnie do Ciebie

Czyli bukmacher w tej sytuacji przegra trochę kasy jeśli ta linia -5.5 jest taka fajna.
Pacific grali u siebie 3 spotkania. Przegrali 1 mecz 1 punktem, kolejny 3 po dogrywce i jeden wygrali. Może u siebie jednak tacy słabi nie są jak bukmacherzy chcą żebyśmy myśleli?
Czy typ wejdzie ja nie wiem! Może nie, ale na pewno nie dam kasy na &#39;stosunkowo niewielką&#39; linię a faworyta.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Washington Wizards : Phoenix Suns Gracz - łączna liczba udanych rzutów za 3 pkt. 2 Bradley Beal Powyżej 2 @2.03 Betsson✅

Beal rozegrał w tym sezonie 12 spotkań.

W 5 pokrył linię
W 3 przypadkach miał po 2 celne rzuty za 3.
W 3 spotkaniach miał po 1 celnym rzucie i raz nie miał ani jednego

Reasumując w 8 przypadkach na 12 mamy przynajmniej zwrot dzisiejszego betu.

Z gry wypada Nene,Gortat i możliwe, że Humphries i chociaż Ci zawodnicy nie mają nic wspólnego z pozycją Beala to mimo wszystko Wall i Bradley będą musieli wziąć ciężar gry na siebie.
Mamy do tego wysoki total zaproponowany przez bukmacherów(213.5), a więc prawpodobnie zapowiada nam się high scoring game. Warto tutaj dodać, że ani Knight ani Mini LeBron nie są wybitnymi obrońcami, a potwierdzają to statystyki defensywne. Phoenix pozwalają na ponad 9 celnych rzutów za 3 punkty na spotkanie. Do tego oddają wysoki 3Point Fg%. Skuteczność rzutów za 3 rywali wynosi prawie 38% co plasuje ich pod koniec stawki w tej kategorii.

Kurs b. wysoki bo Beal ostatnio trochę słabiej. Linia spokojnie do pokrycia, a kurs obowiązkowy do zagrania.

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +38
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Nigga we made it

Los Angeles Clippers
: Orlando Magic
: 1 @1.76 Betsson✅

Według mnie mamy tu lekką overreaction ze strony Vegas. Orlando są na 5 game winning streaku i chyba trochę za bardzo zostali przecenieni przez oddsmakerów. Tylko 2 punktowy dog na wyjeździe czyli doliczając te 2-3 pkt Clippersom za home court wychodzi, że Magic tak na dobrą sprawę są lepsi. Staples nie jest jakieś w tym sezonie wielką twierdzą, ale jeśli już ktoś tam wygrywa z LAC to nie są to byle jakie ekipy - Rockets,Warriors,Raptors,Jazz,Pacers. Wszystko to na prawdę dobre zespoły, które mogą wygrać z każdym. Clippersi mają swoje problemy których od początku nie mogą rozwiązać. Duży bałagan na pozycji 3, częste problemy w czwartych kwartach, zupełne nie używanie Stephensona któremu jeśli się zaufa na prawdę może dać dużo dobrego. Griffin i Jordan robią swoje, ale bardzo zawiodłem się na Paulu. Rozgrywający zwany &#39;generałem&#39; nie potrafi poprowadzić swojego teamu tam gdzie trzeba i nie wydaje mi się aby w najbliższym czasie mu się to udało. Orlando zaimponowali mi. Bardzo fajnie wyglądali w pojedynku z Jazz. Cały czas jednak będę powtarzać, że Jazz to dobra ekipa, która świetnie broni, ale nie ma armat w ataku i pokonanie ich w wielu wypadkach nie będzie problemem.

Wydaje się, że Clippers mają wszystko żeby pokonać drużynę z Orlando. Magic to wciąż bardzo młoda, niedoświadczona ekipa której w pojedynku z LAC może mieć duże problemy. Po wolnym spotkaniu z Jazz dziś 2x szybszy mecz i to w nim powinni królować gospodarze.

2,5j

Winnipeg Jets
: Washington Capitals
: 2ML @1.73 Betsson⛔

Niezły kurs na Capsów i warto spróbować. Drużyna ze stolicy jest w na prawdę dobrej formie. 6 wygranych spotkań z rzędu podczas których ich PP działa tak jak powinien. 7 na 19 to świetny wynik i jeśli dalej utrzymają poziom to rywale każdej nocy będą mieli duże problemy z podopiecznymi Trotz&#39;a. Kapitalną robotę robi Kuznetsov, a Ovi, Backstrom czy Oshie zawsze wnoszą dużo do gry Capitals. Podczas tego 6 game winning streaku Caps zdobyli 24 bramki, a stracili tylko 12. Holtby jest w niesamowitej formie. Wygrał 8 startów z rzędu, a w spotkaniu z Habs wyglądał na prawdę znakomicie i to głównie dzięki niemu w tym spotkaniu zdobyli 2 pkt.

Jets są mocni w ofensywie, ale defensywa to ich pięta achillesowa. W bramce 3 raz wystąpi Helleybuyck i wydaje mi się, że to wciąż za mały kaliber aby wybronić spotkanie vs Washington.

Caps dysponują lepszym PP, lepszym PK, lepszym goalie i lepszym rosterem. Do tego dwa tygodnie temu pokonali Jets(5:3).

2j

Rutgers
: Seton Hall
: Handicap ( 5.5 : 0 ) : 1 @1.90 Betsson
⛔
George Town
: Syracuse
: Handicap ( 0 : 5.5 ) : 2 @1.90 Betsson

1,3j Dubel

Otrzymane punkty reputacji: +30
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Philadelphia 76ers
: Denver Nuggets
: Handicap ( 3 : 0 ) 1 @1.90 Betsson Zwrot

Dziś mamy na prawdę kilka dzikich linii na które według mnie można się złapać. Dziwna linia i szczerze mówiać wydaje się, że Vegas chodzi o to, aby śmiało grać tu Denver. Nuggets mimo, że są po niezłym loosing streaku to wygrali z Toronto na wyjeździe po morderczym spotkaniu i dzięki temu wszyscy będą się podniecać Bryłkami. Według mnie jest kilka faktów dlaczego warto lekki % swoich $ skierować ku 76ers.
Po 1 czas rozpoczęcia spotkania. 19 naszego czasu, 13 czasu Filadelfii, ale dopiero 11 czasu Denver. Jestem tutaj pewien, że zegary graczy Nuggets będą lekko przestawione. Normalnie o tej godzinie kilku z nich pewnie jeszcze śpi.
Po 2 total ustawiony na to spotkanie. 194 nie jest to wiele, ale dużo znaczy tutaj linia pkt na Denver(99). Nuggets w tym sezonie gdy zdobywają poniżej 100 pkt przegrywają spotkania. Dokładnie było ich 10 na 10 prób.
76ers mimo, że tytanami defensywy nie są to w 6 z 7 spotkań zatrzymali rywali na poniżej 100 pkt.
Po 3 76ers w poprzednim sezonie pokonali Denver 2krotnie.
Nie ma Okafora czyli najlepszego gracza gospodarzy dlatego ta linia tym bardziej jest dziwna. Fajnie, że wraca Wroten bo uwielbiam oglądać tego gracza. Chociaż będą to limitowane minuty to na pewno jest to + dla słabego rosteru 76ers.

2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Red Wings
: Nashville Predators
: 1ML @1.78 Betsson✅

Oh Man Oh Man ! Detroit w końcu grają taki hokej jakiego od nich oczekuję, a co najważniejsze wraz z dobrą grą idą wyniki. W 9 spotkaniach z rzędu zdobyli oni przynajmniej 1 pkt. W 4 z ostatnich 6 spotkań zdobyli przynajmniej 4 gole, a to wszystko dzięki powrotowi do gry Datsyuka, który mimo, że może nie zbiera wielu punktów to samą obecnością na lodzie robi różnicę. W ostatnich 2 spotkaniach Wings oddali niesamowite 44 i 46 strzałów, a powtórzenie tego dziś w chociaż 2/3 na pewno da pozytywny rezultat.

To też nie jest jakoś typ mocno przeciwko Predators, a przeciwko jednemu z najbardziej przecenianych bramkarzy w lidze. Rinne w tym sezonie to istna tragedia. W spotkaniu z Panthers oddał 2 gole na 15 strzałów.
W ostatnich spotkaniach jego Sv% to : .875 867 842 852 824 - z takimi cyframi nie ma jak wygrać spotkań. Od 20 listopada Rinne puszcza średnio ponad 4 gole na mecz a SV% to .862 i w tym okresie są to najgorsze liczby w lidze.

Nie można stawiać kasy na drużynę która ma bramkarza w tak słabej formie. Wybór to DRW.

E : Zapomniałem dodać Euro Twins dziś razem startują ????

2,4j

Otrzymane punkty reputacji: +22
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Pittsburgh Steelers : Indianapolis Colts Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów? : Ben Roethlisberger @1.80 Betsson✅

Bardzo fajny matchup dla Big Bena i powiem szczerze, że trochę mnie ten kurs zdziwił. Zdrowy Ben to top 5 QB w lidze. Dla mnie co najważniejsze jest w tym typie to to, że ma on takich receiverów którzy są game changerami i zawsze tych kilka ekstra yardów zdobędą. Brown, Bryant, Wheaton, a do tego Tight End Miller są bardzo skuteczni w swojej grze.
Po stronie Colts startuje 40 letni Hasselbeck. Ten weteran zadziwia wszystkich ponieważ jako backup Lucka wygrał swoje wszystkie starty i to głównie dzięki niemu Colts wciąż są w grze o PO. Matt operuje bardziej short passami, a i na pewno wide receiver set nie jest tak utalentowany i szybki jak ten po stronie gospodarzy.

Big Ben bardzo dobrze wyglądał tydzień temu vs secondary Hawks i dziś spodziewam się, że podobnie jak ostatnio dobrze wejdzie w mecz i szybko poda na 100 yardów.

5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Tampa Bay Buccaneers
: Atlanta Falcons
: Handicap ( 0 : 2 ) 2 @1.81 Betsson⛔
Walka o WC w NFC South nabiera rozpędu i do ostatniej kolejki będziee bardzo bardzo ciasno. Niedawno temu Bucks pokoncali na wyjeździe Falcons 23:20 po dogrywce. Dziś według linii bukmacherów czeka nas również wyrównane spotkanie. Winston wygląda lepiej, ale to wciąż rookie którego stać na kilka picków w spotkaniu. Ryan ostatnimi czasy również nie grzeszy formą. Dla mnie mega ważną rzeczą jest to, że w kadrze Tampy na dzisiejsze spotkanie brakuje dwóch kluczowych defensorów. Zarówno Smith jak i McCoy to najlepsi obrońcy swojego zespołu i zanotowali oni już 13 sacków w tym sezonie. Będzie to na pewno dużym problemem bo jeśli Matt Ryan ma dużo czasu to spokojnie rozprowadzi piłkę między swoich graczy. Falcons ostatnio w słabej formie. Nie pokrywają handi, a i z wygrywaniem nie mają wiele wspólnego. W spotkaniach dywizyjnych zawsze dzieje się wiele ciekawych rzeczy i spodziewam się, że Trio Jones,Freeman i Ryan poprowadzą Falcons do wygranej.
2,2j
New York Giants : New York Jets Ilość prób biegu (rushing attemps) : Chris Ivory Powyżej 15.5 @1.85 Betsson⛔

Wszystko zależy od tego jak potoczy się to spotkanie. Jeśli po myśli Jets to 16 touchów można będzie księgować spokojnie po 3 kwartach. Ivory to zdecydowany RB1 w swojej drużynie i nawet jak mu nie idzie to i tak dostaje kolejne próby. W obecnym sezonie rozegrał 10 spotkań i w 7 pokrył obecną linię.
20/14/29/20/17/15/23/18/8/21.
Obrona Giants jest słaba. Pozwalają na masę passing yardów, więc to powinno pomóc Jets utrzymać piłkę jak najdłużej w posiadaniu. Niska linia bo spodziewałem się 17.5/18.5.
2j
Tennessee Titans : Jacksonville Jaguars Ilość podań do przodu gracza (receptions) gracza : Julius Thomas Powyżej 4.5 @1.72 Betsson

Z tygodnia na tydzień Thomas będzie wpasowywać się do ofensywy Jaguars. W tym tygodniu zdecydowanie warto zaatakować tą linię. Czemu? Dlatego, że kontuzji doznał Allen Hurns czyli druga opcja w ataku popularnych Jags. Z takich prawdziwych broni w ofensywie zostaje Allen Robinson. Dwa spotkania temu tj. 19 listopada Thomas w wygranej Jags z Titans złapał 5 piłek na 8 targetów.
Jako druga opcja w ataku zdecydowanie powinien złapać 5 piłek.
2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Minnesota Timberwolves
: Los Angeles Clippers
: [email protected] Betsson
✅
Ciekawy kurs, a przynajmniej Betsson taki proponuje bo już u niektórych bukmacherów mamy o wiele mniejszy. Clippers zgodnie z moim planem pokonali u siebie Magic i teraz przyszła pora rozprawić się z T&#39;Wolves. Wolves którzy mają bardzo duże problemy z wygrywaniem spotkań u siebie i dziś zadanie równie trudne. Clippersi na pewno przyjadą do Minnesoty podbudowani wygraną z Orlando. Co najważniejsze potrafili oni poradzić sobie bez Paula i dziś liczę na to, że pewni gracze wniosą to samo do gry. Griffin, Crawford, Johnson czy też DeAndre zaprezentowali się bardzo korzystnie. Możliwy jest powrót J.J na dzisiejsze spotkanie. Paul to nie LeBron, że team bez niego sobie nie radzi. Kurs przesadzony. Trzeba próbować.

2j

Boston Bruins
: Nashville Predators
: 1Ml @1.72 Betsson⛔

Nic mi nie wiadomo na temat który z bramkarzy Predators dziś wystąpi, ale znów liczę, że będzie to Rinne. W bramce Bostonu na pewno Rask, który jest po SO przeciwko Canucs.
Boston ma lepszy PP,PK, strzelają więcej goli, a do tego podobnie jak ostatnio Detroit notują punkty w każdym spotkaniu. Według mnie dziś ciężkie zdanie przed Predators. Rask łapie formę, a jego matchup odwrotnie. Boston powinien sobie spokojnie poradzić.

2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Milwaukee Bucks
: Portland Trail Blazers
: Handicap ( 1.5 : 0 ) [email protected] Betsson✅

No fajnie fajnie Portland wyglądali. Wygrali z Indianą i gratulacje, ale nie podniecajmy się. Mieli akurat bardzo dobry dzień rzutowy który takiej drużynie wiele razy w trakcie sezonu się nie zdarzy. Słaby roster z jedną gwiazdą nie zapewni im ciągłych wygranych. Bucks chociaż wielkiego basketu nie grają to mają tu przewagę własnego parkietu i roster który jest lepszy 2x. Myślę, że Bucks mają idealnych ludzi, aby pokonać PTB. Mają szybkich graczy aby grać jak na zachodzie, ale mogą również uspokoić grę i niszczyć pomalowane swoimi wysokimi graczami.

2,5j

&quot;Kemba Walker (illness) is doubtful for Monday&#39;s game vs. Detroit.
He didn&#39;t even go through shootaround, an indication that Walker is really battling something nasty. Already playing without Al Jefferson (calf), Nicolas Batum promises to be extremely busy vs. the Pistons, but he&#39;s likely to face the staunch defense of Kentavious Caldwell-Pope. Without Walker, Jeremy Lin is likely to start at point guard.&quot;

&quot;Al Jefferson (calf) will be sidelined for the next 2-3 weeks.&quot;

Dla mnie te dwa fakty sprawiają, że warto spróbować zagrać coś w stronę Batuma.

Charlotte Hornets : Detroit Pistons Wszystkie punkty zawodnika
Nicolas Batum Powyżej 16.5 @1.75 Betsson
⛔

Batum ostatnio dobra forma ponieważ regularnie zdobywa te naście punktów.
W ostatnich 8 spotkaniach zanotował :
24/14/18/16/17/15/17/24 - 3 razy linii nie pokrył, ale był bardzo bardzo blisko.

O wiele lepiej czuje się w meczach domowych ponieważ notuje w nich średnio 19.3 pkt.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Jeśli ktoś ma zamiar grać to lepiej tych Clippersów dać spokój. Januszowy bet z mojej strony. Nie pozostało nic innego jak w nocy kontrować to w jakiś rozsądny sposób. Chore przesunięcia na linii, publika dalej wali w Clippersów. To musi się źle skończyć.
(Nie ma to nic wspólnego z tym, że Paul out bo to było wiadome).

Clippers winning streak vs Minny, do tego

The Timberwolves are 0-12-1 ATS (-6.73 ppg) since Mar 16, 2015 at home after Andrew Wiggins had a negative plus/ minus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom