a ja się nie zgodzę, ten wątek jest poświęcony typom Yaro i niech tu zostanie. I tak mnóstwo ludzi ogląda ten wątek. Jak moge to zaglądam tutaj.A co do dyskusji to jestem ciekaw jaką Yaro ma opinię na temat finału Ligi Mistrzów, hmmm? bo wiem że
algorytm mu nie pomoże ????
Mam nadzieję, że ten wątek będzie poświęcony Algorytmowi, i będzie w jakiś sposób kontynuowany w ogóle przez Userów ...
Nie bardzo widzę, mam czas ... a wrzucanie typów jest pracochłonne dosyć ...
Powziąłem więc decyzję, że
Algorytm w obecnym kształcie (nie w takim jaki był podczas pojedynku ale w obecnym, lepszym, gorszym? Nie wiem) otrzymają Osoby (JEŚLI ZECHCĄ OCZYWIŚCIE), które dotrwały do końca pojedynku z Algorytmem w tym Arek obsługujący pojedynek od początku do końca.
Będzie to przy okazji "dowód" na to, że ten (obecnie podobny) matematyczny zapis faktycznie istnieje ???? a nie pojedynkowaliście się z ... np. ze mną ????
Osoby, które
Algorytm zgodzą się przyjąć, nie będą posiadały prawa między innymi do kolportowania, powielania, zmiany czy upubliczniania tego zapisu. Poza tym będą mogły z niego korzystać, czy też ukazywać generowane przez
Algorytm wyniki ...
Mam nadzieję, że osoby, które zapis Algorytmu otrzymają będą tutaj zaglądać i wrzucać jakieś typy.
W przypadku kontynuowania (a będą kontynuowane) prac nad Algorytmem Osoby te mogą liczyć na nowe wersje jego zapisu.
Program bukmacherski w formie tego zapisu algorytmicznego pozostali Userzy będą musieli jeśli chcą znaleźć w jakichś inny sposób.
Zapis Algorytmu został pozostawiony taki, aby Autor łatwo w nim dokonywać mógł zmian/ulepszeń.
----
Edit:
Ligę Mistrzów wygrał nie ten zespół, który uważałem, że wygra ale w sumie - cieszę sie nawet z tego