>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

American Bets

Status
Zamknięty.
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Wczoraj oddsmakerzy betssona mieli wolne i niestety nie dali niczego do gry. Dziś natomiast jest wysyp super typów z których trzeba skorzystać.

Cincinnati Reds - St. Louis Cardinals Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Anthony DeSclafani - Lance Lynn: Joey Votto powyżej 1.5 @1.76 Betsson ⛔ 1

W ostatnich 10 spotkaniach tylko raz nie uzyskał hit&#39;u.

Kolejno Hit + run + rbi

1.1+2+1
2.2+1+0
3.2+2+0
4.2+2+0
5.1+0+0
6.1+2+0
7.1+0+0
8.0+0+3
9.1+1+2
10.2+1+0

Wygląda na to, że w tych 10 spotkaniach linię 1,5 pokrył 8 razy.

Bardzo dobry sezon potwierdza on również w spotkaniach przeciwko drużynie z St. Louis. Na 39 AB zanotował 15 hitów/9 runów/9 Rbi z 4 HR. średnia odbijania wynosi .385

Wrzesień . 387

Co mnie jeszcze przekonuje, że warto to pograć?

Przeciwko Lynnowi notuje niesamowite 9 na 18 do tego dokładamy aż 6BB. Jak widać średnia odbijania .500 co na tym poziomie jest rzeczą ciężką do osiągnięcia.

Zawodnicy z Cincy którzy nas interesują odbijają :
Bruce 14 na 28
Phillips 10 na 35

Po Lynnie widać zmęczenie długim sezonem.
W ostatnich 3 startach oddał 22 hity/10 runów i 2 HR.
Era na wyjazdach na poziomie 3.12 w 69.1 IP oddał dosyć dużą ilość hitów bo aż 74. Średnia hitów .276 z wysokim WHIP 1.44.
Patrząc na day games i night games zdecydowanie widać, że Lynn woli rzucać w nocy. Jego ERA za dnia to 4.28 a jak wiemy dziś pitchuje o 20 ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Kolejna idiotyczna linia poniżej :

San Francisco Giants - San Diego Padres Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Madison Bumgarner - Ian Kennedy: Buster Posey powyżej 1.5 @1.78 Betsson⛔ 1

Posey to jeden z najsolidniej odbijających zawodników w calej lidze. AVG na poziomie .329 przy średniej z kariery .312

W ostatnich 10 spotkaniach w 9 uzyskał przynajmniej 1 hit.

1/3/1/1/1/2/3/1/0/1

Co martwi zanotował mało runów i rbi, ale przy takim świetnym odbijaniu nie mamy co się o to martwić bo i to przyjdzie. Ostattnie 7 dni .471, a we wrześniu notuje .464

Przeciwko Kennediemu .395 z 17 hitami w 43 AB. Dokłądamy do tego 8 RB i 1 HR.
Przeciwko całemu lineupowi SD .315

Lineup vs Kennedy :
Pagan 7 na 38
Duffy 3 na 8
Belt 11 na 33

Kennediego jeśli dobrze pamiętam to opisywałem chyba kilka dni temu więc dodam tylko, że kocha on oddawać HR(oddał aż 17 w domu)
Jego ERA we własnym parku to 4.48.

Gians wciąż walczą o PO i dziś znów rozstrzelają Padres.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Rubby De La Rosa - Michael Bolsinger: Paul Goldschmidt powyżej 1.5 @1.70 Betsson✅

Dla mnie kolejny znak, że osoba wystawiająca linie w betssonie jest amatorem i nie wie o co chodzi w tym sporcie. Taką linię widzę 2 raz w tym sezonie. Raz utopiła mnie, ale pitcherem był Keuchel u siebie który jest prawie nietykalny.

UWAGA! Arizona to jedna z topowych drużyn jeśli chodzi o zdobywanie runów. Bardzo regularni Panowie którzy nie swingują dużo. Goldschmidt zajmuje 5 miejsce w NL jeśli chodzi o batting AVG.

W ostatnich 10 spotkaniach 8 hitów/5 runów/3 RBI i 2 HR.

Tak minusem na pewn jest to, że jest 0 na 4 przeciwko Bolsingerowi, ale przeciwko całemu llineupowi bije .329

Kim jest Bolsinger? Na pewno nie jest Keuchelem,Greinke czy Kershawem. Wedłg mnie pomyłka buka i miało tu być 2,5 a nie 1,5. Linia spokojnie do ogarnięcia.

Liderzy batting avg :

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Los Angeles Angels - Houston Astros Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Hector Santiago - Lance McCullers: Mike Trout powyżej 1.5 @1.90 Betsson ⛔ 1

Podzielę się z wami jeszcze jedną głupią linią.

Potrafię zrozumieć to, że Trout ostatnio jest w lekkim dołku. Mówimy tu o jednej z największych gwiazd ligi. We Wrześniu tylko .250

W 10 spotkaniach 7 hitów/7 runów/2rbi i tylko 1 HR.

Przeciwko McCullersowi 0 na 2, ale przeciwko całemu lineupowi .301

Przeciwko temu zawodnikowi wystarczy lekko źle rzucić piłkę i znajdzie się ona automatycznie za płotem.

Mccullers fajny chłopak, ale jego występy w domu, a na wyjazdach to zupełnie inna bajka.

Własny park : ERA 1.61 z WHIP .096
Wyjazdy : ERA 5.09 z WHIP 1.488

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Ponieważ raczej mnie nie będzie,a jeśli już to wieczorem to wstawiam coś co mi wpadło w oko.

Buffalo Bills - Indianapolis Colts Ilość rushing yards gracza: Frank Gore poniżej 65.5 @1.85 Betsson✅

Gore to bardzo doświadczony Runnin Back który w tym sezonie przeniósł się do Colts. W tej drużynie obecnie jest jeden król i nazywa się Andrew Luck. Oczywiście to znaczy, że głównym stylem gry z Indianapolis to pass game. Trzeba przyznać, że są w tym nieźli, a wzmocnienia przed sezonem wskazują na to, że postarają się jeszcze bardziej zaufać talentowi Lucka. Jest to początek sezonu i nie ma powodu żeby mocno eksploatować Franka w 1 spotkaniu. Ten zawodnik z pewnością przyda się Coltsom w Postseason. Oczywiście warto wspomnieć o defensywie Bills, która powinna być top5 w tym sezonie, a na pewno ich running game deafense będzie świetne. Tacy zawodnicy jak K.Williams,Dareus,czy Mario Williams powinni być głównymi gwiazdami tego teamu w defensywie. Nie zapominajmy o Hughesie który dopiero co podpisał nowy wysoki kontrakt.

Oakland Raiders - Cincinnati Bengals : Ilość podan do przodu (receptions) gracza
Ile podań do przodu (receptions) wykona gracz podczas gry? (wliczając czas dodatkowy) Amari Cooper powyżej 4.5 @1.72 Betsson✅

Ciężko tu cokolwiek mówić o Cooperze bo jest to rookie, który dziś zadebiutuje w lidze, ale oglądając preseason jestem pewien, że ta linia jest zbyt mała. Spodziewałem się 5,5, a może i nawet 6,5. Po pierwsze Derek Carr pod koniec sezonu wyglądał o wiele pewniej. Jest to jego drugi rok i trzeba od takiego zawodnika wymagać o wiele więcej. Ma nowych receiverów bo jest i Crabtree więc spodziewam się o wiele lepszej passing game. Podczas przygotowań do sezonu regularnego mogliśmy zobaczyć, że Cooper jest ulubionym targetem rozgrywającego Raiders. Spodziewam się około 11 podań do rookie z Alabamy, a 5/6 na pewno zostanie przez niego złapanych.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
St. Louis Rams - Seattle Seahawks Jimmy Graham to score a Touchdown?: Tak @1.90 Betsson✅

No dobrze Graham przeniósł się z pass happy do run heavy offense, ale to nie zmienia wiele. To wciąż top2 Tight End w lidze i na pewno ulubiony target Wilsona w red zone. Dla przypomnienia w ciągu całej kariery 40 z 51 touchdownów tego gracza zostało zdobytych z posiadania piłki gdy drużyna zaczynała na 20 lub mniej yardach pola drużyny przeciwnej. Graham to były koszykarz na uniwersytecie i prawdziwy koszmar dla obrońców.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Washington Redskins
- Miami Dolphins
Liczba punktów: poniżej 44.5 @1.74 Betsson✅

W ostatnich 12 sezonach gdy Miami byli faworyzowani na wyjeździe, a linia punktów była powyżej 39 to Over był raz a Under 9. Do tego Miami gdy grają na wyjeździe przeciwko rywalom z innej konferencji a linia ustawiona jest powyżej 41 punktów to był 1 Over i 12 Underów. W ostatnich 6 spotkaniach przeciwko rywalom z NFC East Miami są 0 Over i 6 Under. Co ciekawe gdy Miami byli na wyjeździe w season openerze to na ostatnie 5 spotkań 5x był Under(średnia pkt 30.6). Redskins są 0 Over i 5 Under gdy są dogiem i linia jest poniżej 45 pkt. W ostatnich 5 potyczkach pomiędzy Skins a Dolphins under był 4 na 5 razy. Linia średnio wynosiła 38.5 pkt, ale ilość zdobywanych punktów wynosiła średnio 32.6

Redskins mają w swoich szeregach Cousinsa który w swojej karierze w NFL ma więcej Interceptions niż Touchdownów. Wyglądają mi na team który najszybciej zwoli trenera, ale również na team który będzie miał najgorszy wynik na koniec sezonu. Beznadziejna O-line nie pozwoli na zdobywanie wiele punktów. Dolphins są mocno przeceniani według mnie i jeśli awansują do PO to mocno się dziwię.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New York Jets
- Cleveland Browns
: 1 @1.54 Betsson✅
St. Louis Rams
- Seattle Seahawks
: 2 @1.53 Betsson[/b]⛔
Denver Broncos
- Baltimore Ravens
: 1 @1.46 Betsson✅
@3.44 Betsson
1. Wszystko przemawia za Jets. Browns w tym sezonie będą jedną wielką kupą. Nie ma zupełnie QB, jeśli chodzi o Wideoutów to chyba mają najgorszą sytuację w lidze, a samymi przyzwoitymi RB nie będą w stanie nic tu zrobić. Jets trochę się ogarną w obronie. Defensywa będzie przyzwoita. Na pewno fajnie wygląda sytuacja z WR1 i WR2. Do tego dochodzi Revis Island i Cro którzy na swojej pozycji będą jednym z lepszych duetów. Browns wygrali 1 z ostatnich 16 season openerów.
2. Chyba każdy kibic NFL pamięta co w tamtym sezonie Rams zrobili z Hawks w spotkaniu u siebie. Drużyna z Seattle na pewno to pamięta i ważny jest tu czynnik rewanżu. Rams na pewno charakteryzują się niezła d-line i chyba na tym zakończymy. Przeciętni WR, Foles który gra bardzo nierówno i RB gdzie mamy dwóch kontuzjowanych zawodników. W obozie Hawks działo się wiele rzeczy podczas tego preseason. Przyjście wyżej opisanego przeze mnie Grahama dodaje im mega mocy w passing game, jednak stracili oni bardzo dużo oddając Ungera. W meczach przedsezonowych widać było, że D line rywali z o wiele większą łatwością potrafiła przedostać się do Rusa. Talent jest po stronie Hawks i po wyrównanym spotkaniu wygrają.
3. Ravens w tym sezonie powinni mieć większe problemy. Słabo wygląda sytuacja z WR, a Flacco jest słaby na wyjazdach. Broncos u siebie robotę zrobią. W poprzednim sezonie spokojnie pokonali u siebie drużynę z Baltimore. Flacco przeciwko drużynom z AFC ma ostatnio slabe liczby 11 TD i 14 INT. Dziś secondary Broncos zrobi swoje i weźmie to spotkanie spokojnie.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Buffalo Bills - Indianapolis Colts Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Andrew Luck @1.55⛔

Chicago Bears - Green Bay Packers Który z graczy pierwszy osiągnie 100 Passing Yardów?: Aaron Rodgers @1.75 Betsson✅

@2.71 Betsson⛔

Tutaj mamy zupełnie inne style gry. Bills będą za Ryana grać jak najwięcej po ziemi wykorzystując Shejdiego. Taylor mimo niezłego preseason w którym kończył podania na niezłym % pewnie będzie rushować ile może. Luck to prawdpodobnie jeden z lepszych QB w lidze i faworyt to zdobycia najwięcej passing yardów w tym sezonie.

Jeśli chodzi o drugie spotkanie to mamy spotkanie faceta którego chcieli się pozbyć w Chicago, a MVP ligi czyli A.Rodgersa. Cutler nie ma tych broni w ofensywie które miał, a nie dziwi mnie duża ilość running game. W 11 spotkaniach przeciwko Packers jego liczby są tragiczne - 14 TD i aż 23 INT. Tylko w jednym spotkaniu miał powyżej 280 PY.

Rok temu mieliśmy linie 100 i 200 Yardów. Wydaje mi się, że w czwartek ta 200 się pojawiła. Dziś jej nie ma, a odpowiedź z działu zakładów była jednoznaczna - w tym roku nie będzie tego betu. Jeśli to prawda to pomęczymy się na 100.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Jeśli mamy tu fanów mrożenia którzy na kilka miesięcy mogą sobie pozwolić na zajęcie 2/3 stówek to polecam gorąco :
NFL 2015-16 Awards and Achievements Most Touchdowns: Rob Gronkowski @8.00 Betsson
2j

Rob już zdobył 3 TD, a wciąż jest tylko lekkim faworytem. Jest on głównym targetem Bradyego w red zone i nie zdziwi mnie sezon na poziomie 20-22TD

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Seattle Mariners - Los Angeles Angels Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Taijuan Walker - Garrett Richards: Mike Trout powyżej 1.5 @1.70 Betsson✅

Bardzo nisko bukmacherzy wystawili linię na Trouta. Możliwości Taijuana są przeceniane według mnie. Gracz ten przeplata dobre występy ze złymi.
W domu jego ERA wynosi 4.86. W 70.1 IP oddał 62 Hity i 41 Runów. Dodać do tego trzeba wysoką liczbę Home Runów oddaną we własnym parku. Aż 14 piłek znalazło swoje miejsce za płotem.
Rzucał przeciwko Angels już dwukrotnie w tym sezonie.
Pierwsze spotkanie @LAA 7IP 7H 1 R 1 HR
Drugie spotkanie vsLAA 5IP 7H 7 R

Trout w tym pierwszym spotkaniu na 4 AB miał 3 hity 1 run i 1 rbi
Trout w drugim spotkaniu na 4 AB miał 2 hity 2 runy i 1 rbi

W sumie przeciwko Walkerowi odbija 4 na 5 ze średnią .800 z 1 HR.

Mike tak jak wspominałem kilka postów wcześniej nie jest w wielkiej formie, ale jest on niezwykle groźnym zawodnikiem.
Angels mają wciąż o co walczyć i Trout powinien poprowadzić ofensywę drużyny LAA do wygranej.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
San Francisco 49ers - Minnesota Vikings Adrian Peterson to score a Touchdown?: Tak @1.70 Betsson⛔

San Francisco 49ers w poprzednim sezonie byli jednym z faworytów do zagrania w SB. W tym roku jeśli będą mieć dodatni bilans na koniec rozgrywek będę na prawdę mocno zdziwiony. Poniżej zdjęcie które przedstawia graczy którzy zakończyli kariery/zostali zwolnieni itd.

Jak widać roster 49ers zmienia się niesamowicie. Dodajmy do tego nowego HC i DC.

Z topowych graczy defensywnych odeszli Justin Smith, Patrick Willis, Dan Skuta czy Aldon Smith
Są to na pewno wartościowi gracze i defensywa poczuje ich brak.

Do tematu wprowadziłem, więc pora poświęcić kilka słów jednemu z lepszym HB w historii NFL. Adrian Peterson w poprzednim sezonie rozegrał tylko jedno spotkanie przeciwko Rams , po którym natychmiastowo zostal zawieszony za bicie dziecka paskiem.
Przez ten okres Peterson starał się powrócić do futbolu jednak udało mu się to dopiero teraz. Przez większość offseasonu prosił o trade, potem chciał podpisać nowy większy kontrakt(co w końcu mu się udało, a trzeba przyznać, że RB który w wieku 30+ dostaje taką kasę jest rzadkością)
Czytałem wiele opinii nt. nadchodzącego sezonu AP. Nie wierzę w kolejne 2000 rushów, ale zdobyć kilkanaście TD to on może.
Od 2007 roku zdobył on kolejno :12/10/18/12/12/12/10/0(rok temu) rushing TD. Dołożył do tego 5 REC TD.
Każdy team ma kilku graczy którzy stanowią zagrożenie w red zone. Według mnie w Vikings obecnie mamy 3 takich zawodników. Tight End Rudolph, Wide Receiver Mike Wallace i oczywiscie HB jakim jest
Adrian Peterson. To głównie na tych 3 zawodników rozłozą się szanse na zdobycie TD. Myślę, że koledzy a w szczególności Teddy będą chcieli zrobić prezent swojej gwieździe i dostanie on kilka touchów w red zone co przy jego potencjale poprowadzi do przyłożenia.

2j

BEZNADZIEJNA MINNESOTA.

Otrzymane punkty reputacji: +27
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Gerrit Cole - Jason Hammel: Anthony Rizzo powyżej 1.5 @2.01 Betsson⛔

Z pewnością wrzesień nie jest dobrym miesiącem dla Rizzo. Osiąga on najgorszy Batting AVG podczas całego sezonu .233. W 43 AB zdobył on 10 hitow/10 runów/10rbi i dołożył do tego 3 HR.
Mimo wszystko warto podjąć dziś ryzyko i zagrać Anthonego po takim kursie.

Po pierwsze Pitssburgh to jego drugi ulubiony rywal. Na 45 PA uzyskał on aż 20 hitów/11 runów/7 rbi miał 2 HR, a aż 4 z tych 20 hitów to 2B. Średnia odbijania vs Pirates to
niesamowite .444

Co ciekawe PNC Park to obecnie ulubiony stadion gracza Cubs. Na 23 AB zdobył on 12 hitów/7 runów/2 rbi, a jedna piłka wyleciała za płot. Średnia odbijania .522

Kontyuując opisywanie występów 26 latka warto zobaczyć jak radzi sobie w bezpośrednich pojedynkach z Colem. Na 11 AB uzyskał on 5 hitów i 1 RBI. Średnia odbijania .455

W obecnym sezonie Cole narzucał 2krotnie vs Cubs. Rizzo w tych spotkaniach na 6PA ma 3 hity.

Cały lineup Cubs bije .317 vs Cole.

Jeśli chodzi o Cole&#39;a to w tym sezonie notuje on b. dobre cyferki. W domu ERA na poziomie 2.74. W 85.1 IP oddał 75 hitów/30runów i 7 HR.
AVG rywali .240 a jego WHIP to 1.10. Mimo wszystko powoli widać po nim oznaki zmęczenia długim sezonem. We wrześniu jego ERA to 4.09. W 11 IP oddał 10 hitów i 5 runów.
SO/BB na poziomie 9/4.

Cubs od jakiegoś czasu nieźle radzą sobie w ofensywie, a patrząc na to jak Rizzo odbija w PNC Park, ale i przeciwko Coleowi myślę, że jest w stanie zdobyć przynajmniej 2 hity.

2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New York Mets - Miami Marlins Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Jacob deGrom - Tom Koehler: Yoenis Cespedes powyżej 1.5 @1.70 Betsson⛔

Który to tam znów dziś te linie wystawiał w betssonie to nie wiem, ale chyba Franciszek tam wszystkim się zajmuje ????

Dla przypomnienia Cespedes kilka tygodni temu przeniósł się do New York Mets. Od tamtej pory jest jednym z najgorętszych zawodników. na 188 PA ma 54 hity/36 runów/42 rbi. Aż 10 2b i 3 3B. Co ciekawe w te 41 spotkań uzbierał 17 HR. Dla porównania aby uzyskać 18 HR w barwach Detroit potrzebował aż 102 spotkań. Jego BA wynosi .309

Ostatnie 10 spotkań to 14 hitów/11 runów/14 rbi i aż 6 HR.
Przeciwko Miami bije niesamowite .375. na 32 AB mamy tu 12 hitów/10 runów 9 rbi i 3 hr. Przeciwko Koehlerowi lifetime 3 na 6(2x2B+1 3B) i 2RBI.

Czemu Koehler jest tu tak dobrze traktowany nie wiem? Jest to bardzo przeciętny pitcher który na wyjazdach zazwyczaj wygląda tragicznie.

Na wyjazdach notuje 4.92 ERA. W 86 IP oddał 90 hitów/53 runy i bardzo aż 14 HR. Dodajmy do tego AVG .271 i wysoki WHIP 1.43 i mamy receptę na to porażkę.

Przypomnę, że ofensywa Mets była na prawdę słaba, ale od przyjścia Cespedesa to wszystko się zmieniło. Zdobywają masę runów jak i HR. Według mnie Koehler długo w tym spotkaniu nie pociągnie.

2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Alex Wood - Jorge De La Rosa: Adrian Gonzalez powyżej 1.5 @1.72 Betsson zwrot

Adrian vs Colorado : .368
Adrian vs De La Rosa : .354 z 3 HR
4 game hitting streak, w tym w 3 spotkaniach miał multihit
Utley 6-17
Tak to nawet nie wiem kto jak jeszcze odbija skoro lineup Dodgers to codziennie się zmienia ???? .

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Texas Rangers - Houston Astros Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Colby Lewis - Lance McCullers: Prince Fielder powyżej 1.5 @1.77 Betsson⛔

Spotkania między drużynami Rangers i Astros są ostatnimi czasy bardzo fascynujące. Obie drużyny bezpośrednio biją się o jak najwyższą pozycje w tabeli.
Pierwsze 3 mecze dały wiele zadowolenia fanom drużyny prowadzonej przez Jeffa Banistera.
Wygrali oni :
5:3
6:5
14:3

Wielki wkład w ten sukces miał Prince Fielder, który rozgrywa świetne zawody.
14 września na 4 AB mial 2 hity/3 runy/2 rbi z 1 HR = 7pkt
15 września na 4 AB miał 3 hity/2 runy/1 rbi = 6 pkt
16 września na 5 AB miał 3 hity/3 runy/5 rbi z 2 HR = 11 pkt

Jak widać średnia punktów jakie zdobywa na spotkanie to : 8

Mało kiedy możemy spotkań zawodnika który w ciągu 3 spotkań potrafi &#39;wykręcić takie cyferki&#39;

Co ciekawe Fielder ma już 29 home runów przeciwko Astros co sprawia, że jest to jego ulubiony rywal pod tym względem.

Warto dodać, że linup Texans już w tym sezonie widział dzisiejszego startera Astros. Jest nim Lance McCullers. Co ciekawe
w tamtym spotkaniu został on niemiłosiernie obity. W 0.1 IP oddał 7 hitów/6 runów/1HR.

Prince jest 1 na 1 vs McCullers z 1 hitem i 1 rbi. Nie ma co mówić o bat vs pitch dałego lineupu bo na 10 zawodników aż 8 zdobyło hit w tamtym spotkaniu.

Rangers obecnie są w bardzo dobrej formie i na pewno chcą zesweepować swoich rywali. Fielder przy obecniej formie ma wielkie szanse zdobyć o1.5pkt.

3j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Kansas City Chiefs - Denver Broncos Ilość prób biegu (rushing attemps): CJ Anderson poniżej 14.5 @1.85 Betsson✅

Anderson fajnie odpalił w tamtym sezonie i wiele osób typowało go na jednego z topowych biegaczy w tym roku, ale myślę, że jest pewna logika w tym typie.

Po 1 w Week 1 rushował on tylko 12 razy na beznadziejne 29 yardów.
Po 2 C J doznał kontuzji i nie ćwiczył w ogóle w poniedziałek. We wtorek i środę jego udział w zajęciach był mocno zlimitowany.
Po 3 sezon jest długi i nie ma potrzeby eksploatować graczy, tym bardziej, że mieli oni mało wypoczynku. Podczas gdy większość ligi odpoczywa tydzień, Denver grali w niedziele i grają dziś w nocy.
Po 4 w preseason świetnie wyglądał Ronnie Hillman i na pewno dostanie od kilka carries zamiast C.J.
Po 5 To już mój wymysł - bardzo mocno krytykowany jest Manning więc spodziewam się, że coache zrobią wszystko aby wykonał on więcej prób rzutu.
Po 6 Co jeśli Denver będą przegrywać? Trzeba będzie rzucać.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Kansas City Chiefs - Denver Broncos Player Most Rush + Receiving Yards H2H: Jamaal Charles ( -14.5 ) @1.85 Betsson
✅

Wiele logiki i wiele szans aby ten bet bardzo łatwo wszedł.

Andersona opisałem wyżej, więc pozwolę sobie przejść od razu do Charlesa. Jamaal to jeden z lepszych HBacków w lidze. Co najważniejsze dla tego typu jest to, że jest on bardzo często używany w passing game drużyny z KC.

Wystarczy popatrzeć na week 1 :

Charles : 16 carries na 57 yardów - ziemia
Charles : 5 rec na 45 yardów - powietrze

Anderson : 12 carries na 29 yardów - ziemia
Anderson : 4 receptions na 19 yardów - powietrze

Jeśli kontuzja Andersona jest taka o jakiej piszą media to na pewno nie będzie on tak często używany w snapach jak Charles.

2,5j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
San Francisco Giants
- Arizona Diamondbacks
Run Line ( 0 : 1.5 ) Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Madison Bumgarner - Rubby De La Rosa: 1 @2.15 Betsson⛔

San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks Całkowita liczba runów - gospodarze Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Madison Bumgarner - Rubby De La Rosa: powyżej 3.5 @1.84 Betsson⛔

Nie pierwszy raz zdarza się, że Giants po wygraniu World Series mają problem z awansem do fazy PO. Obecnie biją się oni o Wild Card i póki istnieją szanse na awans drużyna musi wkładać max wysiłek w każde spotkanie. Dziś drużyna z SF na górkę wysyła swojego najlepszego pitchera jakim jest Madison Bumgarner. ERA 2.91 w sezonie nie pokazuje w pełni potencjału tego 26 latka.
W domu jego cyferki są imponujące. 9W-2L z 1.85 ERA. W 107 IP dał jedynie 74 hity/22 runy i 7 HR. Notuje on ponad 1 SO na inning. AVG .192 z świetnym WHIP 0.90.

We wrześniu startował 3 razy i jego ERA wynosi 2.45. Jednak tylko jeden start zanotował we własnym parku. 9IP i tylko 1 hit z 9 SO – Team wygrał 8:0.

W tym sezonie pitchował przeciwko Diamondbacks 4 krotnie.

@Arizona 7IP – 6 H – 1 R Team 5-4
vsArizona 7IP – 6 H - 4R(2Hr) Team 6-7
vs Arizona 8IP – 9H – 1R Team 0-1
@Arizona 5IP – 4H – 1R Team 2-1

W sumie wychodzi 27 IP – 25 hitów – 7 runów – WHIP 1.15 - ERA 2.33

Lineup Dbacks vs Bumgarner AVG .265

Co ciekawe MadBum zazwyczaj dostaje niezły run support. Wynosi on prawie 5 runów na spotkanie. Ostatnio Giants zdobywają dużo runów bo na przestrzeni kilku spotkań wyglądało to tak : 9/8/10/5/8/5.

Graczem którego za wszelką cenę będą chcieli obić Giants w dniu dzisiejszym jest Rubby De La Rosa. Jego ERA to 4.75. Liczby w away games to 4.53. W 91.1 IP oddał 96 hitów/47 runów i aż 17 HR. AVG ,270 z WHIP 1.32

We wrześniu podobnie jak Bumgarner 3 starty. 1W i 2 L z ERA 8.31. w 13 IP oddał aż 20 hitów/12 runów i 4 HR. Rywale biją ze średnią .351. WHIP 1.69

W tym sezonie vs Giants :

vsSF 5.1IP – 8H-6R-2HR
@SF 6.2IP – 9H-4R-1HR
@SF 8IP – 8H-0R

W sumie wychodzi 20 IP – 25 Hitów – 10 runów – WHIP 1.55 i ERA 4.05

Lineup Giants vs Rosa - AVG .364
Posey 4-6
Aoki 5-15
Belt 3-9
Blanco 2-6
Crawford 5-12
De Aza 2-4
Panik 3-10
Pagan 2-8

Jak widać większość kluczowych graczy SF odbija bardzo dobrze vs De La Rosa.

De La Rosa podobnie jak MadBum dostaje świetny run support, ale wydaje się, że pitcher Giants jest w takiej formie, że spokojnie powstrzyma rywali na 1-2 runach, a sam dostanie dobry run support.

2j
2j

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Chicago Bears - Arizona Cardinals Ilość prób biegu (rushing attemps): Chris Johnson powyżej 12.5 @1.85 Betsson✅

Bardzo dziwna linia i z pewnością wystawiona zbyt nisko bo CJ2k nawet z kulą w ramieniu pobiega po słabych Bears. W poprzednim tygodniu RB&#39;s Cardinals zanotowali 22 carries. CJ - 10 i podstawowy HB Ellington 12. Tu jednak trzeba przypomnieć, że Ellington dosyć szybko doznał kontuzji. Skoro CJ przejmie kilka carries od kontuzjowanego Andre to taka linia pęknie bardzo szybko. Cardinals nie powinni mieć problemów z przesuwaniem piłki do przodu. Bears nie zanotowali ani hit&#39;u ani sacku na Rodgersie, więc będzie im ciężko również z Arizoną. Im więcej 1st downs tym lepiej. Spodziewam się tu wygranej Cardinals, więc i pod koniec spotkania trzeba będzie spalić zegar.

5j

Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys Player Total Rush + Receiving Yards: Darren Sproles powyżej 48.5 @1.85 Betsson⛔

Kto i czemu dał tak niską linię? Nie mam pojęcia. Może oddsmaker sugerował się tym, że sytuacja RB&#39;s w lineupie Eagles jest gęsta. Mamy tam 3 świetnych zawodników. Jest Murray/Mathews i oczywiście Sproles. Dla przypomnienia w week1 zanotował on 5 rushów na 50 yardów i złapał aż 7 piłek na 76 yardów. Spodziewam się wysokich cyfr w dniu dzisiejszym. Bardzo ciekawie ustawiany jest Darren. Możemy go zobaczyć jako slot receiver ale również łapie piłki z pozycji HB. W Cowboys są osłabieni w defensywie. Nie ma Gregorego,Scandricka czy McClaina co ułatwi sprawę.

3j

Cleveland Browns
- Tennessee Titans
Handicap ( 1.5 : 0 ) : 1 @1.89 Betsson✅

Już gdy kilka dni temu bukmacherzy dali linię na to spotkanie wiedziałem, że trzeba poczekać i będziemy mieli okazję złapać bardzo fajne handi po fajnym kursie. Dla przypomnienia w Week1 Titans przejechali się na wyjeździe z Tampą. Rookie Mariota zagrał swiętne zawody. Na 4 posiadania w red zone miał 4 TD.
Browns natomiast przegrali zdecydowanie z Jets notując aż 4 straty. Do tego kontuzji doznał McCown i starterem będzie Johnny. Home field ma bardzo duże znaczenie w NFL. Titans udają się do Cleveland z Rookie który 1 raz będzie występować na wyjeździe. Do tego przypomnę tylko, że Titans oprócz kilku małych zmian to wciąż team który w tamtym sezonie przegrał 15 z 17 spotkań. Publika wali drzwiami i oknami w gości, więc dla mnie Browns to pewien wybór.

3j

[/img]

Chicago Bears
- Arizona Cardinals
: 2 @1.82 Betsson✅

Czemu Cards są tu tak słabo faworyzowani nie mam pojęcia. Może i Bears zdobyli trochę punktów w poprzednim spotkaniu, ale w defensywie udowodnili, że nie mają nic do zaoferowania. Nie potrafili przedostać się do Rodgersa to i będa mieli podobny problem z Palmerem, który gdy jest zdrowy potrafi bardzo dużo. Do tego wypada Jeffery, więc sytuacja z wideoutami wygląda słabo. Świetnie wyglądał Forte, ale tu trzeba przypomnieć, że Cards świetnie bronią vs Rush. W week 1 oddali tylko 54 yardy na 2.7YPC.

2,5j

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom