>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

American Bets

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Ottawa Senators
: Columbus Blue Jackets
: 1 @2.20 Betsson✅

Duże value. Po 1 w bramce Jackets słaby McElhinney.

&quot;McElhinney allowed three goals on 33 shots in the Blue Jackets loss in Anaheim on November 6th. McElhinney has gone 0-3-0 with a 2.58 GAA and .912 SV% in three starts and two relief appearances this season. He is not a great option against a Senators team that ranks ninth in the NHL in goals per game (2.83)&quot;

Po 2 Sens na ostatnie 14 prób w PP zdobyli 7 bramek.

Sens u siebie zaczną wygrywać, a dziś wydaje się spokojny win w domu.

2j

Jacksonville Jaguars
: Tennessee Titans
: 1 @1.63 Betsson✅

Jacksonville Jaguars : Tennessee Titans Ilość prób biegu (rushing attempts) : Antonio Andrews poniżej 13.5 @1.85 Betsson⛔

Oba typy w pewien sposób są ze sobą powiązane. Uważam, że Jags dziś wygrają. Na obecną chwilę mają lepszego QB, mają b. dobrą rush def i cały ich team jest bardziej kompletny. Wygrać w Baltimore nie jest łatwo mimo, że Ravens to już nie ten sam team. Jeśli już zakładam, że Jags wygrają to wiadomo, że Titans będą zmuszeni mniej biegać. Titans to nie jest jakiś team który mocno stawia na rushing. Andrews niby jest RB1, ale tydzień temu zagrał tak beznadziejnie, że nie zdziwię się jeśli straci szybko tą rolę. Rushował 11 razy na 8 YARDÓW!!! Śmiech na sali i nic więcej. Dochodzi do tego kilka touchów dla McClustera, a i rookie Cobb który został zdjęty z IR ma podobno dostać kilka carries. W tym sezonie Andrews linię przekroczył tylko 2 razy na 7 spotkań. W tym raz przeciwko Saints gdzie przeciwko nim chyba każdy rushuje mega dużo razy z dobrym skutkiem. Jags powinni trzymać dłużej piłkę, a to w ogóle ograniczy rushe Titans.

1,5j
1,5j

Szkoda bo trochę za późno to prowadzenie, ale i tak noc 4/5 ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Red Wings
: Los Angeles Kings
: 1ML @1.99 Betsson✅

Value w tym typie nie ma, a i pewien jestem, że większość osób swoje typy skieruje w stronę drużyny z LA. Ostatnimi czasy o Kings można mówić w samych superlatywach. Bardzo dobry PK i przyzwoity PP. Wygrali 8 z ostatnich 10 spotkań. Fajnie ostatnio wygląda Lucic i w końcu wnosi coś do drużyny. Co ciekawe zdobył on 6 bramek i w każdym z tych spotkań Kings wygrywali.

Jeśli chodzi o Wings to od początku sezonu mieli bardzo duży problem z oddawaniem strzałów. Było ich bardzo mało, a co gorsze ich rywale oddawali ich znacznie więcej. Różnica kilkunastu strzałów była normą. Jednak od pewnego czasu wygląda to wszystko o wiele lepiej. Oddają trochę więcej SOGów, a i tych różnic nie ma wielkich. Wrócił Magic Man i chociaż na razie prezentuje się przeciętnie to kwestia czasu kiedy nas wszystkich oczaruje. Wings mają niesamowity talent w O-Line.
Z, Pasza, Nyquist, Tatar, Abdelkader to niesamowicie uzdolnieni zawodnicy. Dodam Larkina, który jako rookie czaruje wszystkich.

Mega ważnym czynnikiem jest występ Mrazka, który jest jednym z lepszych bramkarzy w lidze. Ostatnie 4 spotkania to SV%
.970 .1000 .903 .926

Dla mnie kwestią czasu jest kiedy Wings odpalą na 100%. Ostatnie 10 spotkań między tymi teamami to aż 9 wygranych gospodarzy. Wings udało się wywieźć ten jedyny win z LA.

Kings are 5-24-1 in the last 30 meetings in Detroit.

2,8j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Golden State Warriors
: Chicago Bulls
: Handicap ( 0 : 8.5 ) 2 @1.90 Betsson⛔

W sumie moje przemyślenia na temat tego spotkania znajdują się w dziale. Powiem wam szczerze, że nie wiem czy Bulls pokryją ten handicap, ale widać ostatnio lekkie zmęczenie po stronie mistrzów. Wygrane nie są już tak okazałe. Spotkania z Nets i Clippers prawie zakończyły się porażkami. Wiecznie trafiać wszystkiego nie będą. Są b2b, więc mamy tu jakiś element zmęczenia. Warriors potrafią seryjnie siekać trójki, więc odskoczenie na 9-15 punktów może być dla nich bardzo proste. Mimo wszystko coś mi tu mówi, ze Bulls się postawią. Podstawa to mega szybkie wracanie do obrony i spokojne tempo gry w ataku.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Houston Rockets
: New York Knicks
: Handicap ( 0 : 4.5 ) 2 @1.91 Betsson

✅
Trochę powtórzę moją poprzednią analizę z pojedynku Rockets : Celtics. Mamy bardzo podobną sytuację dzisiejszej nocy. Wtedy gracze z Bostonu grali w Oklahomie(wygrali) i w sytuacji b2b przyjeżdzali jako 5.5 dog do Rockets, gdzie bezproblemowo wygrali z faworyzowanymi gospodarzami. Dziś w nocy gracze z Nowego Yorku grali w Oklahomie(wygrali) i w sytuacji b2b przyjeżdzają do Rockers jako 5.5 dog. Bukmacherzy w nocy zdołali zmniejszyć linię o 1pkt.

Rockets po zmianie trenera wygrali 1 spotkanie i zdołali również przegrać jedno. Wiele się nie zmieniło oprócz przesunięcia Lawsona na ławkę. Wciąż mamy wielkie problemy w defensywie(do której Rockets po prostu się nie przykładają). Nie zmieniła się również ilość strat - dziś zanotowali oni ich aż 23. Status quo również jeśli chodzi o rzuty za 3. Dziś w nocy np. 6 na 29.
Piłki praktycznie nie trafiają w ręce Howarda, Brewer nic nie daje z ławki.

Knicks są mega pozytywnym zaskoczeniem i w życiu bym nie pomyślał, że postawię na nich chociaż złotówkę w spotkaniu z Rockets i to na wyjeździe. Mają obecnie jedną z lepszych ławek w lidze - potrafi ona regularnie dostarczać 30+ pkt. Melo wygląda bardzo dobrze. Afflalo z meczu na mecz będzie się rozkręcać, a Porzignis i Lopez trzymają stały przyzwoity poziom.

Rockets to wciaż zagubiona drużyna, która nie chce bronić(pozdrawiam Lukascash który mówił już o tym bardzo bardzo dawno). Myślę, że na obecną chwilę każda drużyna może powalczyć z Rockets.

Dla przypomnienia Rockets byli w tym sezonie faworytem(-5.5) aż 3 razy i za każdym razem przegrali.
The Knicks have gone 5-0 ATS (3-2 SU) in six road games this season.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
NCAAB

Evansville
: Belmont
Handicap ( 0 : 5.5 ) 2 @1.90✅

Analiza : +5.5

W poprzednim sezonie Belmont u siebie faworytem +5.5 i Evansville pokryli handicap i wygrali. Dziś Evansville u siebie faworytem -5.5 u siebie, więc oby podobna historia z Belmont ????

2,5j

NCAAF

Pittsburgh
: Louisville
Handicap ( 0 : 1.5 ) 2 @1.90 Betsson⛔

Pittsburgh is 0-4 ATS at home this season and possesses a pedestrian offense that is averaging 5.6 yards per play against teams that would combine to allow 5.6 yards per play

The Cardinals are 12-1 ATS on the road versus .666 or greater opposition and 15-3 ATS on the road versus ACC foes, while the home team is 1-9 ATS in Pittsburgh&#39;s last ten games. Finally, Pittsburgh is a money-burning 5-11 ATS in its last sixteen games following a win and 1-4 ATS in its last five home games versus .501 or greater opposition.

2j

Ottawa Senators
: Philadelphia Flyers
: 1 @2.04 Betsson✅

Sens zgodnie z moją poprzednią analizą spokojnie wygrali u siebie 3:0. Dziś spodziewam się podobnego występu. Każda formacja w końcu gra tak jak powinna. Andersen po kilku gorszych występach zaliczył SO i mam nadzieję, że dziś utrzyma formę.

Flyers wyglądają słabo w tym sezonie. U siebie w hali nie notują takich wyników do jakich nas przyzwyczaili. Słabo bronią bramkarze. PP jest tragiczny, a PK również nie urywa ... ????

Na obecną chwilę Sens wyglądają lepiej i myślę, że kolejny raz wygrają spotkanie u siebie.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Pistons
: Washington Wizards
Handicap ( 0 : 2.5 ) 2 @1.92 Betsson✅

Chociaż jeszcze takiej informacji nie ma to zakładam, że Beal dziś wystąpi. W dniu wczorajszym przeszedł przez cały trening rzutowy,więc wydaje się, że nic nie stoi na przeszkodzie aby dziś wystąpić w S5.

Przyznam się, że nie mam pojęcia czemu Ci Pistons są aż tak mocno tu faworyzowani szczególnie, że dzisiejszej nocy grali w Minnesocie. Spotkanie zakończyło się pewnie koło 4/4:30 naszego czasu, a dzisiejsze zaczyna się już koło 1:30. Wliczmy dojazd na lotnisko który zajmuje 20 minut, boarding itd i lot który na prawdę z Minnesoty do Detroit trochę trwa. Wszystko to sprawia, że koszykarze coacha SVG nie mieli na prawdę wiele czasu na odpoczynek.

Oczywiście możemy spodziewać się, że Drummond zajedzie naszego Marcinka który rozgrywa przeciętny sezon, ale duet Wall/Beal przerasta duet graczy z Mo Town zarówno ofensywnie jak i defensywnie.

Ja wystawiłbym tu bardziej wyrównane kursy. Wiz są po niezłych spotkaniach z Magic i Bucks. Mieli wystarczająco czasu aby wypocząć i przygotować się taktycznie do dzisiejszego spotkania.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +2
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Carolina Panthers
: Washington Redskins
: Handicap ( 0 : 6.5 ) 1 @1.74 Betsson✅

Nie lubię Panthers, jako drużyna irytują mnie ponieważ jestem wielkim fanem passing game, a jak wiadomo jest to team który mocno stawia na bieganie. Krytykować jednak ich nie mogę ponieważ wychodzi im to świetnie. Duet Stewart i QB Newton który jest niesamowitym rusherem robią świetną robotę. Oczywiście obrona Panthers jest niesamowita. Potrafi zatrzymać każdego QB w lidze. Dość powiedzieć, że MVP ligi Rodgers miał niesamowicie wielkie problemy z rozprowadzaniem piłki gdy grał z drużyną z Caroliny.

Skins to jedna z najgorszych drużyn w lidze. Ich starterem jest Cousins który jest jednym z najgorszych QB w NFL. Ktoś sprawdzi wyniki i powie, że tydzień temu drużyna z DC bezproblemowo pokonała Saints. Kirk rzucił kilka TD, a cała ofensywa zaliczyła ponad 500 yardów. To prawda, ale grali oni przeciwko najgorszej defensywie w lidze, która każdemu graczowi pozwala osiągać rekordowe wyniki. Z pamięci mówiąc, Manning rzucił im 6 TD, Mariota ostatnio rozprowadzał piłkę jak chciał.

W NFL duże znaczenie ma granie u siebie. Dla przykładu zobaczcie różnicę między grą Kirka w domu i na wyjeździe.

W DC notuje on 7.9 Passing Yards per Att. Ma ratio 10 TD do 2 INT i notuje świetny 123 QB rating
Na wyjazdach 5.8 PY/A. Ratio 4 TD do 7 INT, a jego QB rating to 66.

Wspomniałem o świetnym bieganiu Panthers. Idealnie wpasowuje się to dziś. Obrona Washingtonu oddała w ostatnich 5 występach 906 yardów na ziemi z wielką średnią 5.5 YPC.

Panthers to obecnie jedna z najlepszych drużyn w NFL i albo jest tu niedoceniana, albo Skins po świetnym występie z Saints są przeceniani. Przypominam często, że nie ma co się sugerować jednym występem bo niewiele
on zmienia. Panthers są niepokonani w tym sezonie, a handi pokryli w 7 na 9 spotkań. Notują oni dużo sacków i nie powinni mieć problemu z przedostaniem się do QB Redskins. Po drugiej stronie mamy natomiast słabą defensywę z DC, która nie notuje wiele sacków i Newton będzie miał dużo czasu w pockecie.

Do tego mam świetne trendy do tego spotkania.

The Panthers are 12-0-1 ATS (11.6 ppg) since September 29, 2002 when they had a negative turnover margin in each of their last three games.

The Redskins are 0-12 ATS (-9.6 ppg) since January 2013 as a dog of more than a point after allowing 95-190 rushing yards last game.

The Panthers are 9-0 ATS at home when they played on the road last week and they have a road game next week.

2,5j

Atlanta Falcons : Indianapolis Colts Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów? Matt Ryan @1.65 Betsson ✅

Falcons ostatnio lekki dołek, ale u siebie to wciąż niezła drużyna. Matty Ice to jeden z lepszych QB w lidze. Rok w rok posyła mega dużo piłek powietrzem. Dodajmy do tego, że ma prawdopodobnie najlepszego WR&#39;a w lidze(Julio) dzięki któremu przesuwanie piłki nie jest problemem. Fajnie piłki łapie Davonta, który potrafi dołożyć dużo Yardów po jej złapaniu. Po drugiej stronie rezerwowy QB, który ma już 40 lat i pewnie po tym sezonie zakończy karierę. Colts chociaż mają dużo świetnych receiverów raczej nie będą ryzykować rzucaniem dalekich piłek. Jak to w przypadku tego zakładu ważne jest kto pierwszy otrzyma piłkę. Liczę, że będą to Falcons

3j

Otrzymane punkty reputacji: +14
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Powoli spływają statusy zawodników. Tu ja jestem szybszy od Betssona ????

Chicago Bears : Denver Broncos Ilość podań do przodu(receptions) gracza : Marquess Wilson powyżej 2.5 @1.85 Betsson✅

Grać w miarę szybko póki nie ma of. informacji. Jak wiemy wpada WR2 Royal i chociaż nie ma potwierdzonej informacji co do Jeffery to raczej też nie wystąpi. Ciągle męczy go kontuzja i nie trenował ani w czwartek ani w piątek. Boję się tego secondary Broncos, ale ludzie 3 receptions dla kolesia który będzie WR1 w tym spotkaniu to śmieszna linia. Dla przypomnienia gdy nie było Alshona ziomuś kręcił takie cyferki :
6 receptions na 9 targets
6 receptions na 8 targets.

Linia tak niska bo betsson zakładał, że Alshon wystąpi. Typ wejdzie czy nie jest to must-play.

&quot;Ian Rapoport of NFL Network reports Alshon Jeffery (shoulder, groin) is not expected to play Sunday against the Broncos.
Jeffery&#39;s status looked shaky at best after missing practice on both Thursday and Friday. Now he&#39;s almost certain to miss his fifth game of the season. Jeffery&#39;s contract year has been a mixed bag. While his numbers are excellent (103 receiving yards per game), he&#39;s had a very hard time staying on the field. As usual, his absence will open up more looks for Marquess Wilson and Martellus Bennett.&quot;

1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +8
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Na pytanie czy coś jeszcze gram odpowiadam, że dziś już nie. Tak jak wspominałem NBA dziś zupełnie odpuszczam, ponieważ nigdzie value nie widzę. NHL dla mnie każde spotkanie jest no betem. Jeśli chodzi o NFL tak samo nic już nie widzę.
Mam coś takiego co zamyka mi dzionek(oczywiście siurek już zrobiony :p ), więc można spróbować, ale żeby to był jakiś mega bet to nie wiem ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Miami Heat
Handicap ( 0 : 5 ) 2 @1.89 Betsson⛔

Są teamy które lubią grać w delegacji. Presja jest mniejsza, a i można zaliczyć fajne laski w różnych miejscówkach lub w każdym mieście w którym się jest można kupić xboxa, a potem zostawiać go w hotelu ???? Życie koszykarza jest ......... ???? Każdy tu doda co chce. Ja jednak nie o tym. Knicksi znów wyjazd i na razie wychodzi im to dobrze. 7 wyjazdów - 5 wygranych 2 przegrane, ale w 100% pokryli handicap proponowany przez Vegas i chociaż to wiecznie trwać nie będzie to dziś znów mamy linię otwarcia +5.5(tak taka sama jaką pokryli w meczu z Rockets) i ja z niej skorzystam. Knickerbockers w ostatnich 5 z 6 występów zatrzymali rywali na 95 lub mniej pkt. Potrafili pokonać takie zespoły jak OKC czy Rockets i chociaż w obu brakowało kluczowych graczy to mało kto dawał im jakiekolwiek szanse.

Heat mieli szanse zostać pierwszą drużyną w tym sezonie która przegra z 76&#39;ers. Nigdy nie wiadomo co było powodem takiej sytuacji - brak motywacji, słabszy dzień, czy po prostu to, że Heat wciąż nie wskoczyli na wyższy poziom. Jednak w ostatecznym rozrachunku nie można ich mocno krytykować, ponieważ potrafili sprawić, że Philly nie zdobyli FG przez ponad 7 minut w 4q. Heat preferują slow pace i jak widać nie odnajduje się w nim Tragic. Robotę robią Wade, Whiteside czy niesamowity rookie Winslow, który z meczu na mecz co raz bardziej mi imponuje. Heat pozwalają na około 93 pkt na mecz co jest jednym z lepszych wyników w lidze.

Chociaż uważam Heat za lepszy zespół to przy mocno defensywnym spotkaniu warto pomyśleć o handi na gości. Miami potrafili przegrać u siebie np. z Minny(którzy też wolą wyjazdy). Heat to najgorzej rzucająca drużyna za 3 w całej NBA, a np. w szeregach NYK mamy Gallowaya ktory jest liderem 3pt fg% z 55.3%. W NBA gra się na streaki, a nie na ich przerwanie, więc dziś jako fan Heat liczę na lekką porażkę graczy z The Big Apple.

3,5j

Florida Panthers
1ML @1.99 Betsson⛔

Analiza się usunęła, więc krótko. Kings b2b, a w bramce po tym jak oddał(4 bramki) prawdopodobnie znów Quick. Kings trochę spuścili z tonu i dziś szansa, że znów przegrają. Panthers muszą coś jeszcze wyciągnąć z tego homestandu.
Home team is 4-0 in the last 4 meetings

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Olewałem jedną sprawę, więc pora wyrównać poRachunki.
Lipiec-Sierpień-Wrzesień - bez yieldów ponieważ nie pojawiały się stawki.
Lipiec
Typy : 32
Wygrane : 22
Przegrane : 10
Skuteczność : 69%~
Sierpień
Typy : 36
Wygrane : 19
Przegrane : 17
Skuteczność : 53%
Wrzesień
Typy : 46
Wygrane : 25
Przegrane : 21
Skuteczność : 54%
Październik :
Typy : 35
Wygrane : 20
Przegrane : 15
Postawione zł : 10270
Wygrane zł : 11755,5
Zysk w zł : 1485,5
Yield : 14,46 %
Skuteczność : 57%~
Listopad :
Typy : 53
Wygrane : 34
Przegrane : 19
Postawione zł : 13982
Wygrane zł : 17558,28
Zysk w zł : 3576,28
Yield : 25,58%
Skuteczność : 64%~
Nie znam się na Yieldach więc ciężko mi się wypowiedzieć czy jest dobry, przyzwoity, słaby czy tragiczny. Cieszy mnie, że jest zielono i to, że na prawdę kilka osób zarabia dzięki tematowi(Mam nadzieję, że wybieracie te dobre bety)
Teraz do pracy ???? !

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
NFL Week 11 Nazdwyczajny występ
Ilość rushing yards gracza : LeSean McCoy powyżej 125.5 @7 Betsson⛔

Miały iść wszystkie możliwe overy na Shady&#39;iego, ale przypomniałem sobie, że Blount i Gordon pozbawili mnie dosyć dużej sumy pieniędzy tak mocno im ufając, więc na spokojnie zagram sobie tylko jeden bet.

Zdrowy Shady to dla mnie najlepszy RB w lidze, a zdrowy Shady właśnie w dwóch spotkaniach z rzędu zrobił 2x po 112 yardów na ziemi. Jak widać do tego co mamy dziś na prawdę wiele nie brakuje. Ten weekend był zawalony niesamowitymi liczbami
McFadden 129 RY
Martin 235 RY
Rawls 209 RY

Oczywiście zazwyczaj żeby dużo wybiegać trzeba wygrywać, a to może okazać się dosyć ciężkie dla Bills, jednak dzięki temu faktowi mamy linię 125.5, a nie wyższą. Ciężkie zadanie, ale na pewno taki kurs zachęca i leciutko zagramy. ????

No to ładnie bo wszystkie overy które miałem zagrać weszły xD

1j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Minnesota Timberwolves
: Philadelphia 76&#39;ers
: Handicap ( 0 : 8 ) 2 @1.90 Betsson✅

Mało kiedy stawiam na 76&#39;ers. Na pewno jest to 1 raz w tym sezonie. Po 1 mamy spotkanie dwóch drużyn z których jedna w końcu się przełamie. Wolves jeszcze nie wygrali w tym sezonie u siebie, a 76&#39;ers przegrali wszystkie spotkania(dokładnie 14), a doliczając końcówkę poprzedniego sezonu dochodzimy do 24. Mimo, że Wolves są lepsi niż w poprzednich rozgrywkach to są to wciąż Wolves. Jedna z najslabszych ekip w lidze. 76&#39;ers powoli się budzą WTF ???? . Prawie wygrali z Heat i Mavs. Jeśli prawie ma w ogóle jakieś znaczenie bo ostatecznie liczy się kolumna W. Chociaż w sumie 76&#39;ers zależy bardziej na L. Mimo wszystko kilka spotkań w roku wypada wygrać i dziś tak się może stać. Dla przypomnienia Ci beznadziejni 76&#39;ers w poprzednim sezonie ograli Wolves 2 razy.

The Timberwolves are 0-10-1 ATS (-6.23 ppg) since Nov 21, 2014 at home versus a team that has averaged less than 10 offensive rebounds per game season-to-date.

2,5j

Milwaukee Bucks
: Detroit Pistons
: Handicap ( 3 : 0 ) 1 @1.90 Betsson
✅
Nie toleruję przesunięć na linii tego typu. Pistons otworzyli jako -1.5 faworyt, a już linia skoczyła do 3. Myślę, że Bucks są wciąż niedoceniani przez słaby początek sezonu. Talentem nie ustępują swoim dzisiejszym rywalom. Co więcej upatruje szansy w tym spotkaniu w ławce Bucks. Ławka drużyny z Mo Town to patologia natomiast ta z Milwaukee jest jedną z lepszych. Wystawiłbym tu bardziej wyrównane kursy dlatego widzię value w dzisiejszych gospodarzach.

2j

Trzeba pamiętać o jednej zasadzie. Jak Vegas chce żebyśmy my myśleli, że gdzieś jest promocja, to znaczy, że chcą żebyśmy ten bet zagrali tj. przegrali.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Portland Trail Blazers
: Chicago Bulls
2 @1.74 Betsson✅

Pokonanie Lakersów, czy Clippersów w obecnym sezonie nie jest wielkim wyczynem. Dlatego uważam, że oddsmakerzy przeceniają szanse PTB w tym spotkaniu. Drużyna ta jest w wielkiej przebudowie i chociaż zawodnicy są obecnie w niezłej formie to w ostatecznym rozrachunku talent jest po stronie Bulls. Drużyna z Chi Town nieźle zaczęła road trip po zachodzie wygrywając spotkanie z Suns. Następnie przyszła poraża z Warriors po na prawdę bardzo wyrównanym spotkaniu. Dziś wraca Rose, a to na pewno lepsza opcja na jedynce niż Hinrich. Co ciekawe Bulls nie wygrali z Portland w ich hali od prawie 9 lat. Dziś wydaje się idealny moment aby przerwać tą niechlubną passę.

5j

Washington Wizards
: Indiana Pacers
1 @1.78 Betsson⛔

Kolejny raz usunęła mi się analiza.... Idę zdecydowanie w stronę gospodarzy, którzy rozegrali b. mało spotkań i są mega wypoczęci. Dobra forma bo wygrane 3 spotkania z rzędu. Wall i Beal zdecydowanie przerastają swoje matchupy. Do tego dochodzi dziura pod koszem Indiany, którą z pewnością wykorzystają gracze Wiz. W Pacers brak stabilnych graczy po których można spodziewać się pewnych liczb. Zawodzi Ellis, Hill i Miles są mocno chimeryczni.

2j

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Anaheim Ducks
: Calgary Flames
: 1 @2.05 Betsson✅

Ducks zaczynają długi homestand i chyba to ostatnia szansa żeby zacząć liczyć się w walce o PO. Drużyna która miała walczyć o Puchar Stanleya ma duże problemy w ataku. Ledwo 2 bramki na spotkanie, słaby PP na poziomie 15%. Dziś jednak do Anaheim przyjeżdza ich ulubiony przeciwnik.

Ducks 8W-1L kiedy mają 2 dni odpoczynku
Ducks wygrali 25 z 26 spotkań z Flames u siebie.
Home team 44-11 w ostatnich 55 spotkaniach.

Dla Flames jest to typowy letdown spot ponieważ dopiero co pokonali mistrzów. Chociaż Ramo broni trochę lepiej to wciąż jest to bardzo &#39;shaky&#39; goalie. Flames mają problemy w ataku, mają najgorszą defensywę, ich special unity są beznadziejne.

Ducks muszą zacząć serię spotkań u siebie od wygranej. Wydaje się, że przeciwnik jest idealny.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +8
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Toronto Raptors
: Cleveland Cavaliers
2 @1.83 Betsson⛔

Nie wiem czy wiecie, ale dziś Drake Night w Toronto. To już trzecia edycja tego eventu globalnego ambasadora Raps. W poprzednich dwóch win został w Kanadzie(pokonani Brooklyn i Wiz). Dziś jednak zadanie podwójnie cięzkie bo do 6 przyjeżdża król James i pomimo, że w 1 rzędzie będzie siedział 6 God (tak wiem nie wiecie o czym piszę) to będzie to wyrównane spotkanie. Patrzę na LeBrona i widzę człowieka strasznie zmotywowanego. LeBrona denerwuje to, że Warriors są lepsi Chociaż Cavs przegrali ostatnio 2 spotkania to chyba nadchodzą lepsze czasy. Rozkręca się Love, a formę łapie J.R Smith. Na ostatnie 44 próby za 3 trafił aż 19. Nie przeraża mnie brak MO, ponieważ fajnie lukę po nim łata Delly. Notuje dużo asyst i do tego jest bardzo dobrym obrońcą co pokazał chociażby w finałach NBA. Cavs wygrali ostatnie 2 pojedynki w Kanadzie i dziś kolejna wygrana mnie nie zdziwi(chociaż linia śmierdzi). Jak pokonać bez problemu Raptors pokazali w ostatnich PO gracze z Waszyngtonu. Miejmy nadzieję, że Cavs zastosują podobną taktykę.

E : Mo gra, Delly GTD

2,5j

Arizona Coyotes
: Anaheim Ducks
2 @2.40 Betsson⛔

Ducks bronią się przed sweepem i to w sytuacji b2b. Mimo wszystko kolejny raz im zaufam. Dziś po bardzo ciężkim spotkaniu pokonali Flames. 2 gole w PP i wygrana 5:3 na pewno podbudują zawodników z Anaheim. Do tego w końcu w bramce wystąpił Gibson(fajnie wyglądał w tamtym sezonie) i oddał tylko 1 bramkę. W związku z kontuzją goalie nr2 i wczorajszego beznadziejnego występu Khoudobina liczę, że dziś znów zobaczymy go między słupkami.

W bramce drużyny z Arizony prawdopodobnie Smith, który wraca po lekkiej kontuzji. Rozgrywa słąby sezon oddając średnio 3 gole ze średnią SV ledwo .900. Gracze z Phoenix na swojej tafli wyglądają przeciętnie. Wydaje się, że goście którzy mają wielki potencjał, ale i są na pewno podbudowani psychicznie mogą dziś powalczyć o wygraną. Skoro wbili 5 bramek Ramo, mogą zrobić to samo z netminderem Coyotes.

2j

Detroit Red Wings
: Boston Bruins
1ML @1.73 Betsson⛔

Na Detroit stawiam lub nie. Stawiam gdy broni Mrazek, a gdy między słupkami pojawia się Howard to fejduję. Powiem to kolejny raz, ale Mraza to top 5 bramkarzy w lidze i za sezon dwa będzie się go stawiać obok Price&#39;a. W domu notuje on świetne cyfry : 1.43 GAA z .952 SV%. Wings powoli się budzą. Wygrali z Kings i Blues czyli topowymi drużynami NHL. Atak w końcu działa tak jak powinen i myślę, że wezmą rewanż na graczach z Bostonu. Rask jest bardzo chimeryczny w tym roku, zresztą tak jak obrona Bruins. Wystarczy zachować spokój i dać im się wyszaleć. Gracze z Bostonu łapią bardzo dużo kar, do tego słabo bronią w PP i liczę tu na rozsądek graczy z Michigan.

1,5j

Tampa Bay Lightning
1ML @1.77 Betsson✅

Lightning w końcu wracają na właściwe tory. W końcu najwyższa pora ponieważ trochę sezonu już nam opłynęło. Wygrane z Rangers i Ducks u siebie na pewno dodały mega pewności. Dziś rywal bardzo dobry, ale zdecydowanie do pobicia. Kings po słabym poprzednim sezonie w tym powinni awansować do PO, ale wciąż nie ufam ani Quickowi ani Enrothowi. Jeśli ofensywa Tampy odpali nie będzie czego zbierać.

1,5j

Dziś dużo typów, dużo grania. Potem analizy i kolejne bety.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Pistons
: Miami Heat
2 @1.83 Betsson
⛔
Każdej drużynie zależy na bardzo dobrym rozpoczęciu serii spotkań domowych czy też wyjazdowych. Dziś Heat po serii 7 spotkań u siebie udają się do Detroit aby zmierzyć się z Pistons.

Ciężko powiedzieć jak na wyjazdach będą spisywać się Heat, ponieważ do tej pory rozegrali oni tylko 3 takie spotkania. Po wyrównanym meczu przegrali z Pacers, przegrali z Cavs i wygrali z Wolves. Obrona Heat stoi na bardzo wysokim poziomie i możemy o niej wypowiadać się w samych superlatywach. Tracą jedynie 91.8 pkt na mecz( 2 wynik w lidze). Pozwalają rywalom tylko na (40.4%) co jest najlepszym wynikiem w lidze. Do tego bardzo dobrze bronią vs 3 pointers( 4 wynik w lidze – rywale rzucają 6.6 trójek na mecz na bardzo słabej średniej .297( 3 wynik w lidze) Do tego mają potwora w pomalowanym czyt. Hassan Whiteside( który notuje prawie 5 bloków na spotkanie). Z ciekawostek dodam, że zanotował on do tej pory więcej bloków niż te teamy : Pistons, Kings, Suns, Mavs, Cavs, Raps, Grizzlies.

Jeśli chodzi o atak to możemy go oprzeć na wielu zawodnikach. Jak wiadomo liderem zespołu jest żywa legenda Miami czyli Dwyane Wade. Nie jest on mocno eksploatowany ponieważ gra około 30 minut, ale w kluczowym momentach bierze grę na siebie.
Bardzo fajnie wygląda roster drużyny z Florydy i przy dobrej formie myślę, że są w stanie powalczyć o finał konferencji. Bosh/ Whiteside/ Dragic/ Deng to bardzo solidni zawodnicy. Co ważne Spo może liczyć na przyzwoite wsparcie z ławki. Jest Johnson który rozgrywa fajny sezon. Winslow swoją grą w defensywie przypomina Leonarda i może za kilka lat dojdzie to tego samego poziomu? Nie zapominajmy o nieobliczalnym GG, czy McRobertsie który jest bardzo uniwersalny. Ławka Heat jest z pewnością lepsza od tej z Detroit.

Pistons zaczęli ten sezon niespodziewanie dobrze. Jeśli pamięć mnie nie myli to wygrali 5 z 6 spotkań pokonując naprawdę dobre ekipy. Jednak od tamtej pory coś się zacięło. Przyszły porażki z takimi ekipami jak Bucks, Lakers, a w sumie w ostatnich 8 spotkaniach przegrali 6. Brakuje wsparcia z ławki, ponieważ zajmuje ona ostatnie miejsce w lidze(średnio 21.4PTS na mecz). Co ciekawe starterzy Pistons są podczas tego sezonu +55 gdy grają razem. Inne kombinacje wymyślone przez coacha SVG -69

Wydaje się, że na obecną chwilę to Heat są drużyną lepsza. Solidna s5, niezła ławka i dobry trener to to co może doprowadzić ich do pozytywnych wyników.
Wspominałem o dobrej obronie Heat vs 3. Dziś wydaje się, że trafiają na idealnego przeciwnika. Pistons oddają bardzo dużo prób(10 w lidze), ale trafiają tylko 29.3%.

3,5j

Orlando Magic
1 @1.83 Betsson✅

Widzę publika atakuje Knicks, ale chyba dziś warto swoją kasę skierować ku graczom z Orlando. Po 2 słabych spotkaniach są tu ledwo faworyzowani, a wydaje się, że to oni prezentują się fajniej na parkiecie. Zdecydowanie lepszy roster w którym każdy może dać na prawdę dużo w ataku. Knicks po serii świetnych wyjazdów mogą być już trochę zmęczeni. Brzydko to się mówi, ale swoje już wygrali i powietrze z pewnością z nich zeszło.

Sory za krótsze analizy, ale podaje wam wszystko co gram, a czasu aż na obszerne rozpisywanie się nie mam.

Co ciekawe wszystkie trzy bety z NBA to kursy 1.83 - zobaczymy co z tego wyjdzie.

1,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
San Jose Sharks
: Chicago Blackhawks
2ML @1.93 Betsson✅

Chicago jako jedna z niewielu drużyn w tej lidzę ma wielką łatwość w dominowaniu i chociaż nie zawsze przekłada się to na wygrane to potrafią oni całą tercję siedzieć na rywalu i bombardować jego bramkę. Wystarczy powiedzieć, że od 31 października w
7 z 12 spotkań strzelili przynajmniej 4 bramki. Świetny wynik i to pokazuje siłę rażenia Hawks. Problemem jest Crawford który na razie w tym sezonie nie pokazuje poziomu jaki powinien.

Sharks ostatnio dominują i osiągneli świetne wyniki podczas road tripu. Wygrali 6 na 6 spotkań, ale kilka winów zawdzięczają Jonesowi. Flyers oddali 31 strzałów, a oni tylko 21. Detroit oddało aż 14 strzałów więcej, a Pits 10 strzałów. To pokazuje, że rywale nie mają problemów z przedostaniem się w pole SJS. Daje tu na prawdę duże szanse drużynie z Chicago. Trzeba szanować mistrzów i nie powinni oni mieć problemów z zdominowaniem Sharks.

1,9j

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Green Bay Packers
: Chicago Bears
:
Handicap ( 0 : 7 ) 1 @1.76 Betsson⛔
1-sza połowa Handicap ( 0 : 5.5 ) 1 @1.93 Betsson⛔

Packers trochę zluzowali w tym sezonie. Chyba to wszystko przez kontuzję Nelsona i przeciętną formę Rodgersa. W niedziele w końcu przerwali serię trzech przegranych spotkań dosyć pewnie pokonując na wyjeździe Vikings. Dziś zadanie trochę łatwiejsze bo do GB przyjeżdżają miśki z Chicago.
Czemu aż dwa handicapy? Chociaż ten sezon nie jest jak tamten to zazwyczaj rywale mają wielkie problemy w GB.

Proponuję przeczytać artykuł o tym jak w poprzednim sezonie w pierwszych połowach Rodgers i spółka niszczyli każdego po kolei. :

http://www.packersnews.com/story/sports/nfl/packers/goska/2015/07/28/home-field-meant-big-advantage-packers/30787887/

Nie zdziwię się jak dziś znów odpali Ofensywa GB. Fajnie biegali ostatnio Lacy i Starks i swoje dziś ponownie zrobią vs. Bears.

Co do Cutlera QB Bears : In four career starts on the Frozen Tundra, he&#39;s scored three touchdowns ... with 12 interceptions and 13 total turnovers.

Chicago is just 7-20 ATS in their last 27 road games with a total set at 45.5 to 49 points and 2-10 ATS in their last 12 when they come in having won 2 of their last 3. The Packers are 9-2 ATS in their last 11 after playing their previous game on the road and a perfect 6-0 ATS in their last 6 off a road win.

2j
2j

Green Bay Packers : Chicago Bears Randall Cobb to score a Touchdown? : Tak @2.00 Betsson
Green Bay Packers : Chicago Bears Całkowita liczba touchdownów gracza, 1.5 Randall Cobb powyżej @10 Betsson
⛔

Tu krótko, ale treściwie. W ostatnich 4 spotkaniach vs Bears Cobb zdobył aż 6 touchdownów. Bears w ostatnich 3 spotkaniach vs Packers oddali aż 13 touchdownów po podaniach powietrzem.

2,5j
1j

Green Bay Packers : Chicago Bears Który z graczy pierwszy osiągnie 100 passing yardów? : Aaron Rodgers @1.80 Betsson✅

Wyżej opisałem sytuację miedzy Packers, a Bears. Dlatego sądzę, że MVP powinien spokojnie ogarnąć! No chyba, że Cutler rzuci bombe na 90 yardów, ale w to wątpię ????

4j

Detroit Lions : Philadelphia Eagles Calvin Johnson to score a Touchdown? : Tak @1.90 Betsson✅

Mało mało tych TD w tym sezonie po stronie jednego z lepszych WR&#39;ów w lidze, ale dziś nastąpi przełamanie. Maxwell tragedia, Carroll gubi krycie bez przerwy. Myślę, że i double coverage nic tu nie da i Megatron spokojnie złapie 1 piłkę w polu punktowym.

1,3j

Detroit Lions : Philadelphia Eagles Ilość prób biegu(rushing attempts) : Ameer Abudllah powyżej 10.5 @1.85 Betsson✅

W niedzielę 12 prób i dziś szansa na więcej. Abdullah powoli ogarnia się. Omija tacklesy. Front 7 Eagles jest przeciętne. Jeśli Lions mają to wygrać to rookie spokojnie pobiega z 13/14 razy.

1,3j

NCAAB

Georgia Tech
: Arkansas
: Handicap ( 0 : 6 ) 2 @1.90 Betsson
⛔
1,5j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom