Podejście do sprawy w taki sposób jak to zaprezentował Sikorrrr jest też unaocznieniem w jaki sposób z tychże typów Algorytmu można korzystać ...
3 typy są jak najbardziej OK o czym przekonali się Ci chociażby, którzy wysłali 3 remisy jako AKO za konkretną kwotę. 3 typy jako AKO lub system to jest b. dobre podejście bez "oglądania się" nawet jak Program typowałby przy większej liczbie spotkań i ewentualnego stresowania się wiedzą o tym szerszym spektrum wyników (zostawcie ten stres na mojej głowie ???? ), w jedną czy w drugą stronę ...
To wszystko się gdzieś "wyrównuje" w miarę rośnięcia liczby podawanych tutaj prognoz do zagrania ...
Oczywiście, sielanka nie będzie trwała wiecznie bo w końcu nic oprócz Miłości ???? , Życia Wiecznego i Imponderabiliów wiecznie nie trwa.
I mam nadzieję, że biorą to pod uwagę Osoby, które z tych prognoz Algorytmu realnie korzystają przy użyciu realnych pieniędzy. Apeluję o "podłączenie" do tego także umysłu, jeśli nie chcecie nagle otrzymać np. uderzenia w głowę wielkim młotem! To tak jak w życiu.
Mnie oczywiście oprócz tego czy Program wypracować jest w stanie realny zysk, interesuje kwestia taka czy jest co najmniej "równy" ludziom w zakresie typowania meczów. Z natury jestem bardzo leniwym osobnikiem. Nawet jeśli byłoby tak, że jest "tylko" równy to po kiego tracić czas kiedy pewne czynności wykonać mógłby Program?
Jeśli okazałoby się, że jest co najmniej "równy" to oznaczać mogłoby, iż podawane przez niego typy na Forum należałoby traktować jako typy "równoprawnego Uczestnika" posiadającego określoną wiarygodność. I z takich jego prognoz sądzę, możnaby korzystać z nie mniejszą dozą zaufania niż z prognoz podawanych na Forum przez "Człowieków".
-----
Edit:
Rozgadałem się"
a do pierwszego ze spotkań pozostało tylko pól godziny ...