>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

American Bets

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Indianapolis Colts
- New York Jets
Handicap ( 0 : 6.5 ) : 1 @1.88 Betsson⛔
Luck 21-5 w domu podczas kariery w NFL
Colts niesamowicie motywują się po porażkach. Sytuaja wygląda następująco. Na 18 porażek, w następnym spotkaniu pokrywali handicap aż 17 razy!
Warto dodać, że pokrywali oni również spread w ostatnich 3 sezonach 8 na 8 razy w domowych spotkaniach gdy total był między 45.5, a 49.
Nie jestem fanem Luca i nie przepadam za Coltsami. Dla mnie są mocno przeceniani, ale posiadają siłę w ofensywie, która spokojnie może sobie poradzić z Jets. Wszystko zależy tu od początku spotkania. Luck juz pod koniec sezonu b. słabo rozpoczynał mecze i rozdawał dużo INT. Mimo wszystko po drugiej stronie są heavy running Jets, którzy do tego mają QB kochającego INT. Dla mnie 31:17
Sory za krótką analizę, ale choroba rozłożyła mnie.
2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Colorado Rockies - Pittsburgh Pirates Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Chris Rusin - J.A. Happ: Andrew McCutchen powyżej 1.5 @1.73 Betsson⛔

Chyba tu miało być 2,5 a nie 1,5 i pokaram betssona za to. Stadion Rockies sprzyja najbardziej zawodnikom którzy odbijają piłkę. Raz w tym sezonie widziałem taką linię w tym parku, ale wtedy pitcherem chyba był MadBum. Teraz linia jest 1,5 a pitchuje RUSIN, który ma ERA 5.11. O co chodzi, ja nie rozumiem.

5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Baltimore Ravens
- Cincinnati Bengals
Handicap ( 0 : 1.5 ) : 1 @1.80 Betsson⛔

Spotykają się dwie drużyny z których jedna na pewno inaczej wyobrażała sobie początek sezonu. Porażkę z Broncos można było przewidzieć, jednak jestem pewien, że L w 2 spotkaniu Raiders nie była brana pod uwagę przez fanów drużyny z Baltimore. Jednak warto zwrócić tu uwagę, że Ravens zawsze za Flacco byli drużyną domową i na wyjazdach oprócz PO radzili sobie przeciętnie.

Bengals zaczęli fajnie sezon zasadniczy i pewnie jak co roku awansują do PO, a tam rudy zagra to co zawsze. ????

Ravens na pewno mieli szanse wygrać oba spotkania, bo i w Denver i w Okaland spotkania rozstrzygnęły się na samym końcu. Słabo narazie wygląda 3rd conversion, czy skuteczność w red zone, ale to się zmieni. 3:0 Ravens nie zaczną, bo po prostu są za dobrą drużyną na to. Wygrali u siebie 35 z ostatnich 42 spotkań. W czwartek kolejne kluczowe spotkanie i istnieje duża szansa, że w nast. tygodniu będziemy mówić już o 2:2.

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dallas Cowboys - Atlanta Falcons Ilość prób biegu (rushing attemps): Joseph Randle powyżej 15. @1.85 Betsson⛔

1.

Przeciwko NYG - 16 carries
Przeciwko Eagles - 18 carries.

2.

Jak wiemy na kilka tygodni z gry wypada Romo, a to spowoduje, że Cowboys będą musieli mocno wrócić do heavy ground attack.

3. Mimo słabszego meczu z Eagles Randle dostał aż 18 prób. Myślę, że przy trochę lepszym dniu tych prób może dojść. McFadden rushował aż 10 razy i to głównie pod koniec spotkania.

4. Atlanta na razie wygląda bardzo blado vs rush.

5. Mega mocno dziwna linia w tym spotkaniu, która sugeruje grę na Falcons, a to wgł mnie recepta na close game/win Cowboys i dużo biegania.

2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Detroit Lions - Denver Broncos Ilość prób biegu (rushing attemps): Ameer Abdullah powyżej 8.5 @1.85 Betsson⛔

Wydaje się, że linia jest zbyt duża, ale według mnie dziś jest spokojnie do pokrycia. Rookie z Nebraski w końcu został RB1 bo jego główny rywal Joique Bell od początku sezonu wygląda fatalnie i nawet stracił swoją pozycję na rzecz Theo Reddicka. Detroit w końcu wracają do siebie gdzie prezentują się zdecydowanie lepiej. Pomimo 6 i 7 prób w poprzednich spotkaniach, dziś wydaje się, że przy first downs to Ameer powinien królować i zebrać z 6/7 touchów. Reszta pewnie dojdzie przy 3&amp;short. Detroit grają najważniejsze spotkanie w sezonie, bo jeśli dziś przegrają prawdopodobnie po 2 następnych meczach zostaną najgorszą drużyną w lidze(grają z Hawks i Cards)

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Rozliczenie września zrobię w sobotę bo ciągle trzyma mnie choroba i jedynie o czym myślę to powrót do domu z pracy i łóżko.

Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens Ilość prób biegu (rushing attemps): Justin Forsett powyżej 13.5 @1.85 Betsson
✅

Run game Ravens mocno kuleje. Wiadomo, że często winę za to ponosi RB, ale przeglądałem masę statystyk i to cała O-line wygląda znacznieeeeeeeee gorzej niż w poprzednim sezonie. Poprzednie rozgrywki to 8 miejsce w tej statystyce, a w tym roku zajmują 29 miejsce.

&quot;The blocking was so good last season that the Ravens averaged 3.15 yards before contact (third-best in the NFL). The blocking has been so poor this year that Baltimore is averaging 1.67 yards before contact (29th in the league).&quot;

Jeśli chodzi o ten zakład to polega on na tym, że dany gracz będzie biegać z piłką przynajmniej 14 razy. W tych rozgrywkach Forsett dokonał tego 2 na 3 razy. Biegał 15/14 i 10 razy. Wiadomo, że jeśli dana drużyna wygrywa to tych prób dostajemy więcej pod koniec spotkania. Ravens przegrywali w każdym z poprzednich spotkań i również każde spotkanie przegrali. Dziś tak na dobrą sprawę jest ostatnia szansa uratować sezon. Szansa jest wielka, ponieważ kontuzji doznał QB Steelers Big Ben i to drużyna z Baltimore jest stawiana tu w roli faworyta.

W poprzednim sezonie Vick który nagle stał się starterem w drużynie Jets zupełnie nie podołał zadaniu. Czy w tym roku będzie inaczej? Według mnie nie. Chociaż ma niesamowitych playmakerów jak Bell czy Brown to nie wróżę mu wygranej z niesamowicie zmotywowanymi Ravens. Kruki powinni wygrać to spotkanie, a Forsett powinien zaliczyć spokojnie ok. 17/18 carries.

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Chicago Bears - Oakland Raiders Ilość prób biegu (rushing attemps): Matt Forte powyżej 17.5 @1.85 Betsson
✅

Te patałachy z Chicago nawet jak przegrywają to dają piłkę swojemu najlepszemu zawodnikowi. Kolejno 24-15-20 touche w spotkaniach. Dziś według mnie zakręcimy się koło 20. Ogólnie nie wiem czy Raiders są tacy dobrzy, czy Bears tacy słabi. Mimo wszystko drużyna z Oakland ma masę dziur w obronie i myślę, że wracający po kontuzji Cutler będzie w stanie przesuwać piłkę. Myślę, że stać tu Bears na wygranie, a wtedy Forte spokojnie ogarnie handi.

2,5j

Atlanta Falcons - Houston Texans Ilość prób biegu (rushing attemps): Devonta Freeman powyżej 15.5 @1.85 Betsson⛔

TO SĄ JAKIEŚ JAJA!14 rushów i nagle wpuszczają jakiegoś pedała, który zabiera aż 19 CARRIES!!!!!!!! WALIĆ FALCONS !!!!

Głównie ciekawi mnie czy Falcons są w stanie tu wygrać. Jeśli tak to linia zostanie spokojnie pokryta. W ostatnim spotkaniu aż 30 touchów, ale co ważniejsze dziś z gry wypada RB nr 2, więc można się spodziewać, że to Devonta będzie nosić piłkę kiedy będzie taka okazja.

2,5j

Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers Ilość prób biegu (rushing attemps): Doug Martin powyżej 13.5 @1.85 Betsson✅

Czy Panthers mogą wygrać kolejne spotkanie i zacząć 4:0? Wszystko możliwe, szczególnie, że grają ze słabą Tampą. Mimo wszystko myślę, że na tak dziwnie niskim handi będzie close game i gracze Bucanners postawią się. 13.5 touchów to na prawdę mało na RB1.

3j

Arizona Cardinals - St. Louis Rams Ilość prób biegu (rushing attemps): Chris Johnson powyżej 12.5 @1.85 Betsson✅

Linia wraca nam na stary poziom bo po kontuzji wraca RB1 Ellington. Mimo wszystko trener Cards powiedział, przed spotkaniem, że to CJ2K jest RB1 i on zacznie za plecami QB. Dużo opinii, że Andre ma tylko występować jako 3rd down back w tym spotkaniu, lub w ogóle ma dostać kilka touchów. Jeśli CJ będzie biegać na dobrym poziomie to szybko ogarnie linie.

3j

San Francisco 49ers - Green Bay Packers Ilość prób biegu (rushing attemps): Eddie Lacy powyżej 16.5 @1.85 Betsson✅

Lacy jest zdrowy i nie będzie dziś dzielić swoich prób biegowych. Nie ma innej opcji niż pełna kontrola spotkania przez GB. Widzę tu dużo touchów dla jednego z lepszych RB w lidze.

2,5j

New Orleans Saints - Dallas Cowboys Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Drew Brees @1.65 Betsson✅

Niezły kurs i biorę ten zakład najmocniej. Chociaż obrona Saints jest dziurawa jak ser to Weeden głównie operuje short passami. Na pewno Dallas skupią się na bieganiu. Saints natomiast dziś mogą jeszcze w jakiś sposób uratować sezon i jeden z lepszych QB w lidze to zapewni.

5j

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Houston Texans - Indianapolis Colts Ilość podan do przodu (receptions) gracza: DeAndre Hopkins powyżej 6.5 @1.72 Betsson✅

Houston wyglądają tragicznie w tym sezonie, ale to sprawia, że nasz dzisiejszy bohater jest obecnie graczem do którego najczęściej są rzucane piłki. Podczas 4 spotkań podawano do niego aż 60 razy! Jeśli dalej będzie to tak wyglądać, to pobije on rekord celów który został ustanowiony w 1997 roku(208). Hopkins przy tych liczbach zakończy sezon z około 240-250. Nuk jednak złapał tylko 31 piłek, więc widać, że skuteczność zawodzi i do najlepszych WR w lidze wiele mu brakuje. Tutaj jednak trzeba zwrócić uwagę po 1 na tragiczny duet QB Mallet i Hoyer oraz to, że jako WR1 jest zawsze kryty przez najlepszych CB rywali. Myślę, że w miare możliwości to na 10 prób przynajmniej 5/6 będzie kierowane w stronę DeAndre. Czemu? Dlatego, że zarówno Nate Washington i Cecil Shorts czyli dwaj kolejni WR są kontuzjowani, a Worthy,Strong i Mumphery ledwo co zagrali po naście/dziesiąt snapsów w lidze. U gości nie gra Vontae Davis czyli ich najlepszy DB. Myślę, że jest wiele czynników które sprawiają, że Hopkins dziś złapie przynajmniej 7 piłek.

Zresztą patrzcie co chłopak robi z kostkami Halla.

https://www.youtube.com/watch?v=1eMHU634Y5Q

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
St. Louis Cardinals
- Chicago Cubs
Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Jaime Garcia - Kyle Hendricks: 1 @1.72 Betsson⛔
Najważniejsze bronie Cubs to młodzi gracze, gracze którzy nie są doświadczeni w PO. Cardinals to natomiast drużyna która ma wielu zawodników którzy już posmakowali tego chleba. Po 1 spotkaniu które zakończyło się wynikiem 4:0 dla gospodarzy spodziewam się, że w drugim zobaczymy powtórkę.
Po 1 wgł mnie mamy przewagę w pitchingu u gospodarzy. Starterem jest Garcia który miał ERA 2.43. W domu jego ERA to 1.7 z 5-2 W-L. Lifetime przeciwko Cubs ma ERA 2.00. Co ciekawe w 65.2 IP w domu oddał tylko 2 HR. Cubs biją .225.
Starterem dla Cubs jest Hendricks który na wyjazdach spisuje się średniawo z ERA 4.47, a w ostatnim spotkaniu przeciwko Cards oddał 4 runy na 6 hitów w 5 inningów. Lifetime w 22.2 IP oddał 23 hity i 10 runów.
Doświadczenie, home park + lepszy pitcher przekonują mnie, że warto dziś zainwestować w Cards.
Co ciekawe dziś nie zaczyna Schwarber który z zawodników Cubs jest w najlepszej formie.
3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Carolina Hurricanes
- Detroit Red Wings
: 2 @2.40 Betsson✅

Obie drużyny zaczęły ten sezon zupełnie inaczej i myślę, że po tej kolejce będzie podobnie. Hurricanes nie mają ani pary w ofensywie, ani nie mają jakiejś wybitnej obrony. Dodajmy tu kontuzję Wiśniewskiego, który został podpisany w tym offseason i odpada już po 1 spotkaniu. Wings natomiast rozprawili się z Leafs 4:0 i udowodnili, że talent w ofensywie mają niesamowity. Ciekawe jak zagra dziś Mrazek, ale jakoś jestem o to spokojny. W Wings wciąż nie ma goalie no1 i myślę, że Petr udowodni swoją niezła formę z poprzedniego sezonu. Chociaż Wings u siebie i na wyjazdach to inna drużyna to myśląc o PO trzeba takie spotkania wygrywać.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Atlanta Falcons - Washington Redskins Ilość receiving yards gracza: Roddy White poniżej 37.5 @1.85 Betsson✅

W tym sezonie wyglądało to tak :

4 rec na 8 targetów na 84 yardy.
i
2 rec na 4 targety na 8 yardów.

Czemu dziś gram under? Po 1 White mocno domaga się transferu i podobno 3 teamy są zainteresowane pozyskaniem tego doświadczonego WR. White w tym sezonie spadł mocno w hierarchii wideoutow Atlanty. Jak wiadomo Julio jest WR1, Hankerson jest WR2. Kolejnym zawodnikiem który łapie najwięcej podań jest Freeman. Wraca również third down back jakim jest Coleman, co sprawia, że White może dziś zobaczyć mało targetów. Linia nie jest ani wysoka, ani niska, ale według mnie istnieje duża szansa, że White zdobędzie dziś tylko kilka yardów.

3j

Kansas City Chiefs - Chicago Bears Ilość podan do przodu (receptions) gracza: Martellus Bennett powyżej 5.5 @1.72 Betsson⛔

W tym sezonie w 4 spotkaniach :

5 reców
4 rece
4 rece
11 reców

Linia przekroczona tylko 1 raz, ale dziś możemy spodziewać się, cyferek z week 4. Czemu? Po 1 jak widać jest on zdecydowanie ulubionym targetem Cutlera. Co ważniejsze dziś nie wystąpią Jeffery, Royal, a WR1 i WR2 będa Wilson i Bellamy. Śmieszne nazwiska i to TE zespołu z Chi Town będzie dziś głównym targetem. Nie daje wielu szans Bears, a więc przegrywając trzeba będzie również dużo rzucać.

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New Orleans Saints - Atlanta Falcons Całkowita liczba touchdownów gracza: Mark Ingram powyżej 1.5 @6 Betsson✅

Saints to drużyna która w obecnej chwili przeżywa wielki kryzys. Najgorsza obrona w lidze(prawie w każdym aspekcie), brak sacków, słaba O-line która nie potrafi chronić jednego z najlepszych QB w historii ligi, ale mimo wszystko w ataku można doszukać się kilku broni które mogą w jakiś sposób drużynie z Nowego Orleanu. Jednym z tych graczy na pewno jest Mark Ingram. Zawodnik, który na swoim koncie ma Heisman Trophy i talentem z pewnością dorównuje najlepszym backom w lidze. Rok temu Saints zawodzili u siebie, ale dwa sezonu temu ta drużyna rządziła w NO i niszczyła każdego rywala. Czy możemy spodziewać się podobnego występu dziś? Nie wiem, aczkolwiek czuję tu niespodziankę i coś mi mówi, że to RB1 będzie główną gwiazdą. Chociaż Falcons nieźle bronią vs run to pozwolili już na 9 touchdownów Rbackom drużyn przeciwnych. Saints muszą zrobić wszystko, aby kontrolować to spotkanie, a kilka szans w red zone na pewno się pojawi. Tam niscy WR drużyny Who Dat mogą mieć problemy, ale Ingram z pewnością znajdzie dla siebie miejsce.

1j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Green Bay Packers - San Diego Chargers Ilość podan do przodu (receptions) gracza: Antonio Gates powyżej 4.5 @1.85 Betsson✅

Według mnie ta linia jest źle wystawiona i możliwe, że jej powodem jest to, że gramy na stadionie drużyny prowadzonej przez MVP ligi. Antonio Gates wrócił do składu
drużyny Chargers w 5 tygodniu ponieważ wcześniej odbywał karę za posiadanie nielegalnych substancji w swoim organizmie. Powrót okazał się świetny i świeże nogi tego doświadczonego Tight Enda poprowadziły go do niezłych cyferek. 9 receptions na 11 targetów na 92 yardy. Gates okazał się również ulubionym celem Rivers w red zone, ponieważ zdobył on 2 TD.
Co ciekawe San Diego podczas Week 5 bardzo często używali formacji z 2 TE. Zrówno Gates jak i drugi TE Green grali ponad 20 snapów.

Dziś ciężkie spotkanie przed Chargers i jeśli historia się powtórzy to jako kolejna drużyna w Green Bay będą musieli przez większą spotkania rzucać aby gonić wynik. Gates powinien w dzisiejszym spotkaniu brać udział w większej ilości akcji, a Rivers na pewno znajdzie go kilka razy.

4j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals Ilość prób biegu (rushing attemps): LeSean McCoy poniżej 16.5 @1.85 Betsson⛔

Jeden z moich fav RB niespodziewanie wraca do akcji już dziś. Wcześniej mogliśmy wyczytać, że Shady wróci do składu gdy w 100% wyleczy ścięgno udowe. Decyzja jednak zapadła i pojedynek z Cincy będzie pierwszym dla tego zawodnika od 27.09.
16.5 to dosyć wysoka linia patrząc na to, że zawodnik ten nie jest wciąż na 100% zdrowy i w każdej chwili kontuzja może się odnowić. Do tego rywal jest świetny i możliwe, że trzeba będzie gonić wynik. Myślę, że Shady będzie grać póki będzie musiał, a resztę carries dostaną Dixon i Herron. W obecnym sezonie 17/15/11 carries.

&quot;ESPN&#39;s Bob Holtzman reports LeSean McCoy (hamstring) is not likely to handle a full workload Sunday versus Cincinnati&quot;

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Tennessee Titans - Miami Dolphins Ilość receiving yards gracza: Rishard Matthews poniżej 55.5 @1.85 Betsson⛔

Tu właściwie na szybko i pozwolę sobie zacytować

&quot;The Dolphins have promoted Kenny Stills into the starting lineup coming off their Week 5 bye.
He&#39;s moved ahead of Greg Jennings. Jarvis Landry is the other starter in two-wide sets, and Rishad Matthews figures to be the primary No. 3 in three-wideout formations. It&#39;s unclear how much Jennings and rookie DeVante Parker will play under the Dolphins&#39; new-look coaching staff.&quot;

Bardzo możliwe, że tych receptions z jego strony będzie bardzo mało skoro będzie grał jako WR3, albo i spadnie jeszcze niżej za Parkera i Jenningsa.

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Temat zawieszam na jakiś czas ponieważ nie widzę sensu udostępniania typów na obecną chwilę.
Październik :
Podanych typów 16
Typy wygrane : 11
Typy przegrane : 5
Zainwestowane jednostki : 4800 zł
Zysk : 1798 zł
Oczywiście temat to jedno, a ilość puszczonych zakładów to drugie. Jednak grając ze mną zdecydowanie można za+. Zawsze staram się podawać te zdarzenia które wydają mi się najlepsze dla mnie dla was jednak nie zawsze to wychodzi.
Dla przykładu część wczorajszych kuponów z NFL, które nie pojawiły się w temacie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Ok dajmy jeszcze 1 próbę :]

San Francisco 49ers - Seattle Seahawks Ilość prób biegu (rushing attemps): Marshawn Lynch powyżej 17.5 @1.72 Betsson✅
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks Całkowita liczba touchdownów gracza: Marshawn Lynch powyżej 1.5 @6.00 Betsson 1 ⛔

Stawiając na Runningbacków zawsze należy zadać sobie pytanie czy drużyna w której gra ten zawodnik będzie prowadzić przez większość spotkania? Czy D-Line rywali jest przeciętna? Czy styl gry tej drużyny(SEA) może prowadzić do częstego biegania?

Analizując nocne spotkanie między 49’s, a Hawks odpowiadam na pytania :
Hawks powinni prowadzić przez większość spotkania. Chyba w większości rywalizacji prowadzili do 4q.
D-Line SF jest przeciętna.
Tak styl Hawks to głownie bieganie, a szczególnie teraz w momencie kryzysu muszą wrócić mocno do swojej głównej broni czyli G&amp;P.

W poprzednim sezonie Lynch miał aż 17 Touchdownów. 13 na ziemi + 4 receiving TD. W obecnym ma tylko 1. Słabe rozgrywki Seahawks, słaby O-line i kontuzje sprawiają, że sprawy nie układają się po myśli byłych mistrzów NFL jak i Lyncha.

Dzisiejsze spotkanie jest kluczowe bo pomoże w walce o WC, ale tu zdecydowanie trzeba liczyć na dobry run game. Lynch od meczu z Panthers trenował na pelnych obrotach i na pewno spodziewam się po nim dziś wielkich rzeczy.

Co ciekawe SF pozwala na dużą ilość yardów dla RB’s rywali, a do tego HB zdobyli już 7 TD.

3,5j
2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +10
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Nashville Predators
- Anaheim Ducks
: 2 ML @2.13 ⛔

The Anaheim Ducks won all three games against the Nashville Predators last season, including a 5-2 win Feb. 5 in the only game at Bridgestone Arena

Ducks are 8-1 in the last 9 meetings

Ducks are 4-0 in the last 4 meetings in Nashville.

Ducks are 6-0 in their last 6 Thursday games.
Ducks are 7-2 in their last 9 games playing on 3 or more days rest.

Predators are 3-12 in their last 15 vs. Western Conference.
Predators are 0-4 in their last 4 after scoring 5 goals or more in their previous game.

Nie mam czasu na analizę, ale skoro gram tu wrzucam do tematu. Zdecydowane value w kursie po stronie Ducks, więc gram.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New York Islanders
- Boston Bruins
Podwójna Szansa: X2 @1.79 Betsson✅

Defensywa Bostonu w ostatnich latach była jedną z lepszych w lidze, jednak kilka przetasowań sprawiło, że teraz pozwalają na over 3.5GPG. W beznadziejnej formie jest Rask więc dziś w bramce zobaczymy prawdopodobnie Gustavssona. Boston jak narazie strzela dużo bramek. Ich dwa mecze wyjazdowe zakończyły się wygranymi. Stosunek bramek to Bruins 11 Rywale 5. Do tego warto dodać, że radzą oni sobie świetnie z PP. W tych rozgrywkach mamy b.dobre 8 na 21. Boston wygrali 5 z ostatnich 6 spotkań w NY. Ostatni wyjazd do NYI to wygrana 5:2 i liczę, że dziś gracze Juliena wywalczą chociaż o remis.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Central Florida
- Houston
Handicap ( 21.5 : 0 ) : 2 @1.90 Betsson✅

Jeden z większych handicapów dzisiejszego dnia rozgrywek NCAAF i wydaje mi się, że to spotkanie powinno zakończyć się jeszcze większą różnicą punktów.

Rycerze wyglądają w tym sezonie beznadziejnie. Przegrali wszystkie spotkania, a porażki z takimi ekipami jak Tulane,Furman, czy Flo Int nic dobrego o nich nie mówią. Oczywiście trzeba wspomnieć o dużej ilości kontuzji. Dochodzi do tego beznadziejna gra QB który w ostatnim spotkaniu zagrał tragicznie 10-31 z 2 INT. Co ciekawe to UCF są najgorszą ekipą w całej NCAAF jeśli chodzi o bieganie. Notują przetragiczne 52 YPG. Ich ofensywa zajmuje 127 miejsce w rankingach krajowych.

Houston wygrali wszystkie 6 spotkań w tym sezonie i zdobywają średnio 45 PPG. Obrona bardzo dobrze broni vs rush bo oddaje mniej niż 3 YPC.

Central Florida zdobyła więcej niż 16 punktów tylko raz w tym sezonie(vs Tulane). Houston natomiast wygrali z tymi samymi Tulane 42-7.

Myślę, że o ile gracze Cougars nie oleją sprawy to wygrają tu spokojnie różnicą 24~punktów.

2j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom